LISTEN UP, LADIES!

God morgen, ladies ♥

Vi kan ofte være et eneste stor nag og ha en tendens til å mase litt for mye på gutta. Jeg kan faktisk ikke se for meg noe som må være mer irriterende sett fra en manns perspektiv, og denne artikkelen jeg kom over i går fikk meg virkelig til å trekke på smilebåndet. 

Ofte lar gutta damene bestemme hvor skapet skal stå, men til alle gutters glede skal det nå bli slutt på dette, da en eller annen dude har satt seg ned og laget en liten bibel for hvordan mannfolkene tenker. Denne her, mine damer og herrer.. Denne bibelen her kommer godt med til oss begge, så nå er det slutt på naggingen ladies, capiche? Noen ganger må vi faktisk være helt forferdelige å være sammen med. Hahahahahah!

1. Nei, vi menn er ikke tankelesere.

2. Lær deg hvordan et toalettsete fungerer. Du er en stor jente. Står det oppe, kan du bare legge det ned. For oss må det være oppe, for dere nede. Har du noen gang hørt oss klage på at det ligger nede?

3. Å gråte er utpressing.

4. Trenger du noe, så spør! Et ullent hint hjelper ikke. Tydelige hint hjelper ikke. Opplagte hint hjelper ikke - Bare si det som det er!

5. Ja og nei er absolutt greie svar på nesten ethvert spørsmål.

6. Be om hjelp til et problem bare hvis du faktisk vil ha hjelp til å løse det. Er du bare ute ettr sympati? Snakk med venninnene.

7. Ikke kom trekkende med noe vi sa for et halvt år siden i en diskusjon. Det gjelder ikke lenger. Faktisk så blir enhver kommentar og uttalelse fra oss ugyldig etter syv dager.

8. Hvis du syns du er feit, så er du sannsynligvis det. Ikke spør oss.

9. Hvis vi sier noe som kan ha to ulike betydninger, og en av dem gjør deg lei deg eller sint,så husk at da mente vi det på den andre måten.

10. Du kan enten be oss om å gjøre noe, eller fortelle oss hvordan du vil at vi skal gjøre det. Begge deler fungerer ikke. Vet du allerede selv best hvordan det skal gjøres, så gjør det selv.11. Hvis det er mulig - si det du skal si i reklamepausene.

12. Christoffer Columbus trengte ikke noen veiforklaring. Det gjør ikke vi heller.

13. Alle menn ser i 16 farger, akkurat som standardoppsettet for Windows. Fersken, for eksempel, er en frukt. Gresskar er også en frukt. Og vi har ingen anelse om hva malvafarget er.

14. Hvis vi spør deg hva som er galt, og du sier "ingenting", så forholder vi oss til at ingenting er galt. Vi vet du lyver, men det er bare ikke verdt strevet å mase noe mer.

15. Hvis du spør om noe som du ikke vil høre svare på, så må du regne med at du likevel får et svar du ikke vil høre.

16. Når vi skal dra et sted, så kan du ha på deg absolutt hvilket antrekk du vil. Alt er bra - det er helt sant.

17. Ikke spør oss hva vi tenker på medmindre du er klar for å diskutere fotball eller motorsport.

18. Du har nok klær

19. Du har for mange sko.

20. Takk for at du leste dette - jeg vet at jeg må sove på sofaen i natt - men du vet at det spiller ingen rolle for meg? Det er som å dra på camping.

Hahahaha.. Asså, når jeg leser dette klarer jeg ikke å la være å le, rett og slett fordi disse punktene treffer midt i blinken. Det er så typisk oss kvinnfolk, og flere av det som står over her er jeg helt seriøst nødt til å jobbe med. Den gråtingen, f.eks.. Jeg har doktorgrad i å bruke gråting som utpressing, men nå har Dennis gjennomskuet meg, så de krokodilletårene fungerer faktisk svært sjelden. MOhahaha. 

Noen som kjenner seg igjen eller? 

SMASK

27 kommentarer

Linda

14.05.2014 kl.11:13

Hahaha, så gøy! Har ikke kjæreste selv, men mange av venninnene mine har og disse treffer de midt i blinken, haha :)

Ønsker deg en super dag, fine Kristin <3

Christine Hindenes

14.05.2014 kl.11:13

Herregud så bra! Er vel sant alt sammen, tviler ikke. Må bare le av det hele. Vi jenter altså :D

Jlb- Janne Bodin

14.05.2014 kl.11:17

Hahaha, elsker innlegget! Kjenner meg veldig igjen i mange av punktene. Kanskje på tide å tenke over hva vi faktisk utsetter guttene for? :-) Ha en fin dag!

Marlene Nilsen

14.05.2014 kl.11:18

Haha morsomt innlegg :)

Helene Alvestad

14.05.2014 kl.11:32

Morsomt innlegg - noen fakta som stemmer ganske bra ja. Jenter er ganske egne til tider, hehe!

Ønsker deg en fin dag videre <3

Ellen Karin

14.05.2014 kl.11:46

Det er fantastisk hvor bra mange av disse punktene stemmer :) Kjæresten min er veldig på ja/nei og det kan være veldig frustrerende til tider, men det er jo sant at det er valide svar på nesten alt :P

Ha en flott dag videre :D

Amalie

14.05.2014 kl.12:33

Hahaha! Har ikke kjæreste men har en kompis som nesten fungerer som en kjæreste og jeg kjenner meg jo litt igjen da! :D Vi jenter er noe for oss selv! :D Haha! <3

Ha en fin dag! <3

Annika Peter

14.05.2014 kl.12:43

Hahaha! Kjenner meg litt igjen, ja. Bortsett fra at vi har ALDRI nok klær eller sko, det skal vi være helt trygge på ;) Genialt altså!

Charlotte M

14.05.2014 kl.13:46

Haha, så gøy!! Dette var virkelig morsomt å lese igjennom og jeg ser likheter i alle punktene! Hehe:-) Han som har skrevet dette er så genial! Haha! Det er egentlig ganske morsomt å tenke på hvordan vi jenter/kvinner oppfører oss mot de vi kanskje er ekstra glad i! Vi kan jo skape konflikter ut av ingenting og vi burde kanskje begynne å tenke litt før vi begynner å argumentere!

Ha en super dag Kristin! Klem<3

Elise Holand

14.05.2014 kl.14:24

Hahahahaha, herregud så genialt! :D måtte absolutt trekke på smilebåndet her assa ;p verste av alt er at det faktisk stemmer, ikke hvert eneste punkt, men noen av dem ;p

Håper du har hatt en strålende dag med nydelig vær og at du er spent på morgendagens release party ^^ gledet meg til flere updates;*

LOTS OF LOVE <3

Hannah

14.05.2014 kl.15:43

Hahaha, så sant!

14.05.2014 kl.16:19

Hahaha, kjempemorsomt! Men vet ikke om han innrømte at gutter ikke kan veien hele tiden med å skrive det om Columbus ikke trengte veibeskrivelse (fordi det trengte han virkelig ettersom han skulle til India og endte opp ved øyene utenfor USA) eller at han bomma litt på den :)

Marita Malmgren

14.05.2014 kl.16:24

hahha, jeg LER! Det kan faktisk ikke være mer sant enn dette, og jeg kjenner meg så godt igjen, ikke i alt men i en del.. :P Hvis jeg hadde vært i min kjæreste sine sko ville jeg vært helt oppgitt iblant, hehe :) Men vi jenter er jo sånn, og det er vel noe med det som gjør at disse guttene liker oss så godt! <3 klemmer fra Marita! :) Ps. digger den fyren som har laget dette, genialt :D

Krissy

14.05.2014 kl.16:27

Punkt nr. 2 angående toalettsetet misforstår stort sett alle. Gutter, det handler faktisk IKKE om at vi må ha toalettsetet nede og du må ha toalettsetet oppe. Det handler om DOLOKKET!:) Værsågod, løfte gjerne toalettsetet oppigjen etter at du har trekt i snoren slik at toalettet står klart til du skal bruke det igjen. Vi jenter har som regel ingen problem med å legge toalettsetet ned når vi skal bruke toaletten. Men FOR GUDS SKYLD legg ned dolokket når du trekker i snoren! La oss si at du har tisset.. dersom du trekker i snoren med dolokket oppe spruter med ganske mange "tissedråper" opp av toalettet og lander på tingene i området. Lurer på om det ikke er så mye som 2 meter det "spruter" ut av do? Har du tannkosten din stående i nærheten av toalettet? Har du klesvask til tørk inne på badet, i nærheten av toalettet? mmm, deilig å få disse tingene full av urin som spurter ut av doen når du trekker i snoren, i tillegg til at det spruter på deg som står og trekker ned:) Helt greit at toalettsetet står oppe når jeg kommer og skal bruke toalettet, men for hygienens skyld så legg da ned dolokket når du trekker i snoren..! :)

AndreaB

14.05.2014 kl.16:45

Så sant så sant! Nå har ikke jeg en som må gå gjennom dette, enda ;) men alt dette stemmer så bra, og det sier egentlig litt når man egentlig er helt klar over alt dette, men uansett ser bort i fra det og gjør motsatt XD

Jaja, vi jenter altså :P Hva skal man gjøre egentlig??

Har nå ikke tid til å tenke på slikt akkurat nå, prøve-tiden er helt på nå og jeg glemmer helt å stikke innom bloggen din!! Yikes!! Skal så absolutt få fulgt med nå for nå kommer jo lanseringsdagen OG du drar til New York! Så mye spennende og jeg misunner deg ganske mye! Skulle gjort alt for å slippe å sitte å lese hele dagen..!

Jaja, nå skal jeg ta et dypt dukk inn i naturfag, kloning, DNA, kromosomer osv osv osv. GØYYYY! Får også vite om jeg kommer opp i matte eksamen skriftelig i morgen.. Hope NOT!

Sjekker innom senere, fortsatt god dag Kristin<3

Lovee<3

Kine

14.05.2014 kl.16:58

Hahaha! Nå flitre jeg godt her jeg satt! Virkelig genialt!

StineMilana

14.05.2014 kl.18:34

Kjenner meg igjen i noen av dem..

Frida Pedersen

14.05.2014 kl.19:13

Selv om jeg ikke har vært i seriøse forhold selv, vil jeg absolutt si at jeg kjenner meg igjen og at jeg forstår guttas frustrasjon, hehe trakk virkelig på smilebåndet selv <3 liker veldig godt at du deler slike ting med oss også Kristin, mangel på motivasjon synes jeg ikke du har, liker alle innlegg like godt, variert, morsomt og inbydende!! klemmer <3

Emma Bieber Lunden:)

14.05.2014 kl.20:37

Haha, så utrolig morsomt og sant...:)

Du er så morsom! Jeg håper du får en fantastisk fest og at du koser deg masse! Det fortjener du<3

Anna Charlotte

14.05.2014 kl.21:28

Jeg har faktisk vært borti den, og for å være helt ærlig er det ikke alle jeg kjenner meg igjen i, og kjæresten min er faktisk litt annerledes enn de fleste menn :)

Camilla holsen

14.05.2014 kl.21:53

Hahaha! Kjenner meg avsolutt igjen der og nå vet jeg litt bedre hvordan jeg skal snakke med gutter for at de skal bry seg!

Klem i fleng fra meg til deg!

Ingrid Charlotte

14.05.2014 kl.22:48

Uff, kjenner meg godt igjen i denne! Haha :)

Jeg er sååå enig at det er helt utrolig at gutta holder ut med oss, vi er jo litt av mystiske vesner. Mye bra, men også en del unødvendig negative sider hehe. Dette er en god påminnelse på å glemme bort det negative, og vise frem det positive.

Nå har jeg en helt fantastisk god kjæreste som takler mine nedturer som både er fysiske og psykiske, og jeg er så stolt av han som takler det så bra. Det er jo tross alt ikke greit å være i et forhold med en som er kronisk syk, selvsagt blir det slitsom. Så jeg er faktisk ganske obs på mange av disse punktene fra før, for sånne små bagateller er jo ubrukelige og bare skadende. Kjenner meg likevel liiitt for godt igjen i den med hint.. Haha, min kjære tar ALDRI hintene mine. Men men, jeg får jo bare øve meg på å være litt mer frempå, er jo ikke noe galt i det.

Når det er sagt, så kjenner jeg meg absolutt IKKE igjen i den med å spørre om man er feit. Vet at mange gjør det, men jeg har alltid synes det er sinnsykt lite attraktivt å spørre om noe sånn og vise at man er usikker på seg selv (det er selvfølgelig viktig å snakke om usikkerheter i forhold, men akkurat denne er litt sånn njææ). Man vil jo heller ikke påpeke noe negativt med seg selv, gutta har sikkert ikke tenkt på det før du sa det! Kjæresten min merket for eksempel aldri at jeg har et nesebor som er større enn det andre (ahaha, TMI, sorry) før jeg maste og maste om det.. Whoops.

Fikk meg i hvertfall en god latter av denne, sender den nok videre til mine kjære venninner og kansje til og med kjæresten? haha!

Ha en strålende kveld :)

Sandra Lærum

14.05.2014 kl.23:20

Hahah, jeg er så utrolig enig! Og jeg har nok mistet noen sjanser hos gutter på grunn av disse punktene her. Jeg skjønner ikke hva som er greia med oss jenter, for vi skal liksom alltid snakke for mye, og mase om de samme tingene om igjen og om igjen.

Ja, den grininga har jeg snart gitt opp jeg også ja, de gjennomskuer oss nok.. hehe :-)

15.05.2014 kl.14:25

Kjenner meg absolutt igjen i alt dette her

Helene

15.05.2014 kl.20:31

Haha, det er det beste jeg har lest! "Tatt på sengen!"

Lykke til i dag og ha en fin helg!!! :-D

Tonje

15.05.2014 kl.22:33

Hahah, er nok sant mykje av det der ja! :p

Andrea West

19.05.2014 kl.12:05

Haha, dette treffer jo midt i blinken på de aller fleste av oss, noe å tenke på framover ja ;p

Skriv en ny kommentar

hits