SATURDAY DETAILS

Hei igjen, søtsaker ♥

Har dere hatt en fin lørdag så langt? 

Jeg har kommet meg hjem etter en hyggelig lørdagsdate med Helle og Stine, og tenkte det var på tide med en liten lørdagsoppsummering i form av bilder. Vi tok brunchen på Kasbah hvor vi kastet i oss hummus og falaffel til den store gullmedalje. Dette stedet har jeg snakket om veldig mange ganger, litt sånn på lik linje med Liebling, men fy søren for en deilig plass. Atmosfæren er like fantastisk som maten, og det er prisene også. Noen av dere som har vært der? Det var jo Belinda som tok med meg hit den aller første gangen, og jeg har elsket restauranten siden mitt første møte med den. Morsomt var det at nettopp Belinda og hennes venninne tilfeldigvis stakk innom for litt lørdagshygge de også, så da fikk jeg til og med klemt litt på B i tillegg til de andre jentene. 

Etter alt for mye hummus og godsaker dro vi innom den lille kokosbollefabrikken øverst på Løkka, hvor Helle og jeg slo til med hver sin deilige kokosbolle. Yummy, sier jeg bare. Det stedet der har fått en ny stamkunde. Hahahah!

Deilig lørdag ass, og den sparkesykkelen til Helle.. Jeg elsker den. Haha ♥

På tross av mye god mat har jeg fortsatt noen heftige cravings på ett eller annet, og i mangel på noe godt i skuffer og skap, er en boks med maiskorn akkurat inntatt. Jaddaaa.. Det er i hvert fall noen som må komme seg på butikken ASAP, og noen vil si meg. Mais rett fra boksen, liksom.. Æsj!

Talk later, hotties ♥

27 kommentarer

prinsessen

10.05.2014 kl.18:17

Ser ut som en heeeerlig dag du har hatt!

Nå kan du vinne MASSE sminkeprodukter på bloggen min, om du vil delta <3

Ha en fiiiin helg <3

Cathrine Nilsen

10.05.2014 kl.18:38

Utrolig fine bilder <3 Det ser virkelig ut som om du har hatt en fin dag. Heheh :)

Å dra på butikken hørtes ikke ut som en dum idé, nei.. Haha. Du får ha en fin dag videre, suss og klem

Helene Alvestad

10.05.2014 kl.19:09

Happy saturday lovelyy ❤️

Så herlige bilder! Dere er så skjønne :-) var mye god mat her ja! du må komme deg på butikken, er jo lørdag for pokker!! Da er det lov med godsaker <3 hehhehe 😄 så mye en vil!;-)

Kos deg videre ikveld- klem fra meg til deg! Smask😘💕

Elise Holand

10.05.2014 kl.19:52

Høres og ser ut som en DEILIG lørdag ^^ de kokosbollene så INNMARI gode ut!!!! ;* de MÅ jeg smake hvis jeg er i nærheten :D i kveld skal vi få et lite besøk fra bestemor og bestefar som hadde en liten gave til meg ^^ og så skal jeg ha en REAL MGP fest med mamma og pappa ;) vår versjon av MGP fest er egentlig bare å varme opp kyllingvinger og som dessert blir godteskåla fyllt opp ^^ HEIA NORGE! Sier jeg ;p men tror faktisk Østerrike har en god sjanse i år, ikke pga dama med skjegg, men rett og slett fordi sangen er UTROLIG søt ^^ ;p

kos deg videre i kveld og nyt lørdagen ^^

LOTS OF LOVE <3<3<3

10.05.2014 kl.19:57

så koselig. Har du blitt utfordret på den nye bade trenden ? haha :)

Lea

10.05.2014 kl.20:05

Utrolig fine bilder <3 Det ser virkelig ut som om du har hatt en fin dag. Heheh :)

Å dra på butikken hørtes ikke ut som en dum idé, nei.. Haha. Du får ha en fin dag videre, suss og klem.

Silje Andersen

10.05.2014 kl.20:17

Åååh,nam- den kokosbollen såg digg ut!! Ser ut som at du ha hatt ein super laurdag, kos deg viare :) ps: mais rett frå boksen e ein redning her òg iblant, når cravingsen e på topp og eg ikkje finne noke anna:p

Klem Silje

AndreaB

10.05.2014 kl.20:24

Så ut som en deilig dag det der! Jeg for min del har sittet låst inne på rommet og regnet matte hele dagen.. Utrolig kjedelig men nå lukker jeg snart alt av mattebøker vekk for resten av kvelden! Hodet banker og magen rumler som bare det! Ivertfall etter å ha sett på bildene av den herlige maten! Nam nam!

Du får kose deg videre i kveld Kristin, lovee<3

Emma Bieber Lunden:)

10.05.2014 kl.20:37

Åh, det hørtes OG så godt ut! Kjempefine bilder du tar! Du er så nyydelig, Kristin! Vet jeg skriver dette litt for ofte, men synes det er viktig at du forstår at jeg elsker bloggen din! Den hjelper meg mye i hverdagen, tusen takk for det<3

Hannah

10.05.2014 kl.21:11

Jeg elsker bildene du poster på bloggen din! De er så flotte og fargerike!

Ha en fin lørdag Krinstin :)

Hannah

10.05.2014 kl.21:12

***Kristin :)

Charlotte M

10.05.2014 kl.21:18

Ahh, ser ut som at du har hatt en herlig dag, med supergod mat og venninner!! Herregud jeg får se meg å komme meg til Løkka snart!! Du frister meg jo bare mer og mer for hver gang du legger ut bilder fra de dagene du er ute! Hihi :-)

Lørdagen min har vært super og har holdt på i ett kjør! Først har jeg hatt to forestillinger og nå har jeg nettopp kommet hjem fra Peppes med noen venninner! Ha en super dag videre! NÅ skal jeg slappe av! Hihi klem <3

Annika Peter

10.05.2014 kl.22:03

Både høres og ser ut som dere hadde det koselig ute i hovudstaden i dag. Skynd deg på butikken før den stenger! :) Kos deg i kveld! Her sitter vi alle sammen klistra forran tv'n med godteskålene godt plantet på bordet, mens vi ser på Eurovision Song Contest.. Heia Norge!!!

Ingrid Charlotte

10.05.2014 kl.23:13

Høres ut som du har hatt en fortryllende lørdag da! Og de kokosbollene, herregud jeg sitter her og sikler :D

Du må hilse til Helle og si at jeg DIGGER sparkesykkelen hennes. Herlig altså!!

Hahaha, kjenner den følelsen at man bare må ha noe, men har aldri følt trangen til å spise en maisboks.. Haha, du er nå herlig da, frøken :)

Min lørdag ble ikke helt som planlagt. Etter en koselig gåtur i fjæra med mamma og bestemor kom jeg frem til at jeg rett og slett ikke var i form til å delta på kveldens festligheter likevel.. Det suger, men sånn er livet med kronisk sykdom som 18-åring (om 19 dager, woho).. Får ta det igjen senere, er viktig at jeg ikke blir sykere nå!

Så jeg sendte kjæresten avgårde på fest mens jeg selv satt hjemme og så en koselig romantisk film med mamsen og, gjett hva... STRIKKET! Hahahha, av alle ting. Begynte å strikke en genser på tirsdag, og tror du jammen jeg ikke snart er ferdig? Nå begynner alt det vanskelige da.. Men ja, jeg tilbragte lørdagen min med after eight og strikketøy. Jeg er virkelig 70 år på innsiden, krystallsyke og strikking hhaha. Må jo ha noe å gjøre når jeg er så mye hjemme som syk

Uansett, kjæresten får kose seg for min del. Fikk nettopp en telefon fra en av kompisene hans som spurte om BH-størrelsen min.. Han og min kjære Daniel hadde nemlig et aldri så lite veddemål om hvilken av kjærestene de sine som hadde størst pupper. Hahhaa, gutter altså! Dessverre gikk ikke jeg av med seieren med mine 75C mot hennes 75D. Kompisen måtte til og med spørre "Er C større enn D?" Hahaha, disse guttene altså..

Håper du får en strålende kveld videre, Kristin :) Stor klem fra meg

Maren

10.05.2014 kl.23:38

#inspirasjon du tar kjempe fine bilder og Nam sier jeg bare❤️

camilla berg

11.05.2014 kl.00:25

Ser ut som du har hatt en kjempefin dag! Veldig fine bilder :)

Inga

11.05.2014 kl.06:52

Hei, hvor er brillene dine fra? <3

Elsker bloggen din:*

Frida Pedersen

11.05.2014 kl.07:07

Herlig oppdateringen, og bildene dine er alltid så stemnkngsrike, det liker jeg :-) haha digger deg Kristin, mais rett fra boksen håper du fikk tak i noe litt mer godt og spennende! Nå er klokken alt for tidlig og keg har virkelig vært oppe før fuglene fiser i dag. Jobb om en halvtime og siden jeg er så heldig og han min kjære hund Jenny alene i helgen måtte jo hun luftes først <3 ha en strålende søndag!!

Amalie

11.05.2014 kl.12:24

Herlige bilder! Når jeg kommer meg til Oslo en eller annen gang skal jeg få besøkt den restauranten! :) Ser veldig hyggelig ut der! :)

Håper du hadde en super lørdag! <3

Ha en fin søndag! :)

Ada Louise Andreassen

11.05.2014 kl.14:28

åh så fine dere er!<3 Elsker stilen din mer enn noe annet:))

Du legger ut så fargerike bilder<3 også skriver du så bra! mange bloggere skriver bare i hvert innlegg om hvor mye hat de for osv.. men du er bare positiv og glad du Kristin<3 LOVEU

xoxo Ada

Rebecca Fjeld

11.05.2014 kl.15:07

Så fine bilder! Som jeg har sagt før, et bilde sier mer enn 1000 ord, og du får virkelig frem en godstemning med alle bildene dine :D

Og btw, håret ditt, I like it very much!

Håper du kom deg på butikken, haha ;*

Smask på deg, herlige skapning! <3

Renate

11.05.2014 kl.16:09

Åååh, namnam, elsker kokosboller så takk for tipset! :D

Lauraline

11.05.2014 kl.17:44

Awesome shots ! ♥

Love, xxx

Lauraline

Tonje

11.05.2014 kl.21:46

Hærlige bilder! Ser ut som du hadde ein super dag :) sparkesykkel kan no egentle vere ganske praktisk det :D

Camilla holsen

11.05.2014 kl.22:31

Kjempe fint bilder! 😍 Ser ut som du har hatt en strålende dag, Kristin! Fikk nesten vann i munnen når jeg så de find volden av kokkosbollene! ❤️

SMASK! ❤️

Camilla holsen

11.05.2014 kl.22:33

Sorry, skulle stå: de fine bildene av kokkosbollene!

Sandra Lærum

11.05.2014 kl.23:14

Hahaha, du er rå, Kristin! Og mais rett fra boksen er HELT innafor synest nå jeg :-*

Skriv en ny kommentar

hits