SATURDAY MORNING

God morgen ♥

Har dere en fin lørdagsformiddag? 

Her går det relativt treigt, og jeg har nettopp fått i meg en skikkelig deilig lørdagsfrokost før jeg skal ta fatt på dagen. Kvelden i går gikk med til hang out med Pay og Stine, UTEN alkohol etter den crazy torsdagen, så det var skikkelig deilig å våkne opp frisk og uthvilt i dag. 

Det er musikkens dag i Oslo i dag, som vil si at byen fylles opp med forsjellige scener med forskjellige musikksjangere, så i dag skal vi slå oss ned hvor musikken er best, ta noen øl og nyte lørdagen. Nå må solen bare titte frem igjen fra de mørkegrå skyene som plutselig valgte å slå seg ned rett over oss. Pokker!

Har dere noen hyggelige lørdagsplaner, skjønninger? 

LOVE LOVE LOVE 

21 kommentarer

Frida Pedersen

07.06.2014 kl.11:45

Lørdagen benyttes på jobb, eller i allefall formiddagen så blir det reker og hvitvin med jentene i kveld (eller i allefall reker for polet er jo stengt for pokker) ønsker deg en strålende lørdag Kristin <3

Sara Funderud

07.06.2014 kl.11:55

Vil ikke egentlig si at jeg har noen spesielle planer for i dag, eller skal en liten tur på byen strax, men ellers regner jeg egentlig bare med at den blir tilbringet sammen med gode venner også har jeg jo også bursdag i dag for pokker og er endelig blitt tenåring så da kan vel ikke dagen bli dårlig, eller hva? heheh.. Ellers håper jeg bare at du for en fantastisk dag videre og koser deg max, Kristin!

Mia Tønder Pettersen

07.06.2014 kl.12:02

Det må jo være deilig å bare slappe av en kveld også, hehe :) det hørtes jo kjempe koselig ut å bare sitte å lytte ti live musikk + ta seg noen øl :)

Jeg har seriøst ingen planer for denne lørdagen, mamma og pappa er vorte hele helgen så jeg har ei venninnene på besøk!

Du får kose deg massemasse <3 KLEM!

Estefania

07.06.2014 kl.12:04

Har en fin fin lørdag, sitter å ser serie atm, og skal vel snart til sentrum for å lunche med ei venninne! :) Er invitert på fest ikveld, men er egentlig super sliten... Får se hva jeg orker.. Hehe :) Kos deg masse med øl, musikk og gode venner! Ha en super lørdag! Klem i fleng! :)

ML

07.06.2014 kl.12:35

Ahh. Lørdag, min favoritt dag!! Håper været er med dere!!

Kos deg masse:)

Ingrid Charlotte

07.06.2014 kl.12:43

God morgen! Ah, endelig helg - og langhelg i tillegg! Blir det bedre? Jeg og broren min (som endelig er hjemme på ferie!) har nettopp satt ut båten, så helgen blir nok full av båtturer - både med søsken, besteforeldre og kjærester. Koselig! Spesielt i det fantastiske solskinnet vi i Arendal er så heldige å få kose oss i i pinsa.

Musikkens dag hørtes koselig ut, så spennende arrangementer dere i hovedstaden får delta på altså! Ingenting sier sommer mer enn konserter, utepils og venner - selv i dårlig vær. Vi bor jo i Norge, ikke sant? haha!

Må bare si at, NAM! For en frokost, åh, kjenner magen rumle nå.. Og jeg som ikke har handlet enda, har jo bare tørre knekkebrød og nugatti... Haha, gjett hvem som straks skal løpe til butikken? JEG!

Ha en strålende lørdag, Kristin. Håper været skjerper seg litt og gir litt solskinn fra seg. Kos deg!

Helene Alvestad

07.06.2014 kl.13:33

God lørdag fine deg <3

Hørtes ut som en deilig og chill lørdag ass! Håper dagen blir veldig fin og at solen titter frem ☀️💕

Her skinner sola som bare det og planen er å nyyte den dagen lang- elsker helg!! langhelg for pokker 😃😃👌

ønsker deg en herlig laurdag, snakkes senere Kristin! Klem 😍

karolinejohannessen

07.06.2014 kl.13:41

Skal strikke til frøkna i magen, hihih! :-D

ønsker deg en nydelig dag :)

Renate

07.06.2014 kl.13:51

ha en fin lørdag :D

Victoria

07.06.2014 kl.14:25

Håper solen titter frem, ja, ufattelig kjedelig med dette triste været. Men jeg skal sprite opp dagen/kvelden litt med å få vennebesøk, det blir koselig :-) Ha en fin dag!

Tomine

07.06.2014 kl.14:53

Blir nok noen øl med gode venner og avslapning!:) Ha en fin fin lørdag med mye god musikk og kald øl!:D

Emma Julie

07.06.2014 kl.15:02

Oi, bra gjort av Oslo å arrangere slike ting slik at man kan møte nye mennesker og kose seg ordentlig. Nydelig bilde også! Har ingen planer foreløpig, men i morgen har jeg arrangert rekekveld med venninnene mine :D

Kristine

07.06.2014 kl.15:18

Ha en strålende lørdag, fine deg! :)

Charlotte M

07.06.2014 kl.15:39

Oi, visste ikke at det var musikkensdag i dag! Tenker det blir skikkelig stemmning i Oslo, med masse folk! Skulle veldig gjærne vært der selv! Hehe :-)

Ahh, så deilig frokosten din ser ut! Egg og bacon er virkelig den beste helgefrokosten! Kjenner magen rumler bare av å se på bilde! :-)

I dag er planen å gjøre klar til bursdag! Jeg får hele familien på besøk i morgen, så da må det ordnes! :-) Ha en super lørdag videre! Klem <3

Tonje

07.06.2014 kl.20:26

Åå, høyrest virkle ut som ein fantastisk dag! Sku ønska dei hadde noko slilt her eg bur, men bur i ei lita bygd så sjangsen er vel liten for det.. :)

Inger Genberg

07.06.2014 kl.21:54

Wow du er jo rene kokken jo!!! Kos deg like mye som jeg skal i dag, jeg skal nemlig kose meg med med familie!

Christine Dattebayo c:

07.06.2014 kl.22:52

Ååå, det så utrolig godt ut!

Tattavkvinnene

08.06.2014 kl.02:24

Den frokosten så en smule digg ut! Du kan godt komme å lage sånn til meg i morgen <3 Hehe

I dag har jeg for det meste vært hjemme og kikket litt på tv-serier med kjæresten, var en tur på trening tidligere i dag :) Veeldig rolig lørdag med andre ord :)

Emma Østli:)

08.06.2014 kl.08:49

Ååå, for en diiigg frokost! Viktig å starte dagen med noe godt, vettu!

Så godt å vite at man bare skal chille og slappe av hele dagen. Ikke måtte pakke, rydde eller reise. UFF, de lørdagene liker jeg ikke!

Dagen i går ble selvfølgelig brukt på herlige tusenfryd! Et par regnskurer kom, men... SAMESHIT!

I dag skal jeg bare slappe av med venninner og passe hund. Noen dager må jo brukes til det også!

Håper du får en HAPPY SUNDAY! Soo much love from me<3

Kine

08.06.2014 kl.09:40

Min lørdag gikk for det meste med på å ligge på sofaen å se Orange Is The New Black, da jeg var så trøtt av å ha vert på jobb i over et døgn i strekk :P Så ingen juicy stories herfra hvertfall :P

Victoria Brodersen

12.06.2014 kl.13:57

Min lørdag gikk ut på å sole meg i finværet! Håper du koste deg masse på musikkens dag. Elsker bloggen din, de fargerike bildene du tar, det sinnsykt fine utseende ditt og den herlige og sprudlende personligheten din! Aldri slutt å blogg! Blir såå fasinert og misunnelig av alle bildene dine. Og sleeven din er bare helt S-Y-K!

Skriv en ny kommentar

hits