SOBAZAAR

Hallaisen ♥

Da var det på høy tid å si hei til både dere og bloggen etter et omfattende kurs i det tekniske bak det å drive nettbutikk. Det har vært noen forsinkelser som aldri kommer som et sjokk i oppstartsfasen, men klærene er like rundt hjørnet, og snart åpner verdens kuleste og fresheste nettbutiikk. Wæææ, jeg er så giret, spent, nervøs, og selvfølgelig i lykkerus. Dette blir AWESOME! 

Jeg nevnte vel i går at jeg skulle på SoBazaar event, så jeg tok med meg Pay på denne hyggelige tilstelningen hvor vi fikk en sneak peek av SoBazaar appen. SoBazaar er altså et moteunivers hvor man alltid holdes oppdatert på siste nytt fra flere spennende nettbutikker, hvor man kan opprette en profil hvor man kan lagre produkter man ønsker med direkte adgang til nettbutikk, og hvor man rett og slett kan følge andre inspirerende menneskers love-lister, og deretter shoppe som en gal. Hvis man vil.. HE HE! StyleConnection kommer selvfølgelig til å være en del av dette universet, så jeg håper flere av dere både laster ned appen og gir produktene fra kolleksjonen et lite hjerte. Wiiiiii!

Her er noen snaps fra gårsdagen.. 

Hyggelig event med hyggelige folk! 

Ellers er det enda en gang duket for en festlig begivenhet i kveld.. Universal Music feirer sommeren med en real sommerfest og jeg er invitert. Nå gjelder det bare å finne ett eller annet å ta på seg, og alle forslag taes i mot med stor takk. Hjeeeeelp, hva pokker skal jeg ta på meg på hagefest? Oransje kjole med golden accessories? Eller? POKKEEEER!! Hahah. 

Nyt dagen så lenge, så snakkes vi senere ♥

SMASK

22 kommentarer

Liv Judit

19.06.2014 kl.13:10

Så ut som dere har hatt en flott dag!

Malin D

19.06.2014 kl.13:17

Oransje kjole med golden tilbehør høres jo kjempe sommerlig og fresht ut! :-D

ANNA

19.06.2014 kl.13:30

Gleder meg såå til nettbutikken er oppe og går!

Liv Linnea

19.06.2014 kl.14:25

Hørtes ut som en bra app, klarer snart ikke å vente lenger til at butikken skal åpne!!

Gleder meg:)

Renate

19.06.2014 kl.14:28

Gleder meg til nettbutikken åpner!!

Ha en fin dag :D

Victoria Brodersen

19.06.2014 kl.14:42

åå så gøy, så utrolig koselig ut! Gleder meg masse til nettbutikken blir åpnet. Lykke til!!!

Utrolige bilder som vanlig!

Ingrid Charlotte Christiansen

19.06.2014 kl.16:24

Så spennende! Ser ut som dere koste dere og virkelig hadde det hygget, stemningen kommer så godt frem på bildene. Så fine!

Blir nesten helt stresset av at jeg ikke rakk innomm bloggen din i det hele tatt i går.. Satt nemlig i bilen hele dagen til og fra flyplassen for å hente en venninne. Superkoselig, men kjipt å sitte inne i det FANTASTISKE været som var.. men men, det var absolutt verdt det! Så nå må jeg catche litt opp med innleggene dine, hihi.

Lurer fælt på hva du bestemte deg for å gå med på hagefest, synes orange kjole hørtes veldig spennende ut! Er veldig spent på hvordan du eventuelt stylet den! :)

Gleder meg såååå til nettbutikken åpner, ii!

Ha en strålende flott dag videre, kjære deg! Klem :)

siljepia

19.06.2014 kl.16:52

Hørtes koselig ut kvelden i går :) Fine bilder også :)

Gleder meg til nettbutikken åpner,skal bli så gøy :)

Å så hyggelig å få bli invitert på sommerfest. Gleder meg til å se hva du ender opp med av valg av antrekk :)

Susanne

19.06.2014 kl.18:18

Så nettbutikken din åpner ikke i morgen likavel ?

Emma Julie

19.06.2014 kl.19:17

Det hørtes ut som en kul app! Det du tenker å ha på deg høres i alle fall dødskult ut :)

Tonje

19.06.2014 kl.19:47

Åå, høyrest ut so ein bra app, kanskje noko å laste ned? :D

Gler meg til nettbutikken åpna, bli spennande å sjå kva du har klart å lage :D

Mia Tønder Pettersen

19.06.2014 kl.20:11

Så utrolig hyggelig! Hørtes ut som en kul app :) Gleder meg så utrolig mye til du åpner din nettbutikk :D Wii, det blir sykt bra!

Jeg er kommet meg trygt og godt frem til Bulgaria, utolig herlig! Har regnet en del i dag men det er varmt så kan ikke si jeg bryr meg så sykt mye :D

Kos deg masse på Universal <3 KLEM!

Emma Østli

19.06.2014 kl.21:29

Åh, jeg gleder meg så sinnsykt til kolleksjonen og nettbutikken. Det kan jo ikke ende annet enn AWESOME! Du har en fantastisk flott stil og dette blir bare TIDENES! Det så koselig ut på baren, da! Det første bildet der var utrolig kult! Du er så flink til å finne en balanse i bildet, hvis du skjønner! Du har lært meg så utrolig mye om bilder og sånt at du aner ikke, men det med balanse det klarer jeg bare ikke. Får vel øve mer, hehe... Du er heldig som ble invitert til Universal og de er heldige som får ha deg der. Jeg sitter bare her og drømmer jeg... Neida...Joda... Så nå har jeg kommet hjem fra en lang skoledag, trening og fotballkamp (når du har fotballintresserte venner må du bare vende deg til å måtte se på noen 1000 ganger) og etter en altfor lang dusj sitter jeg nå her. I morgen er det siste skoledag for meg og gud så godt det blir med litt ferie, men selvfølgelig så blir det mange å savne. To måneder med minimalt av venner. Uff, ja... Du får ha en flott kveld videre og en enda bedre morgendag. Always remember: Du er den peneste jeg vet om! Haha, det var random...

Amalie

19.06.2014 kl.21:30

Å så hyggelig! <3 Jeg hadde lastet ned appen men jeg sletta den fordi jeg brukte ikke appen da, men jeg skal laste det ned igjen nå! ;)

Gleder meg så sykt til nettbutikken! <3

Kos deg på Universal og du er fin uansett hva du har på deg! <3

LOVE <3

Cecilie Lien

19.06.2014 kl.23:44

Så spennende med ting som foregår rundt kolleksjonen! Gleder meg helt sinnsykt mye til den kommer, og det blir sinnsykt spennende å følge med på hvordan det går. Heier selvsagt på deg! :D

Må bare beklage tidenes dårligste kommentering i det siste, jeg har hatt fullstappede dager, og i tillegg havnet ned i dårlig selvtillit-kjelleren. Før skoleavslutningen i går fant mamma meg hylgrinende på gulvet fordi jeg følte meg for stygg til å gå i kjole.. Jaddaaaa, helt tåpelig meen dessverre et faktum i min verden.. Nå er dagene blitt brått mye bedre, jeg og venninna mi har endelig bestilt Barcelona-turen vår, i tillegg til at jeg stikker avgårde til Oslo i morgen! Wuhuuu. Ha en strålende kveld videre, fining, og kos deg på eventet ♥

Tomine

20.06.2014 kl.08:09

Kjempemorsomt å se alt du ordner og styrer med i forbindelse med kolleksjonen og oppstarten av din herlige nettbutikk! Gleder meg som en unge på juleaften til å klikke hjem noen freshe og fine plagg!:-)

Ser så morsomt og koselig ut med sånne eventer, og ser også ut som at du nyter det!:-)

Håper du hadde en kjempefin kveld på Universal Music sin sommerfest og jeg er BOMBESIKKER på at du så smashing ut!!:-)

Mariel

20.06.2014 kl.11:26

Såå gøy! Så ut som en konge kveld, som vanlig :)) Ha en fiiinfin dag :*

Madeleine

20.06.2014 kl.17:47

Hørtes ut som en kul app:) Kan nesten ikke vente til nettbutikken åpner nå! Skal du på VG-lista?

Sandra Lærum

20.06.2014 kl.20:24

Ååh herlig!

Og sååå nydelig du er med hestehale!!

Tattavkvinnene

21.06.2014 kl.01:37

Så gøy!! :D

Nå gleder jeg meg sånn til nettbutikken din åpner! Kan den ikke bare åpne NÅ? <3S

Camilla Berg

21.06.2014 kl.18:27

Så gøy da! :D Gleder meg veldig til nettbutikken din åpner!

Ditte

23.06.2014 kl.22:41

du er med på så mye gøy du heldiggrisen!

gleder meg skikkelig til nettbutikken åpner!

Skriv en ny kommentar

hits