ELLE SOMMERFEST

Hallaisen fra sofakroken ♥

Nå har jeg brukt de siste to timene på å gå gjennom de 300 bildene jeg tok på festen i går, og under her kommer et lite utdrag. Herreguuuud for en bra kveld! Fantastisk location på Huk, endeløse mengder med friske drinker, photo booth, god musikk, lun bris, og mange fantastiske mennesker. Vi hadde det bare SÅ vanvittig gøy, og voksenvannet gikk rett i fletten. Såpass rett i fletten at mye av fornuften forsvant, og da jeg møtte på Gabrielle ble jeg så starstrucked at det eneste jeg klarte å si var noe sånt som, "GABRIELLEEEE, jeg kan Ring Meg UTENATT. Jeg er din aller største FÆÆÆÆN". Assååå? Hahahahah, hva pokker er galt med meg?? Hun tok hele overgrepet med et stort smil, og ble mer en gjerne med på en fotosjuuut sammen med meg. FOR en dame! Så jævla rå!! 

Utover kvelden laget vi rom for noen dance moves, og de beina mine var nesten umulig å stå på da klokken bikket midnatt. Jeg er vel ikke akkurat den med best erfaring på høye hæler, og nå når jeg tenker meg litt ekstra om, danset jeg rundt barbent på et tidspunkt. Jada, det er sånn det skal være på en knallbra fest, eller hva? 

Åh!

Take me back to this night.. Fyrverkeriet på slutten gjorde hele kvelden komplett, og etter festen dro Pay og jeg videre for å danse. På byen møtte vi Dennis og Andreas som var begynt å bli rimelig god i gassen, men ikke i nærheten så god i gassen som oss. For vår del hadde jo festen vart siden klokken fem, og jeg tror jeg sovnet på en benk på utestedet like før jeg skjønte at det var på tide å komme seg hjem. Gutta boys ble værende på dansegulvet mens vi jentene taxet hjemover, og i morges ble jeg møtt av en svær bukett med gassballonger som tydeligvis ble med meg hjem fra fest. Jaddaa.. Fin i formen sa du? Hahahah.

Nå skal batteriene lades med skalldyraften med min kjære, og jeg ser frem til en superromantisk kveld med verdens deiligste kjæreste. 

Men dere? Sånn helt på tampen..

SOBAZAAR er Norges nye sosiale fashion app, hvor du kan du få med deg hva som er new, hot og på salg. Dette kommer selvfølgelig StyleConnection til å være en del av, og SoBazaar inviterer deg + 1 til sneak peeken av denne appen på onsdag den 18.juni kl.19.00 på Mesh House i Tordenskiolds gate 3 i Oslo. Dette blir et knallspennende og moro fashion event hvor det vil bli servert sprudlevann & snacks og GOODIEBAGS! Det er kun plass til 20 jenter, så fort deg å registrere deg + 1 venninne i dag! Jeg kommer selvfølgelig til å være der, så det hadde vært kjempekjekt om noen av dere er keen på å komme. Meld dere på HER. Hurraaa!

Nei, dere.. Nå skal det hygges ♥

SMASK

22 kommentarer

Kule bilder :) Så ut som en bra kveld :)

Mia Tønder Pettersen

13.06.2014 kl.21:41

Så utrolig hyggelig det så ut! Den Gabrielle historien er jo bare dritgøy, hehe! Har vell kanskje reagert slik selv :) Btw så var det en masse herlige bilder, og bilde nr. 10 var bare helt nydelig :D

Desverre så drar jeg til Bulgaria tidlig på den 19. hadde det ikke vært for det så hadde jeg kommet. Itillegg så drar jeg fra Evenes(Harstad/Narvik) :) Hadde vært en drøm som gikk oppfyllelse hvis jeg fikk møte deg. Det er egentlig litt gøy at jeg nevner dette akkurat nå, for mens jeg lå i drømmeland i natt så drømte jeg faktisk at jeg møtte deg, hehe :) <3

Dere får kose dere masse med date-night <3 KLEM!

Katrine

13.06.2014 kl.21:59

Så utrulig moro at du traff Gabrielle. Har hørt en del intervjuer med henne på radioen i det siste og har tenkt at dere to hadde jo bare vært perfekte venninner ilag :)

siljepia

13.06.2014 kl.22:10

Å så fine bilder og av det du forteller høres og det vises på bildene at det var en super og morsom kveld:)

Håper du og din kjære Dennis får en hyggelig romantisk kveld sammen og kos dere masse :) klemmer <3

Elise Holand

13.06.2014 kl.22:15

Åhhhh, FOR en fest det må ha vært ;* ser ut som du koste deg SKIKKELIG! :D hahahha, skjønner at dagsformen ikke er 100% men det er lov etter en såpass RÅ kveld :D

Kos deg med skalldyr og Dennis og nyt kjærleiken <3

Mariel

13.06.2014 kl.22:23

For noen råååå bilder! Så ut som en konge kveld :D nyt kvelden! Klem i fleng

Ine

13.06.2014 kl.22:24

Du er fin! Hvor er den gule toppen din fra? :)

Amanda

13.06.2014 kl.22:55

Helt enig, Gabrielle er rå, tror det er noe med bergenske kvinner altså! Digger både deg og Gabby!

Amalie

13.06.2014 kl.23:27

Så gøy! Jeg husker når JEG var kjempe fan av Gabrielle, det var helt ille asså! Jeg tror ikke jeg har vært så innestengt på rommet noen gang, det var plakater på alle vegger og skap og alt! :D Så etter det har jeg ikke hatt plakater på rommet! :)

Kjempe fine bilder! Du er så pen! <3

Håper du og Dennis koste dere med skalldyrmat! <3

Skal melde meg på konkurransen nå! ;) <3

LOVE <3

Tina Ro

14.06.2014 kl.00:10

hei kristin :)

jeg lurer veldig på om det vil være en kul denimjakke i kolleksjonen din som kommer på nett? :) gleder meg helt sykt til å se alt, og kjøpe hjem noe av det fantastiske du har laget! <3

Caroline

14.06.2014 kl.00:57

Så utrolig fin du er!! Digget outfiten også! Elsker at du er girly i stilen, men likevel både rocka og chill om jeg kan si d sånn. Bloggen din er en inspirasjonsbombe på alle felt, hihi!

Veronika Lauritsen

14.06.2014 kl.01:13

Haha, så artig at du møtte Gabrielle. Alltid moro å møte de man er fan av :-)

Ser ut som du hadde en super kveld, og elsker alle bildene du legger ut, de gjør en stor del av bloggen og man får liksom et stort innblikk i av hvordan dagene dine er og var :)

Emma Østli

14.06.2014 kl.06:40

Ååå, for noen nydelig bilder! Ser og høres ut som du koste deg der;) Dødsfin outfit også! Og tusen takk for apptipset. I dag skal hele dagen brukes på en søt teltur med venninner og Gooood som jeg gleder meg! Du får ha en fantastisk lørdag, and always remember: Du er aweeeesome!

Inger Genberg

14.06.2014 kl.07:49

Så heldig du er som fikk møte alle disse fantastiske menneskene, du har jo jobbet for det da så du fortjener det!! <3

Ingrid Charlotte Christiansen

14.06.2014 kl.09:19

Høres i hvertfall ut som du hadde det herlig, og JA - å danse barbeint er et tegn på en super kveld! Haha :) Flotte bilder, virker som det var kjempemange kule folk der. Du er så heldig som får dratt på slike arrangementer og møtt så mange herlige og inspirerende mennesker, herlighet. Nå har du jo jobbet hardt for å komme deg dit du er idag, så unner deg det virkelig! <3

Hahahha, DØR av gassballong-historien! Herrregud, for en herlig dame du er. Skulle virkelig likt å dra på byen med deg!

Selv hadde jeg en superkoselig dag igår med cafekos og grillings på kvelden, og i kveld overnatter jeg hos kjæresten. Fantastisk helg, sier du? Oh yes!

Håper du får en strålende dag, og koser deg med Dennis. Stoooor klem :)

Victoria Brodersen

14.06.2014 kl.11:00

Haha så utrolig morsomt!!! Du er jo så rå du og da! Og bildene var utrolig fine! Får alltid lyst til å være på samme sted som deg når jeg ser de fantastiske bildene! Bra du koste deg, for det så helt rått ut! Nå skal jeg ut i solen, god helg!

fotokrissi

14.06.2014 kl.11:13

Så gøy! Elsker bildene du tar, du får virkelig frem stemningen! :D

Emma Julie

14.06.2014 kl.14:24

Haha, skulle personlig likt å sett deg etter endel glass med sprudlevann! Supert at du koser deg så mye, og er flink med å ha med kamerat for å oppdatere oss med disse sprudlene bildene :D

Serine

14.06.2014 kl.17:52

Så koselig det så ut! Herregud du er nydelig!

Tonje

14.06.2014 kl.23:57

Ser ut som en alle tiders fest ut i fra bilda :D

Tattavkvinnene

15.06.2014 kl.13:25

Haha, så morsom historie med Gabrielle! Skulle likt å se det x)

Festen ser og høres utrolig bra ut, du er virkelig godt på til å ta bilder. Alle bildene er så stemningsfulle og man får bare lyst til å hoppe inn i skjermen og være der selv :)

Kine

17.06.2014 kl.20:15

Du er så nydelig du Kristin! Ser ut som du hadde en fantastisk kveld! Kjenner jeg er litt misunnelig på deg som får muligheten til å gå på så mange sånne eventer. Det ser så utroolig kjekt ut! :D

Skriv en ny kommentar

hits