WICKED WEEKEND

Åh ♥

300 bilder, en heftig skallebank og ekstremt fine minner er det jeg sitter igjen med etter denne crazy helgen i Bergen. Ikke vet jeg hva som skjedde, men denne helgen ble en partyhelg av dimensjoner, og jeg kan ikke huske sist Bergen leverte varene så til de grader som denne gangen. 

Sorry for fraværet mitt i går, men sånn går det når dagen består av utdrikningslag med festlige aktiviteter og altfor mye alkohol. Haha! Både fredagskvelden og natten samt hele lørdagen har bare vært en eneste stor og deilig fest, så nå tenkte jeg omsider å gi dere en liten bildeoppsummering av hele denne altfor herlige helgen. La oss begynne med fredagen..

Fredagen gikk med til grilling på terrassen her hos min onkel, sammen med han og min kjære lille kusine som ikke er liten lenger, men faktisk så gammel som 20 år. Hun har jo alltid vært et lite barn i mine øyne, men nå begynner hun jaggu å bli en voksen frøken. Skal vise dere hvor deilig hun er i neste blogginnlegg. Hehe! 

Anyways.. Det ble grillings i solsteiken, for tenk det folkens.. Dette har vært en solfylt helg i B-town, og det er så vanvittig deilig. Etter kjempegod grillmat dro jeg nedover til Kine, hvor hun, Monica, Trine og jeg hygget med noe godt i glasset før vi satt kursen mot byn. Her dro vi innom den superfreshe baren, "No Stress", og navnet er så sjukt artig siden butikken som lå i disse lokalene før baren ble bygget, faktisk var butikken Stress. GØY!

Etter verdens beste Bloody Mary (som jeg plutselig har fått smaken på etter påvirkning fra Ida og Pay) stakk vi innom Contra og det var vel her det virkelig smaldt. Etter dette er kvelden relativt blurry, men jeg tror jeg fikk en ny venninne som jeg dro videre med, og kvelden ble avsluttet på Garage før lysene kom på og jeg ble tvunget til å gå hjem. Det var jo selvfølgelig TIDENES nedsig for en tipsy frøken i et helsikens godt humør, så HURRA for at lørdagen skulle vise seg å bli like moro som fredagen. Gleder meg til å fortelle dere mer og vise enda flere bilder, men først skal jeg få i meg noe frokost, og så håper jeg at dere vil dele noen weekend stories med meg. Har dere hatt det kjekt? 

Klem i fleng ♥

28 kommentarer

Tina Bolstad

22.06.2014 kl.12:49

Fy søren så morsomt det ser og høres ut! Perfekt helg det :) også er det jo alltid koselig å møte på vennen sine igjen. OG at du fikk nyte Bergen på sitt beste ;)

Nå har vi endelig sommerferie! Å Gud så glad jeg er for det! Jeg er så sliten og lei av skole at ferie er virkelig noe jeg trenger. Jeg har for det meste bare vært med vennene mine, men i går og i dag skal/har jeg bare være/vært hjemme. Det er greit det også, bare ta det litt rolig noen dager :)

Du får ha en herlig dag, snuppa <3 gleder meg til å se fler bilder av helgen din :) SMASK

Susanne

22.06.2014 kl.12:55

Dette så utrolig koselig å gøy ut Kristin :)

Emma Julie

22.06.2014 kl.13:01

Så utrolig koselig, og for en outfit! :D

theresekristina

22.06.2014 kl.13:06

Så utrulig kjekt! :)

Mariel

22.06.2014 kl.13:08

Åååh, dette så vanvittig gøy ut! Så ut som en awesome helg!:D Helga mi har vert oppgående den også, og siden vi fikk sommerferie på fredag, så tar jeg virkelig livet med ro :)Kom hjem med et ikke så altfor dårlig snitt, og det gjør meg bare mer happy!! Wii... Det er bare sååå ekstremt herlig med ferie, at jeg får ikke sagt det nok.. I går var jeg på restaurant med noen veninner, og byen hadde ikke så veldig mye og tilby der.. Hhaah, men sommeren er lang, og det er såå sykt digg å slippe å tenkte på jobb og skole i ukene, og istedenfor bare gå ut når det passer meg :) I natt ble det stampbading og kos med noen venner, noe som er heeelt innafor :D Ha en vanvittig bra SØNDAG, fiiineste, vakreste Kristin :*

Ingrid Charlotte Christiansen

22.06.2014 kl.13:18

Ser ut som du har hatt det helt fantastisk gøy denne helgen! Det unner jeg deg absolutt. Som jeg skrev i går, nyt litt fri fra bloggen med GOD samvittighet! Virker i hvertfall som du har hatt TIDENES helg fylt med mye morro og herlige folk. Heldige deg! Det er så gøy å lese om alle "eventyrene dine" ute på byen, elsker det. Digger at du ikke sensurerer noe særlig, og at du ikke legger skjul på at alkohol i MENGDER er med i bilder, haha. Forfriskende! Er så kjedelig med de bloggerne som later som de var sofistikerte frøkner hele kvelden, mens de egentlig hadde hæla i taket gjennom hele natten! Hahaha :D Digger deg altså

Min weekend story er ikke såå kul.. :( Har vært hjemme alene og styrt kåken, men ble ikke noe stor fest for å si det sånn. Har stort sett bare ligget i senga og synes synd på meg selv for å begynne sommerferien med å være syk. Jaja, det tar seg nok opp igjen :) I kveld kommer heldigvis kjæresten over etter jobb og sover over, det blir koselig! Og ikke minst betryggende, blir jo så husredd. Haha! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har ringt mamma eller kjæresten i ren PANIKK av å være hjemme alene. Og det verste er jo at jeg sier " jaja, alt går fint her. Ville bare prate litt jeg" Hahaha, går det an?

Drømmer meg heller litt bort i bildene dine. Fantastisk stemning. Sier dette på omtrent hvert blogginnlegg, men synes du er så flink til å fange stemningen. Ingen oppstilte, kleine bilder her i gården nei! "Se ut som dere koser dere da" Hahaha.

Digger antrekket ditt, forresten. Hvor er den nydelige toppen fra? :)

Håper du får en herlig avslutning på helgen! Stor klem :)

Tomine

22.06.2014 kl.13:28

Høres og ser ut som at du har hatt en fantastisk helg!! Har alltid hatt lyst til å reise til Bergen å sjekke utelivet og oppleve Bergen, siden jeg faktisk aldri har vært der!

Gårsdagen var fantastisk! Kjempebra liv med masse gode mennesker rundt meg, og kvelden ble ikke avsluttet før 6 i dag tidlig, så det skal man ikke klage på!:D Og i tillegg er formen på topp, da kan man jo absolutt ikke klage!

Kos deg masse videre i dag og nyt dagen, Kristin!:*

Camilla Berg

22.06.2014 kl.13:34

Så bra at du hadde det så gøy! :D Antrekket ditt var like vakker som deg! Kjempe masse fine bilder også :D Ha en fin dag videre!

Marie Harnes Håheim

22.06.2014 kl.13:40

Heiiii, ser du har hatt en super helg, og det er braaaa. Digger stilen din!! Skulle ønske jeg kunne hatt alle klærne dine, hehe

Ha en strålende dag videre, Kristin!

KLEEEM

Mia Tønder Pettersen

22.06.2014 kl.13:58

Så utrolig herlige bilder! Ser ut som du har koset deg MAX i B-town, og det er jo bra. Som du vet når du har det bra har jeg det bra! :)

Min helg har vært utrolig avslappende. Jeg er jo i Bulgaria, og endelig har vi fått fint bær. I går var det en del overskyet men varmt. Men i dag er det sol fra skyfri himmel og dritvarmt. Helt sykt herlig :D føler allerede brunfargen kommer!

Hehe, du får kose deg masse <3 KLEM OG KJÆRLEIK!

Mariaa

22.06.2014 kl.14:01

Hvordan får du de fete beachhair krøllene dine? :D

Kine

22.06.2014 kl.14:13

Du er så sinnsykt fin Kristin!!! Ser ut som du hadde det kjempe kjekt!

Min helg har gått med til zuccarello all star game på fredag der zucarello og mange andre kjente både hockey spillere og andre kjendiser spilte kamp for å samle inn penger til right to play! Utrolig kjekt!

Lørdagen gikk med til grilling og noe godt i glasset med gode venner :-) vi måtte dessverre flytte oss inn ganske raskt etter grillingen grunnet den ekstremt kalde vinden som er her i stavanger om dagene..

Hannah

22.06.2014 kl.14:23

ser ut som du hadde det gøy! :D

Amalie

22.06.2014 kl.14:48

Hørtes ut som du hadde det gøy! :) Hvor er de skoa dine fra? De var drit fete! :D

Jeg har hatt en stille helg! Men det er jo sommerferie så det skal vel bli noe liv i ukedagene også! :)

Nå har jeg 5 fine frøkner på repeat! :D Den er så kul! :D

LOVE <3

Sandra Lærum

22.06.2014 kl.15:42

Åååh, så utrolig GØY! Og så herlige bilder !!

Jeg var innom bloggen din i går, og da jeg så at du ikke hadde postet noe tenkte jeg at det var HELT innafor og at jeg håpte du STORKOSTE deg uten å sitte klistret foran dataskjermen!! Og det er så herlig å høre at du faktisk gjorde :-D Det fortjener du så til de grader sånn som du står på for tiden! Eller egentlig hele tiden, hehe :-)

Jeg har desverre ingen juicy stories fra helgen, siden den har gått til jobbing og teori-lesing. Men jeg kan jo trøste meg med at snart er jeg 18 og har lappen (forhåpentligvis) i boks! (eller i lommeboken). Ha en fin søndag Kristin! LOVE <3

Tattavkvinnene

22.06.2014 kl.15:44

Det høres ut som en helt herlig helg! Og fy søren, så fete bilder! Unner deg virkelig litt bloggfri, du leverer alltid varene så av og til må du få fri :)

Antrekket ditt så forresten dritkult ut, håper på litt flere bilder av det <3

Trine

22.06.2014 kl.16:00

Wow flott antrekk :-D

Hvor er skoene og toppen fra ? :-D

Tonje

22.06.2014 kl.17:14

Så bra du har kost deg i Bergen! Synst ikkje det har gjort noko atdu ikkje har blogga så mykje, synst det er godt å sjå at du og av og til kan ta ein fridag, det fortjena du slik som du blogga ellers! :D

Uansett, nydlige bilder! :)

Madeleine

22.06.2014 kl.17:15

Ser ut som du har hatt en fantastisk helg! Jeg bare lurer på hvor den skinnjakken er fra? Den var syyykt kul!

22.06.2014 kl.17:19

Hva skjer med nettbutikken? :-)

StyleConnection

22.06.2014 kl.17:25

Anonym: Den åpner veldig snart :) Litt forsinkelser blir det visst alltid, men hold on be strong ;) Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves :)

Tine

22.06.2014 kl.17:29

Hei, Kristin!

Elsker toppen din, hvor er den fra?

siljepia

22.06.2014 kl.17:52

Det ser ut og høres ut som at du har hatt en flott og perfekt helg da :) Ser ut og høres ut som at Bergen er en plass å besøke en gang i nærmeste fremtiden :) Har hatt en veldig rolig helg ,men veldig fin :)

Emma Østli

22.06.2014 kl.21:19

Det så jo bare sååå gøy ut, da! Det bildet nr 4 var så syyykt fint! Du er en nydelig jente, du! Digger stilen din og fy søren så fin du er i høye hæler! Glad vi har deg, er så lei alle de ROSAROSA bloggerne! Du inspirerer oss i stedet for å gi oss dårlig selvtillit! God sommer, bestebestebeste<3

Kristine

22.06.2014 kl.23:50

Hvor er toppen og skoene fra?? <3
Kule bilder :) Kult antrekk du hadde :)

:)

23.06.2014 kl.21:22

Æ vi te Bærgen vi te Bærgen med det sammme, her har vi det som fisken i vannet (eller no i den duren :P). Vært der 1 gang tror jeg, og da var jeg i det akvariet, men maaaaange år sida! Det var stilige sånne flasker!!!

:)

23.06.2014 kl.21:24

Håååååper på at nettbutikken din åpner snart, har egentlig finni noen få ting på nelly, men så har jeg alltid tenkt, hey, kanskje bedre å vente med å bruke de pengene til styleconnection åpner, fordi at du har såååå shtiliiige antrekk, at jeg veit at jeg kommer til å like ALT der!! :D :D

Skriv en ny kommentar

hits