BEHIND THE SCENES

Happy Tuesday, Lovelies ♥

I går.. Åh! Husker dere at jeg fortalte om den fantastiske gaven jeg fikk av de enda mer fantastiske venninnene mine i forbindelse med lanseringen av StyleConnection? For de som ikke husker det, så fikk jeg en fotoshoot i gave som et klapp på skulderen, og denne shooten fant sted i går. Er det én ting som er hyggeligere og mer betydningsfult enn alt av gaver, så er det bilder som blir et fint minne gjennom resten av livet, og bildene fra gårsdagen kommer alltid til å minne meg på den fantastiske vennegjengen min i Oslo.

Ingen av oss trives noe sånn spesielt godt foran kamera, men det ble en sinnsykt morsom opplevelse, og vi klarte å velge ut noen superhyggelige bilder som blir med oss videre. Beste gaven, beste gjengen ♥Gleder meg til å vise dere resultatet når jeg får bildene tilsendt. HUrra!

Men dere? Apropos StyleConnection og åpningen av nettbutikken.. Jeg er så lei for det, men det har blitt litt forsinkelser på denne fronten, noe som selvfølgelig er helt vanlig i startfasen når det er mange ledd som spiller inn. Jeg må bare be dere om å være bittelitt tålmodig, for nettbutikken åpner veldig snart, og dere skal selvfølgelig bli informert omkring åpningsdato fortløpende. Høres det fint ut? Please si JA! 

Har dere en fin dag?

LOVE YOU ALL, og forresten så er det herlig å se tilbakemeldingene rundt forrige innlegg. Jeg elsker å skrive dypere tekster når dere engasjerer dere i kommentarfeltet, deler og liker ♥

24 kommentarer

Anna Charlotte

24.06.2014 kl.11:08

Ja! 😊❤️ gleder meg ^^

Anna Charlotte

24.06.2014 kl.11:10

Feil bloggnavn, vel her er den riktige! ^^

Emilie Norman

24.06.2014 kl.11:18

Så gøy det ser ut! Ha en fin dag videre, nydelige deg <3

Victoria Brodersen

24.06.2014 kl.11:38

Åååh, så koselig!! Elsker photoshoot. Det så utrolig gøy ut, gleder meg masse til å se bildene. Sikkert DØDSFINE! Jeg har en kjempefin dag, har nettop vært på kjøretime og det gikk superduper bra! Gleder meg utrolig mye til å få lappen, skal ha rosa boble med fett anlegg og bare cruize rundt! Kos deg masse videre idag, fine kristin!

Vektlofterjenta

24.06.2014 kl.12:05

Fin tirsdagsformiddag til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund med en helt ufattelig gangsperr i hele kroppen. Er akkurat som en gammel mann her jeg vagger meg bortover gulvet, haha! Jeg la nettopp ut en film i mitt siste innlegg der du kan se hva som gjorde en slik enorm forskjell. Det er dette som virkelig er god trening! Du må gjerne sjekke det ut, fine du!

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

Sandra Lærum

24.06.2014 kl.14:08

Herlig, herlig, herlig!

Jeg gleder meg til å se resultatet, og er sikker på at bildene ble nydelige! :-D

Jeg skjønner godt at det blir forsinkelser, men vet du hva? Det går helt fint, for det kommer nok til å bli så GØY når du åpner at ingen kommer til å tenke over at det tok litt ekstra tid! :-D Stå på fine deg!

Tomine

24.06.2014 kl.14:14

Håper du har en fin formiddag, Kristin!:D

Så utrolig morsomt med en real venninneshoot! Finnes ikke noe finere enn minner og bilder:-)

Er vel ikke noe nytt at det blir noen forsinkelser og ditt og datt da man er i oppstartsfasen! Jeg smører meg med tålmodighet og gleder meg vanvittig mye til å få se det ferdige resultatet:D!

Dagen min er veldig fin så langt, pakker som en gal til avreise til fine Italia og ser frem til grilling senere på dagen, så jeg klager absolutt ikke! Håper din dag er like fin!:D

Mariel

24.06.2014 kl.14:40

Jaa 😊 Venter i spenning :D Ha en nydelig dag fineste, vakreste Kristin :* klem

Emma Julie

24.06.2014 kl.15:08

Så utrolig flott gave, skulle jeg ønske jeg fikk også, slik at man får noen profosjonelle bilder av vennegjengen! Gleder meg til å se resultatet av bildene, og til åpningen av nettbutikken :)

Lena

24.06.2014 kl.15:18

Gleder meg til å se bildene fra shooten! :)

Og jeg venter i spenning på åpningen av nettbutikken din!

Susannecasandra

24.06.2014 kl.15:20

Det er greit Kristin:) gleder meg kjempe masse til du åpner så kan vente noen få dager til:) Hehe , gleder meg til å se bilder også:)

Mia

24.06.2014 kl.16:16

Så utrolig koselig! Det er alltid koselig å ha slike minner sammen. Elsker å ta vare på bilder sammen med venner og familie! :) Blir spennede å se bildene fra shooten! De ble sikker fine alle sammen :D

Her i Bulgaria koser jeg meg med masse sol og varme <3 Helt fantastisk! Nå skal jeg bare dusje og ordne meg så skal vi gå til byen og spise, + litt shopping :D

Kos deg masse <3 KLEM!

Cathrine Nilsen

24.06.2014 kl.16:29

Åå, så utrolig gøy! Gleder meg til å se resultatet :D

:)

24.06.2014 kl.16:48

JAAAAA :D ;p

Amalie

24.06.2014 kl.16:59

Det er så utrolig koselig med sånne bilder, å ha de resten av livet! Finne de frem når du er litt deppa :)

Gleder meg til butikken åpner, og det gjør ingen ting at den er forsinket :) Det beste er jo at den faktisk åpner!<3

Kan du ha et innlegg om hvilke instagram brukere som er din favoritt? sånn som Marthe :) http://martheborge.blogg.no/1403607087_favourite_accounts_on.html

Ha en fin dag videre! <3

LOVE <3

Tattavkvinnene

24.06.2014 kl.17:36

For en utrolgi fin gave! Det er slike gaver som blir til minner som varmer mest. Noe av det fineste jeg har fått er en fotobok av min bestevenninne da vi skulle flytte fra hverandre etter VGS <3 Gleder meg til å se bildene dere tok!

Haff, sånt skjer :( Men Jaaaa! Jeg gleder meg til åpning, håper alt klaffer om ikke lenge ^^

Tonje

24.06.2014 kl.18:37

Åå, så morsom gave! :D rekna me da blei noken supre bilder, og håpa me får sjå dei ved ein anledning :)

At det er forsinkelsar må me rekna med, så det går heilt fint sjølv om eg gjerne sku ha handla der i går :p

Silje

24.06.2014 kl.19:14

Gleder meg til nettbutikken åpner! :)

Milla

24.06.2014 kl.20:24

What? Nå e det noke eg ikje har fått med meg her, har du lansert eget brand? Wow! Glede meg te å se nettbutikken din når den e oppe og går, og hurra for snille mennesker og fine gaver ;)

Madeleine

24.06.2014 kl.20:56

Gleder meg kjempemye til å se bildene;) Gleder meg enda mer til nettbutikken åpner!:)

siljepia

24.06.2014 kl.21:09

Å så gøy ut :) Ja husker du snakket om denne fotoshooten

med jentegjengen :) Gøy det ser ut,gleder meg til å se bildene :)

Er stort sett vanlig at det kan komme forsinkelser , med ting ved starten av noe så er fult forståelig.

Gleder meg til å se nettbutikken åpner:)

Emma Østli

24.06.2014 kl.23:07

Åååå, for en morsom gave! Jeg har vært på en fotoshoot og det var bare så utrolig morsomt! Du har jo virkelig et talent i å ta bilder, og du som er så nydelig er sikkert helt fantastisk foran kamera også! Jeg er veldig glad i å sta foran kamera, selv om det til tider også kan bli litt creepy til tider! Det er så koselig å lese bloggen din, altså! Må bare få sagt hvor utrolig motiverende det er å klikke seg inn på bloggen din uten å se photoshoppede bilder av hvor perfekt man måå være! Jeg sitter for øyeblikket på en restaurant midt i London og koser meg med å se igjennom gamle innlegg her på bloggen din! Gleder meg helt utrolig mye til kolleksjonen din! Kommer nok til å kjøpe sånn ca ALT SAMMEN! Kos deg masse masse masse i kveld! LOVE FROM DAH TOWN!

Ingrid Charlotte Christiansen

25.06.2014 kl.13:28

Nei, åh! Så gøy :D Selv om photoshooter kan være sinnsykt kleine er det som regel verdt det til slutt! Ingenting kan måle seg med å lage gode minner og å ha noen kule og fine bilder å se tilbake på? Og hvem er vel bedre å ha det kleint med på en shoot med venninner? Haha :D Ser i hvertfall ut som dere koste dere, og jeg er veldig spent på resultatet! Kjenner meg utrolig godt i gjen i den "liker ikke å stå foran kameraet"-delen, men får meg gjennom det. Det er jo så koselig med bilder!

Og JA, det går så fint med lanseringen av StyleConnection. Selvsagt skjer slike ting, og det ordner seg. Så ikke stress med det, kjære deg <3 Selvsagt klør det i fingrene etter å ikle seg dine fantastiske design, men kvalitet er verdt å vente på!

Håper du har en strålende dag <3 Jeg var på jentekveld i hele går, så jeg rakk dessverre ikke innom bloggen din for å få min daglige dose inspirasjon. Men håper det går greit om jeg tar igjen kommentarskrivingen nå? Hihi :) Må jo lese alt, bloggen din er jo så herlig! Den er virkelig en fryd å lese, blir så inspirert og ikke minst MOTIVERT. Du er så rå!

Marte Eriksen

27.06.2014 kl.00:37

Så utrolig kult og ha sånne bilder i ettertid! Håper du hadde en helt fantastisk dag med vennene dinee, utrolig kul idé til å gi bort i gave også til egne venner :) kan nesten ikke vente til nettbutikken er oppe å går, blir helt rått! Lykke til <3 SMASK

Skriv en ny kommentar

hits