FRISK FRISTELSE

Mandag!

Ny dag, ny uke, nye muligheter.. 

Jeg kickstarter dagen med en frisk skogsbærsmoothie og en kopp kaffe, og denne dagen kommer til å bli svingende hektisk! Dere vet alt jeg sa jeg måtte gjøre i går? HE HE, for å si det sånn så overtalte sofaen meg til å bli liggende, så i dag har jeg dobbelt opp med things to do. Godt jobbet, Kristin! Pokker altså..

Innimellom regnskap, jobb og blogg, skal leiligheten shines. Alt av skittentøy skal vaskes, så jeg har nå satt i gang et vaskemaraton uten like. Hele gangen nede er fylt opp av svære hauger med skittentøy, sortert etter farge, og alt skal vaskes i dag. Jeg kjenner at jeg allerede gruer meg til å henge opp alt sammen, spesielt vasken med sokker og undertøy. Wæææ, det tar jo et tiår og henge opp én og én sokk. Hahahah. 

Anyways.. For et usedvanlig kjedelig første avsnitt, da! Jeg snakker om klesvasken, liksom.. Haha! Nei, dere.. Jeg går tilbake til dagens arbeidsoppgaver, så da snakkes vi litt etterpå. 

Måtte dere få en fantastisk fin dag, skjønne venner. Dere betyr så ubeskrivelig mye for meg ♥

KJÆRLEIK

23 kommentarer

Emma Østli

07.07.2014 kl.10:30

Heihei, og gooood morgen :D

Jeg tror nesten jeg får ta og lage meg en smoothie jeg også, nå frista du meg!

Haha, jeg har ikke akkurat en veldig slitsom dag foran meg! Jeg skal bare slappe av i hele dag...! Hadde egentlig planer om å bade ute i dag, men nå regner det og da har vi en liten unnskyldning for å dra på det store sørlandssenteret! Som om jeg ikke har shoppet nok allerede...

Du får ha en fin dag, selv om den kanskje ikke blir så avlsappende;)

Emma Julie

07.07.2014 kl.10:39

Å, klesvasken er så kjedelig, så føler med deg der! Sett på noe musikk når du gjør leiligheten fin, da går det i alle fall litt fortere for meg. Kos deg med arbeidet, hehe. Ha en strålende dag selv, Kristin! :)

Julie Storlien

07.07.2014 kl.10:50

Hei hei fineste Kristin!!

Jeg kom hjem fra Hellas i går kveld så nå er internettet endelig litt mer tilgjengelig og jeg kan endelig begynne å kommentere litt igjen... hihi..:)

Jeg synes overhodet ikke at det var noe kjedelig å lese om i dette innlegget! Du fronter jo bare "det virkelige liv, slik vi vil du skal, hehe. Du får kose deg med litt husarbeid og jobb idag! Det hjelper alltid med litt bra musikk på øra og en kopp kaffe i hånda når det er mye på agendaen!!

Ønsker deg en all deles strålende dag!!! Regner det i Oslo idag??

Klem i fleng <3

Mariel

07.07.2014 kl.10:52

God morgen fineste :* Idag regner det ute, og jeg og en venninne skal faktisk prøve oss på å lage DONUTS, haha Jaddaa ... ha en nydelig mandag, vakreste :*

07.07.2014 kl.11:11

Hvor blir det av nettbutikken? Er det ikke sommerkolleksjon du skal starte med?

Rikke Holm Andersen

07.07.2014 kl.11:26

Gooood morgen til deg også! Ha en fantastisk mandag og en enda bedre uke :D

Elise Holand

07.07.2014 kl.11:49

Hei fineste ;*

Unnskyld for at jeg ikke har kommentert på en stund, men jeg har lest hvert eneste innlegg <3 nå tenkte jeg at det var på tide å kommentere litt igjen ;)

Du får kose deg masse med husarbeid ;p haha, så skal jeg slappe av på sofaen nok for oss begge 2 :p ha en strålende dag, så snakkes vi <3

Amalie

07.07.2014 kl.12:06

Kos deg masse med skittentøyet :D jeg sitter i bilen på vei til Sverige! Jattekul! :D

Jeg er ufattelig glad for at du har denne bloggen! <3

Kos deg i dag! <3

LOVE <3

Kaia

07.07.2014 kl.12:50

Sitter med smoothie jeg å, planene om joggetur ble ødelagt av regnet, så få vel bli sittende med serier i stedet :D

Det er alltid deilig når man er ferdig med alt på planen og kan legge seg med god samvittighet senere i dag da, kos deg masse mellom alt som står på planen <3

Nikita <3

07.07.2014 kl.12:59

SÅ herlig :)

Tonje

07.07.2014 kl.13:23

Du får kosa deg masse med vaskingen ;) er så godt når ein er ferdig med alle gjeremål, og kan sette seg ned og virklig slappe av, det er ein hærlig følelse det! :)

siljepia

07.07.2014 kl.15:12

God ettermiddag ;) Høres ut som en fin start på dagen, med å starte med skogsbærsmoothie for det er jo så godt da :) Ja huff,det er kjedelig å vaske klær , og henge opp spesielt sokker og undertøy.

Det føles at du har nødt å stå der evigheter hehe :P ,men musikk bruker å hjelpe på da synes jeg..

Håper du får en fin start på dagen og får gjort alt du skal gjøre :) <3 klem

Ingrid Charlotte Christiansen

07.07.2014 kl.16:50

Den smoothien så sinnsykt god ut! Selv lever jeg på mammas varme lemonade mot sår hals, da jeg har fått både halsbetennelse og bihulebetennelse. Herregud altså, just my luck. Reiser jo til selveste New York onsdag morgen! *måblifrisk*. Satser på at antibiotika-kuren hjelper, kan jo ikke være syk og sengeliggende i verdens kuleste storby. Heldigvis venter California og 4 uker avslapping der da! Skal jo faktisk ikke klage, fikk nettopp servert et deilig kakestykke på senga, hoho!

Høres ut som litt av en formiddag du har hatt! æh, misunner deg ikke, haha! Deilig å få det gjort da :)

Ha en strålende flott dag, og kos deg uten like idag! Klem <3

Camilla Berg

07.07.2014 kl.17:02

Du er så flink å skrive disse innleggene dine du, kommer alltid med fine ord! :D Vel, lykke til med klesvasken! :D

Liv Linnea

07.07.2014 kl.17:40

Smoothie er en kjempe god start på dagen, men henge opp sokker er også det verste jeg vet!

Men du greier nok å få en hektisk dag til å bli fin med ditt humør

Klem

Malin

07.07.2014 kl.18:32

Nårtid åpner nettbutikken din??:D Du sa at den skulle åpne i juni, og det er vel en sommerkolleksjon så den bør vel komme snart?!:D GLEDER MEG!! :D

Madeleine

07.07.2014 kl.20:11

Ja, det er ikke noe gøy å ta klesvasken.. Vi vasker også her siden vi drar i morgen;) Den smoothien fristet veldig:D

Når jeg drar i morgen er det ikke sikkert jeg får kommentert så mye siden det ikke er sikkert det er internett der vi skal bo..

Ha en fin dag Kristin til tross for alt husarbeid som må gjøres:)

Ann Helen Kirknes

07.07.2014 kl.20:43

Det går fort med klesvask med litt kul musikk og en god smoothie å nyte ;)

Marlene

07.07.2014 kl.20:55

Klesvask er dødens, men det må gjøres. Heldigvis er skittentøyskurvene mine tomme, og det er en deilig følelse skal jeg si deg! Heldigvis har jeg tørketrommel, men noe må jo henges opp! Nå tar jeg kvelden sånn at jeg får våknet nogenlunde tidlig imorgen. Har forskjøvet døgnet helt og selvom jeg la meg tolv i går tok det søren meg ca 6 timer før jeg sovnet ordentlig. Fuck it!

Ha en awesome kveld videre! ❤️

Tomine

07.07.2014 kl.22:22

Godt å høre at flere har hatt en real vaskedag! For det har jeg og :D Grusomt, men må jo gjøres det og!

Kos deg videre ikveld, fine<3

Tattavkvinnene

08.07.2014 kl.16:05

Haff, kjedelig start på uken. Hvis det er noen trøst er jeg også en mester i å usette ting, så i går hadde jeg litt av en ryddejobb her hjemme. Jeg er hjemme hos mamma i sommer, så klesskapet mitt er en koffert! Du kan jo tenke deg hvor lett det er å holde orden i den x) Huff, det var i hvert fall veldig godt å få ryddet litt opp, selv om det er veeeldig kjedelig når man holder på.

Håper i hvert fall at du kom i mål i går, og at du hadde en litt fin dag likevel <3 Klem

Sandra Lærum

08.07.2014 kl.16:35

Hehe, du vet å få smile frem hos meg iallefall!

jeg har jammen ikke vert flink til å kommentere her på bloggen din den siste tiden, men jeg tror jeg bare nyter ferie fra skole så godt jeg kan! De siste 4-5 dagene har jeg iallefall tilbrakt i Florø hos min kjære <3 og nå sitter jeg her med en irriterende bihulebetennelse og banner over at jeg snart skal avsted på jobb, hehe, jaja!

Den smoothien så iallefall helt MAGISK ut! Og så håper jeg det går fint med klesvasken! Hehe, du er så flink atte! Det blir iallefall deilig når du er ferdig med alt :)

Caroline farestveit

09.07.2014 kl.12:32

Ja! Klesvask er ikke det gøyeste! Føler med deg der!

Du får spørre mannen om han gjør det neste gang ;)

Skriv en ny kommentar

hits