MELON MONDAY

God morgen, herligheter ♥

Jeg stakk aldri innon igjen i går, jeg, men fy søren asså? Jeg var så altfor hungover etter 30-års feiringen på lørdag, og denne fantastiske feiringen slo meg fullstendig ut i går. Lenge siden jeg faktisk har vært så dårlig, og jeg prøvde å reparere ved å ligge i fostersilling i parken sammen med jentene. Veldig hyggelig men på ingen måte behagelig, og dere kan se resultatet på bloggen til Belinda. Hun var derimot superfresh og fin i formen, og tok masse inspirernede bilder. Hehe. 

Etter frokost på et pledd i solsteiken, dro Belinda og jeg ned til meg for å gjøre det litt fint utenfor. Formen var på dette tidspunktet blitt noen hakk bedre, og jeg fikk til og med tatt noen bilder som dere skal få se senere. Etter en hyggestund i bakgården dro jeg opp til Pay og lille valpen Bailey, for å grille med Stine, Mia og Hege, og det var rett og slett helt fantastisk å sitte ute på verandaen med solen midt i flaisen, mens grillspydene surret på grillen. NAM!

I åttetiden satt jeg kursen ut mot Gardermoen for å hente mamsen og Jon da de kom hjem fra Spania, så gårsdagen fløy vel egentlig mer eller midre forbi. Jeg orket bare ikke tanken på å sette meg inn for å slenge ut et blogginnlegg, og på solfylte dager er det i tillegg så lite aktivitet her inne, at det nesten ikke er vits i å bruke tid på å sitte og stirre inn i datan!

I dag våknet jeg i 7-tiden av at søppeltømmerne bråkte så mye utenfor at jeg trodde nabobygningen holdt på å falle sammen, og sånn våkner jeg forøvrig hver eneste mandag. Hurra! 

I ellevetiden kjører jeg utover mot lagergutta som skal pakke StyleConnection goodies til alle handleglade jenter, så det blir spennende å få mer greie på hvordan dette vil foregå. Det er jo så viktig for meg at dere får varene fort etter at dere har bestilt, og jeg tror faktisk ikke det vil ta lenger tid enn et par-tre dager. Wuuhuuu!

Nå skal vannmelonen aka frokosten nytes, så da passer det perfekt at jeg hadde dette bildet på lur i arkivet. LITT vanskelig å ta bilde av seg selv med begge hendene på vannmelonen, så da var jeg jo så heldig å få litt hjelp av Dennis i påsken. Litt juks er lov, er det ikke? HE HE! 

Nyt denne solfylte mandagen, fininger, så skrives vi litt senere ♥

SMASK

18 kommentarer

Tomine

28.04.2014 kl.08:42

Nyt dagen, Kristin:-D Er så spent på alt som har med kolleksjonen å gjøre, blis så morsomt!

Ingrid Charlotte

28.04.2014 kl.08:59

Det SÅ jo ihvertfall veldig behagelig og ikke minst koselig ut da! Det høres ut som resten av gårsdagen din var helt super, glad du får kost deg! Ikke noe vits i å ha dårlig samvittighet for å ikke blogge, du fortjener jo fri! <3

Herlig bilde av deg forreste, hihi, det er lov å jukse! Gleder meg sååå til kolleksjonen er ferdig, kribler i bena nå!

Kos deg videre i solskinnet idag, ha en strålende dag Kristin!

Ciina

28.04.2014 kl.09:18

Hørtes ut som du egentlig hadde en fin dag igår, men hangover er aldri gøy :p Gleder meg til klærne dine kan handles i hytt og pine på nettet ! :) Skal jeg sprade rundt i styleconnection klær å det gleder jeg med masse til :) Ha en kjempe fin dag! Nyt den masse :-D

Helene Alvestad

28.04.2014 kl.09:32

Gode Kristin- ønsker deg en flott mandag ❤️

Helt lov og på sin plass med en bloggfri søndag- du fortjener litt fri av og til vet du!:-)

Hørtes jo ut som du hadde en veldig gøy dag tross hangoveren da! Bra 😊😊

Hihi det så godt ut med vannmelon nå altså, mmm!:)))

Kos deg masse idag - blir spennende med prosjektet ditt framover! Stor klem fra meg- loveu 😘💕

Charlotte M

28.04.2014 kl.10:50

Virker som at du hadde en fin dag i går, tiltross for at du var hangover! Hihi! Jeg skjønner godt at du ville ha en fridag fra bloggen i går! Jeg hadde nok gjort det samme! :-)

Jeg gleder meg masse til å se både uteplassen og klær fra kolleksjonen så jeg kan nesten ikke vente til de neste blogginnleggrne! Ha en super dag skjønne deg! Klem<3

Hannah

28.04.2014 kl.11:47

Kos deg idag ! :)

Sandra Lærum

28.04.2014 kl.12:37

Er det noen som fortjener en liten pause av og til så er det du, Kristin.. for jeg har jammen lest mange blogger opp igjennom men du er den eneste som gir så mye av deg selv som du gjør. Jeg håper du hadde en flott søndag og at du får en kjempebra mandag!! Klem <3

Veronika

28.04.2014 kl.13:14

Du har ingen til å unnskylde deg for når det kommer til ditt lille fravær fra bloggen i går, for du gir alltid 100% av deg selv her på bloggen. Jeg vet ikke om noen som blogger så godt og ofte som deg, men som likevel beholder kvaliteten på topp! Vi leserne dine drar ingen steder, men det gjør jammen sola - så den er verdt å nyte! Unn deg pauser, vi vil du skal nyte livet fullt ut, fine deg.

Grillings i sola hørtes strålende ut. Mm! Og samme med vannmelon. NAM! Smaken av sommer og gode dager.

Skikkelig spennende at det nærmer seg lansering for kolleksjonen, og at du nå ser prosessen i utsending av klærene dine. Arhrh, som jeg gleder meg! Dette blir nok flotte kvalitetsvarer med raske leveringstider!

Ha en super mandag, gleder meg til å høre mer om StyleConnection!

theresekristina

28.04.2014 kl.13:32

Det var eit herlig bilde :) Nyt mandagen og starten på veka, håpe dagen blir super :)

Annika Peter

28.04.2014 kl.14:01

Ahh.. Vannmelon hørtes utrolig godt ut nå! Selv sitter jeg alene på ferga på denne kalde mandagen og ser ut på regnet... Gleder meg utrolig mye til å se hvordan kolleksjonen din kommer til å bli. Jeg skal til England i sommer for å studere litt mote, for så å studere det på collage, og er derfor utrolig misunnelig på deg som har fått denne fantastiske muligheten! Du er utrolig flink og inspirerende, og jeg både håper og tror at alt kommer til å gå supert for din nye kolleksjon. Håper du holder oss oppdatert framover! Lykke til! :))

Frida Pedersen

28.04.2014 kl.14:43

Du er meeeer en unnskyldt for gårsdagen skjønne Kristin, det skulle nesten ikke vært lov i det hele tatt og sitte inne på en så solfylt dag og når formen ikke er helt på topp itillegg(selvom det er selvforskyldt) er du tilgitt til de grader :-D Snakket faktisk om dette med læreren min i dag og flere i klassen inkludert meg selv og læreren kom frem til at det burde vært fri når himmelen her i Norge er knallblå og solen titter frem, akkurat slik som de har "snowday" i USA hvor alle skoler er stengt når snøensåvidt dekker bakken burde det vært innfør en slik "sun-day" her hos oss, det hadde vært noe det, hoho <3 Nyt dagen du også Kristin, tjohei :D

Julie Storlien

28.04.2014 kl.14:46

Hei hei skjønneste Kristin!!

God mandag! Det er jo selvfølgelig helt i orden å ta seg en dag fri slik du gjorde i går. Det er ikke alle som er på jobb 24/7 som deg, Hehe. Jeg nøyt også solen i går med min beste venninne og det var SÅ koselig! ;)

Idag har jeg bursdag og den skal nytes til det ytterste med sushi og sjokolade-Fondue i solsteiken. Selv om jeg ikke akkurat liker mandager, så er denne mandagen perfekt så langt!!

Håper du koste deg med vannmelon, det er superdigg nå som det nærmer seg sommeren <3 Ha en strålende dag videre!!

Klem i fleng <3

Hannah Taylor

28.04.2014 kl.16:38

Det høres som om du hadde en fantastisk dag med både venninner og familie i solværet. Det er så sinnsykt fint ute nå for tiden og jeg fikk helt frysninger da det stod på vg at det skal snø på onsdag.. GUD, SOM jeg gruer meg og håper virkelig at det ikke skjer. Det blir bare kaldere og kaldere utover i uken..

Kos deg masse resten av dagen, denne mandagen har vært fantastisk! xoxo

AndreaB

28.04.2014 kl.16:57

Der sa du det! Kan ikke sitte inne nå som sommeren allerede er her!! Men nå har jeg funnet den geniale løsningen, sitter for øyeblikket med beina i sola og fleisen godt skygget til av vår gigantiske nye parasoll! Haha multitasking er best ;)

Nå skal jeg snart sette meg inn med mattebøkene... men ikke før en gooood laksemiddag er blitt nytet i sola! Dumme tentamner altså! Jaja, er nå 3 uker til så jeg har god tid på meg - men bet å starte tidlig for best resultat!

Høres ut som du hadde en finfin søndag! Er moren din og Jon alltid i Spania, virker sånn? haha misunner de litt men nå er det så fint her hjemme at jeg skal ikke klage helt enda! Var veldig fine bilder av deg på Belinda sin blogg må jeg si, haha fylla har skylda Kristin! Hadde et stykk voksne damer her på lørdag morgen som var liiitt hangover etter førkveldens festiligheter da de feiret mamma som blir 50 år! ;)

Kos deg videre i dag<3

Kristin W

28.04.2014 kl.22:31

Gleder meg til å kunne kjøpe produktene dine! Ooog vannmelon er best!

Haha, denne uken på paradise er det jo mr. og ms. Paradise, du er allerede ms. Paradise! :D

siljepia

28.04.2014 kl.22:59

Det var sikkert godt å ta seg en fridag når det var så fint vær i går :) Hehe,så ikke så behagelig ut der du lå nei,men formen kom seg sikkert utover dagen :) Håper du har hatt en fin dag i dag :) klemmer ;)

Ida Marie Hansen

29.04.2014 kl.13:06

En real hangover er et tegn på en bra kveld! Tipper dere koste dere skikkelig, noe jeg også gjorde! Var ute med alle mine beste venninner, noe som er så utrolig lenge siden jeg har vært! Koste meg ordentlig mye, og til tross for at jeg ikke var drits kanon hadde jeg den beste kvelden på lenge :) Litt dårlig dagen derpå, men det hører med!

Synes det var helt rett av deg å ta en liten pause, i stedet for å levere noen halvproduserte innlegg.. Kvalitet over kvantitet sier jeg! Høres ut som du hadde en veldig fin dag etterhvert da, noe jeg synes er vel fortjent, og jeg håper du koser deg masse videre i den kommende uken <3

Stor klem og smask tilbake fra meg! <3

Amalie

30.04.2014 kl.21:18

Åhh det hørtes deilig ut! <3

Du har all rett til å ta en pause fra blogginga! :)

Nå fikk jeg lyst på vannmelon! <3

Ha en fin Onsdag videre! Nå er det langhelg! <3

Skriv en ny kommentar

hits