COCTAILS AND KARAOKE

Oj oj oj..

Hvor skal jeg begynne..

Kvelden i går var rett og slett helt magisk. Jeg fikk en fantastisk henvendelse med en invitasjon til å ta med meg venninnene mine til en sponset girls night med coctailkurs og tapasaften, og å takke nei til en sånn mulighet var selvfølgelig ikke et alternativ. Vi startet på bartenderskolen hvor vi fikk opplæring i hvordan vi kunne mixe de deiligste coctails, og for å si det sånn vil det etter dette aldri mer bli servert vodka appelsinjuice her i heimen. Hahahha! De drinkene der var rett og slett helt himmelsk, og stemningen ble ikke akkurat dårligere utover kvelden ettersom vi fikk lage seks drinker hver. Mohahaha. 

Vi koste oss gløgg ihjel både foran og bak baren, mens vi slurpet i oss den ene deilige drinken etter den andre. Dance moves og latterkramper ble en del av pakken, og da den ene bartenderen, Ole, dro i gang sine tryllekunster holdt vi på å gå rett i bakken hele gjengen. Assåå.. Èn ting er å se magi og tryllekunst på TV, men å se det skjer noen helt sjuuuke og uforklarlige ting rett foran deg er helt insane. For å si det sånn.. Hvordan er det mulig at du får to skumgummikaniner i hendene som plutselig blir til en haug av små kaninbabyer når du åpner hendene?? HVORDAN I ALLE DAGER ER DET MULIG?? Du står der, ser på kaninene, tar på de. De TO kaninene som du lukker inne mellom hendene dine, og vips.. Noen sekunder etterpå er hendene dine fulle av kaniner. Asså?? Det er så sprøtt.. Det som er enda mer crazy er femtilappen til Stine med Stines signatur som plutselig befant seg INNI en lime. Nei vettufaen meg hva.. Snakk om å endre syn på livet, som Pay sa så fint i dagen-derpå-dialogen vår tidligere i dag. Hehehehe.

Jaggu ikke rart at Mr. Ole faktisk fikk underholde selveste Miley Curys da hun var her i O-town, for er det én som kan trylle, så er det søren meg han! Wuuhuuu!Etter endt kurs eller vorspiel som vi faktisk kan kalle det, ble vi kjørt til San Leandro Tapas her på Løkka, hvor cava, hvitvin, rødvin og tapas ventet på oss. Her fikk vi spist, drukket, skravlet og ledd enda mer, før vi kom opp med den geniale idéen om å dra på karaokebar. HEHE! Dette forklarer vel kanskje at vi var på en relativt fin bris på dette tidspunktet, og karaokebar ble det. Oj oj oj.. Heldigvis på SYNG som er en plass du kan leie ditt helt private karaokerom. Halleluuuja, sa du? Her fortsatte festen med enda flere moves og noe som egentlig ikke kan kalles sang ut i fra de filmene vi har sett på fra gårsdagen.. Assååå, det burde ikke være lov til å synge så inn i satans forferdelig som det vi gjorde i går, men gøy hadde vi det, og sangstemmene så ikke ut til å plage noen av oss. Mohahhha. 

FOR en kveld! FOR en gjeng! Er det noen som kan kunsten å kose seg, så er det den vennegjengen vår her borte, og jeg er så ubeskrivelig glad for å ha så mange fantastiske venninner. Beste kvelden med den beste gjengen. Epic!!

Gårsdagen sitter skikkelig igjen i dag, og jeg har store problemer med å komme meg opp fra sofaen. Dessverre er kjøleskapet tomt og magen enda tommere, så jeg blir faktisk helt nødt til å komme meg ut for å handle inn noe junk. BAH.. Hangover deluxe!

Folkens? Nå logger jeg av, men en sånn bartenderkveld med jentegjengen anbefales på det sterkeste. Dere burde absolutt booke en sånn kurskveld for å få en helt spesiell aften med chicksa, så dette er noe å ha i bakhodet til fremtidige sammenkomster. BOOOOM!

Peace out. Skrives senere ♥

// Sponset kurs/middag

25 kommentarer

Tattavkvinnene

06.06.2014 kl.17:01

Fy søren det ser gøy ut! Jeg har lenge hatt lyst til å lære å mixe mine egne drinker og kjøpte for ikke lenge siden en cocktail-bok med masse herlige oppskrifter! Denne måten å lære på ser dog mye morsommere ut! Kanskje jeg skulle arrangert en venninnekveld hvor vi lærer oss å lage drinker sammen, for dette her så jo utrolig gøy ut! :)

Håper du får tak i noe godt å spise og at du får en fin kveld videre <3

Har du forresten lysnet håret ditt? Det så veldig fint og sommerlig ut nå :D

Helene Alvestad

06.06.2014 kl.17:23

HERREGUUUD så innisatans GØY det så ut!!! ÅÅH Jeg og viiiil :D :D

Skikkelig stemningsfulle og råe bilder :D Så fantastisk morsomt ut :D Og trylling i mine øyne er bare SÅÅÅ j*vlig BRA og UBESKRIVELIG på alle måter, elsker og hater det på samme tid! :D

Håper formen kommer seg etterhvert, og at du får en fin helg skjønne <3 God klem fra meg til deg! SMASK :*

Malene

06.06.2014 kl.17:51

Det så sinnsykt gøy ut! :-)

Hvor melder man seg på et slikt kurs? Hadde vært en fin måte å samle jentegjengen for å feire 20 års dagen min! :-)

mariann

06.06.2014 kl.18:49

Hei Kristin. Det så jo helt magisk ut.. :-)

Hvilke drinker er det dere har laget?

Ser dere har brukt favoritt likøren min.. -)

Tomine

06.06.2014 kl.20:15

Ser virkelig ålreit ut! Spennende:D Det der skal jeg ha i bakhodet:)

Sandra Lærum

06.06.2014 kl.20:16

Haha, høres ut som en EKTE Kristin-gøy-kveld! Det er så utrolig gøy å lese om disse kveldene dine, mye fordi du er så utrolig flink til å skrive!

Det hørtes jo helt utrolig gøy ut, og karaokebar er helt innafor UANSETT hvordan stemmen høres ut når man har fått en drink eller to i toppen! Kjempegøy å lese :-D

Charlotte M

06.06.2014 kl.20:45

Å herregud så gøy dere har hatt det! Gleder meg til jeg blir gammel nok til å dra på sånne kurs! Haha! Jeg skjønner meg heller ikke på den tryllinga!! Hvordan i all verden er det mulig!? Vi hadde faktisk litt om det på skolen i dag, og da sa læreren min at tryllekunstnerne lurer hjernen! Haha, litt rart å tenke på!

Du er så heldig som har så mange gode venninner! Det er virkelig noe av det viktigste her i livet, spør du meg! Vel, du får ha en SUPER fredagskveld! Klem <3

Mia

06.06.2014 kl.20:53

Å herregud så gøy det høres ut som om dere har hatt! Når jeg har blitt gammel nok skal jeg virkelig unne meg selv og venninner en slik kveld! :)

I dag har jeg vært en liten tur på stranden sammen med noen venninner, utrolig koselig!

Du får kose deg masse i kveld <3 KLEM!

nora

06.06.2014 kl.21:11

ååååå du har utrolig fine bilder !

jeg lurer bare på om hva kamerat ditt heter. jeg tar mye bilder selv. og jeg ønker meg et nytt kamera. så jeg lurer bare på om hva kameraet ditt heter. er det noen som vet det eller så kan du svare på det selv =) =)

Kristine

06.06.2014 kl.21:16

Så utrolig gøy da! Elsker at du skriver så mye, detaljert og åpent :) Alltid så kjekt å titte innom :) Håper du får en nydelig helg!!

Ingrid Charlotte

06.06.2014 kl.22:14

What, så spennende med coctailkurs! Har alltid hatt lyst til å lære med å lage spennende drinker, dette høres såå spennende ut! Og karaokebar, HALLO! Så gøy, det er jo bare gøyere jo verre man er til å synge! Åh, det høres ut som dere hadde tidens fest igår, så herlig.

Elsker at du skrev så mye om gårsdagen, det er så spennnede og lese. Og ikke minst så mange fine bilder, du har så vanvittig vakre venniner. Wow, sier jeg bare! Og bildene i seg selv er jo helt fantastiske, fanger stemingen. For stemining ser det ihvertfall ikke ut som det var mangel på! Hoho!

Jeg har såå lyst til å prøve meg på sånn bartenderkurs en gang, virker så gøy! Må jo være tidenes vors, haha, Må prøve å få samlet gjengen, det hadde jo vært supert.

Håper du føler deg bedre etterhvert, Kristin! Men det er jo sant det de sier - jo bedre gårsdag, jo værre idag, haha! Skallebank og alt som følger med! Verdt det var det vel? :)

Ha en strålende helg og en fin pinse! :)

Annika Peter

06.06.2014 kl.22:47

Ååh, så hærlig! Hadde vært utrolig gøy å vært med på noe sånt selv :D Har lyst å lære meg å lage litt forskjellige drinker :)) Kos deg i kveld!

Elise Holand

06.06.2014 kl.23:22

Ojojojojoj!! Det høres ut som om LITT av en kveld ;p men du har heeeelt rett ;) barkurs med venninner høres ikke ut som en dum ide! ;* ABSOLUTT noe jeg ville ha sjekka ut :D <3 oxo ende kvelden med karaokebar høres jo hysterisk ut ;p uansett hvor ille det hørtes ut som ;p skulle gjerne ha vært der for å høre på ^^

Ha en fin natt og prøv å få ut denne hangoveren før du tar neste bytur og ender opp med en annen Hangover ;p

LOTS OF LOVE ;*

Marita Malmgren

06.06.2014 kl.23:48

Ikke verst, det høres jo helt fantastisk ut! Haha, jeg må le litt også :p coctail kurs.. Høres veldig spennende ut, ser hvertfall sånn ut ;) lnsker deg en fantastisk pinsehelg, selv er jeg på leir og koser meg masse! Vet ikke hvir mye internett det blir her på jordet! Haha, skal prøve å få lest den fine bloggen din :) Love ya! Stor klem fra Marita! :)

Amalie

07.06.2014 kl.00:17

Det hørtes jo gøy ut! <3 Lage sine egne coctails er jo bare helt supert! :)

Skjønner ingenting av det tryllegreiene, først er det jo bare en hatt med ingenting i, så plutselig dukker det en kanin opp! :D What the!?

Håper du hadde en fin dag i går! :D Haha!

LOVE <3

Frida Pedersen

07.06.2014 kl.00:24

Åh guriland så gøy, dette så virkelig spennende ut, hvirdan kan man booke dette? Og hvordan er prisene på dette? Jentegjengen min begynner jo en etter en å bli 20 så dette må jo være en toppers ide og gave og gi bort eller å spleise på å gjennomføre sammen <3 takk for tipset

Michelle

07.06.2014 kl.03:33

Kjære Kristin!

Jeg er en typisk ikke blogg-leser. Jeg overbeviser meg selv om at jeg slettes ikke leser blogger, og har en slightly agressiv tone mot de klassiske rosa-bloggerne.. MEN! Jeg har tatt meg selv i å lese bloggen din nesten hver eneste dag siden du sjekket ut fra paradise. Hvis ikke det er sjukt, så skjønner du ikke hva jeg mener. *kremt* jeg popper egentlig inn i kommentarfeltet ditt fordi jeg er setter stor pris på bloggen din, og føler at jeg er nødt til å fortelle deg at jeg gjør nettop det - digger styleconnection. Du er en herlig, flott, spennende, spesiell og kreativ jente, som sprer ditt solskinn via nettet og bloggen på en såååå egen måte at jeg bare - puh! Wow!

Tusen takk for din kreativitet, livsglede og gledesspredenhet (hvis det er et ord!?! Lol I just made it 4 u). Du er fantastisk herlig, du skriver ikke bare godt men lættis, og jeg digger at du er deg på din helt egen måte! Jeg har vært lei og trist, klikket meg inn hos deg og snudd dagen, rett og slett på grunn av din sprudlene personlighet! Og hey, du er crazy god på design, farger, utforming og all den shitten jeg ikke har peil på.

Så credz til deg gurl. Er takknemmelig for din eksistens, og din spredning om man kan si det slik. Det er jo ikke sikkert du leser dette men, shittttt au, følte jeg måtte dele det. Har tross alt fulgt bloggen din i noen år (!) og skylder deg en stor takk. Håper du fortsetter med å være akkurat deg, både personlig og på bloggen.

Kanskje jeg ser deg på by'n en vakker dag, da skal du faen meg få en klem, hvis du tillater det. (Så deg på justin timberlake men ville ikke forstyrre din tydelige ekstase haha)

Mange varme tanker fra en ukjent 21åring som overhode ikke heter michelle. Stå på u crazy gurl. :)

Marlene Nilsen

07.06.2014 kl.11:42

Så gøy :D

Emma Julie

07.06.2014 kl.14:55

Oi, så utrolig artig!

Hannah

07.06.2014 kl.19:51

Dette så utrolig gøy ut! :D

Håper du koset deg mye, noe jeg tror du gjør!

Fantastiske bilder som alltid :)

Tonje

07.06.2014 kl.20:24

Ser og høyrest ut som om de virkle koste dikka! :D

Emma Østli:)

08.06.2014 kl.09:05

Flott å høre at du koste deg i går! En sånn invitasjon er ikke akkurat noe å takke nei til, nei! Tapaskurs og coctailkurs, lizm!

Pluss en EKTE tryllekunstner?! Liksom my biggest wish! Først fikk han trylle for Miley og så for deg, haha! Jeg kunne helt fint vært han, altså!

Også karaoke i tillegg, da! Det er noen artige saker! Enig i at eget rom er helt klart det beste, mihi. Hvertfall når du er tonedøv som meg!

Uansett, helt fantastisk flott å høre at du hadde en awesome kveld i går! YOU DESERVE IT!

Kine

08.06.2014 kl.09:43

Så fantastisk gøy det så ut! Har alltid hatt lyst til å lære meg å lage noen digge drinker! Er ikke noe glad i øl, så hadde vert greit å ha litt flere alternativer :P hehe. Angående trylle duden, det hadde sikkert vert sykt kult å se sånt live men jeg blir så sinnsykt sur når jeg ikke forstår hvordan de gjør det når jeg ser sånt på tv at jeg vet ikke hva jeg hadde gjort i en sånn situasjon :P haha! Uansett bra dere koste dere masse!

Maiken

09.06.2014 kl.16:37

Hva heter den drinken som er dekorert med pasjonsfrukt? Ser helt himmelsk ut ;-)

siljepia

10.06.2014 kl.15:11

Å så morsomt det hørtes ut å gjøre med sine venner :) Ser utrolig gøy ut og hyggelig dette da :) Dette er nok noe jeg har lyst og håper jeg får gjøre med mine venner engang også:) veldig bra at dere hadde en vellykket kveld da :) <3<3

Skriv en ny kommentar

hits