SUMMER BRUNCH

Happy Tuesday ♥

Deilig at mandagen utgår denne uken, og at vi bare starter rett på tirsdag. Uken er kortere, solen skal skinne så langt værmeldingen rekker, agendaen er full av herlige avtaler, og best av alt er at kjærligheten kommer til hovedstaden. Lykke! 

Jeg tror jeg glemte å fortelle dere at jeg stakk innom Vixens sommerbrunsj før jeg møtte jentene på Dattera på lørdag, og siden det nettopp dumpet noen bilder fra eventet ned i mailboksen, tenkte jeg selvfølgelig å vise dere noen snaps fra denne trivelige sammenkomsten. Temaet var Italia, rosévinen fra Masi fikk humøret på topp, nydelig opera fikk omtrent tårene til å trille, og stemningen var sånn generelt ekstremt god. Jeg er jo vanligvis ikke den som er ivrigst når det kommer til bloggevents, men når Vixen arrangerer er det alltid intimt, superhyggelig og ikke i nærheten av så overfladisk som slike events ofte kan være. Fantastisk!- De fleste bildene er tatt av fotograf Kristoffer Myhre -

Etter litt hyggelig mingling med enda hyggeligere folk, gikk rosévinen rett til topps og jeg satt en slags dansende kurs mot Dattera for enda mer skåling og dansing.. Dette har jeg fortalt dere alt om, så da tror jeg heller at jeg bare får gå tilbake til jobb samt den helsikkens høye bunken med regninger, og bare sette i gang med alt som ligger foran meg. HE HE!

Hvordan har dere det i dag? Er dere frisk og rask og klar for en ny uke? Når tar dere sommerferie, forresten?

Klem i fleng ♥ 

25 kommentarer

Inger Genberg

10.06.2014 kl.11:49

Så koselig! Sommerferien begynner ikke før på lørdag neste uke, men vi gjør ikke så mye spesielt på skolen nå, annet enn å sitte i sola og snakke, flette håret til hverandre og bare nyte dagen <3

Mia Tønder Pettersen

10.06.2014 kl.11:51

Så utrolig koselig :) Ser ut som du har koset deg masse den lørdagen der, hehe :D

Min skole har det slik at når jeg er ferdig med eksamen så kan jeg i steden for å dra på skolen så kan jeg jobbe. Jeg er derfor hjemme for tiden og jobber i hagen, vasker etc. Så egentlig så har jeg vel tatt sommerferie. Og om ca. 1 uke dra jeg til Bulgaria <3 Wii, det er vel da jeg tar helt sommerferie :)

Kos deg masse og nyt tirsdagen <3 LOVE, KLEM!

Marita Malmgren

10.06.2014 kl.12:21

Waaaw, ser så koselig ut! Så koselig å endelig kunne ha tilgang til å lese bloggen din igjen <3 har savnet deg så mye :) Skikkelih deilig ned fri igår, hadde en fantastisk tur til Fyresdal! Deilig å koble av litt fra hverdagen. Vi starter sommerferien fredag den 20, det blir fantastisk!! Bare 11 dager til Tyrkia :) Ha en fantastisk dag søta! Stor klem fra Marita! :)

Camilla´s lille verden

10.06.2014 kl.12:23

Så koselig :)

:)

10.06.2014 kl.12:29

Skulle ønske jeg også var din venn!!!

Cecilie Lien

10.06.2014 kl.13:15

Så koselig! Helt herlig å slippe unna denne mandagen ja, selvom jeg ikke gjør så sykt mye i ukedagene uansett da. Jeg har sånn halvveis hatt sommerferie siden 16 mai, må kun innom skolen for å få vite ting ang. eksamen. I dag var det opptrekning til muntlig eksamen, og jeg kom som vanlig opp i matte. Dette er seriøst den 4. gangen jeg kommer opp i matte, og jeg vet ikke helt om jeg skal le eller grine. hahahha! jaja, skal prøve å gjør det beste ut av det. På torsdag er det byebye VGS, og hellooo sommerferie! SÅ DEILIG :D

Du får i hvertfall ha en fin tirsdag videre, så håper jeg denne uken blir fin ♥ klemmer

Charlotte M

10.06.2014 kl.14:06

Ååå, så gøy! Skulle ønske jeg også ble invitert på sånne events! Hehe :-)

Det er sååå deilig med så fint vær ute nå! Jeg vet ikke om jeg klarer regn nå! Men vi får håpe det blir en stund til det kommer! Skolen min er ferdig den 20.! Æææ, jeg gleder meg skikkelig mye til ferie nå!

Håper dagen din blir bra! Klem <3

Andreas wa2wo

10.06.2014 kl.14:11

Takk for sist sjefen:D Var gøy å treffe deg:) Nå siter jeg å spionerer på guttekolleksjonen til Voice for høsten mens Jeanette er her på møte :) Tipper hun sikkert hadde sagt "hils" så jeg hilser fra henne uansett:) Thughug å alt d dr:)

Karianne

10.06.2014 kl.14:44

Kan du lage et innlegg med tips til hvordan man kan kle seg til bryllup? Jeg skal i bryllup i sommer og har akkurat samme stil som deg, men jeg sliter med å finne noe passende...:)

Amalie

10.06.2014 kl.14:47

Åå så gøy! Kunne ønske jeg var toppblogger så jeg kunne få oppleve det! <3

Du får kose deg med alle regningene! <3

Jeg tar sommer ferie 20.august! :) jeg gleder meg så inni helsikkens mye! :D

LOVE <3

Emilie

10.06.2014 kl.15:23

Kos deg masse, Kristin! <3

Andrea Wictoria

10.06.2014 kl.15:26

maten så bare helt fantastisk ut! elsker bloggen din, Kristin!

allt du gjør ser bare så herligt ut! og stilen din? har ikke ord <3

siljepia

10.06.2014 kl.15:35

Mange fine bilder :) Høres og ser ut som en veldig trivelig kveld :)

Har det veldig fint i dag ja ,kom hjem sent igår kveld fra 1 herlig og fantastisk uke på Kypros :D

Skal definitivt tilbake til samme plass , og hotell senere engang :) Har ferie stort sett hver dag for tiden nå , utenom de dagene jeg får tilbud og skal jobbe som vikar på barnehagen.

Med andre ord ; mye tid til å gjøre det jeg selv vil :) Håper du har hatt en fin dag og fikk gjort unna alt det du skulle gjøre :) Kos deg med Dennis når han kommer i kveld , og gjerne hilse fra meg :) klemmer :) <3

Rebecca Fjeld

10.06.2014 kl.17:52

Åh, hater når nettet ikke er på min side og jeg ikke får sjekka blogger.. Men, I'm back! :D

Ser ordentlig koselig ut, og så fint håret ditt er! Ser jo helt fløyelsmykt ut jo! :D

Sommerferien tar jeg til helga, har kun en skoledag neste uke, og den inneholder kun rydding, så etter eksamen torsdagen er je ferdiiig :D juhu, skal bli godt. Og da er det enda nærmere åpningen av nettbutikken din, jeg tuller ikke, pengene mine står på vent til den åpner :D!

Caroline Tranberg

10.06.2014 kl.17:56

Ser utrolig koselig ut! Håper du har hatt en fantastisk helg!!

Sommerferien min starter 20. Juni, skal på VG-Lista den dagen! Tihi, gleder meg. Og To dager senere skal jeg til BERGEN! Skal til bestemoren min med en venninne. Gleder meg! c:

Vil bre si at du er en STOR inspirasjon og jeg ville bare si takk for det! Ha en fin tirsdag videre!

Klemmer c:

Mariel

10.06.2014 kl.18:36

Så veldig gøy ut!

Sommerferien for meg starter 20.Juni, slik som mange andre sin. Blir herlig med 8 uker avslapping, sol, familie, mat og kos :D Håper du har hatt en fantastisk tirsdag så langt, også må du KOSE deg i kveld sammen med kjæresten <3 Du fortjener denne lykken i hverdagen, verdens FINESTE Kristin :*

Ingrid Charlotte Christiansen

10.06.2014 kl.19:10

Gooood tirsdag, Kristin!

Virker som du koste deg på eventet på lørdag, så spennnede ut på bildene. Digger forresten gullcapsen, så stilig!

Sommerferien begynner 20.juni for meg, men disse siste dagene er det jo ingenting som skjer på skolen. Så det er så godt som ferie nå heldigvis! :)

Håper du nyter denne herlige uka, spesielt siden Dennis kommer til Oslo. Når i all verden skal dere flytte in sammen? :D Dere må jo være det herligste paret ever! Heier virkelig på dere to.

Ha en flott kveld videre. Stor klem

Helene Alvestad

10.06.2014 kl.19:13

God ettermiddag/kveld skjønne du!

Så koselige bilder!:-) så gøy ut☺️

Har en trøtt og rar tirsdag idag egentlig men, håper jeg er opplagt og at det er finere vær i morgen<3 hehe

Klem fra meg til deg! 💕😊

Tattavkvinnene

10.06.2014 kl.19:34

Åh, det så skikkelig hyggelig ut :) Deilig mat og blide mennesker slår ikke feil ^^

Jeg har hatt sommerferie i litt over en uke allerede :) Høyskolelivet er ikke så verst :)

Håper du har hatt en fin dag i dag <3 Klem

Emma Østli

10.06.2014 kl.20:31

Ååå, kos da! Mange kjente ansikter der, utrolig fine bilder selv om ikke du har tatt alle sammen! Helt enig med deg, dette eventet skiller seg ut! Jeg tar ferie 20.juni altså om ikke så alt for lenge. Blir godt med litt ferie, men for tiden så trives jeg så godt på skolen at jeg gruer meg litt. Ikke se så mange venner og lærere og sånt. Men det kommer jo noen skoleår til så jeg får vel bare nyte det! Mye å gjøre i sommerferien, da. Det skal sies! London, Frankrike, Vestlandet, Sørlandet, Danmark og Bergen! Hehe, også selvfølgelig litt vennemøter, fester, chilletid og stranda her i Norge. Neida, har mye å glede meg til! Håper virkelig du har en flott tirsdag, en flott uke og selvfølgelig en FANTASTISK sommer! Snakkezz!

Sandra Lærum

10.06.2014 kl.22:46

Kjempekoselig! Digger den gull-snapbacken din forresten, du er så kul med den :-D

Jeg har faktisk tatt sommerferie i DAG. Og DET er helt fantastisk herlig! Hehe :-D

Frida Pedersen

10.06.2014 kl.22:47

Åh dette så fantastisk hyggelig ut :-) jeg Jar det bare bra man kan jo ikke annet enn å være det når solen skinner, jeg har skolefri og ferier og opplevelser står for tur <3 håper du får en fin kveld snuppa, smask :*

Tonje

11.06.2014 kl.12:17

Ser ut som du hadde ein fantastisk laurdag :D

Her er det nok aldri ordentligferie sida egikkje kan ut i arbeid eller skule, men reiser på tur i europa i begynnelsen av juli, og blir borte i 3 veker :D

Emma Julie

11.06.2014 kl.17:16

Så utrolig koselig! :)

Victoria Brodersen

12.06.2014 kl.14:05

ÅÅh, så fine bilder! Håper du hadde det flott! Jeg har sommerferie nå, om jeg ikke kommer opp til eksamen. DEILIG

Skriv en ny kommentar

hits