SØNDAGSMODUS

God morgen ♥

Denne morgenstunden tilbringes i sengen. Morgenkaffen og data'n står foran meg, og New York bekjennelser er godt plassert i hendene mine. Folkens?

Jeg holder på å lese en bok for pokker, noe som aldri har vært en interesse for meg. Det er rett og slett flaut å si det, men vet dere hva? Dette er faktisk den første boken jeg noen gang kommer til å fullføre. Jeg har aldri vært begeistret for bøker, og har alltid vært altfor rastløs til å kunne finne roen med en bok.. Det er godt mulig jeg aldri har funnet en bok som har vært spennende nok til å engasjere meg, men foreløpig har jeg kommet meg gjennom en god del sider, UTEN å bli lei. Haha.. Dette lover godt, og jeg skal søren meg skrive en bokanmeldelse når jeg er ferdig. Boooyah!

FOR en deilig morgen, og det er altså bare så fantastisk å være fin i formen på en søndag. Morgentimene skal nytes til det fulle før jeg blir nødt til å gå i gang med punktene på to do- listen, og i ettermiddag skal jeg på søndagsmiddag hos mamsen, Jon og Fokus. Perfekt!

Fokus har det forresten veldig bra etter timen hos dyrelegen forrige uke. Det var en relativt høy og ruset liten vofs som møtte meg da jeg hentet han, etter at flere tenner var trukket. Stakkars lille.. Det er veldig vanlig med tannproblemer på disse småhundene, men heldigvis klarer de seg fint selvom de ikke har alle tennene på plass. Det er verre for oss som skal betale, hahah! Jaja.. Man gjør faktisk hva som helst, koste hva det koste vil, for at de små krabatene skal ha det godt ♥

Har dere en fin søndag, fininger?

24 kommentarer

prinsessen

11.05.2014 kl.11:45

Ahhh! så utrolig deilig! herlige lyse farger på bilder.. Blir skikkelig smilende av det!

siljepia

11.05.2014 kl.12:04

Å høres ut som en fin start på morgenen :)

Ha en fin dag videre :)

Kan du lage et innlegg om hvilket antrekk du skal ha på deg på festen på Torsdag ? :) klem <3

Helene Alvestad

11.05.2014 kl.12:07

God søndag kjære deg!

Herlig morgenstund! Har en slik slapp en selv:-)

Godt å høre at alt er bra med Fokus! Hunder er virkelig den beste vennen en kan ha ❤️ Alltid glad!

Kos deg videre på denne søndagen, klem fra meg til deg! 😊

11.05.2014 kl.12:09

Vet du hva.... Jeg leser utallige blogger hver dag, men den bloggen som gleder meg mest når den dukker opp i feeden på bloglovin', er din det! Jeg elsker bloggen din, du skriver på en måte som passer for alle (jeg er 17 år btw), og du er sånn ca. den eneste bloggeren som ikke skriver om den helvetes treninga, og det er jeg såå glad for. Gud hvor kjedelig det er å lese om den, hahahahah! STÅ PÅ FRØKEN! Du kommer nok til å fullføre med glans alt som kommer din vei :)

Linda

11.05.2014 kl.12:22

Hørtes utrolig deilig ut :D Har en rolig morgenstund her, og ! Slukte frokosten for en liten time siden, og resten av dagen blir det bare kos, akkurat slik en søndag skal være :)

Haha, kjenner meg igjen i bøker altså, har ikke fullført mange i mitt liv jeg heller... Men de jeg fullfører elsker jeg jo, så er nok det at vi bare er litt kresne, haha :)

Ønsker deg en toppers søndag! Stress ned og finn roen

Klem <3

Amalie

11.05.2014 kl.12:29

Det er jo deilig å bare ligge i sengen å bare se på en film om morgenen eller bare lese en bok! :D

Jeg kan ikke huske sist jeg leste en bok helt ut, men tror det var en Lindell bok. Jeg lever meg skikkelig inn i de bøkene der! :)

Hvilken bok leser du?

Ha en fin søndag og kos deg hos mammaen din, Jon og Fokus når den tid kommer! <3

katrine

11.05.2014 kl.12:32

Hvem er egentlig faren din?

Kan du ha et innlegg om familien din? :)

Ingrid Charlotte

11.05.2014 kl.12:35

New Yorks bekjennelser.. Hm, den har jeg ikke hørt om faktisk! Gleder meg til anmeldelse! Skal til New York i sommer, lurer på om den er best å lese før jeg reiser eller etter? Eller kanskje under oppholdet.. :) hva anbefaler du?

Goregous bilde forresten, du har legs to die for! Damn, altså. Men ii, jeg blir helt stressa av kaffekoppen plassert OPPÅ maccen.. Ser kult ut på bildet, men jeg hadde jo fått hjertet i halsen med hver lille bevegelse, haha!

Koselig med søndagstur, det er jo et must nå som været begynner å komme seg :) Spesielt med en liten rakker som Fokus med! (OI.. Leste nettopp at det var søndagsMIDDAG). Hahaha, jaja. Det er jo minst like koselig da :)

Godt å høre at vofsen har det bra :)

Søndagen tilbringer jeg i sofaen med fin musikk, weheartit og kanskje en søt søndagsfilm med en skål med mango. Helgens siste dag skal nyyyytes som bare det før jeg må tilbake til hverdagen :D

Ha en super dag idag, Kristin!

Idun

11.05.2014 kl.12:45

Søndager er jo til for å surfe nettet etter nye tilskudd til klesgarderoben! Litt random, men kom over dette skjørtet her, og tenkte med en gang på deg (med tanke på neon-detaljene): http://www.miinto.no/p-309372-c-809-neon-skirt . Ha en fin søndag så lenge :-D

AndreaB

11.05.2014 kl.12:48

Noen gjør seg klare til NY reise skjønner jeg! :D ååååh, gleder meg utrolig mye til du drar, føler liksom at jeg skal avsted også! Er det rart..?? :P

Gleder meg til å høre om hva du syns om boken! Har aldri vært noen bok-entusiast jeg heller, leser når jeg må lese.. Og på ferier og sånn, pleier å ta med meg en bok og lese når jeg ikke har noe bedre å gjøre, som når jeg ligger på solsengen og skal sole ryggen.. :P meeen pleier å ende opp med at jeg ikke rekker å lese ferdig hele boken før vi er hjemme, så da går jeg jo alltid glipp av hele finalen på boka XD jaja, må finne meg en bok som er interessant! Leser en bok nå, men det er fordi jeg må.. skole altså!

Godt å høre at fokus har det bra! Vet akkurat hva du snakker om, familien gjør ALT for at hunden vår skal ha det bra! "A dog is only with you for a small part of your life, but for him, you are his whole lifetime" - så sant, så sant<3

Nå skal mattebøkene igjen inntas... kos deg videre i dag Kristin! Lovee<3

Emma Bieber Lunden:)

11.05.2014 kl.13:00

ÅÅÅ, for et fantastisk fint bilde! Du er så utrolig god på blogg-bilder! Du tar faktisk noen relevante fine bilder og ikke 120 ++ duckface bilder med et webcamera!

Helt enig i det med bøker. Har kun lest ut en bok i hele mitt liv, mihi. Blir vel det samme som for deg, blir liksom ikke intressert... Ser frem til en bokanmeldelse fra deg;)

Håper bestebloggern' har en fantastisk søndag og at hu' koser seg myye. Have a great day, Kristin<3

Estefania

11.05.2014 kl.13:01

"Morgenstund har gull i munn" :-) Høres ut som du har hatt en fin fin start på denne søndagen! :-) Hehe, gleder meg til bokanmeldelsen, kan bli gøy å lese, selv har jeg aldri hørt om boken :-)

Godt å høre at Fokusen er i fin form igjen. Gud, han er så herlig. Jeg ønsker meg så sårt en egen liten hund, men som du nevner, det er jo fort litt kostbart, å ja.. Kontoen min er ikke akkurat det feteste. Hehe :-) Men jeg skal ha hund iløpet av livet mitt. punktum ;-)

Håper du får en hyggelig søndag ute hos mamma, Jon & Fokus. Selv er jeg hos foreldrene mine atm, og vi skal videre i bursdagselskap til mitt søte søskenbarn, med resten av familien. Nom nom, kan nesten ikke vente med å få spist ett stykke "verdens beste".. Hahahaha :-)

Klem i fleng <3 Du er herlig!

Hannah

11.05.2014 kl.14:05

Hei Kristin!

Ha en kjempefin søndag :)

Ada Louise

11.05.2014 kl.14:31

Hvilken bok leser du?

Når er kleskolleksjonen din ferdig igjen????

GLEDER MEG SÅ MYE<3

xoxo Ada

Cecilie Lien

11.05.2014 kl.15:17

Herlig morgenstund! Bøker ja, heheh. Kan ikke si jeg er så sykt flink der jeg heller, og de eneste bøkene jeg faktisk har lest er fifty shades of grey! hahahahah! Jeddaa.

Så bra det gikk fint med Fokus, da! Hunden min (som også er en liten hårball) har også hatt problemer med tennene, og har faktisk bare 8 igjen.. Hahha, stakkars. Heldigvis går det fint, og hun knasker på ben rett som det er. Kos deg masse hos mammaen din og Jon i dag da! Her går dagen til å øve på prøve, wuhuu.. Klemmer ♥

Charlotte M

11.05.2014 kl.16:47

Hva? Har du aldri fullført en bok før?!? Haha, du er helt motsatt av faren min! Han sluker kjempe tykke bøker på en uke! Selv er jeg ikke noen bokorm, og tar meg sjeldent tid til å lese! Men til tider er det litt gøy da, hvis jeg finner en spennende bok! Hihi:-)

Så bra at Fokus er ok! Det er alltid like skummelt å legge noen du er SÅ glad i, i narkose! Men det går jo som oftest bra! Det er bare så synd at det gjør så vondt for lommeboka! Hehe:-)

Jeg har nettopp kommet hjem fra et hyggelig kafébesøk med mamma! Du får ha en super søndag videre, og kose deg på middag! Jeg gleder meg til å lese bokrapport! Hehe klem<3

Maren

11.05.2014 kl.18:37

Aldri fullført en bok før.? Kan ikke klage, jeg har bare fullført en 😂

Annika Peter

11.05.2014 kl.20:28

Hehe, du er sånn som meg, liker ikke noe særlig å lese bøker.. Holder meg helst til magasiner og artikler på nettet.. og blogger da selvfølgelig. Jeg har vært å sett på hybel i dag, for jeg må ha det til neste år, slik at jeg slipper å pendle så mye frem og tilbake på grunn av skolen. Uannsett, så bra at Fokus har det bra! Håper du koste deg på middagsbesøk i dag :) Kos og klem! x

Tonje

11.05.2014 kl.21:50

Haha, akkurat som meg! Hadde ikkje lest ei einaste bok på øve 100 sider før i 2012, da bestemte eg meg for at eg skulle lese fifty shades, og så når eg hadde lest dei så fant eg ut at det var egentlig ganske godt å lese. Så da fant eg ei krim bok, og likte den sjangeren og etter det har eg berre lest fleire bøker :D

Camilla holsen

11.05.2014 kl.22:37

Åhh.. Hørtes ut som en perfekt søndagsmorgen!

Kos deg gløgg i hjel på søndagsmiddag med mutter'n din, Jon og fokus!

Fokus er bare helt nyyydeliiiig!!! Elsker både han og deg!

Liza

11.05.2014 kl.23:02

What book are you reading? Books are amazing :) and movies. and series!

Sandra Lærum

11.05.2014 kl.23:11

Jeg liker faktisk veldig godt å lese, VISS boken er god! Men det er jammen ikke ofte jeg får tid til det. Hehe.

Så bra at det går fint med fokus, det varmer alltid et dyrehjertet når disse små krabatene har det bra <3

Jeg har hatt en veldig fin søndag, faktisk! Håper søndagen din har vert like bra, Kristin! :-D

ida

12.05.2014 kl.09:12

Jeg anbefaler deg å bruke eiker dyreklinikk v drammen! :) Billig og god service flinke folk!

:)

12.05.2014 kl.16:10

Stakkars fokus! ^^ Du får gi han masse kos, men ikke bortskjem han alt for mye, det har vi gjort med vår pus og nå gidder han nesten ikke snakke med oss lenger :P (ikke det at katter og hunder er så veldig like der da.. idk) uansett.. da er vi egt. to, for liker ikke lese bøker selv, og er altfor rastløs! Men så skulle vi skrive bok-analyse på skolen (engelsk) så da har jeg kjøpt hunger games, og det er en av de bøkene som er favorittene mine nå! Leser nesten aldri bøker lenger, leste en forrige gang i 10, tror jeg det var, og det var også bok-analyse.. Elsket bøker da jeg var liten, men da hadde de jo bilder, og var mye kortere!! Uansett, ha en fin dag! (mandag :))

Skriv en ny kommentar

hits