SMILE, IT'S SATURDAY...

God morgen, mine skjønne ♥

Vi nyter en slow morning i sengen med en kopp kaffe, og våknet for ikke lenge siden. Deilig å ligge å dra seg med mannen til langt ut på dagen på en strålende lørdag, og om ikke lenge skal vi nyte en god frokost. Rundstykkene står i ovnen, litt lørdagsreggae surrer i bakgrunnen, solen skinner, og denne morgenstunden kunne faktisk ikke vært bedre. 

Taconighten i går var også veldig hyggelig, og kvelden ble avsluttet på Ringen kino og The Other Woman. Fy søren for en festlig film, og det var jaggu sporty av Dennis å dra på kino med 7 kvinnfolk. Haha. Men dere? Er dere klar over at dette var min jomfutur på kino i Oslo?? Tenk at jeg søren meg aldri har vært på kino i hovedstaden før, og det er faktisk 6 år siden jeg entret en kinosal. Hahahah. Ganske så stort øyeblikk for meg i går, med andre ord, og et kinobesøk frister absolutt til gjentagelse. Wuhhuu!

I kveld blir det date night og deretter bursdagsfeiring, og jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en skikkelig hyggelig lørdag. SOM jeg gleder meg til Dennis faktisk flytter til Oslo, for han sklir jo RETT inn i gjengen og rutinene her borte. Hurraa!

Hva er deres planer for dagen og kvelden? Noen som skal gjøre noe spennende? 

SMASK fra oss ♥

24 kommentarer

Nikita <3

03.05.2014 kl.11:58

Ha en herlig dag :)

Silja

03.05.2014 kl.12:07

Høres kjempe koselig ut! Fikk tips om bloggen din, og den er fin:) Men blir skikkelig forstyrret av all reklamen som dekker hele siden din. Masse lykke til videre!

Estefania

03.05.2014 kl.12:09

God lørdag, verdens beste! <3

Det er kjempe herlig med en sånn start på lørdagen! Høres ut som en fin lørdagsmorgen. Dessuten blir jeg såå misunnelig når jeg leser om finværet... I Trondheim, tror jeg værgudene ikke helt vet om de vil ha vår eller vinter... 2 minutter solskinn og 2 minutter snø, regn eller haggel, og sånn har det vært siden starten av uken.. Huff...

Så bra og høre at tacokvelden ble så fin, og kino med hele gjengen var vel kjempe trivelig! Er svært sjelden på kino selv ;p Liker å kunne skru på pause når jeg vil, gå på do og div uten å miste halve filmen ;p Hahahaha... Oi det var lenge siden, selv har jeg vært på kino i Oslo, men det er lenge siden, for filmen jeg så var "Mamma Mia", hahaha...

Kos dere masse, skjønninger. Nyt hverandre, lørdagen og helgen. Håper dere får det koselig!

Selv skal jeg på resturant med familien, og det geleder jeg meg stort til! Tror det enten blir Indisk eller mexicansk... Litt usikkert hva min stemme skal på til... Vi er tross alt 3 søsken, som skal bli enig... Hva ville du spist? Indisk eller mexicansk? :)

Klem i fleng. Hils Dennisen! :) <3

Helene Alvestad

03.05.2014 kl.12:15

Good mornings dere to <3

Deilig med en slow morgen - har det selv også her i senga mi :-) lovelyy

Så gøy med vellykka kveld - kino er jo såå gøy! Er faktisk sinnsykt lenge siden jeg også har vært på kino når jeg tenker meg om .. Iallefall et års tid tror jeg.. hm, kanskje på tide å ta turen snart :-D

Jeg skal også i bursdagsfeiring ikveld - det ser jeg frem til! :-)

Håper dere får en topp og alle tiders lørdag, så snakkes vi fine folk <3 Stor klem fra meg til dere! SMASK :* :D

Elise Holand

03.05.2014 kl.12:39

Det høres ut som en koselig lørdagsmorgen ^^ kan ikke tenke meg noe koseligere ;* en slapp morgen tilbragt i armkroken til drømmemannen :D så bra at tacokvelden var vellykket og så bra at Dennis koste seg :D ^^ den filmen har jeg såååå lyst til å se, er fan av Cameron Diaz så den står på filmlista ;) har du virkelig ikke vært på kino i Oslo?? Ojjj, det trodde jeg nesten ikke :p håper du går ut på kino litt oftere heretter da ^^ ;p

Dagens planer er en liten treningsøkt og "hjemme alene fest" Neida, men mamma og pappa skulle bort og ordne noe konfirmasjonsgreier så jeg fikk ikke lov å være med ;p men jeg klarer meg heeeelt fint aleine :D

Kos dere med datenighten i kveld og ha en fin dag videre ^^ smak tilbake til dere ;*

Sigrid Elise

03.05.2014 kl.13:06

HAHA, jeg dauer av at du ikke har vært på kino på 6 år..! Sjøl elsker jeg en tur på kino:) Flott at du nyter lørdagen, fordi jeg har nemlig hjemmeeksamen... Tok en pause for å få et friskt pust fra yndlingsbloggerne mine, takktakk!:) ha en flott lørdag videre!

Hannah

03.05.2014 kl.13:14

Har sykt lyst å se den filmen! :)

Kos deg mye idag Kristin! :)

Rebecca Fjeld

03.05.2014 kl.13:34

Good morgen :D eller formiddag for min del.

Høres ut som dere har en meget behagelig start på dagen, slik det skal være! :)

Godt å høre kjæresten gikk godt overens med venninne dine! Og takk for filmtips, hihi

Idag skal jeg gjøre akkurat det som faller meg inn, så det kan bli spennende. Kos dere masse idag iallefall!

Smask! :D

Emilie

03.05.2014 kl.13:55

Så koselig! Ha en herlig dag begge to <3

Frida Pedersen

03.05.2014 kl.14:28

Så herlig at du synes filmen var bra, planen i kveld er nemlig muligens et kinobesøk med jentene for å se nettopp denne filmen, jeg tror det er veldig typisk meg film som elsker drama og jentegøy, samtidig er cameron diaz en av mine favoritt skuespillere<3 formiddagen har blitt brukt til å sy om et par skjorter til en stilig jeans vest, fikk symaskin for en stund tilbake ig følte jeg måtte bruke den og siden kreativiteten plutselig slo meg måtte jeg bare benytte den:-D nå har jeg lest litt og straks må jeg ut og hjelpe mor og far med å plante enda mer hekk.. Fy faen for en drittjobb og tungt er det også, er omtrent som naturens bootcamp.. Men men! Ha en fin lørdag søringer <3

Annelise

03.05.2014 kl.14:36

Ha en fin lørdag! :D

SaraK

03.05.2014 kl.15:10

Så bra Dennis går fint sammen med gjengen din, det finnes jo ikke noe bedre enn det :)

Haha, jeg har bodd i Oslo i 2 år og har nesten ikke vært på kino jeg heller xD Det er gøy når man først drar da :))

Charlotte M

03.05.2014 kl.16:14

Hei, og god lørdag! Så bra gårsdagen ble bra i går! Men kan kan bare ikke skjønne at du ikke har vært på kino på 6 år?!?? Hihi. Jeg har skikkelig lyst til å se the other women så jeg tror ikke det er lenge til nestegang jeg skal på kino Hehe :-)

Nyt lørdagen videre! Klem<3

Julie Storlien

03.05.2014 kl.16:18

Hei hei fineste Kristin, god lørdag <3

Deilig med en slik morgen da! Så bra at kvelden ble vellykket og at dere i tillegg dro på kino. Jeg har skikkelig lyst til å se den filmen, tror jeg skal få med meg beste venninna mi, hehe. Så koselig med datenight idag da. Her blir det å slappe av på sofaen med grandis og en film.

Ha en strålende dag videre verdens beste!

Klem i fleng <3

theresekristina

03.05.2014 kl.16:19

For ein herlig start på dagen! Det er så viktig at kjæresten går overens med vennindene. Virka som dåkke storkosa dåkke ilag :)

Mia Tønder Pettersen

03.05.2014 kl.16:25

Så utrolig bra at dere koset dere i går! Dere er jo bare så skapt for hverandre :) Det er jo veldig viktig at kjærestene går overens med vennene dine.

I dag har jeg, mamma og pappa kjørt oss en tur bare for å se litt på naturen og ja rett og slett kose oss! I kveld skal jeg bare slappe av her hjemme.

Du og Dennis får kose dere masse på Date-night og bursdagsfering <3 KLEM!

Helga

03.05.2014 kl.16:58

åå, så bra at dere hadde det fintfint igår! blir så glad av og lese innlegg fra "ny" forelskede Kristin!! du må kose deg masse med Dennis, så håper jeg dere får en herlig date og bursdagsfeiring ikveld :) smask & dask

Ingrid Charlotte

03.05.2014 kl.17:06

Glad dere hadde en herlig dag igår, høres ut som dere storkoste dere. Har hatt veldig lyst til å se The Other Woman, kanskje jeg skal dra med meg kjæresten? Jeg og min Daniel drar egnentlig ganske ofte på kino, det er jo så koselig. Og hvis filmen ikke er så altfor bra, setter vi oss bare bakerst og har en old fashions makeout-session, haha!

Igjen, jeg blir så glad av å lese innlegg om deg og Dennis, dere er jo så herlige og tydelig forelsket. Tror du og Dennis kommer til å bli fantastiske samboere, det virker som dere er flinke til å vise at dere setter pris på hverandre, og det er jo så viktig!

Nå har jeg nettopp sagt hade til min kjære som har tilbragt natten her. Det er så deilig å ha noen netter sammen, spesielt nå som han har vært ute og reist! Koser meg så, har jo ikke rukket innom bloggen din før nå!

Ha en strålende dag videre, Kristin! :)

Amalie

03.05.2014 kl.18:59

Så bra at Dennis ble godt likt av gjengen din! :)

Det er veldig hyggelig å gå på kino sammen med noen man er glad i! <3 Det er veldig lenge siden jeg har vært på kino men jeg husker veldig mye av det! :)

Ha en fin kveld! <3

Annika Peter

03.05.2014 kl.19:32

Så kjekt at kvelden i går ble bra! Jeg har også veldig lyst til å se den filmen.. den ser så utrolig festlig ut! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra konfirmasjonen til søskenbarnet mitt.. blir så utrolig stolt i slike anledninger, og ikke minst rørt! Kos dere videre i dag! x

Sandra Lærum

04.05.2014 kl.00:14

Ååå, så GØY! Jeg gleder meg til å se den filmen :-D Ja, kino burde du gå oftere på enn hvert 6. år assa! For det er jo så trivelig :) Og ekstra deilig når man kan sitte å gnage i seg ferskt popkorn mens man ser på ein god film!

Så gøy at du har Dennis på besøk forresten, jeg tipper du storkoser deg nå da! Gleder meg på deres vegne til at han skal flytte inn faktisk, dere er jo så søte sammen! :D

Tonje

04.05.2014 kl.15:02

Har hatt lyst å sjå den filmen sida eg såg trailer på den, virka veldig bra! :D

Så bra at dennis klaffa så bra med vennegjengen din! :)

AndreaB

04.05.2014 kl.20:58

6 ÅR?!?!??! Wooow, haha er vel 6 dager siden jeg entret en kinosal XD

Kino er bare... helt fantastisk syns nå jeg! Vennegjengen drar på kino heeele tiden, for det er jo alltid en eller annen ny film vi bare må se! Ellers har vi her hjemme et stort vinter/glasshus hvor vi har både stort lærret og prosjektor, så det funker som vår egen lille kinosal hvor venngjengen ser filmer hvis det ikke er noe interessant på kino, eller hvis vi har sett alt som går XD

Jeg er helt obsessed med filmer for å si det sånn! Ser filmer heeele tiden, og spessielt nå etter at jeg fikk tak i et "program" som heter Popcorn-Time 2. Helt sykt mye bra og nye filmer som blir lagt ut hele tiden, i topp kvalitet! F.eks. Vet ikke om du har hørt om "That Awkward Moment"? - denne filmen kom akkurat ut på kino i USA, og kommer ikke på kino i Norge før 20. juni! Men denne er selvfølgelig på Popcorn-Time så gjett om jeg skal samle venninnegjengen her og se den til neste helg!

Elsker rett og slett å kunne leve meg inn i filmer, bare glemme alt annet for noen timer! Magisk!!

Kom deg på kino oftere Kristin, er så mye bra filmer som vises! Skal selv ned å se "The Other Woman" som du hadde sett, veldig snart med mor :)

Loveee<3

Kristin

04.05.2014 kl.21:38

Håper du har hatt en fantastisk helg! Jeg har kost meg i konfirmasjon til min nevø.. Helt rart at plutselig er den lille nevøen blitt så stor.. Tiden flyr!

Skriv en ny kommentar

hits