EVERYDAY RANDOMS

Yo ♥

Altså.. Kvelden i går! SATAN så magisk.. Jeg har dessverre ingen bilder som kan beskrive kvelden, så i dette innlegget får dere nøye dere med noen random bilder som gjemte seg på minnebrikken fra uken som har gått. Er det greit? Pliiiiis si at det er ok. HE HE!

Uken har egentlig bestått av mat, mat og atter maaaat, og i går toppet vi lørdagen med tapas night og noe skikkelig godt i glasset. Maten var fantastisk, stemningen var enda bedre, og fra rundt klokken elleve og utover forlot vi ikke dansegulvet på Stratos. Patski Love spilte den feteste musikken, vi kastet av oss hælene for å få frem de aller beste dance movesene, og jeg har aldri shaket, slut droppet og head banget såpass mye som jeg gjorde i går. Jeg var så svett i luggen, mellom puppene og i trynet da vi ramlet ut av nattklubben like etter stengetid, og kvelden ble avsluttet på Subway.. Selvfølgelig. HAHA! 

Herreguuud for kveld. Beste kvelden EVER!!Neste gang vi skal ut og danse, LOOOVER jeg å ta med meg kamera med blitz som virkelig kan fange opp stemningen og øyeblkket. 

Men dere da? Fortell litt om kvelden deres da.. Det er jo SÅÅ gøy å høre om hvor gøy dere har hatt det!

LOVE YOU ALL ♥

23 kommentarer

Kristin

29.06.2014 kl.15:07

Høres ut som en fantastisk kveld! Alltid deilig å gå ut med sine beste venner og danse av seg all skam.

Jeg nyter kvelden med god drikke på Koh Samui i Thailand selv, ser fram mot en deilig måned her nede med øyhopping, livet er godt! Gleder meg også veldig mye til nettbutikken åpner, shoppinggenet trenger tilfredstillelse.

Emma Østli

29.06.2014 kl.15:16

Åh, så utrolig morsomt! Det virker som om du har det morsomste livet EVER! Du gjør så utrolig mye morsomt så utrolig ofte:P I går var jeg med min nydelige venninne så og si hele dagen. Vi hadde skikkelig jentedag og vi filmet og redigerte filmer og bare koste oss egentlig. I kveld skal jeg på kino med flere av verdens fineste venner og se 22 jump street eller hva den heter så det blir jo morsomt! Bortsett fra det så har jeg vel egentlig ingen planer for dagen. Endelig har jeg tid til å bare slappe av og kose meg. Dessverre er ikke været helt på topp, men da har man tid til å være inne litt. Har jo også veldig lyst til å rydde og fikse på rommet mitt så kanskje jeg kan starte litt med det i dag;) Ha en kjempefin søndag!

Cathrine Nilsen

29.06.2014 kl.15:23

HAhah, hørtes ut som en fantastisk fin kveld :D

Jeg koste meg for meg selv i går, med film og alt for mye godteri og usunne ting. Jeg hadde faktisk planer om å bli sunn, men det fungerte visst ikke så bra.. Heheh :)

Ha en fin søndag, fine du <3

Mariel

29.06.2014 kl.15:26

HAHA, bjutiful :* Du er så råååå! høres ut som en heftig kveld! :D Ha en nyyydelig søndag vakreste Kristin på jord!! Jeg nyter søndagen på sjøen! LOVE <3

Ingrid Charlotte Christiansen

29.06.2014 kl.15:54

Det går så greit, koselig med et lite "recap" fra uken som har gått!

HAHHA, høres ut som en fantastisk kveld! Puppesvette kan jo bare bety en vellykket kveld, am I right? Ser for meg de crazy dancemovesa, haha. Spørs om jeg ikke må stjele dem nå under hovefestivalen, hoho! Du er en skikkelig råtass altså, digger deg!!

Herlige bilder, blir jo sulten av å se på de.. Spesielt det siste, av tapasbordet - åååh. Foodgasm, her snakker vi vann i munnen! Min lunsj så ikke like delikat ut: knekkebrød med, wait for it... nugatti. Haha, snakker vi lite inspirerende eller hva? Får skjerpe meg til middag..

Gårsdagen ble bare en rolig kjærestekveld med grilling etter jeg og et par venninner var ute på Hove for å sette opp telt. I morgen braker det løs! Begynte jo egentlig igår, men idag må jeg dessverre bli hjemme - men imorgen.. OH MY, da skal det shakes og slut-droppes til de grader! Gleder meg såå! Aller mest til Bastille og Disclosure - det blir stemining det! Og John Newman da, og Ellie Goulding, The 1975, Naughty Boy, Imagine Dragons, Foster the People, You Me at Six - you name it. Herregud dette blir en bra uke på festival!

Håper du har hatt en fantastisk helg, Kristin! Det virker i hvertfall sånn :) Ha en fin dag videre, nyt søndagen! Klem :)

Tomine

29.06.2014 kl.16:08

Haha, høres ut som en morsom kveld med utrolig mye liv!!:D

Min kveld var rolig, noen øl og god mat stod på agendaen og en liten tusletur rundt i Romas gater var jo obligatorisk da det var så godt kveldsvær og god stemning!:-)

Emma Julie

29.06.2014 kl.16:21

Hahaa, det er bra å slå seg litt løs i blandt. Skulle personlig likt å sett deg utpå disse dansegulvene altså! Jeg hadde rett i at du var ute med jentene i går da, hihi :D Ha en fabelaktig søndag Kristin :)

Christina

29.06.2014 kl.18:01

Haha, Kristin, du er en sann gledesspreder!! Blir så glad av å lese det du skriver =) NYT søndagen!!

Thora

29.06.2014 kl.18:45

Hvem er vi? Hahahahah❤️

Tonje

29.06.2014 kl.19:42

Høyrest ut som du hadde ein alle tiders kveld i går! Blei ein tur på tivoli på dagen her i går, så blei ein ganske rolig kveld på meg, og tidlig seng :)

ingvild

29.06.2014 kl.20:07

åå tapasbordet så kjempe digg ut! har du noen oppskrifter å dele med oss lesere??? :D

Sanna

29.06.2014 kl.20:33

Hei! Kan du vise hva man kan bruke en denimjakke med? Du har fin stil :)

Marlene

29.06.2014 kl.20:33

Det hørtes jo kjempe gøy ut da 😃. Egentlig ikke skjedd så mye idag. Vært i Stavern med mamma og tante + stefar, søstre og fetter for å spise mat på brygga som er en restaurant. Nettopp kommet inn døra i min egen leilighet, så nå skal jeg skru på pcen og se på true blood som er min nye favorittserie. Skulle ikke gitt oss voucher kort på hbo nordic i goodiebagen vi fikk på launchpartyet ditt 😝. Blitt hekta nå xD

Ha en strålende kveld videre! ❤️ Klem i fleng!

Victoria Brodersen

29.06.2014 kl.20:38

Haha, en uke med mat, mat og atter mat hørtes da slettes ikke ille ut! Synd det ikke ble noen bilder fra kvelden, men fint med litt random bilder også. Håper du koste deg masse, men det virker det som du gjorde. Haha, elsker at du er så rett på! "Svett mellom puppene", hahah FANTASTISK! DIIIIGGER DEG!

Jeg har ikke gjort så mye sprell i det siste, bare kjørt masse bil og øvd til teorien. (skal ta den imorgen)

Kos deg masse videre!!

Guro

29.06.2014 kl.20:42

Haha, fantastisk! :D Kvelden min startet veldig bra, og det var god stemning fram til rundt halv 2, da var jeg så sulten at jeg holdt på å kaste opp, så det ble kebab og taxi hjem allerede kl 2 :p haha

Madeleine

29.06.2014 kl.20:45

Jeg var på hytta med en venninne.. hahahh det høres så kjipt ut, men det var veldig gøy:)

Camilla

29.06.2014 kl.22:15

Åååh. Du lever livet altså. Elsker bloggen din:-) Gleder meg veldig til nettbutikken din åpner, har full forståelse for at det tar tid, men er så spent!

Camilla Berg

29.06.2014 kl.22:19

kjempefine bilder! :D

siljepia

29.06.2014 kl.23:07

Hørtes ut som en fin uke og veldig fine bilder :) Så ut som en veldig trivelig uke og ikke minst helg.. Jeg har hatt en veldig rolig helg, bare vært med søstrene mine og yngste tantebarnet ute på tur og koset oss :)

krist.in

29.06.2014 kl.23:48

så herlig ut! elsker slike snaps :)

Mia

29.06.2014 kl.23:51

Høres ut som du har hatt det rimelig gøy i går! Utrolig fine bilder fra uken, ser ut til at du har hatt en fin uke også :)

Jeg er endelig blitt frisk! Vi har i dag ligget litt ved bassenget og litt på stranden! Sykt herlig. Vi har også kjørt en type sagway, dritgøy! Jeg har med andre ord hatt det gøy :D

Sov godt og drøm søtn<3 KLEM!

Tattavkvinnene

30.06.2014 kl.01:50

Så herlig! Jeg skulle likt å festet med deg en gang, det tror jeg hadde blitt en kveld jeg ikke hadde glemt på en sund ^^ Min lørdag var relativt rolig og ikke noe å snakke om egentlig x) Jeg så på x-antall episoder av Mad Men og koste meg med kjæresten min ^^ Neste lørdag derimot skal jeg i bursdagsfest til ei venninne, DET gleder jeg meg til! :D

Amalie

01.07.2014 kl.10:32

Nå fikk jeg veldig lyst på mat.. :D ett bilde med så mye godt er jo bare til å sikle av! :D nå er jeg skrubbsulten så nå får jeg ta meg litt frokost :)

Så ut som om dere hadde det veldig gøy! <3

Ha en kjempe fin dag Kristin og kos deg med Dennis! <3

LOVE <3

Skriv en ny kommentar

hits