FUN FUN FUN

Haha, alright..

Jeg har bare noen få bilder fra den siste timen i går, og jeg kan ikke annet enn å le meg ihjel når jeg tenker tilbake på nettopp denne timen. Av en eller annen grunn endte Pay og jeg opp i sykkeltaxi etter altfor mye frem og tilbake i forhold til hvilket dansegulv vi skulle velge, og jeg tror faktisk at jeg tisset litt på meg av latter på vei oppover mot Majorstuen. Duden på sykkelen trødde på som faen mens vinden blåste den intense svettelukten fra han bak til oss. Så jævla nasty, men vi lo så mye at vi faktisk klarte å overse hele odøren.

Hundre kroner fattigere og ti minutter senere, stod vi utenfor favorittplassen vår for 4 år siden - Horgans, og vi tenkte at vi faktisk bare var nødt til å gi stedet en sjanse for å se om det var like moro der denne gangen som for noen år tilbake. Vel.. La oss bare si at det er en grunn for at vi ikke finner Horgans så interessant lenger. Altfor ungt klientell og desperate mannfolk på jakt etter et ligg er liksom ikke så innafor. Hahah! Etter en drink, noen bilder og en sigg stakk vi tilbake til Løkka for å få i oss nattmat på SubWay akkompagnert med en oppsummering fra kvelden, samt en god klem før vi gikk hvert til vårt. Sjuukt morsom kveld, selvom det ikke ble like mye dansing som vi hadde håpet på. Kanskje like greit for jeg er fortsatt støl etter dance off'en på Stratos forrige lørdag. Hahah!

Nå ligger jeg på sofaen etter en real hangover brunch med Mia og Hege, og prøver å manne meg opp til å sette på en klesvask og i tillegg gå løs på reiseregninger +++ som skal sendes til regnskapsfører i morgen. Skyt meg! Ikke akkurat det her jeg har lyst til å gjøre på en slækk søndag.. 

Hvordan behandler denne søndagen dere? Har dere det fint? 

LØØØV

23 kommentarer

Rikke Holm Andersen

06.07.2014 kl.17:00

Ser ut som du hadde det relativt bra ja! Likte antrekket ditt også :)

Hanne

06.07.2014 kl.17:00

Denne søndagen har bare vært helt rolig. Eller - helgen har vært rolig! Mamma og pappa dro på hytta på fredag, så jeg og ei venninne har hatt hele huset for oss selv. Herlig! Ganske greit å ha noen rolige dager med venner, nå når jeg skal reise til Bulgaria om bare to dager, woooho!

Nikita <3

06.07.2014 kl.17:22

Så gøy :D

Emma Østli

06.07.2014 kl.17:26

Fy søren, som jeg savner vennene mine nå, haha! Det så ut som om du hadde det driiitgøy, heldig du er som kan gå ut med venner og kose deg ofte.

Jeg har det så travelt nå for tiden og til tross for at det er sommerferie så har jeg EKSTREMT mye skole og litt jobb å tenke på! Pluss at jeg skal på så mange ferier og som den treningsfanatikeren jeg har planer om å bli må jeg jo få tid til noe trening også;) Men... skal faen ikke klage! Sommer og fri!

Akkurat nå sitter jeg på den dødsfine leiligheten vi har lånt her i Kristiansand. Selv om det regner hunder, katter, kaniner og dovendyr ute så er dette definitivt en av de fineste byene Norge har å by på! Naturen, menneskene og selvfølgelig DIALEKTEN! Fyy, som jeg digger den!!!

Jaja, jeg får gjøre litt mer lekser før jeg får ta meg en skikkelig turisttur rundt i byen! Ha en nydelig dag, fine deg!

Ingrid Charlotte Christiansen

06.07.2014 kl.18:15

Høres ut som litt av en kveld, haha! Flotte bilder, så i hvertfall ut som dere koste dere :) Liker veldig godt stilen på disse bildene, de er så in-the-moment liksom! Love it!

Ingenting er vel bedre dagen derpå enn hangover-brunch? Høres koselig ut! :)

Emma Julie

06.07.2014 kl.18:27

Haha, så utrolig artig! For noen koselig og morsomme bilder, ser liksom the real Kristin i farta! Lykke til med regningene, hehe. Søndagen behandler meg bra, min bestevenn kommer straks på besøk. Håper søndagen behandler deg litt bedre utover kvelden.. :)

BLACC

06.07.2014 kl.18:37

Hei!

Sjekk ut vår nye og trendy nettbutikk med navn BLACC.NO.

Vi selger noe for alle og enhver, innenfor klær, tilbehør og interør.

Følg oss ogsåpå instagram for bilder, konkurranser og annet morro: @BLACCNO

Sjekk den ut!

WWW.BLACC.NO

Mariel

06.07.2014 kl.18:47

Så ut som en kooonge kveld :* Elska antrekket ditt!! love youu

siljepia

06.07.2014 kl.19:53

Høres og ser ut som en utrolig flott lørdag :) Det var veldig stilig antrekk også :) Håper du har hatt en fin søndag sålangt til tross for hangover :) søndagen har vært veldig fin her ,skogstur og nå en liten tur med venner :)

Madeleine

06.07.2014 kl.21:12

Hahah høres ut som du hadde en fin kveld i går:) Jeg har faktisk vært å badet i havet i dag;D Ha en fin kveld<3

Tattavkvinnene

06.07.2014 kl.21:27

Haha, dette hørtes ut som en morsom kveld (sett bortfra den "digge" svettelukta). Holdt på å dø av den setningen der x) Jeg ser liksom hele situasjonen for meg!

Bildene ble i hvert fall bra da! De fanget det som ser ut som veldig god stemning :)

Cecilie Lien

06.07.2014 kl.22:16

Det værste med å gå ut, er når du får noen kåte smågutter i hælene hele kvelden hahahahah! Huff, i Hgsd har vi bare ett utested med 18års grense, så der finner du en porsjon godt og blandet når det gjelder mennesker, for å si det sånn. Høres ut som du hadde en festlig natt, til tross for digg svettelukt i sykkeltaxien. HAHA!

Søndagen har behandlet meg fint, selvom jeg pådratt meg en heftig senebetennelse etter jobb de siste dagene. Nå har jeg heldigvis fri frem til lørdag, så i morgen setter mamma, pappa og meg kursen mot Oslo for noen dager. Gleder meg :D

Ha en fortsatt fin hangover søndag, og kos deg med regningene, hihi! klemmer <3

Henriette

06.07.2014 kl.22:35

Hei!:)

Nårtid åpner nettbutikken din!?:)

Camilla Berg

06.07.2014 kl.23:58

Herlighet så fine dere er! Fine bilder alle sammen <3

Caroline farestveit

07.07.2014 kl.00:10

Kvelden din ser ut som en blazt!!!

Jeg er så missunnelig !!!

For tiden er det trening og å slappe av som er min pri nr 1!

Gleder meg sånn til klesmerket ditt kommer ut!!! Jeg skal kjøpe alt tror jeg! Hehe

Håper du har en fin neste uke!!! :-)

Klemz
Bra du koser deg :)

Frida

07.07.2014 kl.07:39

Hei!

ÅÅÅ jeg virkelig elsker deg og bloggen din og jeg gleder meg helt sykt til nettbutikken din åpner! Men du sa den skulle åpne i juni, så jeg lurte på om den snart åpnes? Er så spent!!❤️

Amalie

07.07.2014 kl.12:15

Hørtes ut som en gøy kveld! :D sykkeltaxi høres så gøy ut!

Nå skal jeg snart inn på ferga! Så da skal jeg få shoppet litt i taxfreen! :)

Ha en fin fin dag Kristin! <3

LOVE <3

Tonje

07.07.2014 kl.12:50

Hahah, skulle gjerne vert "fluga på veggen" på den sykkelturen dikka ;)

Høyrtes og ser ut som de hadde ein fantastisk kveld vertfall! :)

Susanne Malen

07.07.2014 kl.15:14

DU ER AMAZING!!

ELsker stilen din og bloggen din :D

Tomine

07.07.2014 kl.22:24

Åh! In looove med outfiten din! Herlig:-D!

Søndagen behandlet meg bra, til tross for at klokken ble halv 7 før enn jeg kom meg hjem og i seng! Gøy og bra kveld med VM, seier til riktig lag og øl!:-D

Ingvild

08.07.2014 kl.19:10

Virker som du drar ut heeeeele tiden! At du orker haha :p

Fin blogg! :)

fr

08.07.2014 kl.22:53

Første bilder sier alt om kvelden tror jeg, herlig bilde av herlige dere <3 elsker slike kvelder!!!

Skriv en ny kommentar

hits