SUMMER CITY SUMMER LOVE

Lykke ♥

Et ord som beskriver alt.. Den siste uken, gårsdagen.. Jeg er så lykkelig om dagen! Jeg har verdens beste venner, verdens beste kjæreste, sommeren har aldri vært finere eller varmere for den saks skyld, og livet er generelt helt sinnsykt godt om dagen. 

Som jeg nevnte for dere hadde Dennis og jeg en fantastisk date på Tjuvholmen i går, og i tillegg til å få i oss god mat og vin, fikk vi vandret litt rundt i solfylte Oslo. Jeg hadde selvfølgelig med meg kameraet, og her kommer en stemningsrapport fra gårsdagen. Åh!

Kjærleiken, ass.. Herreguuud som jeg gleder meg til å bli samboer med denne deilige mannen, for jeg vil vandre rundt sånn som dette hver eneste dag ♥ Ble det litt mye kliss nå? Haha, sorry ass, men jeg er bare så himla forelsket, og det må jeg liksom bare dele det med dere. Hehe.. 

Hvordan har helgen vært så langt da, darlings? Har dere hygget? 

LOVE LOVE ♥

34 kommentarer

karolinejohannessen

15.06.2014 kl.13:52

Herlig :)

Emma Julie

15.06.2014 kl.13:56

Så utrolig koselig det ser ut! Det blir aldri for mye kliss når du er såpass forelsket. Gleder meg til å se dere bli samboere!

Estefania

15.06.2014 kl.13:58

God søndag, skjønneste! <3 Ååh, herlige bilder av to herlige mennesker! Så koselig å lese at du er så forelska. Hihi :D Blir sikkert tipp topp å bo sammen ja, enn avstanden som er nå! :) Helgen har vært kjempe fin på alle mulige måter! Skal nyte denne søndag, for imorgen, ja da har jeg planer om å begynne å trene igjen... Halleluja.. Men det er godt for både kropp og sjel, så "here we go" :) Ha en strålende fin søndag videre du! Køen i fleng! :) <3

siljepia

15.06.2014 kl.14:22

God søndag formiddag ;) Herlig å se at du har det så utrolig bra for tiden :) Utrolig flotte bilder av ett flott og sprudlende par og som trives så godt sammen :) Dere er jo to flotte mennesker som fortjener hverandre ;) <3 , er bare gledelig å se og høre om dere :) <3.

Helgen har vært fin , og hatt både alene tid og vennetid :) det er jo veldig godt ;)

Søndagen skal jeg bare rydde litt og senere ute å spise middag ,siden min kjære far ville spandere på en bedre middag.

jeg vil si det er en fin avslutning på uken :)

Ha en fin søndag videre og kos deg med din kjære :) Mange klemmer :) <3

Maja Romstad

15.06.2014 kl.14:32

Hei Kristin!

Lenge siden jeg har vært i kommentarfeltet nå, og er ikke helt sikker på om jeg vet hvordan jeg gjør dette lenger, hehe :) Men jeg ville bare komme innom for å si at jeg fortsatt er fast leser og digger både deg og bloggen din. Du er fantastisk! Jeg savner dette med kommenteringen kjenner jeg, og jeg skal prøve og starte å kommentere ofte igjen. Du fortjener virkelig å vite at vi leserne er her for deg, og du fortjener å høre hvor bra person du er og hvor mye vi setter pris på bloggingen din.

Det ser ut til at du og Dennis har det veldig bra sammen, og det er jeg såå gla for. Dere er kjempeherlige sammen <3 Når blir dere samboere, forresten? Gleder meg veldig til å høre om deres liv som samboere, det blir kjempegøy! Ha en fin søndag sammen med Dennis!
Så koselig det så ut :) Fine bilder :) Ha en fin søndag :)

frida notøy

15.06.2014 kl.14:38

fine bilde! lest bloggen din kjempe lenge no, å du e heilt syyyk! du e so sykt go inspirasjon får andre <3

Elina

15.06.2014 kl.14:52

Nyt livet, Kristin! Jeg misunner deg akkurat nå! Jeg har brukt helgen på eksamenslesing, og skal ha min femte og siste eksamen på tirsdag, så er jeg endelig ferdig med vgs! Gleder meg til jeg også vet hva jeg skal i livet, hvor jeg skal bo og hvem som blir min store kjærlighet. Jeg gleder meg til jeg er der du er nå!

Elsker bloggen din, og stå på videre Kristin! Gleder meg også veldig til nettbutikken din kommer ut! <3 Ha en fortsatt strålende dag!

Mia Tønder Pettersen

15.06.2014 kl.15:00

Ahh, jeg skjønner deg så godt! Kjærleik er bare fantastisk, eller i mitt tilfelle forelskelse :) God søndagsformiddag! Eller det er vel snart ettermiddag. Jeg har sikkert sagt dette 10000 ganger før, men dere er bare et så nydelig og herlig par! Blir så glad av å se slike herlige bilder av dere <3

Min søndag ser bare helt avslappende ut. Skal begynne sånn småt meg pakkingen! For på torsdag reiser jeg til Bulgaria og varmere støk :D Kan ikke vente har helt syk reisefeber :) Hehe!

Kos dere masse <3 KLEM!

Kristine

15.06.2014 kl.15:01

Ååå elsker bildene dine! Blir aldri for mye kliss, er så forelsket selv og da er det gøy å lese om andre som er like klissete :) hehe! Høres ut som du svever på en rosa sky om dagen, nyt det! Heldige deg :)

Charlotte M

15.06.2014 kl.15:01

Ååå, dere er SÅ søte sammen! Det perfekte parret! <3

Denne helga har vært helt fantastisk! I går hadde jeg bursdagsfeiring med jentenemine på besøk, mens i dag har jeg bare slappet helt fullstendig av! <3

Håper du får en super søndag! Klem <3

Silje S.

15.06.2014 kl.17:12

Drømte om deg i natt! En helt forferdelig drøm, haha. Drømte at jeg tilfeldigvis var i samme område som du bodde, også ble jeg helt starstrucked. Ville ta bilder, prate med deg og alt. Dennis var der også, og var veldig hyggelig. Mens du syntes at jeg var irriterende, haha. Også gikk jeg inn på bloggen din etterpå, og der skreiv du navnet mitt og hvor irriterende enkelte lesere kunne være. Hahah. Følte meg skikkelig liten!

Heldigvis var det bare en drøm - og så "slem" vet jeg at du ikke er i virkeligheten! Vet at du er ganske fantastisk :) hehe, måtte bare skrive dette da det føltes så virkelig, og jeg ikke skjønte noen ting da jeg våkna. Hahah! Uff. Digger deg, Kristin! <3

Victoria Brodersen

15.06.2014 kl.17:15

ÅÅh, så herlig at du er lykkelig! Er det noen her i verden som fortjener det, så er det deg. Eller.. Jeg kjenner deg jo ikke, men du virker alltid så blid og positiv uansett hva. Og du virker så utrolig koselig! Så jeg unner deg virkelig den lykken, er så flott å høre at du har fantastiske venner og en fantastisk kjæreste, dere er det perfekte paret!

Kjempe fine bilder som vanlig, jeg er SÅ misunnelig på utseende ditt, tatoveringene dine og klærne dine. Hvor er den tskjorten fra forresten? SUPER SØT!

Kos deg masse videre i sommerværet. Helgen min har vært super. Bare grilling, bading og soling med herlige venner. Var en tur i bergen i forrige uke faktisk. utrolig fint der!

Andie

15.06.2014 kl.18:05

wooow du er så fin! og et herlig forbilde. fortsett!!!

Mariel

15.06.2014 kl.18:12

ÅÅ, så himla koselig!! Her i Hordaland er det ikke like fint vær som andre steder i dag.. Det blåser en del, men sola står jo på himmelen, og hva er ikke bedre enn SOLA? Den lyser opp dagen! :D Håper dere har en fiiin søndag, og jeg ser frem til du blogger om hverdagen, selv om Dennis er med! Ingenting er bedre enn kjæreste, og familie, så det blir gøyyy :) Jeg gleder meg forresten heelt sykt til nettbutikken er åpen nå! Trenger sårt å klikke meg hjem litt lette topper nå som hverdagen som oftest består av den deilige sola :D Klem til deg, fineste :*

Hayley summer

15.06.2014 kl.19:37

så koselig

Emma Østli

15.06.2014 kl.19:45

Ok, jeg vet jeg ikke kjenner dere, men serriøst, Norges hotteste par! Du og Dennis er jo virkelig meant to be, haha. Søte er dere! Du aner virkelig ikke hvor godt det er å høre at du har det bra. Jeg er helt enig med deg, alt er bare flott og denne sommeren er allerede helt fantastisk. Selvtilliten min er også utrolig høy, selvfølgelig takket være litt hjelp fra venner og familie, men din blogg har faktisk hjulpet meg utrolig mye! Du får meg til å skjønne hva som er viktig er i livet og du motiverer meg til å nå målene mine. Verdens beste blogger! Ha en AWESOME sommer!

Ingrid Charlotte Christiansen

15.06.2014 kl.20:09

Åh, sitter her og smiler fra øre til øre av dette blogginnlegget. Det er så godt å se og lese at du har det bra, og at du og Dennis er lykkelige sammen. Dere er så fine, og jeg ønsker dere virkelig alt godt. Heier på dere to! Jeg kunne ikke ha sagt meg mer enig i at denne sommeren ALLEREDE er helt fantastisk, og det er jo fortsatt lenge igjen! Åh, fantastisk!

Sommeren gjør virkelig noe helt spesielt med oss, vi verdsetter alt mye høyere og nyter livet mer. Det blomstermarkedet så utrolig koselig ut, oh my. Blomster må jo være noe av det vakreste på jord, spør du nå meg!

Herlig stemningsrapport, får så god følelse av å lese blogginnleggene dine! Du inspirerer så, og ditt gode humør smitter alltid over gjennom bloggen. Du er fantastisk, Kristin!

Kjenner meg VELDIG godt igjen i det å gå rundt på rosa skyer pga that special someone. Åh, kjærlighet altså <3 Igjen, det er så godt å se deg lykkelig, det fortjener du virkelig! Har du og Dennis konkrete planer om når/hvor dere skal flytte sammen, eller er det fortsatt litt i drømmestadiet? Uansett, dere må jo være Norges deiligste par! Gleder meg til masse kjærlighetsoppdateringer, hihi.

Jeg har virkelig nytt helgen med verdens beste venner og kjæreste. Det er så sommerstemning her på sørlandet, så jeg har kost meg skikkelig!

Håper du får en flott avslutning på helgen! :)

Cecilie Lien

15.06.2014 kl.21:25

Åhh, så utrolig herlig! Ser og høres ut som dere hadde en fantastisk dag, og det gjør meg såå glad. Dere er så sinnsykt fine, og det at dere snart skal bli samboere er så utrolig koselig. hihi!

Min helg har for det meste bestått av jobbing. Er det ikke eksamen, så er det jobb... Så i dag trengte jeg virkelig å slappe helt av etter en altfor hektisk uke, så da kjørte vi like så greit inn på hytta og ble liggende ved sjøen i sola hele dagen. Herlig!

Håper dere har hatt en like fin dag i dag også ♥ klemmer

kaja

15.06.2014 kl.21:50

så heerlige dere er <3 kos deg masse og nyt sommeren, du er fantastisk!

Emilie Norman

15.06.2014 kl.21:56

Så herlig! Kos deg masse, Kristin! <3 Du er fantastisk!

Tomine

15.06.2014 kl.22:01

Herlige bilder, herlige folk, herlige oslo og herlige vær!!

Kos dere masse!<3

Anne

15.06.2014 kl.22:29

Ååååå dere er så utrolig herlige!! Digger dere begge to!! Bare du koser deg i di deilig sommerdagene vi har hatt i Norge nå den siste tiden:) kos dere videre

Tonje

15.06.2014 kl.23:08

Åå, må sei det igjen! Blir i så godt humør av berre bilda dine, også leser eg det du skriver og blir i enda bedre humør! :D

Godt de kosa dikka masse ilag, viktig å pleie kjærleiken! :D

15.06.2014 kl.23:28

Når blir dere samboere?

Karina Olafsen

16.06.2014 kl.00:14

Disse bildene var skikkelig koslig og sommerlig og alt som e! Blir så glad av sånne bilder, selvom vi har fint vær her hjemme i Bergen, e det alltid kjekt å se kordan du har det. Og btw, den lyserosa neglelakken var dødsfin! Er dette O.P.I? har ikke prøvd dem før, hadde det gått ann å lagd noen anbefalinger angående neglelakker? Du bruker jo neglelakk hele tiden haha, og hvilke syns du er best? Er greit å få en liten oversikt over hvilke som er best kind of. Håper du hadde en strålende dag!

Hannah

16.06.2014 kl.10:34

Så koselige sommerbilder! :D

Har storkoset meg i helgen, vært i Stockholm på konsert :D

:)

16.06.2014 kl.12:44

:O er det lov med sjokolade, rosa-kuler OG tutti-frutti? :O Vil jeg ha å neste gang ass!! Og blåskjell har dere å!! Heldiggriser!! Elsk på dere ass! :P :))

Frida Pedersen

16.06.2014 kl.13:15

Dere er virkelig herlige Kristin ❤️❤️ Håper dere har hatt en fantastisk helg sammen! Jeg har kost meg glugg ihjel i Stockholm med gode venner og konsert, nå sitter vi på flyplassen og her skal vi være en stund før flyet går i kveld. Smask;*

Serine

16.06.2014 kl.17:49

Åhh! Du inspirerer!

Tattavkvinnene

17.06.2014 kl.03:25

Synes ikke det blir for klissete i det hele tatt! Det er bare superkoselig å se at dere har det bra sammen :) Gleden din smitter over på oss lesere vettu <3 Klem

Amalie

17.06.2014 kl.18:16

Verdens beste fortjener verdens beste venner og kjæreste! <3

Du og Dennis er så perfekte! <3

Det blir aldri for mye kliss! :)

Ha en fin kveld! <3

LOVE <3

Kine

17.06.2014 kl.20:12

Kjærleiken <3 det beste som finnes :D

Dere er nydelige sammen!

Sandra Lærum

18.06.2014 kl.00:36

Åå, dere er så nydelige!

Og nei, absolutt ikke for mye kliss for min del, kjærligheten skal man sette pris på og vise fram så mye man bare orker! <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits