ANSWERS

God morgen, skjønne venner ♥

Fy fader.. Jeg kom meg jo aaaldriii hjem i går da flyet ble forsinket, og de timene jeg tilbragte på flyplassen føltes som en evighet. Hadde jeg ikke hatt bilen på Gardermoen hadde det i hvert fall vært muligheter for å hygge med et glass vin, men neidaa.. Så da satt jeg der da, og slurpet i meg danskvand og bare, "javel", mens jeg lengtet etter å komme hjem. Klokken halv to ramlet jeg inn døren her på løkka og stupte rett i seng, etter å ha bannet over at hele Oslo var sperret av, som førte til enda mer forsinkelser. 

Anyways.. I dag er en ny dag, det pøsregner noe som er helt innafor, siden jeg da fikk en ekstra drive til å svare på spørsmålene i forbindelse med kolleksjonen. Håper dere får svar på det dere lurer på under her, og bildene som ligger ved er lånt av superkule Astrid Helen, herlige Sara, og Side2. HURRAAAA! 

 

♥ Jorunn

Hvordan blir blir prisene på klærne? Og hvordan blir størrelsene? 

Jeg har gleden av å informere dere om at prisnivået kommer til å ligge på et fornuftig nivå. Jeg ser at flere av dere har vært bekymret for at klærene kommer til å koste for mye, men jeg kommer ikke til å gå over de typiske og supre BikBok prisene. Denne kolleksjonen skal alle ha rå til, og prisene kommer til å ligge på et sted mellom 149-499NOK. 

 

♥ Konrad

Hva inspirerte deg til å starte, og hvortid poppet ideen opp i hodet ditt? Skal du bare ha dameklær?

Jeg har hatt en drøm om dette i flere år, og helt siden jeg begynte å jobbe i klesbutikk i 2001, har jeg gått med en designerdrøm inni meg og et stort ønske om å skape noe helt eget. Det som virkelig fikk fart på sakene var faktisk alle bloggleserne mine som gjerne ønsket en stil lik min og da tenkte jeg at det var på tide å få fingern ut. Det har vært en krevende prosess, og bare det å bygge opp en kjent merkevare, StyleConnection, har tatt flere år. 

 

♥ Hanna

Når åpner du nettbutikken?

Nettbutikken er ferdig designet og snart klar for å bli vist frem til shoppingglade mennesker. Hvis alt går etter planen vil det være mulig å klikke seg inn rundt 20.juni, og jeg krysser alt jeg har for at det ikke vil bli noen forsinkelser med forsendelsen. HE HE!

♥ ML

Hvilke typer klær er det? (Bukser,kjoler,skjørt)

Kolleksjonen består av råfreshe produkter som jeg vil tørre å påstå at vil falle i smak hos de aller fleste. Det vil være en god mix av fantastisk basic i tillegg til det litt mer sprudlende, og både skjørt, denim, topper og shortser vil være mulig å røske med seg fra sommerkolleksjonen. Det blir dessverre ingen kjoler før partysesongen starter for fullt til høsten, men skjørtene og toppene vil selvfølgelig kunne brukes til fest og moro.

Er du fornøyd?

Jeg er ekstremt fornøyd, og noe annet ville vel vært rart siden jeg tross alt har designet klærene selv. Jeg kan nesten ikke vente til å fylle garderoben med egen produksjon, og til å kombinere de ulike stylesene med hverandre. Disse klærene har jeg manglet lenge, og ENDELIG er de på vei!

Er det variert stoff og varierte farger?

Det er veldig mye variasjon når det kommer til fargevalg, mønster og print, for her skal det finnes noe for alle. Når det gjelder kvalitetene er jeg opptatt av å bruke mest mulig naturfiber som holder seg godt, så her fokuseres det mer på f.eks bomull fremfor syntetiske materialer. Enkelte styles vil selvfølgelig ha en materialmix av både syntet og natur, rett og slett for å få riktig passform og look. 

Skal den kolleksjonen bare selges på nettbutikk?

Kolleksjonen kommer kun til å selges på nettbutikk, og jeg leverer varer til hele landet. Butikken vil naturligvis få navnet www.styleconnection.no, og denne nettsiden aktiveres så snart jeg har alle varene på lager.  

 

♥ Kristiane

Kommer det capser?

Det vil selvfølgelig komme capser, men ikke før til våren. Luer og skjerf, derimot.. DET vil dere få se en del av. 

 

♥ Izzy

Jeg så tidligere at du allerede hadde begynt å tenke på høstkolleksjonen. Hvordan blir den? Tenker du høstfarger, eller blir fargepaletten gjennomgående for hele året?

Jeg forandrer fargepaletten når vi går mot mørkere tider, men paletten blir langt fra mørk og dyster. Det vil IKKE finnes noe som helst i BEIGE i noen av kolleksjonene, og høsten får et hint av både turkis, mint, lilla, sangria (som rødfargen min heter), i tillegg til de vanlige basic fargene. Gjennomgående for kolleksjonen er masse RÅKULE prints, deilige strikk og fantastiske kvaliteter. 

 

♥ Amalie

Blir det noen modell eller er det bare bilde av klæra?

Det blir bilder både av plagget alene men også på modell aka. meg. Haha! Dette for at det skal bli lettere for dere å se hvordan plagget sitter.

Blir de store eller små i størrelsene?

Det blir gode størrelser, og nå vil jeg endre det føkka størrelsesmønsteret vi har her til lands ÈN GANG FOR ALLE. Jeg har ikke én overdel i skapet som ikke er L eller XL, da det er dette man må kjøpe hvis man ønsker klær som er noen lunde oversized. I min kolleksjon vil en typisk norsk XL tilsvare en M, og det kommer ikke et eneste plagg som er klistret inntil kroppen som et pølseskinn. HAHA!

Kommer det kjoler eller er det bare topper og shorts?

Til høsten og partysesongen kommer det et godt utvalg av freshe kjoler, men nå i sommer får vi nøye oss med kule topper og skjørt!

Er det neon farger? Jeg elskeeer det, men det er vanskeleg å finner nå til dags.

Så GØY at du elsker neon like mye som meg. Neon er på vei, så det er bare til å glede seg. HURRAAAA!

 ♥ Helene Alvestad

Når skjønte du at drømmen om å lage kleskolleksjon faktisk kom til å gå i oppfyllelse?

Åh.. Det skjønte jeg med det samme jeg fikk innvilget lån i banken, og jeg hadde fått kontakt med en god produsent. Det skremte vettet av meg da dette er en ganske så heftig investering, men følelsen av å vite at jeg endelig var i gang var ubeskrivelig!! 

Hva slags type klær kommer kolleksjonen til å inneholde, og er det tilbør som solbriller, øredobber, smykker og div. med??

Se gjerne svaret ang. klærene over her, og på neste kolleksjon vil dere se masse deilig accessories. Jeg er jo avhengig av alt som dingler og dangler fra håndleddene mine, så armbånd blir det i hvert fall en del av. 

Er du ikke stolt av deg selv?

Jo det er jeg. Og det sier jeg gjerne HØYT uten å tenke på den forbanna janteloven. Jeg er dødsstolt av det jeg har klart å oppnå så langt, i hvert fall når jeg vet hvor usannsynlig mye jobb som ligger bak. Ingenting kommer gratis her i livet, og ingenting er deiligere enn følelsen av å ha jobbet hardt for noe, og for så få drømmen oppfylt. 


♥ Marte

Jeg lurer på hva prisen på frakt vil være, hvor mange av hvert plagg vil du selge og har du en oversikt over hvor mange plagg du selger i første omgang?

Prisen på frakten vil bli 79,- som er standardpris for forsendelser fra nettbutikk innenlands. Når det gjelder antall varer har jeg sikret meg et greit antall per style, men langt fra nok til å havne i alle leserne mine sine garderober. Her gjelder det altså å være tidlig ute med å klikke hjem favorittene. Hehe. Når det gjelder antall styles, vil det totalt på sommerkolleksjonen komme ca. 40 forskjellige produkter som inkluderer ulike mønstere og farger. 

 

♥ Sara Funderud

 Kan du se for deg og noen gang starte en butikk og ikke bare ha nettbutikk?

Hmm.. Jeg tror jeg satser på nett. Dette magiske internettet er fremtiden, og det er jo SÅ mye deiligere å shoppe fra sofaen enn å måtte gå fysisk inn i en butikk og prøve klær i ekle prøverom. Haha!

Måtte du velge en ting, hva er det beste med det å faktisk ha sin helt egen kolleksjon?

Det beste er garantert å kunne lage akkurat det jeg vil. Veldig ofte går jeg rundt med følelsen av å mangle akkurat "DÈN" type genseren siden den liksom ikke finnes. Alle mine kreative idéer og forestillinger om hvordan et plagg skal være kan endelig bli gjort noe med, og det er helt vanvittig deilig!

Hvor får du inspirasjon fra når du designer klær?

Dette høres helt tåpelig ut, men inspirasjonen kommer liksom bare til meg. Joda, så har ett og annet plagg fått meg til å tenke at kanskje deler av fasongen og mønseret kunne funket på en t-shirt f.eks. men jeg setter meg liksom bare ned og planlegger hvordan jeg vil at kategorimiksen skal være. Noe inspo får jeg selvfølgelig også av pene bilder av alt fra natur, mennesker, mat, hendelser, dagligliv, og fest. 

 Er det du som designer alt?

Ja det er det faktisk, men siden jeg ikke kan lage flattegninger av produktene jeg vil produsere, har jeg en happy helper som hjelper meg å formidle designet og skissene videre til leverandør gjennom konstruksjoner. Og heldigvis for det, for ellers kunne det blitt veldig vanskelig å få laget noe som helst. HAHA!

 

♥ Thea Marie

Selger du bikinier også?

Dessverre ikke nå i sommer, men neste sesong kommer det mange bikinier som kommer til å ta pusten fra dere. De bikiniene der kommer til å rocke BIG TIME! 

 

♥ Thea

Kan du være så snill å svare på video? Elsker alle videoene dine og det blir ekstra interessant å høre på!

Jeg skulle SÅÅÅ gjerne svart dere på video, men jeg tror det hadde blitt litt rotete, og vanskelig å få med seg all viktig og nødvendig info. Beklager så mye! Månedens leser kåringen kommer på video straks, så da blir det i hvert fall litt video å se frem til. Hehe!♥ Ingrid Charlotte

Kommer du til å komme men nye kolleksjoner til hver sesong? Håper det!

Det kommer jeg til å gjøre. Foreløpig blir det to hovedkolleksjoner, altså sommer vår/sommer og høst/vinter, og så vil jeg supplere med godbiter underveis. Denne klesmerket har kommet for å bli, for å si det sånn. Hehe!

Hvordan vil du beskrive stilen i kolleksjonen din? Kommer det til å ligne mye på de klærne du går med?

Det vil være stort fokus på streetfashion. Mye laid back, mye farger, og mye lekenhet. Samtidig vil det som tideligere nevnt finnes en god del basic som passer perfekt for alle. Både får street-elskerne, men også for de som trives best i det som er litt mer nedtonet. 

 

♥ Karoline Johannessen

Er det klær for bare kvinner, eller menn også? 

I første omgang er det kvinnene som er i fokus, men det er faktisk enkelte plagg som lett kan funke til gutta. Dennis har f.eks sett seg ut noen favoritter han gjerne kunne tenke seg. Hehe. 

Skal butikken din bare vere på nett alltid eller kommer det også en butikk som vi kan gå i liksom? Visst du skulle hatt en butikk som ikkje var på nettet så måtte den jo selfølgelig vert i Bergen! Det er jo her vi er fra. 

Se svaret over her. Blir nok bare på nett, men du? Helt enig med deg. Skulle jeg satset på butikk, hadde jeg plassert den midt på Torgallmenningen. Mohahahahaah!

 

♥ Anonym

Er du sjef for dette alene, eller har du en partner? Er det Dennis?

Hehe, jeg er sjef for dette helt alene. Jeg har ingen partnere, og sitter som styreformann, daglig leder, blogger og designer i StyleConnection AS. Nå er det jo ikke bare en blogg lenger, men også et klesmerke som har kommet for å bli, og alt drives og eies av meg. 

 

♥ Sunniva Ulvang

Kan du få lesere til å sende deg bilder, eventuelt opprette en instagramhashtag hvor folk poster bildene av antrekkene de lager ut av klærne dine, også poster du noen av bildene på bloggen hver uke? 

Dette er en knallgod idé! I førsteomgang håper jeg selvfølgelig at alle vil følge StyleConnection på Instagram www.instagram.com/styleconnection_no Videre håper jeg (som du også selv er inne på) at alle som kler seg opp i StyleConnection og som tar noen bilder av seg selv eller klærene, vil dele dette på Instagram og hashtagge dette med #styleconnection, slik at jeg kan få se hvor strålende dere ser ut. Dette gir også en fantastisk mulighet til å kunne arrangere dødsfete konkurranser, og konkurranser skal vi ha masse av. WUUHHUUU!

 

♥ Mia Tønder Pettersen

Hvor lenge har du holdt på med dette?

Jeg har jobbet intensivt med dette i ca. 2 år, og én ting er i hvert fall sikkert.. Det er ikke gjort i en håndvending. Det er så ubegripelig mye som skal på plass som man ikke tenker på i det hele tatt, og man blir selvfølgelig også til stadighet møtt på utfordringer som forsinker prosessen. 

♥ Yv

Hvordan var fremgangsmåten? Hvordan startet du og hva kostet det? Jeg har en drøm om dette selv og vil helst vite litt om selve prosessen. 

Prosessen er lang og krevende. I tillegg svært kostbar. Heldigvis har jeg opp igjennom årene bygget opp et godt nettverk innen bransjen som har kunnet henvise meg til de riktige kontaktene i forbindelse med å finne de riktige leverandørene, og dermed de beste prisene og de beste kvalitetene. Produksjonen rundt en fullverdig kolleksjon og alt det andre som bl.a design av nettbutikk, lagertjenester, forsikringer, varemerkeregistrering, marketing og emballasje er langt fra gratis, og man kan legge fra seg tanken om et femsifret beløp. Jeg har satset alt på dette, og kan vel med hånden på hjertet si at jeg aldri har investert såpass mye som jeg har gjort nå. Får bittelitt stress, men er skråsikker på at dette kommer til å bli knallbra. ♥ Gro

 Hvor mange visste om hemmeligheten din mens du måtte holde den?

Hehe.. Mine nærmeste venner, mamma og Jon, og selvfølgelig Dennis. Han har måtte holde ut med en mye stresset bergenser med skyhøy puls ved flere anledninger. 

 

 Karoline V

Kommer det noe plus size? Passer ikke i de vanlige størrelsene, selv om jeg gjerne vil gå kledd sånne klær som deg.

Jeg kan dessverre ikke skryte på meg å designe en plus size kolleksjon i tillegg til det jeg lager nå, MEN som jeg har skrevet lenger oppe vil størrelsene være gode, så jeg krysser alt jeg har for at du kan finne noe som vil passe de fantastiske formene dine perfekt!!

 

♥ Anonym

Kan vi få en liten sneakpeak på klerna eventuelt nettsiden din?

Selvfølgelig kan dere det.. Her er mye av det som kommer for salg om ikke lenge. Håper dere liker det dere ser <3 Wuuuhuuuu, SÅ SPENT!!

 

♥ Sara Funderud

Hvor/hvordan blir klærne laget og har du din helt egen fabrikk liksom, eller ja ossen fungerer det?

Ja hvordan fungerer det egentlig.. Haha, neida.. Noen ganger blir jeg forundret over den fantastiske prosessen selv, men for å forklare det enkelt så møter jeg en leverandør som eier en fabrikk. Jeg legger ordrer på produktene jeg ønsker å få produsert, leverandøren sørger for at metervarene blir bestilt, lager en førstegangsprøve som jeg godkjenner, og deretter settes hele sulamitten i produksjon. Fabrikken produserer klær for flere aktører enn meg som befinner seg i hele Europa. 

 

♥ Julie Storlien

Hvor lenge tar det før varene kommer?

Jeg har valgt de beste lagertjenestene for at dere skal få de beste opplevelsene, og varene pakkes hver eneste dag. Dette vil si at du kan ha varen på onsdag hvis en bestilling legges tidlig tirsdag morgen, men dette gjelder i distriktene i nærheten av lageret. Jeg har blitt lovet leveringstid på 2 til max 4 dager, noe jeg synes er helt fantastisk!

 

♥ Marita Malmgren

Kommer du til å selge kosmetiske varer i tillegg til klær? 

Jeg kommer til å selge OPI neglelakk.. Kom ikke akkurat som et sjokk, eller hva? Hehee! Neglelakk er jo den viktigste accessorien av dem alle, så neglelakker i alle regnbuens fresheste farger må vi selvfølgelig ha!! Hehehe. ♥ Henriette

Hvor mye kommer toll til å koste?

Det vil ikke komme tollkostnader. Dette er kun en ekstrautgift når man bestiller fra enkelte utenlandske nettbutikker. Når det gjelder betalingsmuligheter vil det både være mulig å betale med kort og få faktura sendt hjem i posten.

Hvor blir varene sendt fra?

Varene blir sendt fra et fjernlager en time unna Oslo. Der finnes et gigantisk lager med staute karer som virkelig kan kunsten å pakke varer og få dem sendt fort av sted til kundene. 

 

♥ Lalal

Kommer du til å bruke klærne selv?

SELVFØLGELIG!! Det er det ingen tvil om, så det er bare til å forberede seg på at outfitinnleggene mine fremover kommer til å bestå av endeløse mengder StyleConnection. HEHE! 

 

♥ Charlotte N

Hvordan har du fått anledning (økonomisk) til å starte nettbutikk?

Som jeg har nevnt over her, er det langt fra billig å sette i gang et såpass stor og omfattende prosjekt. Heldigvis har jeg en bank som har like stor tro på dette som meg, og etter omfattende statistikker, rapporter og budsjetter, klarte jeg å lure til meg noen kronasjer. 

Hvilken målgruppe ønsker du at kolleksjonen skal være?

Jeg vil at kolleksjonen skal passe for alle, og det å sette en aldersgrense på klærene kommer jeg aldri til å gjøre. Noen av plaggene vet jeg at mamma som er 30 år eldre enn meg kommer til å klikke hjem, og noen av dem vet jeg at lillesøsteren til en venninne på 14 kunne tenke seg. Her er det noe for alle og enhver, med andre ord. 

Hvordan opplever du risikoen rundt det å starte egen kolleksjon og nettbutikk?

Det er jo en relativt stor risiko å ta i form av at du ikke kan forutse resultatene. Jeg har jo visse prognoser som tilsier en god butikk, men jeg er ikke garantert suksess, og da kan du jo si at jeg har dratt på meg en relativt høy og uønsket gjeld. MEN.. Noen ganger må man faktisk bare tørre å gå all in. Jeg hadde aldri tilgitt meg selv om jeg ikke hadde satset på dette!

 

Ønsker dere alle en helt fantastisk dag, så skrives vi senere!

LOVE YOU ALL ♥

48 kommentarer

Ingrid Charlotte

05.06.2014 kl.11:52

Sååå kjedelig med forsinkelser! Men godt du kom deg trygt hjem etter en stund!

Så glad for å høre at prisene blir greie - det betyr jo bare mer Styleconnection plagg hjem til meg! Gleder meg (om mulig) bare enda mer til nettbutikken åpner nå, dette er så SPENNENDE!

Jeg er så imponert av deg som har fått dette til, kudos! Hvis det er en som fortjener dette, er det deg! Du er virkelig en kul dame, Krisin, ser så opp til deg. Du bør gi deg selv et aldri så lite klapp på skulderen :)

Store klemmer, og takk for gode svar!

Linn Therese

05.06.2014 kl.11:53

God morgen skjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god morgen, og håper du får en fantastisk lille lørdag :-) Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidlig på morgenen :-)

Stooor klem fra fast leser - vektlofterjenta.com ❤

Estefania

05.06.2014 kl.11:53

Omg, som jeg gleder meg!! Dette blir døds kult! Hurra for Stylconnection og deg, selvfølgelig! Gleder meg til å pynte meg og kle meg i Styleconnection, fra topp til tå! Ha en fin dag, gode, fine du! <3

ingridengevik

05.06.2014 kl.12:00

herlighet så mye fint!!!!

Karoline Johnsen

05.06.2014 kl.12:03

Åååå, jeg gleder meg så mye til å se alle de fine klærne! Du har så sykt kul stil!!

Mia Tønder Pettersen

05.06.2014 kl.12:05

Har du virkelig holdt på så lenge! Oj, det hadde jeg ikke trodd. Men, jeg skjønner jo det, som du sa selv kan det jo komme forsinkelser osv.

Uheldigvis ser jeg at du åpner butikken akkurat mens jeg er dratt til Bulgaria.. Men jeg får klikke noen klær når jeg kommer hjem :)

Kos deg masse i dag og ha en uendelig nydelig dag <3 KLEM!

Tonje

05.06.2014 kl.12:06

Etter å ha fått svar på ein del spørsmål, gler eg meg enda meir til du åpna nettbutikken :D

karolinejohannessen

05.06.2014 kl.12:06

Herlige svar, jeg gleder meg! :-D

Sunniva

05.06.2014 kl.12:11

Wow, så utrolig flink og tøff du er :D gleder meg utrolig til å sjekke ut det endelige resultatet!

Tror du at du kommer til å ha konkurranser etter hvert, hvor en heldig vinner kan få designe et plagg/kommer med forslag? Sånne konkurranser er jo drømmen for mange :D

Lena

05.06.2014 kl.12:24

OH. Gleder meg SÅ my til nettbutikken din lanseres og til jeg kan få noen freshe nye plagg i garderoben min! Så herlig å se at drømmen din endelig går i oppfyllelse. :)

Renate

05.06.2014 kl.12:32

Gleder meg til nettbutikken lanseres! Ser ut som en kolleksjon som passer perfekt til meg! Har allerede funnet noen ting jeg garantert kommer til å klikke hjem! :)

Nina

05.06.2014 kl.12:38

Gleder meg stort til nettbutikken åpner, her snakker vi alarm på telefonen! Elsker stilen din, og det å ha muligheten til å kjøpe klær basert på stilen din er fantastisk. Stort mye bedre blir det ikke!

Marita Malmgren

05.06.2014 kl.12:57

Dette blir sykt bra :D Gleder meg bare enda mer nå! Takk for svar, og elsker at du skal selge OPI neglakker, de neglakkene er jo LIVET! og det var aldeles ikke et sjokk nei :P haha <3 Ha en fortreffelig dag snuppa! Suss <3

Cecilie Lien

05.06.2014 kl.13:11

GIRAAA!!! Gleder meg SÅ mye til nettbutikken åpner, og elsker virkelig at du har designet mange råe singletter/tanktopper. Det er virkelig noe som mangler i garderoben min, og jeg gleder meg til å få fatt i noen av disse :D Hurraaa!

Lene

05.06.2014 kl.13:22

Åh du er fantastisk! Størrelsene i Norge er helt fucked up, og det at du viser du vil endre på det gjør bare at jeg gleder meg masse til å klikke hjem gobiter fra kolleksjonen!

Kine

05.06.2014 kl.13:26

Nå kjenner jeg at jeg bare gleder meg enda mer til å shoppe i butikken din :D Var også bekymret for det med størrelsene da jeg er av de som bruker xl i basic plagg.. Så det er godt å høre at størrelsene er romslige :D Jippi! Er så glad på dine vegne og jeg gleder meg såå masse!

Katrine Solbakken

05.06.2014 kl.13:28

Woho! Det her blir bra, og gjett om æ skal klikke noen plagg hjem fra styleconnection.no! Ser virkelig opp til alt du har fått til, du har virkelig god grunn til å være stolt over dæ sjøl! :) Fine, gode og herlige Kristin! You go, girl <3

:)

05.06.2014 kl.13:48

Tror jeg er omtrent like gira som deg!!! Sitter her å danser når jeg leser svaret på spørsmålene dine!! Og at det ikke er lenge til den kommer ut!! :D WHOOP WHOOP sier jeg bare :D :D

Frida Pedersen

05.06.2014 kl.13:57

Kjempe flott med så mange og detaljerte svar Kristin<3 Jeg ser virkelig frem mot at nettbutikken din åpner og jeg kan garantere deg at jeg kommer til å klikke noe hjem for ut ifra bildene over er det mer enn en ting som faller i smak for å si det sånn <3 Nå har jeg verdens beste følelse inni meg da jeg har gjennomført siste eksamen for dette året og starter dermed sommerferien, i kveld skal boblene poppes og sommerferie start feires <3 :* hurra!! smask:*

Tattavkvinnene

05.06.2014 kl.14:01

Oi! Hjertet hoppet nesten over et slag da jeg så at linken bak Sara ledet til bloggen min! Så utrolig gøy at du ville bruke et av bildene mine <3

Så over til svarene. Her fikk jeg endelig svar på alt jeg lurte på, og nå gleder jeg meg bare enda mer! Gode priser, gode størrelser og så mange forskjellige plagg! Liker at du både har inkludert basicplagg og litt mer sprudlende ting med freshe farger og mønster! Det lille jeg har sett til nå virker i hvert fall helt fantastisk :)

Helt tilslutt vil jeg bare si at det er så fint at du faktisk sier høyt at du er stolt over deg selv! Det har du virkelig all grunn til, og folk er generelt for dårlige til å si det om seg selv. :)

Emma Julie

05.06.2014 kl.14:09

Dette høres utrolig bra ut!

Helene

05.06.2014 kl.14:57

Tusen takk for SÅ informative svar, det er faktisk veldig godt å se at du bryr deg så mye og legger veldig mye innsats i alt du gjør; blogg, klær, nettverk og produksjon. Vær stolt, du har all grunn til å være det! :D

Sara Josefine

05.06.2014 kl.15:19

Dette hørtes helt fantastisk ut Kristin! Gleder meg^^,

Amalie

05.06.2014 kl.15:52

Det var helt fantastiske svar! <3

Og at frakten ikke tar mer en 2 til 4 dager blir jeg så glad! For jeg har bestilt noen deksler fra Ebay og de bestilte jeg sikkert for en mnd siden eller no! :/

Men nå ligger jeg i fosterstilling! Vi jenter har det helt for j..... en gang i måneden!

Ha en fin dag du også! <3

LOVE <3

silje

05.06.2014 kl.15:56

Dette blir så bra ;) gleder meg enormt til å kunne bare klikke mange fine plagg direkte hjem :) veldig fine svar på spørsmålsrunden forresten 😀 klem :)

05.06.2014 kl.16:11

du er så sykt fet og jeg digger måten du skriver på!! gleder meg til nettbutikken åpner, dette blir bra! stå på!

Charlotte M

05.06.2014 kl.16:28

Kjempebra svart Kristin! Jeg skjønner nå at dette er noe du virkelig har jobbet hardt for! Jeg er kjempe stolt av deg, for at du har klart å oppnå drømmen din, og at du har gjort den så bra! Jeg tror styleconnection kommer til å være en av mine favoritt steder å handle klær på! Og jeg er superhappy for at prisene ikke er skyhøye, men slike priser jeg har råd til å betale! Hihi :-)

Ha en superfin dag skjønne deg! Jeg klarer nesten ikke å vente til 20. Juni! Klem <3

Silje

05.06.2014 kl.16:38

Fine svar med mye nyttig informasjon!

Måten du får frem at du har turt å satse på dette er inspirerende og jeg er helt sikker på at dette kommer til å bli en knallsuksess! :)

Ha en fortryllende dag videre! ^^

Maylén

05.06.2014 kl.16:57

Jeg kommer til å klikke meg inn på nettbutikken med en gang den har åpnet, SKAL ha med meg noen godbiter! :D Dette kommer til å gå bra, det er jeg sikker på! Lykke til videre! :)

05.06.2014 kl.18:15

Er 14 år.. og kommer så si til å kjøpe ALT! gleder meg 100%!!!

05.06.2014 kl.18:17

HVOR DESIGNER DU EGENTLIG KLÆRNE DINE? ARK ELLER PC OPPLEGG? (kunne du svart på det i et innlegg?)

Victoria

05.06.2014 kl.19:13

Synes det er vanvittig kult at du kommer med egne kolleksjoner, og skjønner godt at du er stolt av deg selv. Stå på, jeg gleder meg til å klikke mange herligheter hjem!

Liv Linnea

05.06.2014 kl.20:18

Klarer nesten ikke å vente lenger! Endelig kommer det en butikk som har masse masse farger:)

Love

Anna

05.06.2014 kl.20:30

Åh, jeg gleder meg så mye til StyleConnection er oppe og går! fyfader da blir det ny garderobe!!

Håper du også selger sånne fantastiske 'armcandys' som du har på mange av bildene dine, gosh :D

Stå på videre du er en fantastisk, kreativ dame! :D

ett siste spørsmål.. hvilken prisklasse ligger kollektionen på?

Ingrid Kvifte

05.06.2014 kl.21:19

Er så sykt gira på denne kolleksjonen! ENDELIG skal det bli litt farger og stæsj! Virkelig elsker stilen din, du er en sykt stor inspirasjon! Gleder meg til 20.juni!!!

Gro

05.06.2014 kl.22:39

Takk for utfyllende svar nok en gang :D

Jeg er sikker på at kolleksjonen din kommer til å ta helt av! Jeg har allerede sett 2-3 topper jeg vil ha! Hehe. Gleder meg til nettbutikken blir åpnet ^^

Rebecca Fjeld

05.06.2014 kl.23:13

Gode svar, og om det er mulig gleder jeg meg enda mer! Både til butikken åpner og til alle de forskjellige kolleksjonene! Gurirullan, dette blir rått! <3

Helga

06.06.2014 kl.00:02

Å du er så flink! Alt du har fått til, du har virkelig grunner til å være stolt!

Men jeg har et spørsmål jeg synes er veldig viktig og det er: Vet du hvordan tekstil arbeiderne har det? Og hvor klærne blir prdusert? Kan man kjøpe plaggene å vite at tekstil arbederne får en levelønn? Håper du svarer på dette før nettbutikken åpner.

DU ER RÅ! GLEDER MEG! :D

Helene Alvestad

06.06.2014 kl.01:13

Tusen takk for helt amazing gode og utfyllende svar! Setter så stor pris på deg for jeg VET at du setter så stor pris på dine lesere! Kjempe takknemlig og gleder meg bare enda mer nååå- la 20 juni komme fooort!

Vet med sikkerhet at du har jobbet beinhardt for dette og at du ikke kommer til å feile- selv om det alltids fins en risiko for det. Vi kommer til å elske kolleksjonen- er jeg helt sikker på! 😎❤️👌 du er fantastisk- goood klem fra meg!

06.06.2014 kl.01:34

Kommer det en thigts med lyst blomsterprint? Har en ide i hodet om hvordan den skal se ut men finner den ingen steder! Har fingrene og beina krysset for at du har noe slikt! :D

Håper du får masse gode tilbakemeldinger, men det gjør du om den er halvparten så bra som bloggen din! Noen dager igjen nå! Gleder meg :)

Sandra Lærum

06.06.2014 kl.09:11

Du svarer utrolig godt, Kristin! Og jeg er helt sikker på at kolleksjonene dine kommer til å bli helt fantastiske og selge MASSE! Masse lykke til videre, jeg gleder meg til å shoppe på styleconnection.no! :)

Sophiee

06.06.2014 kl.15:06

Klærne ser helt råe ut, gleder meeg !!

07.06.2014 kl.12:57

Ååå gleder meg utrolig mye til det kommer!! Ser og høres ut som klærne dine er midt i blinken for meg! Endelig en nettbutikk som selger dritstilige klær :D

07.06.2014 kl.16:31

Herregud, jeg gleder meg så! Har alltid elska stilen din, så typpisk stil jeg har, eller ønsker å ha. Men jeg finner så lite av slikt, aner ikke hvor jeg skal handle! Kommer ihvertfall til å handle masse fra deg! :D Can't wait

heidi

07.06.2014 kl.23:16

Eg gledar meg faktisk heilt RÅTT til kolleksjonen din og kjem til å sitte klar til å bestille stort sett det eg klarar å få tak i, trur eg... :D Etter at eg oppdaga bloggen din for fleire år sidan, har eg lenge hatt stilen din i bakhovudet når eg shoppar. Det blir mindre og mindre elegant og meir street style - og eg elskar det!!

Emma

09.06.2014 kl.13:06

Dette er døøøøødskult, klærne er så fantstiske fine!! Gleder meg såå til nettsiden åpnet!!

Du er helt fantastisk og jeg elsker bloggen din! Du er et stort forbilde for sååå mange!! LOVE LOVE YOU SOO MUCH <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Marielle

10.06.2014 kl.01:12

Åh du er så fantastisk! Gleder meg så enormt mye til nettbutikken din blir åpnet. Blir nok å spare et beløp fra månedens lønning så jeg kan klikke hjem noen favoritter laget av deg ja! Du har virkelig all grunn til å være stolt, flinke deg :)

Ninna

23.06.2014 kl.21:09

LOVE YOUR BLOG Kristin! Alltså fullkomligt älskar den. Kommer man kunna beställa från din nätbutik till Sverige? Annars dör jag..

Skriv en ny kommentar

hits