THE BEST DAY OF MY LIFE

Hei mine vakre venner ♥

Jeg vet jeg har vært borte fra dere litt for lenge nå, men fy søren for et døgn jeg har lagt bak meg. Gårsdagen kunne ikke blitt mer magisk, alt gikk over all forventning, og dagen i dag har gått med til å rydde opp etter gårsdagens sinnsyke fest, gjennomgå alle vareprøver med kommentarer til leverandør, og i tillegg la kvelden i går synke inn over meg. 

Jeg svever, jeg er så sliten men ingen ord i denne verden kan beskrive lykkefølelsen jeg sitter med nå. BLÅ var fylt til randen av fantastiske mennesker i går, både familie, gode venner og herlige blogglesere, og jeg måtte konsentrere meg over å ikke begynne å hylgrine flere ganger i løpet av kvelden. Jeg var rett og slett rørt til tårer over å se at såpass mange viste sin støtte og engasjement på den trolig nok største dagen i mitt liv så langt.. Det er offisielt, det er gjort.. StyleConnection er lansert, og jeg håper klærene kommer til å falle i smak hos alle dere vidunderlige jenter der ute. 

Jeg sitter og venter på bildene fra fotografen som ble tatt i går, og mens jeg venter på å kunne spamme dere med en haug av stemningsfulle snaps, blir jeg nødt til å slenge ut dette gladbildet av jentegjengen fra i går. Disse damene her betyr så uendelig masse for meg.. De har stilt opp for meg gjennom hele prosessen, og tror dere ikke at de på toppen av det hele gav meg verdens fineste gave i går? En fotosjuuut hvor hele venninnegjengen skal ta bilder iført kolleksjonen min, og disse bildene kommer alltid til å være med meg og alltid minne meg på at jeg har verdens beste venner. Fy søren jeg er heldig!

Nei, dere? Jeg er helt satt ut og evig takknemlig for all den gode støtten og alle de fine tilbakemeldingene. Dette kommer til å bli så sinnsykt bra, og jeg gleder meg til fremtiden. 

Nå må jeg svinge meg rundt og begynne så smått å gjøre leiligheten klar til 17.mai frokost i morgen, og i kveld har Bettyen lovet å lage hjemmelaget pizza til meg.. Sånn god pizza vet dere, som jeg ALDRI klarer å lage. Gleder meg..

Flehe bilder fra festen kommer, så stay tuned, og dere? Sjekk gjerne ut intervjuet jeg gjorde med Side2 i går. Her får dere se litt av kolleksjonen og lese litt om visjonen bak det hele. 

Uendelig glad i dere ♥

33 kommentarer

Tattavkvinnene

16.05.2014 kl.19:02

Wææ! Gleder meg skikkelig til å se bildene fra i går! Fotografene gikk å knipset i ett sett så jeg tror det er noen blinkskudd der! :) Jeg må bare få takke for en utrolig fin kvled i går! Det var så fint ordnet i stand med drinker, popcorn og det hele! Skikkelig gjennomført og fint. Og fy søren så mange kule plagg det hang på scenen, jeg kan ikke vente til det går an å handle fra kolleksjonen din :D :D

Kos deg masse i kveld! Stor klem <3

Martine

16.05.2014 kl.19:10

WOW! Gratulerer så masse! Gleder meg til å se kolleksjon og jeg er såå glad på dine vegne <3 Men et spørsmål; hvorfor var ikke belinda der? Hvorfor pleier ikke hun å være på jentesammenkomstene dine? Love u <3

ML

16.05.2014 kl.19:12

Gratulere så mye Kristin!! Super flott kolleksjon:) gleder meg til snaps av de fantastiske klærne du har designet. Lykke til videre!! Flott resultat<3

Charlotte M

16.05.2014 kl.19:23

Gratulerer så mye Kristin! Du er en helt SUPER dame, som får til akkurat ALT du vil! Og du er den råeste personen jeg vet om! Jeg skulle så gjerne vært der i går, og feiret alt sammen med deg, men beklageligvis er jeg litt for ung! Du fortjener det aller beste Kristin! Og jeg klarer ikke å vente med at Styleconnection åpner, jeg har allerede begynt å spare penger! Hihi :-)

Ha en SUPER fredagskveld verdens beste Kristin! Og kos deg masse med pizza! Nå har jeg et intervju på side2 å lese! Klem <3

16.05.2014 kl.19:33

gratulerer så mye ! men vet du hvor vesken til hun som står bak deg til høyre er fra? er lett etter den utrolig lenge

Oda :)

16.05.2014 kl.19:34

Gratulerer så mye Kristin!!

Greier nesten ikke å vente til kolleksjonen din kommer ut, så jeg kan få shoppe noe ifra der!

krist.in

16.05.2014 kl.19:38

så utrolig gøy ! hørtes fantastisk ut !

Charlotte

16.05.2014 kl.19:42

haha, fin plassering av flaska :P

Amalie

16.05.2014 kl.20:04

Åhh dette er så utrolig! :D Jeg gleder meg til å få bestille klær fra deg! <3

Det gjør ingenting om du er borte fra bloggen litt, ihvertfall ikke når det som var i går holdt på! :)

Du er så heldig som får oppleve alt det her! :D Og du er heldig som har så mange flotte mennesker i livet ditt!<3

Du er forbildet mitt på alle ting! <3 Du er så fantastisk god! <3 Elsker det og deg! <3

Håper du får det fint i morgen på 17.mai! <3 Gleder meg til flere bilder fra kvelden! <3

Astrid-Helen

16.05.2014 kl.20:10

Det var så utrolig hyggelig å få komme i går, og kolleksjonen er jo helt RÅ! Kjør på, Kristin! Du rocker:D

camillasliife

16.05.2014 kl.20:51

WOW, gratulerer så utrolig mye! :D Dette fortjener du såå masse! Kolleksjonen din er suuper fin!

Louise

16.05.2014 kl.20:52

Kjære Kristin! Tusen, tusen takk for et perfekt gjennomført lanseringsparty. Drit gode drinker (hva var oppe i de?), popcorn, sukkerspinn, helt fantastisk goodiebag, kul tale og råtøffe klær. Det var en opplevelse å være der! Jeg må si hjertelig takk for at jeg fikk komme, og for alle de fine tingene jeg fikk med hjem. Iphonen har nå fått nytt deksel, opi lakkene kommer på etter 17. Mai, sjampo og tørrsjampo står klar på badet og tannblekingen er i gang. Bladet skal jeg lese på sengekanyen sammen med kaffe i kruset. Notatboka stjal min 7 årige datter med seg på skolen i dag. Er redd jeg ikke får den tilbake...Handkle og veska blir med til GC. Og drinkpinnen....den bruker min sønn på 3 år som rørepinne i sjokomelka😀 Vasket den først da!

Nå venter jeg på nettbutikken!

Tusen takk, og gratulerer så mye med kolleksjonen og festen😃

16.05.2014 kl.21:10

Når åpner nettsiden?

Å når kan man bestille seg abonoment?

Kine

16.05.2014 kl.21:38

Jeg er så stolt av deg! Og jeg er såå glad for at kvelden din i går ble magisk! Jeg har satt å trippet i hele dag i vente på blogginnlegg fra deg for å høre hvordan det gikk! Og nå sitter jeg å tripper igjen i vente på bilder fra festen! :-D

Helene Alvestad

16.05.2014 kl.22:04

Ååh Kristin, sååå fantastisk gøy å høre at alt ble vellykket og til de grader utrolig kjekt!! Det fortjener du virkelig. Og den følelsen du sitter igjen med nå- den lykkerusen. Den er så vanvittig fortjent etter alt arbeidet du har vært igjennom - flink pike er du så til de graaader! :* Kos deg masse ikveld og så håper jeg du får deg en god natt søvn før nasjonaldagen i morgen, snuppi!

GOD KVELD til deg søte! <3 Så glad i deg :) Du lyser virkelig opp dagene til mange mennesker, inkludert meg!

Liv Linnea

16.05.2014 kl.22:09

Gratulerer!! Masse kult og fint du viste på side2. Bra at kvelden din ble magisk, det fortjener du virkelig, du har jo jobbet sikelig hardt for denne koleksjonenn her! Gleder meg sykt til åpningen av nettbutikken.

Stort hurra fra Liv Linnea

Ingrid Charlotte

16.05.2014 kl.22:22

Så bra gårsdagen ble vellykket! Jeg er så innmari imponert over deg, og hva du har fått til. Virkelig. og ikke minst litt "stolt", hvis man kan si det om en man ikke kjenner. Selv om det føles som jeg kjenner deg gjennom bloggen. Du er virkelig et utrolig forbilde og en vanvittig inspirasjon for meg, Kristin. Blir så glad av at ting går din vei! Spesielt når du jobber så hardt for det, du er jo helt RÅ!

For en gave du fikk, herlig venninnegjeng du har! Man ser gleden i bildet, det er jo helt magisk! Nå gleder jeg meg bare masse masse til resten av bidene blir lagt ut, så kan jeg føle at jeg var med og feiret jeg og, hihi. Jeg er i hvertfall mektig sjalu på de som hadde muligheten til det! Men igjen, er så glad for at du fikk en vellykket hveld i går, det fortjener du virkelig1

For et spennende intervju med Side2, og for noen klær du har designet! Dritkule altså, dette er så spennende. For deg og for oss lesere :)

Ha en strålende 16.mai-kveld og fortsett for all del å gå rundt på den rosa skyen <3

Elise Holand

16.05.2014 kl.23:04

Gratulerer MASSE med velfortjent og vel gjennomført lanseringsfest!!!! <3<3<3<3<3 gleder meg EKSTREMT til mitt første innkjøp ^^ så gøy å høre at BLÅ var fyllt opp med mennesker som betyr mye for deg!! <3<3<3 og blogglesere som ville støtte deg ^^ kos deg meg Betty og hjemmelagd pizza ;* og ha en RIKTIG GOD 17. Mai feiring ;*

LOTS OF LOVE <3<3<3

Tonje

16.05.2014 kl.23:45

Så bra du koste deg i går, det fortjente du virkelig! No gler eg meg til å sjå kledna dine! :D

Kjersti

16.05.2014 kl.23:47

Åh, så utrolig RÅTT!! Dette er velfortjent Kristin, du er tiidenes solstråle!! Gleder meg til kolleksjonen kommer for salg og jeg kan klikke hjem noen fantastiske nyheter!! :D Wii, kos deg imorgen på 17.mai! Klem :)

siljepia

17.05.2014 kl.00:21

Først og fremst vil jeg si gratulere så mye med overstått av en magisk og veldig gjennomført lanseringsfest <3 :D Dette var jo en fantastisk gøy og koselig kveld. Veldig gøy å hilse på din kjære mor og stefar :D og var også gøy å få hilse på Dennis og Hannes mamma :) og noen av dine venner :)

Gleder meg til å se bildene fotografen tok :)

Tusen takk nok engang for en hyggelig kveld, og kommer til å sitte med gode minner ganske lenge nå :) <3

Håper du og Betty koset dere med hjemmelaget pizza i kveld:) <3

Mia Tønder Pettersen

17.05.2014 kl.00:24

Gratulerer så utrolig mye med vel overstått lansering! <3 Du fortjente virkelig at dette skulle gå over alle forventninger! Skulle virkelig ønske jeg var der, men jeg er nok enda noen år for liten.. Men jeg gleder meg utrolig mye til å få se bilder fra festen!

Sov godt! <3 KLEM! Loooooove you!

Estefania

17.05.2014 kl.00:24

Torsdagen var helt utrolig. Så glad for at jeg fikk være der, hilse på deg og møte alle de herlige folkene som var der. Tusen takk for goodiebag'en og krølltanga :D :D Kan leve lenge på den kvelden. Gleder meg, til å se bilder... Hahaha.. Kan bli gøy det tenker jeg meg :p Hihi...

Ønkser deg en riktig fin 17.mai :D Er hjemme tilbake i Trondheim nå, og godt å være hjemme, men har hatt tidenes tur og opplevese. Igjen; tusen takk! :D <3

Klem i fleng. Du er herlig! :-*

Frida Pedersen

17.05.2014 kl.01:01

Nok en gang gratulerer så mye Kristin! Det er godt å høre at kvelden i går ble så vellykket og til dine forventninger <3 du fortjener kun det beste og jeg gleder meg til å se bilder fra kvelden :-) kos deg på 17 mai og god tur til NYC :-*

Ditte

17.05.2014 kl.09:11

GRATULERER så sinnsykt mye med egen kleskolleksjon!

Sykt kjipt at jeg ikke kunne komme på festen, men sånn er det desverre :( Godt å høre at du koste deg maks og hadde en fantastisk kveld! <3

Sandra Lærum

17.05.2014 kl.22:51

ÆÆÆÆ, jeg er så GIRA på dine vegne Kristin! DETTE fortjener du, og ENDELIG skjer det! Du har den kuleste stilen EVER, og jeg GLEDER meg til å gå rundt i klærne dine med merket ditt på! Åååh, dette er like gøy for oss lesere som det er for deg! Gratulerer, og TUSENTAKK! <3

Rebecca Fjeld

18.05.2014 kl.13:08

Nå ligger jeg litt på etterskudd ser jeg, men uten tilgang på internett i går måtte jeg rett inn her på bloggen din å lese nu!

Gratulerer så masse med kolleksjonen, som sagt så mange ganger før gleder jeg meg masse til å se alle plaggene og selvsagt bestille litt hjem :D Smakebitene i intervjuet ser iallefall helt konge ut!

Godt å høre at kvelden var bra, det fortjente du så absolutt!

Smask <3

Hannah

18.05.2014 kl.14:27

Gratulerer så utrolig mye med kolleksjonen din! :D

Annika Peter

18.05.2014 kl.19:51

Så fint at det gikk bra!! Gratulerer så mye, og jeg gleder meg noe helt sinnsykt til å se kolleksjonen med mine egne øyne! x

Camilla holsen

18.05.2014 kl.20:29

Håper du koste deg kjempe masse, Kristin!

Anna Charlotte

21.05.2014 kl.10:12

Så bra du koste deg! Jeg og bestevenninnen min var også der, men vi dro tidlig for å rekke det siste toget hjem. Men vi koste oss og vi følte vi fikk med oss det viktigste. Gleder meg til å se mer av kolleksjonen. Digger klærne, og spesielt den toppen med diamanten! ^^

Line

25.05.2014 kl.14:47

Hei :) hvor er ringene dine fra? Og vet du hva slike ringer kalles? Har lett lenge etter slike ringer som sitter ytterst på fingrene. Håper du kan svare :) ha en fin dag videre!

StyleConnection

25.05.2014 kl.23:47

Line: Dette er midi ringer som du kan få fatt i over alt. H&M f.eks.. De har et kjempebra utvalg, og det har Cubus også :)

Skriv en ny kommentar

hits