THINK PINK

Goood morning, Lovelies ♥

Hahahahha, jeg dævver. Mens jeg sitter her og leker meg med dette rosa morgeninnlegget og radioen surrer i bakgrunnen, blir jeg fristet av radiokonkurransen hvor man kan vinne en SYDENtur. Inngangsspørsmålet vet jeg svaret på, så da sender jeg søren meg inn en tekstmelding og bare noen minutter etterpå ringer telefonen. Jeg trodde det var regnskapsføreren som ringte så jeg tok den selvfølgelig, men i andre enden var det absolutt ikke regnskapsføreren... Det var to glade radioverter, og før jeg visste ordet av det skulle jeg live på radio. Hahahahahaahah!

Der skulle jeg svare på fem spørsmål og jeg klarte faen ikke å svare på det første spørsmålet en gang... Det handlet nemlig om en serie på Netflix, og siden jeg verken har Netflix eller ser på serier i det hele tatt, hadde jeg ikke sjans til å komme meg til spørsmål nummer to. Er det mulig? Jeg ler så jeg griner! Noen som fikk det med seg? Det håper jeg nemlig IKKE! Mohahaahah. 

Alrighh, fra radiokonk til morgen set up...

Sånn ser min morgen ut. Leken, fargerik og ROSA, for siden det mer eller mindre er helg, tenkte jeg å omfavne denne dagen med rosa details. 

Solen skinner, det er weekeeeend, og i kveld skal jeg på moooving in party til Mia. HURRAAAA! Perfekt lillelørdag det her, og jeg håper dere alle får en fantastisk fin og sprudlende dag. Noen som skal ut og danse i kveld? 

SMASK ♥ 

26 kommentarer

Line Edvardsen

30.04.2014 kl.09:42

god morgen søte Kristin. :)

kos deg masse i dag :) ha en fin dag videre!

Veronika

30.04.2014 kl.09:48

Hahahah, høres ut som en artig start på morgenkvisten! Dumt du ikke vant... Men, men.

Jeg skal ikke ut i kveld gitt, men du må kose deg masse på innflytningsfest!

Tomine

30.04.2014 kl.09:58

Hørte deg nok ikke på radioen i dag! Men allikevel, kan se for meg det flaue øyeblikket da man faktisk sitter der å man ikke klarer å svare på noe som helst! Haha!:)

De solbrillene var virkelig kule, et par sånne burde man jo få tak i!!:)

Skal nok ikke ut på noe sprell i dag, blir en rolig kveld med serier regner jeg med:)

Ha en fin dag og kos deg i kveld!:-))

Christine Bøe

30.04.2014 kl.10:21

Er dårlig med radio på hybelen, så fikk ikke hørt deg der, ahhaah! :)

I kveld er det russedåp, så blir nok dansing ja! :D

Celina

30.04.2014 kl.10:24

Hahha, det skulle jeg virkelig ville hørt :p hadde ledd meg ihjel :p selvom jeg antagelighvis ikke hadde klart det selv engang :) hihii.. Ha en knall mooving in party og dans fletta av deg :) Jeg skal ha en rolig kveld med familien, kanskje en tur til byen og titte på en massee fine bileer om ikke lille frøkna har blitt syk, for hun er skikkelig grumpy og sover uvanlig mye :p kos deg masse idag ! :)

Helene Alvestad

30.04.2014 kl.10:46

Good morning snuppa! <3

Hahah ååå jeg ler!! Dette ville jeg såå fått meg med.. Arg- synd jeg gikk glipp av det :( Hahah du er helskjønn :-D <3

Rooosa, *jeg liker bare ting viss de er rooosa* Hahah kom på den teite sangen der nå :-D Haahha..! Elsker rosa detaljer jeg og, og elsker stilen DIN. Du kan virkelig kle deg ass ;-)

Kos deg masse i innflyttingfest ikveld - hørtes veldig gøy ut :-D Og selvsagt resten av dagen. Stor klem fra meg til deg <3 <3 LOVEU.

Charlotte M

30.04.2014 kl.10:58

Haha, så gøy at du kom med på radioen! Skulle gjerne likt å høre på! Hihi!! Så synd at du ikke vant da, tenkt så gøy det hadde vært å vinne en sydentur!!! :-)

Det er så deilig at det er langhelg nå! Og i morgen drar jeg til Halden med gode venner så det blir gøy!! Ha en super dag og kos deg på innflyttings fest!! Klem<3

Anne Marte

30.04.2014 kl.11:14

Hahaha! Du var så flink på radioen så! :D Anne Marte i P5!

Annelise

30.04.2014 kl.11:19

Haha, så morsomt! Digger den rosa veska :)

Sola skinner i Stavanger også, hurraa :) Ha en super dag!

Ingrid Charlotte

30.04.2014 kl.11:31

Åh, hahaha den overskriften minte meg på denne sangen: https://www.youtube.com/watch?v=_biXw_zyugQ Den var MY JAM da jeg var liten. Gikk rundt og bar på en liten kasettspiller med mikrofon og torturerte hele familien. hahha, for noen minner!

Skulle forresten gjerne fått meg med den radio-opptredenen din, haha. Bra du kan le av det :)

Må bare si at jeg virkelig elsker bildene dine, de er så inpsirerende og fargeglade. Smiler av å lese bloggen din, og det er det ikke noen andre bloggere som klarer å få meg til å gjøre i hvert ENESTE blogginnlegg. Du er god altså, du gjør en strålende jobb.

Hvor er solbrillene fra? Du var så kule, må ha de i solbrillekolleskjonen min ASAP!

Ha en super-duper dag, Kristin <3

siljepia

30.04.2014 kl.11:32

Haha, hørtes morsomt ut :) Uflaks er kjedelig ,men blir sikkert flere muligheter senere :) Fine bilder ;) Høres gøy ut med innflytting fest da :) Kos deg masse i dag og ha en fin dag ;) klemmer <3

Sandra Lærum

30.04.2014 kl.12:18

Hahaha, så utrolig morsomt! Skulle ønske jeg fikk det med meg! Så fint bilde, det er så utrolig inspirerende når du legger ut sånne type bilder! Jeg håper du får en fantastisk lillelørdag <3

Charlotte

30.04.2014 kl.12:29

Haha, uff så kjedelig! Jeg var faktisk på radioen i dag, vant ikke en sydentur men en radio og tskjorte! =)

Ida Marie Hansen

30.04.2014 kl.14:34

Hahah ååh så kjipt at jeg gikk glipp av det! Hadde vært gøy å høre på :D Er vanskelig med slike konkurranser da, man får jo helt hjerneteppe og det er alltid så mange forskjellige spørsmål det er umulig å vite svaret på.. Føler med deg!

Jeg hadde som sagt tidligere mattetentamen idag, og med det tar jeg velfortjent helg! Jeg skal ut å danse inn mai, og jeg gleder meg vanvittig mye til det etter en kort,men veldig hard skoleuke.. Blir bare mer og mer klar for ferie nå, og når jeg ser det for en gang skyld melder finvær neste uke, da har jeg lite lyst til å bruke tiden min på skole og jobb! Jaja, den tid den sorg..

håper du kooser deg masse i kveld da! Satser på å få en real oppdatering i morgen :D

smask og dask <3

Elise Holand

30.04.2014 kl.14:47

Hahahah, herlige og heldige du!! <3 tenk om du hadde vunnet syden tur ;p da ville jeg ha vært med assa ^^ hahah, Neida ;p håper du har hatt en fin, rosa og rolig formiddag :D

Jeg har hatt matte tentamen så akkurat nå ser jeg bare tall -__- pluss at jeg har hodepine og litt småkvalm, så dette er jo en bra start på helga -__- hadde tenkt å ta en sykkeltur, fordi vi har sånn egentreningsplan i gymmen, men siden det begynte å SNØ!!!! Så dropper jeg det ;p det er HEEELT sant, det snør!!! :( ikkje braaaa!!!

Klem tilbake to you ^^

camilla berg

30.04.2014 kl.16:22

kjedelig at du ikke vant da! :( kjempefint bilde! :D

Kristin W

30.04.2014 kl.17:03

Synd du ikke kom videre da :/ Kos deg videre <3

AndreaB

30.04.2014 kl.17:20

Haha var heeeelt sikker på at du skulle til syden nå!!

Elsker radiokonkurranser for ofte er spørsmålene egentlig ganske enkle, så jeg har nå deltatt i et par over tiden men har ikke kommet videre til runde to/vunnet.. Unntatt nå nylig hvor jeg vant to Lady Gaga billetter hos NRJ da :D da gikk det derimot (heldigvis) ikke ut på at man skulle svare på spørsmål, men legge ut bilde på instagram! Og DET er noe jeg kan det!! XD

Uansett! Høres ut som du så langt har hatt en fiiin dag! Samme har jeg, klassen dro til Oslo på Astrup Fearnely museet i ca. 1 time også var det helg! Jeg og noen venninner dro å stoppet og spiste litt i Karl Johan og nå som jeg er hjemme og har vært på tur med hunden skal jeg nok en gang ut å teste det nye treningstøyet jeg har kjøpt idag! Etterpå skal jeg servere familien middag og deretter ut med noen venninner :)

Nå venter bror på meg! Kos deg på innflyttingsparty i kveld da Kristin! Love<3

Frida Pedersen

30.04.2014 kl.17:25

Haha, morsomt at du i det hele tatt fikk kommet igjennom og vært med på første spørsmål da, hehe det er jo vanligvis umulig og komme seg igjennom de radio linjene at det skulle ikke vært lov :-P uansett, herlig bilde av herlige detaljer, selv er jeg kjempe glad i rosa og det tror jeg de fleste som jeg sitter på toget med kan se i og med at både jakke og sko er KNALL rosa :-D got to love it! I kveld har jeg faktisk ikke lagt noen planer, i grunn ganske kjipt siden det er fri i morgen.. Men vi får se hva som skjer, mitt fokus nå er å komme seg fra lesesalen og hjem. Ha en flott dag og kos deg på fest <3

Amalie

30.04.2014 kl.21:40

Haha! Så vitti! Skulle gjerne hørt det! Men det fikk jeg ikke med meg! :(

Kos deg masse i kveld! <3

Tonje

30.04.2014 kl.22:15

Morro at du prøvde deg sjølv om det ikkje gjekk på radiokonkurransen! :D

Virklig inspirerande og skikkle "glad" bilde! :)

Håpa du har hatt ein super dag!

Julie Storlien

30.04.2014 kl.22:16

Hei hei skjønneste Kristin!!

Haha, så morsom. Kjedelig at du svarte feil da. Jeg var nesten helt sikker på at nå så hadde du stukket av med en fet ferie-premie, hehe. Elsker bildet ditt, rosa er best <3 Den mest inspirerende fargen jeg vet om!!

Kos dem masse masse på party. Her blir det rolig kveld, ettersom jeg har vært så utrolig sliten denne uka.

DU ER BEST!

Klem i fleng <3

Kjersti

30.04.2014 kl.23:08

Magisk radioøyeblikk! Tror faktisk ikke jeg har hørt noen stå fast så hardt som du gjorde:) High five for forsøket da:)

Estefania

01.05.2014 kl.01:46

<3 ROSAAAAA <3 hihihi

Annika Peter

01.05.2014 kl.19:22

Skulle gjerne hørt deg på radioen, Kristin! Hadde vært så sykt gøy :) Digger rosa.. sitter faktisk å har på meg rosa neglelakk this very moment! <3

Tattavkvinnene

02.05.2014 kl.18:57

Jeg har vært så opptatt med eksamensfilm-innspilling de siste dagene, så da jeg så det var hele 6 nye innlegg fra deg ble jeg så glad! Hurra, masse gøy å se frem til <3

ÅH! Skulle ønske jeg fikk hørt deg på radio xD Det var sikkert litt kjipt å svare feil, men du er jo så morsom å høre på så det hadde vært gøy uansett :D

Skriv en ny kommentar

hits