THE PERFECT GUY

Gjennom årenes løp og utallige samtaler om menn med mange ulike kvinner, har jeg funnet ut at vi har satt opp en slags fasit på hvem den perfekte mannen er. .. Fasiten består av punkter, kriterier og krav, og her skal hvert eneste punkt hukes av for at det i det hele tatt er verdt å satse på. Jeg snakker selvfølgelig ikke for alle, og her settes det hele virkelig på spissen. 

For det første skal han være eldre. Gjerne 3-5 år eldre.. Da er han nemlig i følge denne fasiten som er "skrevet" av norske kvinner gammel nok, og på "vårt" nivå, siden menn (i følge naturfagbøkene eller hvor pokker det har stått skrevet) er noen år yngre i toppen enn oss kvinner, selvom vi er like gammel. Hva i alle dager er egentlig dette for et utsagn? Ja, det kan kanskje stemme i enkelte tilfeller, men her skal vi ikke dra alle menn under én kam. 

Hvem pokker har egentlig bestemt at vi kvinne skal finne en mann som er eldre enn oss? Dette er et litt finurlig spørsmål som jeg stiller meg selv i ny og ne. Det er ingen hemmelighet at mannen i mitt liv er fem år yngre, men skal dette være et problem? Jeg blir i tide og utide møtt med en aldri så liten skepsis når aldersforskjellen kommer frem. Aldersforskjellen kan være fin den, men av en eller annen merkelig grunn er den en slags norm eller regel her til lands som tilsier at mannen bør være eldst. Er det ikke merkelig? 

Det er mulig dette stammer fra gammelt av, og fordi vi er på generell basis et folkeslag som ikke er så innmari flinke til å skille oss ut. Vi er en eneste stor saueflokk i flere ulike tilfeller, og går man mot strømmen blir man som regel møtt med skepsis og uro. Herregud så kjedelig!

For det andre, så skal han ha en god jobb. Hvilken jobb vi selv har er selvfølgelig betydningsløst, for det er HAN som skal ha en jobb han kan skryte av. Det vil selvfølgelig si noe vi kvinner også kan skryte av. Han skal tjene en god slant med penger, og så skal han selvfølgelig ha lappen. Et soleklart must. Og så skal han ha bil. En sånn skikkelig fresh bil som han kan vise frem og være stolt av. Det vil selvfølgelig si en bil vi kvinner kan sette oss stolt inn i, som er stas å bli hentet i, og som vi selv kan cruise rundt i. Megaviktig!

For det fjerde eller femte eller gudene vet hvor mange punkter vi til nå har gått gjennom, så skal han ha en bestemt type kropp. Relativt markerte muskler er et must, og så må han gjerne være litt bad boy. Han skal ha en viss type farge på håret med den perfekte lengden, og så skal han gjerne ha en tatovering eller tre. Han skal ha den perfekte stilen. Klærene skal være freshe og kule, det samme gjelder skoene, og han skal for guds skyld ikke gå med ett eller annet ræl fra en eller annen sjappe som ingen bryr seg om. Megaviktig! 

Han skal være velstelt, bruke den perfekte parfymen som får deg til å ville spre beina med det samme han entrer rommet, og så skal han ha tredagersskjegg. Megaviktig. Det er nemlig etter boken veldig riktig for å fullstendiggjøre dette badboy stempelet. Han skal ha store og mandige hender, han skal selvfølgelig være velutstyrt, han skal være snill, passe romantisk, god i sengen, lidenskapelig, ærlig, morsom, og så skal han alltid få oss til å le. Han skal ha ambosjoner og drømmer, han skal like å reise, være god mot andre, være hjelpsom, være noe som ikke minner om en tøffelhelt, han skal behandle oss med respekt, og samtidig være sånn passe tilbakeholden slik at vi ikke mister interessen. Han skal være utadvendt, ta et hvert rom med storm, være svigermors drøm, og selvfølgelig være den mannen alle dine venner synes er den kuleste kjæresten EVER!
Phew, listen er milelang og det er sikkert flere punkter som ikke er inkludert over her. Kjære alle menn.. Beklager! Hvem faen tror vi at vi er som faktisk tillater oss selv å stille såpass mange krav? Gjelder den samme fasiten for oss kvinner også? For i så fall kan man ikke gjøre annet enn å føle på presset. HJELP!

Jeg har ofte lurt på om det sånn helt seriøst er for oss selv denne "fasiten" har blitt laget, eller om det rett og slett er på grunn av alle andre. Om disse kravene blir skrevet for at HAN skal imponere alle rundt deg i steden for det som er viktigst.. At han faktisk imponerer DEG. 

Når mange av oss kvinner finner en mann vi faller for, leter vi umiddelbart etter feil og mangler. Vi finner frem fasiten fra vesken og begynner å streke ut punkt for punkt. Det sykeste av alt er at vi går i forsvar hvis noen spør om hvem vi har begynt å date, om noen av punktene ikke kan hukes av på listen. "Han er helt super, MEN han er ikke den mannen jeg vanligvis faller for. MEN han er veldig bra altså, MEN han har høye viker og litt dårlig stil, MEN han er veldig bra altså. HAN ER DET JEG LOOOVER

Er det ikke sprøtt? 

Egentlig er det ikke så himla rart, for spørsmålene man ofte stiller en venn som akkurat har møtt en potensiell drømmemann, er ikke, "Åh, får han deg til å le?", "gjør han deg glad?" Neida.. Det er heller "Gøy, hvor gammel er han da?", "Hva jobber han som?", "Er han velutsyrt?" Hvorfor i alle dager er det dette man ønsker å vite først.. Disse tingene som i bunn og grunn har NULL betydning!? 

Jeg har alltid vært kresen og sett nøye over fasiten før jeg har vurdert mine tidligere erobringer som en potensiell kjæreste. Ingen av dem har noen gang blitt til noe mer, og vet dere hvorfor? For det er ikke fasiten som betyr noe når det kommer til stykket. Den har null betydning! Jeg husker så godt at det første jeg sa da jeg begynte å falle for Dennis, var "han er ikke den type gutt jeg vanligvis faller for", og ved å finne en gutt jeg "vanligvis ikke falt for" fant jeg faktisk den store kjæreligheten. Hva så om han ikke er eldre enn meg, er toppsjef i Statoil, eller har en fet bil? Det er mannen bak fasaden som er den mannen jeg vil ha, og Dennis beviste for meg at jeg alltid har vært på bærtur når jeg har vært på jakt. Jeg kunne ikke drømt om en bedre mann som fyller opp alle kravene som faktisk betyr noe. Det er bare en bonus at han i tillegg til å være verdens beste kjæreste, også har de overfladiske kvalitetene som bla.a at han er verdens heiteste mann, at han er lidenskapelig, god i sengen, at han har tredagesskjegg OG tatoveringer. HEHE!

Kjære kvinner.. Hvis dere kjenner dere igjen i denne teksten gjelder det å ta noen grep. Drømmemannen dukker ikke opp ved hjelp av en fasit. 

Peace out!

55 kommentarer

23.06.2014 kl.17:09

AMEN🙌

Cathrine Nilsen

23.06.2014 kl.17:10

Jeg DIGGER deg, Kristin! Virkelig.

Henriette

23.06.2014 kl.17:11

Jeg elsker disse innleggene dine, og du har helt rett! I bunn og grunn er det vi jenter som er problemet, jeg kan på langt nær se for meg at menn sitter og har en like lang liste når de finner en jente de liker. Eller at guttene uteksaminerer han om hvor vidt hun er rik, kjører bil eller har flat mage. Tror rett og slett vi trenger å senke kravene våres litt, og ja, som du selv sier, stille oss spørsmålet om han gjør deg glad og lykkelig. Det er jo det som er det viktigste! Og jeg synes det både er tøft og kult av deg å skrive om dette ettersom du selv ikke akkurat passer inn under den fasiten som du selv referer til, med en kjæreste som er yngre enn deg. Stå på! :)

Kristine

23.06.2014 kl.17:11

"hva så om han ikke er toppsjef i statoil eller en fet bil" helt enig med deg :) Jeg setter standaren høyt når det gjelder personlighet og utseende, men den fasaden kan folk ha for meg. Min kjæreste er bartender og har ikke egen bil, men han jobber hardt og har absolutt alt jeg ser etter i en kjæreste. Vi har vært sammen i 3 år, funker fint :) Elsker når du skriver sånne innlegg. Rett fra hjertet :)

Estefania

23.06.2014 kl.17:15

Så sykt bra skrevet! Amen! 🙏

Vivian Engh

23.06.2014 kl.17:19

Vi kvinner er mer opptatt av fasitens krav enn de indre verdiene hos gutten, noe som blir fullstendig feil. Kunne ikke vært mer enig med deg, Kristin!

Susannecasandra

23.06.2014 kl.17:34

Er så helt enig med deg Kristin! Jeg levde litte granne på denne forbaKa fasiten en stund. Før jeg traff mannen i mitt lov får 3 år sia. Du snakker rett fra levra det er det jeg digger med deg Kristin:)

Tomine

23.06.2014 kl.17:37

Hahah! Halleluja og AMEN!

Kunne faktisk ikke blitt mer enig, Kristin! Man kan ikke følge noen fasit, faller man for noen så faller man for noen!:-D

Marianne

23.06.2014 kl.17:38

Helt enig med deg!!!

Jeg fikk en gang spørsmålet da jeg var sammen med min eks: Hvorfor er DU sammen med han!? Det gjorde meg skikkelig forbanna! Ja, han var tjukk, men det er da faen meg ikke en grunn for at man ikke skal bli sammen med noen!

Astrid

23.06.2014 kl.17:44

AMEN! ^_^

Julie Hagen

23.06.2014 kl.18:16

Å du har så rett søte deg! Jeg er sammen med en gutt i min alder, han er litt rundt i kantene men jeg syns bare det er fint!

Når kommer nettbutikken din ut? er så spent.

Mia

23.06.2014 kl.18:22

Som alle andre som har kommentert så er jeg helt enig med deg! Hva faen er vitsen med en fasit? Faller du for en gutt, faller du for en gutt! Sånn er det bare :)

Elsker virkelig når du skriver slike innlegg som er rett fra hjertet! Du er bare så herlig, hele du! <3

Kos deg masse i kveld <3 KLEM!

siljepia

23.06.2014 kl.18:30

Du får sagt og skrevet det så utrolig bra , finnes ikke noe fasit. klemmer :) <3

Sofie

23.06.2014 kl.18:51

Takk for et bra innlegg!

Christine

23.06.2014 kl.18:51

"Du er ingenting jeg ville ha. Men alt jeg noensinne har drømt om." - Jeg sa det til min kjære i starten av forholdet, og han var enig. Vi hadde begge to brukt mange år på å søke etter det som var "akseptert" blant venner og bekjente. "Den perfekte partner" Jeg fant min, og han viste seg og være en tvangsmessig løgner. Min nåværende kjæreste var ingenting på check listen. Men, etterhvert som jeg lærte ham å kjenne oppdaget jeg at han var alt jeg hadde drømt om i min egen komfortsone.

Jeg ville ha en prettyboy som spilte fotball og festet. Men min kjære drikker sjelden. Han er en badass, men den mest romantiske personen jeg kjenner. Han får the notebook til å virke som scary movie. Og vi fant oss selv da vi fant hverandre. Det er morsomt. Kommentarer som "Men da kjenner jo ikke ikke hun den virkelige deg." kommer ofte fra de han hang sammen med for mange år siden. Forandring fryder, og ekte kjærlighet ser forbi alle sjekklister.

Mariel

23.06.2014 kl.18:53

Amen!! Du får det virkelig sagt, Kristin! :* For å kommentere noe av innlegget, så trekker jeg litt frem det med gutter som setter krav til hvilke jente de liker best.. Alle vet jo at de fleste gutter er innmari opptatt av pupper, og ikke minst spretten rumpe. Jeg blir bare redd av tanken, for man er jo aldri god nok for dem, og dermed går tankene mine rundt slik: Har jeg store nok pupper? Er rumpa spretten nok? Er jeg tynn nok? Åååå, jeg blir egentlig bare irritert, men samtidig tenker jeg at det er ikke vits å bry seg så mye. Mannen i mitt liv dukker nok også opp om noen år :) Denne svartens ungdomstida er hard.. haha

Ha en fin kveld fineste :*

Guro

23.06.2014 kl.19:09

Shit, den satt! Føler meg truffet av alle punkter, og det er ikke noe å være stolt av. Takk for at du understreker hva som faktisk betyr noe, penger og utseende har blitt det viktigste av alt, men hva med kjemien og følelsene?! Det et jo det som faktisk gjør at et forhold varer :) du er helt rå Kristin!

Elisabeth. - foto

23.06.2014 kl.19:12

Jeg må si meg ganske enig med deg her. Jeg er faktisk sånn som spør noen når de har fått ny kjæreste: Er han snill? Og behandler deg bra og sånn?... Og jeg husker nesten ingen som ikke har sett litt rart på meg. De bryr seg jo om det de også, men det virker som om det er helt teit at jeg spør om det... Men jeg fortsetter med det allikevel. Med mine nærmeste venninner så spør jeg jo også: "Er han kjekk osv", men samtidig må jeg bare få sagt her at jeg driter i om venninner har kjærester med kjekt utseende hvis de ikke behandler de bra. :) Flott innlegg!

Helene

23.06.2014 kl.19:46

Herregud, kjenner meg så syykt igjen! Utrolig bra skrevet:D

Sara

23.06.2014 kl.19:50

Ikke så relevant å nevne her kanskje, men nåååår kommer klærne dine på nett? Klarer virkelig ikke vente lenger. Har så sykt lyst på fete og fargerike klær nå til sommer garderoben :D

Karen

23.06.2014 kl.20:13

Haha herregud- er akkurat disse tekstene som gjør bloggen din awesome!

Guro K

23.06.2014 kl.20:15

Så er det de man liker som er for sjenert til å vise at de liker deg med mindre de er dritings.. Menmen! Når kommer nettbutikken? :D *glederseg*

Sandra Lærum

23.06.2014 kl.20:21

Amen!

Du får sagt det Kristin, og jeg kunne ikke vert mer enig! Jeg er ikke så gammel (snart 18) så jeg vet ikke om det teller.. men jeg vet nå iallefall at da jeg var noen år yngre så overtalte jeg meg selv om at jeg IKKE likte en gutt viss jeg innerst inne ikke synest han så bra nok ut, eller var nok "bad boy" som du beskriver her. Det er SANT! Helt tåpelig spør du meg nå!

Kjæresten min nå var min beste venn før, og vi har det så fantastisk bra sammen! Nettopp fordi vi gjør hverandre GLAD! Og det er DET som teller!

Madeleine

23.06.2014 kl.20:41

Det er helt riktig det du sier! Jeg er helt enig:)

23.06.2014 kl.20:42

Tro meg, mannen du beskrev, med tatoveringer, muskler og tredagers, har neppe en toppjobb for å si det sånn.

Tonje

23.06.2014 kl.20:49

Det første eg tenkte når eg begynnte å lese nedover punkta var at det er i hvertfall ikkje sånn eg føler det! For meg gjer det ingenting om gutten har litt mage eller ingen tatoveringar.. Det viktigaste er at han bryr seg om meg, og er den perfekte for MEG! Når eg er på leit (noko eg ikkje er lenger :D), så går eg ikkje etter noko spesielt, men etter ein som klarar å sjarmera meg og kanskje får meg til å le :)

:)

23.06.2014 kl.21:11

AMEN! (tror jeg ;P)

Siri

23.06.2014 kl.21:23

Dette er vel ikke din nettbutikk vel?

Var ikke helt din stil..?

Gleder meg sånn til at nettbutikken din åpner, så har søkt meg frem i håp om at den var åpen. =D

Så fant jeg det her.?

http://styleconnection.com/

Malin

23.06.2014 kl.22:15

Endelig sa noen det!! For jeg av en eller annen grunn tiltrekkes jeg ofte av gutter som er yngre. Og av en eller annen teit grunn så er det litt flaut, og blir sett på som "lavmål". Heldigvis har jeg venninner som gir F i om gutten jeg er forelsket i er 3-4 år yngre, men det blir alltid fleipa med og alltid er det litt skepsis rundt det.

Men så lenge han er mann nok, er det godt nok for meeg ;D

Digger deg Kristin! Og kan ikke vente med å sprade rundt i DINE klær :)

Ditte

23.06.2014 kl.22:34

kunne ikke vært mer enig! elsker når du skriver slike betydningsfulle innlegg Kristin :)

skulle ønske alle tenkte og var som deg, tenk så bra verden hadde vært da!?

Astrid

23.06.2014 kl.22:46

Fy søren for et bra innlegg! Så utrolig deilig når noen kan skrive sannheten istedenfor å komme med noe piss om at livet skal være sånn og sånn... Takk for at du er så ærlig, herlig å se at det enda finnes noen som er det!!!!

Ingrid Charlotte Christiansen

23.06.2014 kl.22:58

Kunne ikke vært mer enig i det du skriver! Har også selv stusset veldig på det med alder. Selvsagt trenger ikke mannen å være eldst, herregud. Som du sier, bare se på du og Dennis. Perfekte for hverandre, til tross for aldersforskjellen. For meg spiller ikke alder noen rolle, men heller hvor man er i livet. Selvfølgelig vil en 18åring og en 30-åring være på forskjellige stadier i livet, og det kan gjøre det vanskeligere. Men, det betyr jo ikke at det ikke kan fungere :)

Og HALLO, kroppspresset på gutter? Gad, de må jo ha six-pac og markerte muskler overalt. Og som du sier, kle seg fint og kult, kjøre riktig bil bla bla bla. Det er jo ikke bare oss jenter som har press på oss, absolutt ikke! Synes det er synd at det er disse kriteriene mange tenker på, i steden for at han må være snill, omtenksom, behandle deg med respekt osv. Det er jo faktisk det som teller? For hva skjer om 30 år når magemusklene er erstattet med en ølmage? Hva faen betyr en sixpack hvis mannen ikke respekterer deg?

Det viktigste er tross alt hvordan kjæresten er for deg. Ikke hvor bra han tar seg ut når du poster bilder på insta, liksom. Haha. Og vet du hva, jeg har faktisk aldri tenkt over det du sier med det første folk spør om når man forteller om en ny fyr. Men det er så sant? Hvor lykkelige dere er sammen er jo ikke det folk er mest interisert i å vite..

Må bare si at jeg ELSKER dette innlegget. Så rått og ærlig. Setter så pris på slike innlegg, det betyr mye. Må helt ærlig innrømme at jeg trodde dette innlegget kom til å handle om din liste på hva den perfekte mannen er, og tror du ikke jeg himlet med øynene? Tenkte "åh, visste det var for godt til å være sant. Kan jo ikke BARE være positive ting med Kristin" Men JO, haha! Der beviste du meg sannelig feil, takk og lov. Så tusen takk for dette innlegget. Dennis er jammen meg heldig som har deg!

Selv har jeg verdens beste kjæreste som kanskje ikke treffer alle punktene på den såkalte listen, men det gjør emg ingen all verdens ting. For han gjør meg lykkelig, og det er det eneste som betyr noe!

Sara Funderud

23.06.2014 kl.23:15

Herreguuuud for et utrolig bra innlegg Kristin, og utrolig bra skrevet! Disse innleggene altså, digger dem bare rett og slett!

Helt ærlig tror jeg at denne fasiten først og fremst ofte gjelder folk som ikke har hatt noe ordentlig forhold og ja rett og slett ikke funnet mannen i sitt liv enda. Jeg husker utrolig godt da du og Dennis møttes på Paradise Hotel. Du sa opp til flere ganger "du er ikke egentlig den typen gutt jeg pleier å falle for", og du nevnte ofte det om alderen og at du var nok redd for at han var litt for ung for deg osv.

Ingrid

23.06.2014 kl.23:24

ååå, er så enig med deg, Kristin!

Selvom jeg ikke har noen kjæreste så føler jeg med. Dessverre krysser jeg også av "listen min" når jeg møter nye gutter...

Ville du være en engel å gi meg en shoutout med instagramkontoen min? Enten her eller på insta? :D

Da blir jeg meget happy altså! <3

@ingridsho

-Klem Ingrid

Camilla Berg

24.06.2014 kl.00:34

kjempe bra skrevet! :D :D

Anne

24.06.2014 kl.00:43

WORD!!! Her har alle noe å lære for noen fantastiske ord! Digger deg og du har så utrolig mye å komme med folk bør lære fra deg!! Du er ei herlig dame digger deg!!

Tommy

24.06.2014 kl.02:24

Dåkk e bokstavelig talt skada, eller du som har skrevet.

Beklage, men dette hørres ut som en fjortiss har skrevet, tatovering eller tre? freshee klær? hahaha

Får litt hate kommentarer nå antyde eg

Tattavkvinnene

24.06.2014 kl.03:05

Deilig å høre at noen faktisk driter loddrett i "regler" om hvordan menn bør være. Jeg har faktisk aldri hatt noen krav eller sett etter spesielle ting hos gutter, men nå fikk jeg min nåværende kjæreste da jeg var ganske ung. Vi har vært sammen i over 5 år og han har verken toppjobb, fet bil (han har ikke lappen en gang) eller steinhardt vaskebrett. Likevel er han helt perfekt for meg, vi har samme interesser verdier og mål for fremtiden også er han jo selvfølgelig verdens kjekkeste (som alle andres kjæresten selvfølgelig også er).

Liker veldig godt når du skriver slike personlie innlegg, keep up the good work <3

24.06.2014 kl.05:03

@Tommy

Hvis du ikke skjønte at hun skrev hele innlegget med ironi/sarkasme burde du ta en bolle og legge deg.

Nina J

24.06.2014 kl.07:33

Det EER SÅÅ SANT. Får en til å tenke egentlig.

Jeg har aldri falt ordentlig for en fyr før. Nærmeste jeg har kommet nå, er en jeg har vært noe med siste månedene. Er ikke en typisk gutt jeg ville falt for heller! Men hvem vet :)

Elisabeth

24.06.2014 kl.09:00

Kristin, halleluja!! Så bra skrevet, der fikk du sagt det :) Min mann er også 5 år yngre enn meg, så vet alt om den skepsisen du prater om. Takk for er supert innlegg, nok en gang! <3

Amalie

24.06.2014 kl.09:08

Å fy fader assa! Du får sagt de råeste ting! Jeg kjenner meg så igjen! Føler drømmemannen min er rett rundt hjørnet nå! :D

Du har ihvertfall funnet den perfekte mann! <3

LOVE <3

Linea

24.06.2014 kl.09:40

Så sant!

Therese

24.06.2014 kl.09:51

For et fantastisk innlegg. Kunne ikke vært mer enig! Det viktigste er at man trives i hverandres selskap. Heldigvis har vi forskjellig smak. Med tanke på god jobb og fin bil, så skjønner jeg ikke hvorfor vi jenter ikke skal ta noe ansvar. Det er like mye vårt ansvar å sørge for god økonomi i fremtiden. Er veldig heldig og har møtt mannen i mitt liv. Jeg kan krysse av mange av punktene, men ikke alle. Men de er ikke så viktige for min del. Så da kan det være det samme :D

Emilie

24.06.2014 kl.10:28

Fy fader Kristin, dette var BRA saker, jeg digget innlegget rett og slett. Det viktigste er helt klart at men har det bra sammen og at han respekterer deg for den du er.

Mannen min er ingen jeg egentlig kunne falt for, men allikevel er han ALT en jente kan drømme om. Han ikke høy utdannelse, men jobbet seg oppover og har idag en bra jobb hvor han tjener godt. Og for meg er han ALT jeg trenger, og verdens fineste mann. Vi har vært sammen 2 år nå, og det er mange av mine venner som ikke syns han er den kjekkeste, men for meg er han verdens kjekkeste, og jeg kunne ikke bedt om en annen en han.

Takk for dette innlegget, Kristin. Jeg DIGGER deg <3

Marte Eriksen

24.06.2014 kl.11:22

Utrolig bra skrevet Kristin! Jeg kunne nesten se for meg hvordan du så ut da du skrev dette innlegget haha :) Rett fra hjertet, og så UTROLIG riktig skrevet. Fortsett med sånne innlegg innimellom, tror det får en del til å åpne øya litt ekstra! Du er rå, stå på videre! SMASK

Victoria Brodersen

24.06.2014 kl.11:40

AMEN! Helt enig med deg. Du skriver så sinnsykt bra, og jeg merker jeg har veldig like meninger som deg! Det finnes absolutt ingen fasit på den perfekte mannen!:)

Rkke

24.06.2014 kl.14:21

Kunne ikke bli mer enig i det du skriver.. Alt stemmer jo!

Emma Julie

24.06.2014 kl.15:03

Herre, det er så sant Kristin! Det er alltid de spørsmålene vi venniner alltid stiller til hverandre, og hva er poenget? Jeg har selvfølgelig satt meg noen krav selv, men jeg ser jo nå at det er helt tåpelig! Ja, som du sier tenk om mennene har like mange krav på oss damene, hva da, HJELP! Flott at du deler tanker som så mange ikke tenker på en gang, som egentlig er veldig viktig! Flott innlegg :)

Cecilie

24.06.2014 kl.21:44

Æsj, nå kjente jeg meg skikkelig godt igjen i ALT her. Tragisk egentlig! Sannsynligvis en GOD grunn for at jeg er singel på tredje året... Nå blir det skjerpings! :-)

Cecilie Lien

24.06.2014 kl.22:23

Digger når du skriver slike innlegg som dette!

Ja, jeg er sinnsykt kresen når det gjelder gutter, men når jeg tenker meg om så har jeg faktisk ingen grunn til det. Om jeg ser på meg selv, så er jeg laaaangt i fra highscore når det kommer til "fasiten" selv. Tåpelig, men det er vel slik de fleste kvinner er. Er egentlig ikke så rart som du sier, for det er jo de overfladiske kravene som andre faktisk bryr seg om..

For en liten stund siden var jeg keen på en som kanskje ikke var "fasitsvaret" på alle kvinners drøm. Men han var en sånn type gutt som jeg liker; litt laidback, halvlangt fint hår, tredagersskjegg osv. MEN han var liksom ett år yngre. Jeg gav faen, men alle andre som jeg sa det til reagerte med å si "herregud Cecilie, han er jo yngre enn deg?!". Ehh javel? Hvorfor skal alder være så forbanna viktig? 1 eller 5, yngre eller eldre, hvem bryr seg egentlig? Nei vettdu hva. Du får virkelig sagt det, så TAKK for rått innlegg

Emma Østli

24.06.2014 kl.23:18

Elsker slike lange innlegg med en terk og god mening! Du gjør en forskjell! (Merker det hørtes veldig reklamerende ut...)

Men jeg er bare så utrolig enig! Du er tøff som er sammen med Dennis i mot alle andre! Hvorfor har alder egentlig noe å si? Morsomt at du også har tenkt på det, jeg lurer ofte på det! Det irriterer meg bare noe til de grader at mennesker tar mange under en kam. Spesielt den derre "Alle utlendinger er kriminelle" er et godt eksempel på det! Jaja, uanett... Tusen takk for dette innlegget, håper flere dere ute begynte å tenke litt etter dette :D

Kine

25.06.2014 kl.12:13

Elsket dette innlegget!! Amen!!

Anita

25.06.2014 kl.16:35

Dette med alder er faktisk programmert i oss, så en dokumentar om det for ikke så lenge siden. Det er en kombinasjon av at menn tiltrekkes av kvinner i sin mest fruktbare alder (altså veldig ofte yngre) samtidig som menn utvikles senere enn kvinner, gjennomsittlig 2-3 år. Så vi kan ikke noe for det ;) Men ingen regel uten unntak!

lina

26.06.2014 kl.15:08

Når kommer nettsiden din?:)

Skriv en ny kommentar

hits