KJÆRLEIK

God kveld fra sofakroken ♥

Noen andre som har sånn skikkelig søndagsfølelse? Helt merkelig at det er fredag i morgen, men herreguuuud så deilig!

Nå sitter vi i sofaen, og det er jo her i kroken jeg trives aller best. I armkroken til mannen som gjør meg så sinnsykt lykkelig.. Verdens beste pizza fra Villa Paradiso er nettopp inntatt, og nå skal vi gå løs på smågodtet vi snopte med oss fra Godteslottet, i kombinasjon med to filmer før vi tar kvelden. FOR en deilig dagen derpå...

Håper dere alle har hatt en strålende 1.mai.. I morgen lover jeg å være litt mer aktiv, men akkurat nå er det kjærestekos som står øverst på agendaen.

Nyt resten av denne torsdagen, lovelies. Husk at jeg setter uendelig stor pris på dere alle sammen ♥

LOVE YOU ALL 

21 kommentarer

mamikaroline

01.05.2014 kl.20:26

koselig :-)

Julie Storlien

01.05.2014 kl.20:27

Hei fineste Kristin <3 god "søndags" kveld!

Er helt enig at det føles ut som en søndag idag, og så mandag i morgen med skole igjen. Høres ut som en fin dagenderpå dere har på gang. Jeg har vært i bursdag å proppa i meg kake, hehe. Skal ta meg litt tea og kose meg med litt youtube videoer før jeg også tar senga. Utrolig koselig bilde av dere forresten! Veldig koselig på dine vegne at Dennis er på besøk igjen<3 blir så koselig når han flytter inn!! Kos dere masse videre fantastiske mennesker <3 love u

Klem i fleng <3

siljepia

01.05.2014 kl.20:37

Høres ut som at dere hadde en fin dag :) Kos dere masse i kveld :)

Ingrid Charlotte

01.05.2014 kl.20:47

Herregud, for et fantastisk herlig bilde! Blir så glad av dere to, det er så godt å se og høre om ordentlig sunne forhold. Blir mer og mer sjeldent for tiden, så fortsett gjerne å oppdatere på kjærlighetsfronten. Jo mer kliss og kjærleik, jo bedre! Er så glad på dine vegne over at du har funnet deg en så herlig mann som du åpenbarn er hodestups forelsket i, og at dere har det så bra sammen. Jeg blir så glad, det varmer hjerterota!

Er så heldig at jeg har verdens beste kjæreste selv, er så uendelig takknemmelig for det. Han holder ut med meg til tross for vanskelighetene det bringer at jeg er kronisk syk med krystallsyke. Det skal jo egentlig gå over av seg selv etter en måned eller 2, men her sitter jeg da, 3,5 år som syk. Fikk beskjed om at behandling i 4 uker ville fikse det da jeg endelig fikk diagnosen etter 3,5 år, men her er jeg 1 år og 5 måneder senere sykere enn ever. Jeg er så glad for at min kjære støtter meg og hjelper meg i sånne vanskelige tider. For det er ingen hemmelighet at det sliten på både fysisk og psykisk. Takk og lov for herlige menn <3

Uff, du skal få slippe å høre på min lille syke-/kjærelighetshistorie, haha. Håper du og Dennis storkoser dere i kveld, og nyter hverandres selvskap. Bare glemmer ALT annet enn hverandre. Lenge leve kjærligheten! ikke sant? :)

Charlotte M

01.05.2014 kl.20:51

Ååå, du og Dennis er SÅ søte sammen! Ha en super kosekveld sammen! Klem <3

Elise Holand

01.05.2014 kl.20:55

Heia fine du ^^

Armkroken til Dennis høres ut som et fantastisk sted å tilbringe denne "søndagskvelden" på! ^^ pizza, godis og film sammen med kjæresten slår ALDRI feil! <3 du fortjener litt kvalitetstid med drømmemannen etter en litt stressa periode med kleskolleksjonen, og planlegginga med det ^^ men FY SØREN å jeg gleder meg til den kommer ut ^^ <3 <3 <3

Hils Dennis MASSE fra meg og ha en NYYYYYDELIG kveld!! <3<3<3 løøøøøv U ;*

Tonje

01.05.2014 kl.21:00

Kos deg med dennis, og ikkje ha dårlig samvittigheit øve for bloggen! Viktig og berre pleie kjærligheiten i blant og! :)

Helene Alvestad

01.05.2014 kl.21:04

God deilig kveld Kristin ❤️

Så herlig - dere fortjener all den kosen og lykken dere kan få:-) finere par skal en lete lenge etter! Mener jeg virkelig 😊 er så gøy å høre at du er så lykkelig også!! Virkelig:-)

Kos dere masse med hverandre ikveld 💕 så snakkes vi imorgen skjønne!

Du er herlig, loveu! Stor klem fra meg til deg! ❤️😘

Marlene Nilsen

01.05.2014 kl.21:07

dere er så søte :D

Frida Pedersen

01.05.2014 kl.21:10

Det hørtes ut som en perfekt dagen derpå med armkrok, pizza og smågodt <3 selv startet jeg dagen med en powerwalk/joggetur i skogen med hunden og resten har jeg hjulpet mor og far med å jobbe i hagen, vi har søren meg kravd til vi nesten så en kinamann og har trillet tusenvis av trilleborer fulle av jord og Stein. Er så dø og sliten i hele kroppen så resten av kvelden skal bare nytes i sofaen!!!<3 deilig er det at jeg har fri i morgen også:* kos og klemz til dere :-)

Estefania

01.05.2014 kl.22:16

Høres ut som en flott dagen derpå. Kos deg masse med Dennisen! ;*

Marita Malmgren

01.05.2014 kl.23:08

Høres ut som en fin dag <3 Glad for å høre om dere to skjønninger! Ingenting er bedre enn pizza og smågodt :D Jeg har hatt en fantastisk dag med min kjæreste! :) Husk at jeg setter utrolig stor pris på deg og ønsker deg alt det beste for livet ditt <3 Super glad i deg! Ta godt vare på hverandre og kjærligheten! Stor klem fra Marita!:)

Rebecca Fjeld

01.05.2014 kl.23:09

Åh, høres ut som du virkelig har det som plommen i egget ell hva man sier! Er så godt med sånne fridager midt i uka, sjøl har jeg fri imorgen også, så klager ikke :D

Håper du nyter kvelden! <3

Smask!

Hilde

01.05.2014 kl.23:18

Kos deg masse, elsker bloggen din!

Kos dere ❤️

Siri

02.05.2014 kl.00:14

Får vi høre mer om ditt eget merket snart igjen? Er så nysgerrig på hvordan det går!

Hannah

02.05.2014 kl.07:54

Så søte dere er sammen! <3

ha en fin dag :)

Amalie

02.05.2014 kl.08:40

Dere er så søte sammen! <3

Du kan ha så mye kjærlighetskos som du vil! :) <3

Ha en fin Fredag! <3

Anne Malin

02.05.2014 kl.12:27

Såå herlig Kristin!!!:):) jeg har sovet lenge og nytt dagen med en 1 mai bad med venner , og bare slapper av senere av kvelden!! I<3 u. Du å dennis..perfekte sammen :):):) ha en fin fredag og helg kos deg:)

Ida Marie Hansen

02.05.2014 kl.15:03

Helt enig i at gårdagen føltes som en søndag! Jeg hadde også en helt fantastisk dagen derpå, det finnes faktisk ikke en bedre måte å våkne på etter en fest, som når man våkner sammen med den man elsker! Og når dagen består av kosing, god mat, film og kjærlighet så blir det faktisk ikke bedre. PERFEKT!

Dere er de søteste jeg vet om! Smelter av bildet, dere passer så sinnsykt godt ilag :D Helt siden dere var partnere på paradise hotell så har jeg heiet på dere, og jeg har fulgt med dere begge to på opp og nedturer, og jeg er strålende glad for at dere nå er sammen for godt :D

Setter kjempestor pris på deg og bloggen din, og alt du gjør for å få dine lesere fornøyd <3

LOVE YOU BACK <3

AndreaB

02.05.2014 kl.16:21

God hverdagskost det du har der ;) Er så utrolig fint at dere to fant tilbake til hverandre, dere var jo FAVORITTENE mine på Paradise XD Herregud det var første og siste sesongen av Paradise jeg så, så veldig gøy at det var akkurat da du var med, for ellers hadde jeg antageligvis ikke lest bloggen din! Syns jo bare at du var sååå rå, så da jeg fant bloggen din var jeg frelst! Haha, ikke overdriving her! Har fulgt deg så lenge at herregud, og jeg går aldri lei av å lese om hverdagen din og de spennende oppdargene du har!

Uansett! Dagen i går var virkelig som en lørdag/søndag - i dag har jeg i hvert fall ekstra søndagsfølelse, men det er jo bare fredag! :D langhelger altså, det gjør noe med en!

Håper du og Dennis koste dere sammen (med hangoveren) ;)

Love<3

Tattavkvinnene

02.05.2014 kl.19:04

Fy søren så søte dere to er sammen! Det er helt herlig å se! Bare kos dere sammen, vi venter på deg når du har tid igjen :)

Skriv en ny kommentar

hits