MÅNEDENS LESER - MAI

Yoooooo ♥

Jeg har ikke glemt det.. Jeg er bare ekstremt forsinket. HE HE!

Det går bra, sant? 

Grattis, girls. Dere rocker! Send meg adressen på face, sånn at jeg får sendt av sted goodiebagen. Venter fortsatt på adresse fra deg, Elise!?!?! 

LOVE YOU AAALL!! Nå skal det festes her i hovedstaden. 

Wooop WOOOOP!

31 kommentarer

Amalie

07.06.2014 kl.16:40

Gratulerer så mye til vinnerne! <3

Jeg blir så glad av å se deg smile og le! Du er så herlig! <3

I natt skal jeg sove i båten! Så det blir koselig! <3

Du må ha en fin fin dag videre! <3

LOVE <3

Ingrid Charlotte Christiansen

07.06.2014 kl.16:53

Gratulerer så mye til de to heldige vinnerene! Heldiggriser altså, hoho! Elsker videobloggene dine, Kristin - du hr et så godt og smittende humør! Digger det! Sitter og smiler jeg, selv om det ikke er jeg som vant, haha! Det er jo det det handler om :)

ha en strålende lørdag videre, klems

Veronika

07.06.2014 kl.16:54

Gratulerer til de fine jentene som gir deg velfortjente og gode ord, sånn det skal være! :)

Åh, når jeg ser deg blir jeg så glad! Den herlige utstrålingen din misunner jeg deg så sinnsykt. Du er en så varm og god person, og jeg skulle virkelig ønske jeg også klarte å fyre på med glede som deg og få det så naturlig! Du stråler innenfra og ut. Føler du er så ekte i forhold til mange andre som deler av seg selv på blogg, og det gjør så jeg bare må titte innom deg daglig. Ta det til deg, det er en egenskap sikkert mange mennesker misunner deg, det er jo umulig og ikke like deg!

I dag skal jeg faktisk på et musikkarrangement her i nærheten, blir litt Gabrielle, Onkel P og slikt.. Haha, ja - får håpe jeg møter mange bekjente og gamle, det hadde vært hyggelig!

Også må du kose deg i dag, med herlig musikk! Fine du, jeg beundrer deg for å være en så god og fin inspirasjon.

<3

Victoria

07.06.2014 kl.17:33

Gratulerer utrolig mye til dere, jenter! Har selv sett kommentarene deres gang på gang, og til og med JEG blir glad av når jeg ser mennesker sprer så mye positivitet til andre. HERLIG :-)

Ha en fin kveld, Kristin!

Maren Elise

07.06.2014 kl.17:52

åå gratulerer til de heldige vinnerne!

Du er så herlig og sprudlende, jeg får ikke sagt det nok!

Du liksom lyser opp mine gråe dager, hehe..

Takk for at du er deg, og at du gidder å skrive å gjøre det du gjør for oss :-) du er et flott menneske <3

Kos deg masse videre i Oslo, selv så skal jeg nyte resten av lørdagen min med pizza her i Stjørdal :-))

Thora

07.06.2014 kl.18:10

Ååå du er så herlig❤️❤️

Melissa Leer

07.06.2014 kl.18:25

Ååå jeg digger deg! Du er så livlig og glad hele tiden!

Minion puten din var råkul! Hvor har du kjøpt den?<3

Frida Pedersen

07.06.2014 kl.18:28

Åh så gøy, hurra 😊😊 tusen tusen takk Kristin, jeg er så takknemlig for at du har denne bloggen som lyser opp hverdagen og sprer ditt skjønne vesen til alle oss lesere. Elsker kåringen av månedens leser for da får jeg høre den herlige stemmen din og ditt herlige og sprudlende smil som treffer oss alle, ekstra morsomt var det denne gangen hvor du kåret meg som en av vinnerne. Gratulerer til Elise også og takk hils dete andre som har kommentert over her, søte gode ord <3 ikveld blir det reker og hvitvin med jentene!! smask:*

07.06.2014 kl.18:29

Du er bare så rå Kristin! <3 Hehe, du minner meg litt om min fantastiske stilfulle tante, elsker den dama, hun gjør også som deg med slike kyss når hun sier hade :D

Han en strålende fin dag videre!

Silje

07.06.2014 kl.18:32

Nå er det ordentlig lenge siden jeg har vært inne på bloggen din og jeg har heller aldri kommentert. Men jeg må bare si at fy søren for en person du er! Jeg kjenner jeg bare blir så glad og fylt at god energi når jeg er inne på bloggen din. Det høres sikkert ordentlig klisje ut, men du gir altså så utrolig mye bra av deg selv og jeg blir så inspirtert av den personen du er. Jeg har lenge vært en person som tar de enkleste veiene og ikke setter meg ut i noen ubehaglige situasjoner, selv om jeg innerst inne skulle ønske det. Du har virkelig vært med å inspirere meg til å drite litt i alt og bare gjøre det jeg føler for. Livet er for kort til å vike unna og hva er det verste som kan skje? Så nå har jeg faktisk bestemt meg for å sprenge alle mine grenser å dra til Los Angeles neste år med en venninne! Dette virker sikkert som verdens største drøm for de fleste, men for meg er det en stor utfording. Jeg er ikke glad i å verken reise, være et sted jeg ikke er 100% trygg eller være et sted uten noen andre å henvende seg til. Jeg sier dette fordi jeg vil at du skal skjønne at det du gjør betyr noe, det betyr noe for mange folk. Og jeg skulle så inderlig ønske at jeg en gang møtte deg ute eller i det hele tatt så jeg bare kunne fortalt deg hvor fantastisk du er.

Jeg vet at dette er en fin kommentar blant mange andre og at du ikke kan svare eller ordentlig lese alle tilbakemeldinger du får, men jeg skrev også denne mld fordi det var godt å få sagt det. Jeg syns du absolutt fortjener det, du fortjener å høre hvor bra du er.

Ha en nydelig kveld :) Stor klem

Mia Tønder Pettersen

07.06.2014 kl.18:53

Gratulerer så utrolig masse til vinnerene! <3

Kos deg masse med festing <3 KLEM!

Sara Funderud

07.06.2014 kl.19:16

Åå, jeg bare elsker månedens leser! for det første så er det utrolig koselig å se at du virkelig setter pris på leserne dine og at du tar deg tid til å gjøre dette! Men ikke minst noe av det beste med månedens leser er jo og høre den herlige stemmen din, den fantastiske bergensdialekta og ikke minst (igjen) å se ditt herlige smil som bare for alle oss andre som ser på videoen til å smile! ♥️

Silje S.

07.06.2014 kl.19:18

Kan ikke annet enn å bli glad når man ser på deg! En person med mer humør og utstråling, skal man lete lenge etter. Du er helt fantastisk!

Kommenterer ikke så ofte, men holder meg godt oppdatert på bloggen din hver dag. Må bare få si at jeg gleder meg UTROLIG mye til kolleksjonen din kommer ut. Stilen din er helt fantastisk rå, og jeg gleder meg til å shoppe klær som DU har designet. Shop 'till you (I) drop, sier jeg bare!

Ellers er du et stort forbilde for meg. Ser virkelig opp til deg som person! Du står på og jobber for det du vil oppnå - og viser at man faktisk kan oppnå ting om man bare går inn for det, uten en mastergrad og det som er. U rock!

Også lurer jeg på en litt tilfeldig ting som jeg lenge har lurt på, HEHE. Hva står det på tatoveringen din som du har på skuldra?

SMASK

Charlotte M

07.06.2014 kl.20:23

Gratulerer så mye til vinnerne! Det er helt sikkert velfortjent! <3

Jeg blir så glad av å se på alle videoen du legger ut! Du har en så sprudlende og glad personlighet! Og utstrålingen din, den misunner jeg! Skulle virkelig ønske jeg kunne være like blid og glad hele tiden!

Du fortjener virkelig det aller beste Kristin! Så god og snill du er mot alle! Du er så snill som viser at du setter så stor pris på alle leserne dine! Og det er veldig godt å høre! Jeg håper du kommer til å fortsette å blogge langt frem i tid! Jeg kommer i hvert fall ikke å slutte å lese bloggen din! Jeg digger deg, og jeg vet ikke om jeg hadde klart å ikke klikke meg innom bloggen din hver dag!

I kveld skal jeg bare slappe helt av, med en god film, og masse godteri! Håper du koser deg masse i hovedstaden i kveld! Smask:*

Tonje

07.06.2014 kl.20:32

Gratulera så mykje til måndens lesarar :D

Så må du kosa deg masse i kveld med masse musikk :)

Her blir nok resten av kvelden tilbringt i senga da eg har ME, og har fått eit anfall.. :/ men skal ikkje klage, for eg har vert så bra i nokre veke no, og det har vert så hærlig :D

emma

07.06.2014 kl.20:47

ååå, du er så synnsykt herlig! Hver gang jeg ser deg på bloggen eller youtube så lyser bare hele verden min opp, du er en så synnsykt livlig og sprettende jente og kunne ønske jeg kjente deg bedre, det som jeg syns er best ved deg er at, du var med på PH, og fant kjærligheten der! det er bare helt sykt kult!

er utrolig glad ideg, og håper du leser denne kommentaren,

denne kvelden blir nok brukt til å se på the modern famimily på netflix,

elsker at du gjør noe for fansen din, som å kåre månedens leser!

loveU♡

Helene Alvestad

07.06.2014 kl.22:36

Gratulerer til jentene!:-)

Du er herlig- stemmer for flere og veldig oftere videoblogger 😍

Ønsker deg en fin dag og kos deg masse med fest og musikk, love!💕

Christine Dattebayo c:

07.06.2014 kl.22:51

Gratulerer så mye til de to! :D

Du burde ha flere videblogger, er alltid gøy å se på! :D Du er så glad og sprudlende, hihi :) Elsker at kaffikoppen er med!

Tonje Nicola

07.06.2014 kl.23:55

Du er bare herlig! Elsker bloggen din! Første gang jeg kommenterer. Jeg bruker aldri å kommentere blogger og ærlig talt, leser jeg ikke så mange heller gitt ;)Men nå må jeg bare si hva jeg har på hjertet! Til dags dato har jeg ikke funnet en blogg og et menneske PÅ en blogg som er så ærlig, hjertegod, gjennomført og BRA. Stå på! Jeg har allerede bestemt meg for å handle i butikken din. Elsker disse fargene, denne stilen...Du inspirerer og motiverer og den energien du utstråler er unik! Ikke slutt med å vær deg selv. Fortsett med å vær jordnær, varm og sprudlende! Det vinnende vesenet ditt smitter mer enn du tror! :) Du har skapt en ekstremt fargeglad blogg, og tro det eller ei, de fargene du hele tiden viser, gjør noe med en......Loveit girl! Klemklem

Tattavkvinnene

08.06.2014 kl.02:26

Åååh, Krisitn! Du er så herlig! Jeg elsker at du tar månedens leser på video slik at vi får se det sprudlende vesenet ditt :) Jeg kunne virkelig tenkt meg flere videoer, man får liksom en helt annen "kontakt" da. Hvis du skjønner hva jeg mener? :)

Gratulerer så mye til de to vinnerne :D

Sandra Lærum

08.06.2014 kl.02:54

Hver gang jeg går inn på bloggen din og ser at du har lagt ut video av månedens leser så gleder jeg meg så utrolig mye til å se og høre på hva du sier! Ikke fordi jeg tror jeg kommer til å vinne, men fordi jeg blir i så sabla godt humør av hele deg! Men dette var jo ekstra GØY! Tusen tusen takk !! Men du vet, de gode kommentarene kommer når innleggene og bildene er gode, og ikke minst når bloggeren er god! og det er du <3 Tusen takk igjen ! :-D <3

Emma Østli:)

08.06.2014 kl.08:39

Åh, gratulerer så myyyye til dere, jenter! Flinke dere har vært;)

Vil bare si at det er utrolig koselig at du gidder å kåre "månedens leser" og at du gidder å sende vinnerne en hel goodiebag! Da føler man seg så utrolig verdsatt! Også vi som ikke har blitt det får også høre det hele tiden! Liksom, at du er takknemlig og glad for at vi leser bloggen din!

Å lese bloggen din er bare lærerrikt og flott. Du har en fantastisk bra blogg og det er utrolig motiverende å klikke seg inn på den fargerike bloggen din en sliten mandags morgen! Da kommer man i godt humør med en eneste gang!

Utrolig glad for at du blogger! Stå på videre!!!!

Kine

08.06.2014 kl.09:38

Jeg elsker videoene dine! du er så utrolig skjønn!

Sunniva Ulvang

08.06.2014 kl.11:00

Jeg mååå bare si det, en gang for alle; Helt siden jeg fant bloggen din for et par år siden har du tilført mye farge og glede til livet mitt. Husker jeg lå hjemmeliggende i flere måneder for et år siden, og det eneste som kunne få meg i bedre humør var innleggene dine.

Du inspirerer meg til å dra ut og finne skjulte steder, og jeg får lyst til å dra verden rundt for å finne vakre omgivelser når jeg ser på bildene du legger ut.

Du er helt FAB, Kristin!

Og så over til noe helt annet: Jeg bor jo i Oslo, og ender alltid opp på en av de kjedelige kjederesturantene eller cafeene i Oslo, så jeg lurte på om du kunne lage en guide med spennende steder man kan dra for å slappe av, spise eller bare ta bilder (hehe)

Ha en flott dag! :)

Synnøve

08.06.2014 kl.12:13

Ville du anbefalt å bo i Oslo fremfor bergen?

Emma Julie

08.06.2014 kl.17:34

Gratulerer til dere to jenter! Som du sier blir det en annen kommunikasjon når vi ser deg samtidig. Liker veldig godt at du har noen videoer :)

Ingrid Kvifte

08.06.2014 kl.20:26

Jeg bare eeeelsker interiøret ditt! Og ikke minst stilen din! Kristin, du er en helt fantastisk person som virkelig lyser opp dagen! Du er grunnen for at dagene mine er så fargerike og mønstrete som de er. Gleder meg helt vilt til Styleconnection kolleksjonen kommer og jeg skal definitivt være en av de første som tar å klikker hjem herlighetene dine! Ha en fin kveld videre!

Kyss og klem!

Tomine

09.06.2014 kl.11:04

Gratulerer så mye til de heldige vinnerne:D

Musikkens dag var helt utrolig! Ha en herlig dag videre!

Mariel van Velzen

09.06.2014 kl.22:15

Gratulerer så mye til dem! :D Du eer så PEN, sier jeg bare Kristin!!

siljepia

10.06.2014 kl.15:16

Å herlig å se denne videoen :) Gratulerer til de 2 jentene som vant :) Herlig å se deg :)

Maja Johanna

10.06.2014 kl.16:52

Gratulerer så mye jenter!:D Herlig å se deg i video, Kristin, det er så altfor sjeldent!

Skriv en ny kommentar

hits