STOP AND SMELL THE ROSES

God morgen ♥

Ordtaket over her er virkelig sant men for meg helt umulig i disse hektiske tider.

"Stop and smell the roses" er et fint budskap rundt det å faktisk stoppe opp og nyte øyeblikket.. Det som skjer her og nå.. Jeg prøver å være flink til å si dette til meg selv ved flere anledninger, spesielt nå når det er så mye som skjer.. Jeg har nemlig en lei tendens til å glemme å stoppe opp. Til å suge til meg inntrykkene av alt det fantastiske som skjer i livet mitt, men det er dessverre vanskeligere enn man skulle tro. 

Mye av grunnen til dette er nok bloggen. Den krever sitt, og kommer alltid i første rekke. Alltid! Jeg er mer opptatt av å ta bilder av det jeg driver med enn å faktisk være tilstede, og dette er noe jeg faktisk blir skikkelig deprimert av til tider. Jada, jeg har valg det selv og ELSKER det jeg driver med. Jeg elsker jo dere, det å skrive til dere og det å oppdatere dere hver eneste dag, men fy søren.. Jeg kan ikke huske hvordan det føles å bare være tilstede uten å tenke på at det skal dokumenteres i etterkant. 

Hvordan føles det, egentlig? Å bare være?  

Jeg har ved flere anledninger oppfordret dere alle til å bruke tid på å nyte livet og leve i nuet. Jeg vet jo hvor innmari viktig det er, men for å være helt ærlig glemmer jeg å gjøre det selv. Jeg må faktisk love meg selv å ta meg sammen, for jeg vet at det ikke hjelper å se tilbake på bilder fra alt det fantastiske som skjedde i slutten av tyveårene, hvis jeg faktisk ikke husker noe fra det. Jeg vil huske hvordan det var.. 

"Stop and smell the roses"

Every day!

Gotta run.. Skal ut å kjøpe flere roser.. 

26 kommentarer

Kristi Pedersen

12.05.2014 kl.10:05

veldig bra skrevet :) håper du får en veldig god mandag <3

Estefania

12.05.2014 kl.10:29

Bra skrevet Kristin! Og husk, du må jo bare ta deg ett par dager fri. Fastelesere venter uansett på deg. Og en annen ting, nå som du skal ut å handle mere blomster og roser; "stop and smell the roses".. Hihi ;-) Ha en strålende fin mandag! Klem i fleng!

Reidun Beate / Cleo-Mag

12.05.2014 kl.10:51

Stopp opp litt nå idag Kristin og nyt det å bare være! Vi er her når du kommer tilbake! :-)

Stor klem!

Kristiane

12.05.2014 kl.10:52

Det er helt sant! Jeg er heller ikke så flink til det så nå skal jeg prøve å bli flinkere ;)

Helene Alvestad

12.05.2014 kl.10:57

Håper du har en fin start på uka Kristin <3

Noen ganger må en bare roe ned og være- det er kjempe deilig følelse!

Veldig sant det du sier her.. Må bli bedre jeg og:-)

Stor klem fra meg til deg! Smask😘😘

LInda

12.05.2014 kl.11:08

Tror alle burde bli flinkere til det, Kristin :)

Er ganske vanskelig i en hektisk hverdag der de sosiale mediene preger oss i en så stor grad.

Ønsker deg en flott uke! Du er skjønn asså.. kan ikke veeente til kolleksjonen din kommer ut. løp og kjøøp :D

Kleem<3<3

Celina

12.05.2014 kl.11:18

Du kan jo ta deg en fridag og bare nyte en dag.. Legge vekk laptop og kamera og kose deg en dag og slappe av og gå rundt og nyte dagen :) Du har er så flink til og oppdatere oss og få oss til og smile, deler energien din :) Ha en flott dag videre Kristin :)

Annika Peter

12.05.2014 kl.11:29

Helt enig.. Stop and smell the roses! ''And if you can't find any roses to stop and smell... Then paint some, sew some, dream some up... There is always a way to find what we are seeking'' <3 Kos deg i dag, og lev i nuet!

Henriette

12.05.2014 kl.11:32

Synes nå det er vel fortjent av deg å ikke skulle oppdatere oss på ALT hele dagen. Forstår at det må være slitsomt å alltid måtte knipse med kamera og tenke på hvordan du skal fortelle oss om den begivenhetsrike dagen din på bloggen og dermed faktisk glemme å være tilstede. Det kan være de rundt deg synes det er dumt og kjedelig også?

Og att på til, så tror jeg om du tar en dag fri eller hvilke andre tiltak du ønsker å ta i bruk for å leve mer i nuet, så venter leserne på deg uansett! I hvert fall jeg ;)

Ha en fin dag!

Hannah

12.05.2014 kl.11:48

Bra skrevet Kristin!

Ha en fin dag :)

Charlotte M

12.05.2014 kl.12:09

Veldig bra skrevet Kristin! Jeg føler mer og mer at i den verden vi lever i, er det viktigere å dele øyeblikket enn det det er å faktisk oppleve det! Og det er ganske dumt egentlig! Men selvfølgelig synes jeg det er supergøy å lese om hva du opplever og jeg er kjempe glad for at du deler det! Men selv så synes jeg at du burde kanskje ta noen pausercav og til og bare nye det du driver med uten kameraet til stede! :-) Nyd dagen så lenge! Klem <3

Stine

12.05.2014 kl.12:13

Utrolig bra skrevet, Kristin! Det er viktig budskap, og alle burde tenke mer på dette :) Stå på videre og ha en flott dag!

Marita Malmgren

12.05.2014 kl.12:31

Veldig bra skrevet, og det er helt sant! Jeg prøver så godt jeg kan på dette og merker det mye bedre nå at jeg har blitt mye flinkere til dette. Dagene flyr av sted, det er nesten skummelt hvor fort det går, og spesielt dette året har jeg vært så flink å sette pris på alt og alle jeg har, jeg elsker livet mitt til tider og kunne virkelig ikke hatt det bedre :) Jeg bekymrer meg ikke for fremtiden lenger og det føles helt herlig! Jeg er glad for at du deler slike tanker <3 Jeg er veldig glad i deg! Håper du får en helt FANTASTISK dag, fordi DU er fantastisk og fortjener absolutt alt godt! Stor god klem fra Marita! :)

Jlb- Janne Bodin

12.05.2014 kl.12:37

Skjønner godt hva du mener! Føler noe av det samme når jeg er på ferie eller store opplevelser, og jeg i ettertid tenker over hvor mye tid jeg brukte på å dokumentere det jeg så ovenfor å bare tenke over det jeg ser der og da.. Du er kjempeflink til det du gjør, stå på videre :-)

Sandra Lærum

12.05.2014 kl.14:14

Ett lite øyeblikk der ble jeg redd for at du skulle skrive at du skulle slutte å blogge, HAHA! Det må du ikke gjøre, for en dag uten å være innom bloggen din er dømt til å bil en kjedelig dag! Men Kristin, du har helt rett, og du BURDE ta deg tid til å gjøre det en gang i blant. Om det en dag kommer bare ett innlegg, isteden for tre.. så skjønner vi det kjempegodt, og du må ikke være redd for å skuffe leserene dine ved å gjøre det, fordi så mye som du gir oss av deg selv og livet ditt er det ingen andre bloggere som gjør.. ikke på en så god måte som deg i allefall!

Stopp opp og lukt på rosene av og til Kristin, det fortjener du! <3

Rebecca Fjeld

12.05.2014 kl.14:18

Så sant det du skriver.. Veldig lett å bare la øyeblikk og opplevelser fly forbi. Det med bildene har jeg merka selv, til tross for at jeg ikke har noen blogg eller no sånt,så er det så lett å bli stående å fokusere mer på hvordan bildet blir enn hva som faktisk skjer..

Jeg skal ihvertfall bli flinkere til å stoppe opp iblant!

Ikke slit deg ut i alt dette hektiske som skjer nå Kristin, du har lov til å ta litt pauser <3

Smask

Ingrid Charlotte

12.05.2014 kl.14:52

Det er så sant det ordtaket! Vi er virkelig ikke flinke nok til å bare nyte øyeblikkene når de skjer, for vi er opptatt med alt annet. Vi blir for opptatt av å fange øyeblikkene på kamera at vi glemmer å nyte dem mest det skjer. Spesielt i en hektisk hverdag. Takk for påminnelsen!

Ble helt inspirert av dette innlegget til å faktisk nyte livet og de små øyeblikkene. Virkelig. Dette var veldig bra skrevet, og gjorde virkelig et inntrykk på meg.

Håper uka behandler deg bra så langt. Tenk, bare 3 dager igjen til lanseringsfest, iii! Bare ikke glem og nettopp stoppe opp og lukte på rosene, hihi. Nyt denne spektakulære opplevelsen med hvert eneste bein i kroppen din, og få heller noen andre til å ta bilder og dokumentere det. Det er tross alt NÅ det gjelder!

Pass også på å få nok pauser da, Kristin. Du må jo ikke slite deg ut slik at du ikke får nytt/nøtet (?) denne spennende tiden! Bare sett deg ned med beina høyt, roser ved siden av og en god bok med et duftlys blafrende ved siden av. Åpne vinduene i leiligheten og fyll den med frisk luft, så får du heller tulle deg inn i et teppe hvis det blir for kaldt. Eller ta en rolig spasertur i en park, sett deg ned på en benk og bare se på menneskene som går forbi. Nyt å sitte der helt i ro og kunne se på alle de fantastiske mennenskene du bor i samme by som, men aldri legger merke til. Nyt denne tiden, så får vi lesere heller klare oss med færre innlegg.

Du er virkelig en inspirasjon, Kristin <3

Stor klem fra meg: )

Elise Holand

12.05.2014 kl.14:59

Det er så sant, så sant! <3 UTROLIG viktig å stoppe opp å nyte øyeblikket, å leve her & nå! Man veit aldri når livet tar slutt! Man må nyte det livet man har fått! ;)

Så nyt denne dagen fullt ut ;) stopp opp og live in the moment! ;)

LOTS OF LOVE ;*

Maren

12.05.2014 kl.15:21

Kjempe bea skrevet😍❤️

Skal ut å kjøpe mer roser jeg også

Amalie

12.05.2014 kl.15:22

Kjempe bra skrevet! :) Jeg må bli flinkere til det, jeg går bare rett forbi uten å se selvom jeg har lyst til å se på hva som skjer! :D

Lev livet og nyt alle de dagene du får av livet ditt! <3

Ha en fin dag videre! <3

Emma Bieber Lunden:)

12.05.2014 kl.15:45

Utrolig flott innlegg, Kristin! Det er så sant! Hver gang jeg ser noe rart eller opplever noe spennende må jeg alltid ta opp mobilen! Skulle ønske alle kunne følge med på hva som skjer der og da!

Uansett, tusen hjertelig takk for at du blogger<3 Det betyr mye for meg<3 Ha en flott dag, bestebloggern'!

Frida Pedersen

12.05.2014 kl.16:49

Fantastisk skrevet Kristin, jeg forstår veldig godt hvordan du kan føle at du har det, jeg har ikke blogg selv, men likevel er jo verden så innmarri teknologisert at man er jo mer opp av å sende snap til venninne sine at man spiser sushi fremfor faktisk nyte og spise den, det er viktigere å få likes på selfie bildet av seg selv enn å få komplimenter i det virkelige liv og det er noe jeg synes er forferdelig trist selv om jeg er en av dem som sender snap av sushien min. Det er viktig at du har insett at du kan bli bedre på det sånn at du kan gi deg tid neste gang du er i en slik situasjon og bare nyte og sette pris på øyeblikket uten å tenke på hvordan du skal formidle det til oss etterpå, det kommer automatisk hvis du setter pris på stunden, så skal jeg kose meg noe grådig med sushien min neste gang :) hehe!! Sier somKurt Nilsen jeg: "wake up and smell the roses" God mandag Kristin, NYT dagen <3

Isabelle A

12.05.2014 kl.17:41

Nydelig!

Tonje

12.05.2014 kl.22:11

Bra skrevet, og veldig viktig å hugse på! Prøv å gjer det litt meir, me forstår om det ein dag berre kjem eit innlegg istaden for fleire :)

Camilla holsen

13.05.2014 kl.23:09

Fint budskap, Kristin! Elsker roser!

Kine

14.05.2014 kl.17:09

Det er er utrolig fint budskap, og jeg vil si takk for at du minnet meg på det! Jeg tror vi alle glemmer dette litt ut i tider nå som man ser mer på smarttelefonene våres enn i andres øyne..

Så i nuet er jeg veldig takknemmelig for din blogg og du som person som deler livet ditt og sånne fine budskap som dette! Du er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

hits