SUDDENLY STAVANGER

HEHE! 

Vet dere hva? Hele denne dagen fløy jo forbi uten at jeg i det hele tatt hadde tid til å tenke på blogg. Jeg bestemte meg nemlig for å overraske Dennis i Stavanger, og hoppet på et fly i halv syv tiden. Jeg kom frem etter forsinkelser, UTEN koffert, men sjukt spent på å se reaksjonen hans da jeg skulle vandre inn på Beverly i 21draget! Jeg var faktisk skikkelig nervøs og småstresset, men trasket inn i baren med tidenes glis om munnen og bare , "hei baby" og han bare "hæææææ??" Åh! Vi smilte begge to, råklinte over baren og hadde mest lyst til å bare dra rett hjem, MEN..

Søndagsvakten på Beverly kødder du ikke med, så jeg sitter altså her i skrivende stund med altfor mange alkoholholdige enheter foran meg og hygger i eget selskap frem til Dennis er ferdig på jobb! Assååå... Du får det faen ikke gøyere enn hva du lager sjæl, og jeg har det bare SÅ gøy! Meget mulig grunnet de deilige venninnene mine der hjemme som har underholdt meg på FaceTime og sms, og jeg har faktisk bare sittet som DEN NØRDEN her på barhjørnet og kost meg GLØGG med underholdningen fra både de der hjemme og selvfølgelig god musikk fra DJ'en! FOR en søndag! Helt ulik alle andre, haha! 


Jeg snek meg altså inn i baren, UTEN koffert, sant? Dere skjønner at jeg er koffertløs, aka sminkeløs, parfymeløs, intimservietterløs, laderløs, barberhøvelløs og klesløs frem til I don't know, men hvem pokker bryr seg.. Prøvde å få kontakt med lost luggage for litt siden, og kapret i stedet for bagasjen DETTE bildet som dere ser over her, av kvelden i Stavanger. Nei, dere... NÅ er jeg lykkelig!!!! 

Snakkes i morgen.. Da skal jeg vise dere noe GØY!

SMASK

19 kommentarer

Estefania

30.06.2014 kl.00:24

Ååh, så hyggelig overraske! Kos deg masse snuppa! ❤️

aaskogseth

30.06.2014 kl.00:28

digge dæ! du e forbildet mitt, virkelig.. ælske stilen din og e innpå bloggen din mange ganga kvar dag. og æ har sett all videoan dine<3 ælske innkjøpan din!

æ tulle ikke<3 stå på videre!

Mariel

30.06.2014 kl.00:33

Åå, du må vær den beste kjæresten noen sinne!!! :* Dennis bør vere mer enn fornøyd med deg, vakreste <3 Ha en vidunderlig kveld/natt, og kos dere masse! LOVE

Cathrine Nilsen

30.06.2014 kl.00:37

Hahahah, du er så rå Kristin! Kos deg masse i Stavanger, selv om du er sminkeløs, parfymeløs osvosv.

Gleder meg masse til dette GØYE du skal vise oss. Spenendeee!

Ha en fin kveld, suss og klem

Mariel

30.06.2014 kl.00:38

Forresten, hva skal man med sminke, klær og undertøy når man er hos kjæresten? Da er man fri, og trenger ikke nytte oss med slike ting ;) HAHAHA.... det ordner seg nok :) ha en deilig natt :*

siljepia

30.06.2014 kl.00:46

Å så koselig overraskelse du ga Dennis da ;) veldig kjedelig å være uten koffert da ,men håper du får kofferten din så fort som mulig da. ;) Kos dere masse i kveld /natt :) Gleder meg til i morgen ;)

minlangehistorie

30.06.2014 kl.01:03

å elsker stilen din :D du er så kul, så layback! Yooo liksom :D

Tattavkvinnene

30.06.2014 kl.01:53

Åh, du er så skjønn! Tenk for en herlig overraskelse å få kjæresten sin på besøk sånn helt uten videre <3 Håper dere koser dere masse sammen :) Og uansett om du er sminkeløs, parfymeløs og what evere så er du jo verdens nydeligste!

Ingrid Charlotte Christiansen

30.06.2014 kl.08:07

Herrelig så koselig! Dennis er heldig som har en så flott kjæreste som deg, som overrasker han! Åh, lenge leve kjærligheten! Kan se for meg det store gliset på fjeset hans når han så deg, ååh. For ikke å snakke om ditt! :D

Høres jo ut som du har kost deg da! Haha, i barhjørnet. Håper du får bagasjen tilbake så fort som mulig, er så kjipt å miste den.. Spesielt når man skal være med kjæreste, høhøh ;) Tviler på at Dennis, den sukkerklumpen, har noe imot det. Kanskje det bare heller gir et lite flashback til Robinson Ekspedisjonen? Mohahah!

Det er så herlig å lese når du er så positiv! Du klager ikke over bagasjen, men rister heller litt på skuldrene og nyter solnedgangen. Dét liker jeg!!

Kos deg med Dennis, håper dere to har det bra! Gleder meg til å se det gøye du må vise oss.. Haha! Klem :)

Emma Østli

30.06.2014 kl.09:30

Åh, så utrolig morsomt! Elsker overraskelser og det der var jo bare tidenes :D Litt dumt det med koffert, men da har du hvertfall en unnskyldning for å shoppe litt;) I går var jeg da på kino med noen av mine aller beste venner og så 21 jump street, og ja, den kan anbefales hvis du liker litt sære og meningsløse komedier. Haha, men veldig koselig når du er med venner, da<3 I dag har jeg egentlig ingen planer. Må pakke litt og gjøre meg klar for avreise i morgen tidlig. Lang kjøretur, men kun innenlands...heldigvis! *not positive* I skrivende stund sitter jeg i senga med ape-helpysjen min jeg kjøpte hos min nye kjærlighet PRIMARK! Herreguuuuud, så glad jeg er blitt i den butikken etter det flotte London-besøket, haha! Ha en nydelig dag, snupzii!

Cicilie

30.06.2014 kl.12:56

hahah :D Du er faen i meg helt rå! love it <3

Madeleine

30.06.2014 kl.14:14

Så kult! Det er så kult at du bare drar til Stavanger uten noen avtale eller noe!! Håper dere får det fint og at du får tak i kofferten❤️

Marlene

30.06.2014 kl.14:48

Haha merket dette med underholdning ja, da jeg fikk både sms og snap av deg xD haha. Du får kose deg masse og hilse Dennis fra meg ;) Og er lett med på roadtrip, lol.

Emma Julie

30.06.2014 kl.18:36

Haha, så gøy med noe såpass spontant! Bra du klarer å underholde deg selv mens Dennis er bak baren. Kos deg masse med mannen og Stavanger :)

Tonje

30.06.2014 kl.19:08

Åå, så koslig! Kjenner berre kor glad eg hadde blitt om min mann hadde gjort det :D nå bur jo me ganske nærme kvarandre, men skal snart på ferie uten han, med familien, så da hadde det vert topp om han kom dit me skal til min 20års dag :D

Victoria Brodersen

30.06.2014 kl.19:26

Haha, EELSKER innstillingen din!! Lykkelig og blid tilogmed uten koffert. Du er fantastisk!! Kos deg masse i vakre stavanger by, verdens fineste!

Sandra Lærum

30.06.2014 kl.20:20

Ååh, så utrolig koselig, og for et nydelig bilde!

Hehe, kan tenke meg at han ble glad da, ja :-D

Og forresten, helt sykt kult at du klarer å ha DEN innstillingen UTEN kofferten! HAHA, hadde aldri jeg klart.. men hva gjør vel ikke kjærligheten med humøret eller hva? :-D

Cecilie Lien

30.06.2014 kl.23:24

Åhh, så sjukt herlig med overraskelsesbesøk! Kjipt at kofferten ikke kom med, rart den ikke klarte å henge med på den korte strekningen Oslo-Stvg... Mistet selv kofferten i Italia for noen år siden, og selvom den dukket opp på kvelden, husker jeg det var helt KRISE. Hhahah! Bra du holder humøret oppe, så satser vi på at den kommer snart :D

Kos deg masse i Stavanger med Dennis <3 klemmer

Amalie

01.07.2014 kl.10:24

Å så spennende for Dennis! <3

Leit det med kofferten! Det har skjedd en gang med meg før og det var helt håpløst!

Håper dere koser dere gløgg! <3

LOVE <3

Skriv en ny kommentar

hits