KNÄPPAR MINA FINGRAR

Happy Sunday, darlings ♥

Jeg skal straks sette meg i bilen og sette kursen utover til mamsen, men tenkte å dele en skikkelig godlåt med dere før jeg stikker som har gått på repeat her i hele formiddag. 

Linda Pira er damen som har snurret i bakgrunnen, og dette må være en av de tøffeste svenske damene jeg vet om. Hun er desidert en av de beste kvinnelige rapperne for tiden, og kvinnelige rappere er rett og slett dødskult. Haha, jeg husker at det var ett av målene mine i fjortisalderen.. Å begynne å rappe.. Hahahah, tror det er like greit at det er andre flinke folk som har tatt seg av den biten der, som f.eks Miss Pira. Wuuhuuu..

Fy fader for en RÅ låt!

RÅ musikkvideo også..

Vi skrives litt senere, superstars. Nå blir det søndagsmiddag på meg, og senere kan dere glede dere til et fargerikt sneakers- innlegg. På tide å freshe opp føttene nå når sommeren er på vei. 

Løøøøøøv ♥

13 kommentarer

Marita Malmgren

11.05.2014 kl.16:38

Hahah, den var jo faktisk litt rå :P Ikke noe jeg vanligvis ville hørt på men.. ikke noe jeg forventet å høre heller, haha :D Håper du får det fint med moren din <3 Ha en nydelig søndag VERDENS BESTE KRISTIN! Jeg er så glad i deg! Stor klem fra Marita! :)

Charlotte M

11.05.2014 kl.16:55

Herregud så kul video! Jeg er ikke helt 100 prosent fan av rapp, med denne sangen var faktisk litt bra! Hehe! Men videoen, den var RÅ, så bra utført og hun var jo så kul!! :-)

Kos deg masse hos moren din, og så gleder jeg meg masse til å se de fargerike sneakersene! Stor klem fra meg til deg! <3

Stine

11.05.2014 kl.17:29

Ha en knall søndag! :) gleder meg allerede til neste innlegg fra deg!

Ingrid Charlotte

11.05.2014 kl.17:38

Goooood søndag til deg også, Kristin!

Linda Pira har jeg faktisk aldri hørt om! Så takk for tips, digget virkelig sangen og ikke minst dama. Og musikkvideoen, elsk på den da! Fargerik, kul - ja, perfect til sangen. Elsker neon-trenden!

Nå er ikke jeg den største rap-fanen, men denne dama altså. Digger sangen! Får jo dessverre ikke med meg alt hun sier på svensk da, men nevertheless :D

Kos deg på familiemiddag! Ha en strålende kveld <3

Emma Bieber Lunden:)

11.05.2014 kl.17:49

God søndag!! Håper du har hatt en fantastisk dag hit til! Har verken hørt om dama eller sangen før, men ny søren altså! Den likte jeg virkelig! Elsker videoen også:) Tusen takk for et nok en gang fantastisk musikktips!

And here comes the KLISS:

Jeg vet at jeg (og alle andre...) skriver dette hele tiden, men jeg synes det er viktig at du vet hvor utrolig mye din blogg hjelper meg. Mine dager er ikke alltid like enkle, men med en gang jeg ikke føler meg helt på topp er det bare å sjekke din blogg! De inspirerende og motiverende innleggende dine, de alltid like morsomme hilsene dine til oss, alle tipsene og trikesene! Ja, bare designet ditt får meg til å smile! Håper du skjønner at jeg virkelig setter pris på at du gir oss alt dette! #forevergrateful <3

Håper du har en FANTASTIIIISK dag;)

Maren

11.05.2014 kl.18:39

God søndag 😍

Helt enig kvinnelige rappere er bare helt best

#duerbrainspirasjon

Helene Alvestad

11.05.2014 kl.19:05

Happy sunday fine!

Super fin sang! Digget den 😎😎

Ønsker deg en flott søndag videre og kos deg masse på middag hos mamsen! 😊💕

Stor klem fra meg til deg! Smask 😘

Annika Peter

11.05.2014 kl.20:30

Du har såå rett, Kristin. Dette er en sykt RÅ låt, med en veldig bra musikkvideo! Er så kult at de bruker neonmaling.. Digger det!

Tonje

11.05.2014 kl.21:52

Åå, morsomt med litt musikktips innimellom :D

Amalie

11.05.2014 kl.22:08

De få kvinnene som rapper er jo faktisk flinke! :) Veldig bra rappesang! :D Og musikkvideoen var jo dødsbra! :D

Håper du hadde det fint hos mammaen din! <3

Ha en fin kveld videre! <3

Camilla Berg

11.05.2014 kl.22:18

kjempefin låt! :D

Karina Olafsen

12.05.2014 kl.11:41

Jækla fet sang! Hørte på remixen og, var bra den og :)

:)

12.05.2014 kl.16:04

Likte den greit nok! Men er ikke så glad i svensk, så det ødelegger litt! Altså det er jo et morsomt språk, men.. bare ikke noe for meg, eller hva man skal si! hahah var litt rart med svensk rapping - icona pop er jo svenske, men de synger jo på engelsk!! (de rapper vel heller ikke! :P)

Skriv en ny kommentar

hits