UNIVERSAL SOMMERFEST

Happy good morning, RockStars ♥

Har vi det bra i dag? Er alle i vater? 

Jeg er tro det eller ei relativt fin i formen, og med tanke på hvor mange Jack's som gikk ned på høykant i går, er det faktisk et mysterium. Det var duket for Universal Music's spektakulære sommerfest, og kvelden gikk over all forventning. 

Det er ingen hemmelighet at jeg takler svært dårlig å stille opp på slike events hvis jeg ikke har med meg en partner in crime. Jeg HATER det. Jeg TAKLER det bare ikke, og her tror jeg vi er flere i samme båt. Haha! JA, jeg elsker å møte nye mennesker, men det er alltid fint å møte nye mennesker sammen med andre. Skjønner dere? I går stod jeg altså ved et lite veiskille. Invitasjonen til en av de beste festene i landet lå foran meg, og angsten over å dra dit alene dro meg mot tryggheten i cribben på Løkka. Helt føkkings alvorlig talt. Skulle den latterlige panikken være en årsak til å ikke dra? HELL NO!

Heldigvis fikk jeg i siste liten hooket meg opp med superdronningen Chioma som jeg har møtt ved flere anledninger tidligere, og tror dere jaggu ikke at hun tok vare på meg? Hahahah, dette høres så jævla tåpelig ut, men det er faktisk ikke kult å dra til en stor hagefest alene, bli stående på plenen og bare, "Yoooo, noen som gidder å henge med meg så jeg slipper å se ut som tidenes LOOONER??" Mohahah!

Chioma, hennes venninne og jeg hooket altså opp, og sammen hadde vi en fantastisk kveld. Det ene kjente ansiktet etter det andre dukket opp i mengden, og før jeg visste ordet av det stod jeg og skålte og danset med både gamle og nye herlige kjente. GUUUD jeg er så glad for at jeg faktisk kom meg ut av døren! What a night!

Jeg lengter tilbake ♥

Nå skal jeg prøve å rydde den ekkelt rotete leiligheten min før avreise til Bergen. Jeg skal hjemover en tur som skal bli helt fantastisk hyggelig. Nå gjenstår det bare å finne en flybillett og pakke baggen. HE HE!

Håper dere får en nydelig dag, deilige dere, så skrives vi litt senere. 

SMASK ♥

30 kommentarer

Ingrid Charlotte Christiansen

20.06.2014 kl.10:06

God morgen til deg og, snuppa! Jeg er sååå enig i det du sier med å dra steder alene. Elsker å møte nye folk, men foretrekker å ha noen kjentfolk med i tillegg. Godt å vite at jeg ikke er den eneste, haha!

WOW, for noen spennende folk du har møtt! Så kjempekoselig ut, og ikke minst spennnede! Du er så heldig som får muligheten til å delta på slike spennnede eventer, så du burde utnytte det for alt du kan! Reis og dra på fest nå mens du har muligheten til det!

Koselig med en tur hjem til Bergen da? Kos deg masse!

Og, forresten, du så SMASHING ut i går! Holy moly, du er litt av ei berte!

Ha en fantastisk dag videre, håper alt er godt med deg <3 Klem! :)

Hanna Kristin

20.06.2014 kl.10:43

Når åpnes nettbutikken til klærne dine? Gleder meg så sinnsyykt mye!!😍😍

Camilla

20.06.2014 kl.11:13

Når kan man bestille klær fra kleskolleksjonen din? jeg skal snart til utlandet og jeg vil bestille klær som jeg kan bruke i sommerferien!:D

Mariel

20.06.2014 kl.11:24

Ååå, så ut som en konge kveld da!! Jeg lurer også på det de andre her har spørt om ovenfor.. haha, jeg kløøøør i fingrene etter.å bestille nye klær på nett nå :P

Jeg kom faktisk akkurat hjem etter siste skoledag på 8 (ja faktisk) 8 hele uker sommerferie !! Den skal nytes til deg fulle!! :D Håper du får en finfin dag, og koser deg myye hjemme i Bøøørgen ;) Loveyou fineste! klem i fleng

Cecilie Lien

20.06.2014 kl.11:34

For å si det sånn, du er IKKE alene når det gjelder å ha med seg en person til ulike eventer. Ikke bare på fest heller, men tilstelninger generelt. Var på åpen dag på høgskolen i går, kjente ingen og da ender det som regel opp med skikkelig kleine samtaler. "Hei, hva heter du da? Åja, hvilken linje gikk du på da? Skal du også søke her til høsten?" HAH, jeg dør av meg selv. Av en eller annen grunn, blir alt såå mye lettere om du har noen med deg. Men godt du fikk hooket opp med noen da, så ble jo kvelden vellykket alikvell :)

Du får ha en fin dag videre, og god tur til Bergen! Jeg stikker som sagt til Oslo i ettermiddag, og gleder meg så mye til en helg i hovedstaden med de beste jentene ♥

Marita Malmgren

20.06.2014 kl.11:37

Så koselig! Ser ut som om du møtte mange kule mennesker :) Kos deg masse i Bergen søta! Jeg hadde heldigvis tid for å klikke meg inn på bloggen din nå før det kommer til å gå i ett hele dagen.. Imorgen drar jeg til Tyrkia, min første syden ferie og jeg gleder meg super masse! Håper jeg får tilgang til å lese bloggen din der :) Ha en strålende fredag! Nå er det jaggu SOMMERFERIE! Og jeg besto skoleåret med et snitt på 4,6, kjempe fornøyd! Glad i deg <3 stor klem fra Marita! :)

Van L

20.06.2014 kl.11:47

Så koselig !

Mia

20.06.2014 kl.11:54

Åhh, så koselig! Ser ut som det må ha vært årets fest! Hehe :D

Her i Bulgaria er det overskyet og egentlig ganske kaldt til å være Bulgaria, menmen vi holder ut :) Jo mer dårlig vær jo mer shopping :D Da har du en glad Mia!

Kos deg masse i Bergen, fine du <3 KLEM!

theresekristina

20.06.2014 kl.13:09

Så utrulig kjekt! :) Kos deg masse i Bergen!

Susanne

20.06.2014 kl.14:00

Når åpner du nettbutikken? Er så kin på å ta meg meg noe av klærene til gran Canaria reiser til fredag så håper du åpner den løp av helga sån at varene rekker frem til meg før jeg reiser :)

Marie Harnes Håheim

20.06.2014 kl.14:02

Du ser godt ut, Kristin! Gleder meg til nettbutikken opnes :D Kos deg mye i Bergen!

Amalie

20.06.2014 kl.14:44

Jeg liker heller ikke å være den som står midt i der å loner! Så jeg må alltid ha med noen! :D Så ut som du hygget deg! <3

I dag tok vi sommerfeire! Det skal bli så godt å få slippe alt skole, legge meg sent å feste litt mer! <3 Så må jeg jo få trent opp hunden vår litt også! :D Haha! :D

Ha en fin tur til Bergen! <3

LOVE <3

Lena

20.06.2014 kl.14:50

Du ser fab ut, as always!

Venter i spenning på åpningen av nettbutikken diiin! <3

Cathrine Nilsen

20.06.2014 kl.15:07

Hahah, du hørtes nesten helt ut som meg nå. Å dra alene noen plass er ikke kult, selv om man vet at det vil være folk der som man vet hvem er. Hahaha. Men det var bra du fikk fikset deg en date da, og at hele kvelden ble vellykket :)

Ha en fin dag videre ♥ Og GOD SOMMER!
Moro :) Herlige bilder :)

Liv Linnea

20.06.2014 kl.16:29

Helt enig at det er kjedelig å komme alene, men bra du kom deg ut av døren. Kos deg i Bergen.

Klem

Tonje

20.06.2014 kl.17:20

Godt du fikk med deg nokon da, kjenner følelsen om å reise å aleine på sånne ting! :)

Ser no ut som det blei ein alle tiders kveld :D

Kos deg masse i bergen! :)

Madeleine

20.06.2014 kl.17:45

Synes også at det er kjedelig å dra alene på en fest, men det så ut som du koste deg i alle fall:)

Frida Pedersen

20.06.2014 kl.19:12

Jeg har det akkurat som deg kristin, selv om ikke jeg blir invitert til norges hotteste hagefest, så kvier jeg meg også for å dra et sted hvor jeg ikke kjenner en sjel eller bare et fåtall, trives absolutt best sammen mine aller nærmeste, nydeligste jenter selv om det alltid er gøy og møte nye mennesker (men gøyere sammen med noen) <3 glad at du dro og ser ut som du hadde det topp, må bare få skyte inn at du ser helt smashing ut :*

Sandra Lærum

20.06.2014 kl.20:18

Haha, vet du hva? Jeg er helt enig! Det er så sykt kleint å entre en fest alene, og ikke vite om du skal slå deg ned sammen med noen eller om du skal bli stående og håpe på at noen tar kontakt!

Så gøy at du fikk med deg noen til slutt, og det såg jo bare helt herlig ut! Så bra at du koser deg Kristin <3

Tattavkvinnene

21.06.2014 kl.01:27

Haha, jeg skjønner godt hva du mener! Det er superkleint å dra på events alene, meen jeg gjør det ganske ofte uansett x) Jeg tenker det er bedre å få med seg noe gøy alene enn å angre etterpå fordi jeg ikke turte å dra :)

Festen ser jo ut som en skikkelig suksess! ^^

Emilie

21.06.2014 kl.07:01

Når åpner nettbutikken? Gleder meg!!❤️

Emma Julie

21.06.2014 kl.12:57

Åå, så utrolig koselig det ser ut! Ja, skjønner den altså, er ikke morsomt å dra alene. Det var bra du fant deg noen venner og dro ut :D

Stine

21.06.2014 kl.17:30

Herregud å gøy det der så ut, og du skriver alltid innleggene dine morsommere enn jeg kan drømme om! haha, men kan du vise hvordan du fiksa håret ditt for kvelden? Det var helt sykt fint!

Camilla Berg

21.06.2014 kl.18:27

Masse fine bilder! :D Du ser bare helt utrolig nydelig ut, hver dag!

Mathilde

21.06.2014 kl.18:28

Hvor er den svarte kjolen din fra? :)

Tomine

22.06.2014 kl.13:33

Hahaha, kjenner virkelig til den følelsen "skal jeg eeeegentlig dra, å stå der alene, med drinken i hånden.... Loooooner"

Men ser jo ut som at du fikk en superfin fest allikevel! Kjempefine klær og ikke minst kjempefin frøken som bærer klærne!:-)

Kine

22.06.2014 kl.14:19

Det så utrolig kjekt ut! Og hver gang jeg ser hvor fantastisk flott du ser ut med bølger i håret kjenner jeg at jeg snart må få fingeren ut å bestille meg en bølgetang selv! Må nok bare spare litt penger først.. lenge leve studentlivet :-P haha!

Emma Østli

22.06.2014 kl.20:46

Så enig i det med å dra på fester med noen! Jeg gjør nesten alt med en eller flere venner. Uansett om det er å dra til fornøyelsesparker, shoppe, besøke nye folk, passe hund, gå på kino eller gå på et fuckings bibliotek så er jeg aldri alene, klarer ikke tanken på det engang! Heldig du er som møtte Alexandra! Digger den dama! Nydelig sangstemme, dritgod til å danse og selvfølgelig en av Norges fiiineste! Ha en amaaaaazing kveld, love from DAH HOUSE!

Ditte

23.06.2014 kl.22:38

Fine bilder som alltid :)

Godt å høre at du slapp å dra alene, er som regel ikke noe særlig gøy, spesielt i starten!! ser ut som du har hatt en braaa kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits