PRETTINESS

Åh ♥

Hjertet mitt smelter..

Det er ikke akkurat hverdagskost å få blomsterlevering på døren, og ingenting er mer spennende enn å åpne kortet som ligger ved for å finne ut hvem som faktisk sender en slik herlig overraskelse. SE på dette her.. Dette må være den vakreste buketten jeg NOEN SINNE har fått.. Den er ROSA, den er vakker, den er vidunderlig, og den er fra de ubeskrivelig fine vennene mine fra Bergen. Fy søren så koselig å få en såpass nydelig gratulasjon i forbindelse med lanseringen av StyleConnection, og jeg blir altså bare så rørt!

Denne buketten håper jeg lever for evig.. Herreguuud så takknemlig jeg er. Jeg er omringet av så mange gode mennesker i livet mitt som gleder seg over at jeg lykkes med det jeg driver med, og det er faktisk ikke så altfor vanlig at ALLE i en vennegjeng er genuint glad på sine venners vegne. Veldig ofte kan det bli mye sjalusi i en vennegjeng hvis én eller flere oppnår noe bra her i livet, men i min vennekrets har jeg aldri opplevd noe annet enn at absolutt alle heier på hverandre. GUD så godt!

Husk på det, folkens.. Alltid vær glad på andres vegne. Det er faktisk en av den aller største lykken i livet. Å unne andre gode ting ♥Kjærlighet!

Ellers ligger jeg i fosterstilling i dag.. Haha, jaddaaaa! Jeg nevnte jo at jeg skulle møte jentene i går til en ekstremt festlig kveld, og for å si det sånn.. Den kvelden går inn i historiebøkene som en av de beste NOEN SINNE. Det er bare til å glede seg til oppdatering litt etterpå, for dette blir juicy! Mohahahaha

Har dere det fint i dag, skjønninger? Det er jo freeedaaaaaag for pokker OG langhelg! Wuuuuhuuu ♥

SMASK

20 kommentarer

Estefania

06.06.2014 kl.12:52

Så nydelige blomster du har fått tilsendt! Gode venner er verd alt! Hehe, fosterstilling ja... Den følelsen ;-) Gleder meg til oppdateringer ang gårsdagen! ;-) Har det bare fint, er blitt helt oppslukt av en serier på Viaplay... :D Ønsker deg en fin dag, skjønneste! Klem i fleng! :-)

Madeleine

06.06.2014 kl.12:56

helt sant!

Nydelige blomster! =)

Tattavkvinnene

06.06.2014 kl.13:13

For en nydelig bukett! Rosa roser og pioner må være noen av de søteste blomstene vi har ^^

Gode venner er så viktig å ha, så de må man passe godt på. Jeg har også helt fantastiske venner som jeg bare unner alt godt, og de det samme :)

Håper formen din stiger litt utover dagen, jeg gleder meg i hvert fall til en liten oppdatering litt senere <3 Klem

Mia Tønder Pettersen

06.06.2014 kl.13:14

For noen nydelige blomster du fikk fra dine fantastiske venner :) Så godt å høre at du hadde det bra i går! Gleder meg til å få litt updats fra gårsdagen :D Jeg har til nå vasket hele huset, så jeg er vel litt utslitt..

Menmen, du får kose deg i fosterstilling <3 KLEM!

Amalie

06.06.2014 kl.13:40

Så koselig! Det var en helt nydelig bukett! <3

Du er så heldig du! Alle er glade på dine vegne! :)

Kos deg med den fosterstillingen, og det gjør jeg i dag også! :D

Ha en fin dag! <3

LOVE <3

Kristine

06.06.2014 kl.14:59

Så fine de var!! Du er jammen en heldig jente, men du har fortjent det :) helt enig med deg, der er deilig å ha en så god egenskap som å være glad på andres vegne. Alle skulle vært sånn :) Gleder meg masse til juicy updates!!

Solveiggravem

06.06.2014 kl.15:07

Jeg fikk akkurat samme buketten, Belgisk sjokolade, et kort og en søt Bamse på døren for noen dager siden! Av kjæresten min, super koselig og gjør virkelig en dårlig dag helt fantastisk! Godt man er omringet av herlige mennesker!

Victoria

06.06.2014 kl.15:34

Åh så fine!!

Ingrid Charlotte

06.06.2014 kl.15:46

Åh, så fantastisk flotte venner du har! Det er så viktig å omgi seg med folk som genuint er glad på dine vegne og som ønsker deg alt godt. Det finnes virkelig ingenting bedre. Og FOR en vakker bukett! Ta godt vare på den så den lever lenge! Heldig du er :)

Gleder meg til en juicy oppdatering på gårsdagen! Oh la la, det høres ut som dere hadde TIDENES kveld!

God helg, Kristin! Håper det blir en fin en! Store klemmer :)

Charlotte M

06.06.2014 kl.15:49

Ååå, så fantastiske veninner du har! Noe av det viktigste her i livet er faktisk å ha gode venninner som bryr seg om deg, synes i hvert fall jeg! hihi :-)

Så gøy å høre at du hadde det morsomt i går! Det skal bli veldig spennende å se alle de juicy bildene! Gleder meg masse! :-)

Dagen i dag har gått veldig bra! Skolen gikk egentlig veldig fort, og senere i kveld skal jeg ut for å møte noen venner! Det er jo så deilig at det er langhelg nå! Det er liksom nesten ingenting å gjøre på skolen, så det liker jeg! Ha en super fredagskveld! SMASK! <3

Emma Bieber Lunden:)

06.06.2014 kl.16:20

Åh, nydelige blomster! Helt sant at man skal være glad på andres vegne! Er så alt for mange som kun tenker på seg selv. ARGH, det irriterer meg!

Kjempekoselig å komme hjem fra skolen og gå rett inn på bloggen din. Da blir man motivert til å holde ut resten av dagen.

Håper du får en fantastisk langhelg! Når skal du forresten kåre månedens leser? Eller blir det ikke?;) Snkkez!

Martine

06.06.2014 kl.16:40

Heei!

Kunne du lagd en New York guide? :-)

Goood helg:-)

Helene Alvestad

06.06.2014 kl.17:26

Sååå NYDELIG bukett!! ÅÅH fantastisk fine blomster og fargene var bare helt ELSKT <3 <3

Er så enig i at det du sier. Det er såå viktig å være glad og glede seg på andre sine vegne - det må en ALDRI noensinne glemme <3 Lenge lever kjærleiken <3 hihi.

GOD HELG SNUPPA ! <3

Sandra Lærum

06.06.2014 kl.20:18

Åååh, så utrolig fin! Jeg er helt enig, det er alltid viktig å støtte hverandre og være glade på hverandres vegne! Og så utrolig søte og gode venner du har! Men det fortjener du også Kristin, for du er helt rå, og jeg er sikker på at du er den beste av hele gjengen!!

Ha en strålende fin helg :)

Rebecca Fjeld

07.06.2014 kl.01:47

Aw, det var utrolig koselig! Godt å ha venner som virkelig backer up og gleder seg på andres vegne, virkleig ikke alle som er så heldig <3

Frida Pedersen

07.06.2014 kl.07:03

Noe så hyggelig som å få blomster på døren tror jeg ikke jeg kan komme på akkurat nå:-) og jeg er helt enig det du sier at det og være stolt over venninnene sine og glede seg over deres suksess og lykke er viktig, selv om man noen ganger kan finne det utfordrene hvis man selv har det litt tøft. Kroppen min er fortsatt satt på hvilemodus og hjernen fortsatt på slumre etter en tøff uke med eksamenslesing og nå jobb og tidligvakter som betyr at jeg må opp før fuglene fiser. Men men snart er det reise og ferier så kan vel ikke klage;-)

Emma Julie

07.06.2014 kl.14:50

Herre, så utrolig koselig!

Tonje

07.06.2014 kl.20:19

Åå, sånne små ting som å få blomster gjere ein dag så mykje bedre! Hugs å ta vare på småe gleder i livet :D

Kine

08.06.2014 kl.09:47

Du er virkelig heldig som har så mange gode venner som bryr seg og er glade på dine vegne! Jeg kjenner jeg er litt misunnelig på akkurat det.. :P Det virker hvertfall som du aldri trenger sitte hjemme å kjede deg fordi vennene dine er opptatt eller lignende da du har så mange gode venner å velge mellom! Det er noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde selv... Men så skjønn og god som du virker på bloggen er det ikke rart alle vil være venn med deg heller :D

siljepia

10.06.2014 kl.15:02

Å så hyggelig av dine venner fra Bergen å sende deg dette ;) ja det er viktig å være glad på andres vegne :)

Skriv en ny kommentar

hits