LATELY

Hallaisen fra kjøkkenet ♥

Har dere en fin tirsdagsmorgen, skjønninger? 

Jeg sitter her på plassen min og har nettopp gått gjennom både minnekort og arkivet, på jakt etter noen bilder fra den siste tiden som dere ikke har sett. Selvfølgelig fant jeg noen snaps, som forøvrig er helt naturlig når man tar hundrevis av bilder hver eneste dag, så da tenkte jeg å starte dagen med en liten oppsummering i bilder av uken som har gått. 

Forrige uke var fylt av hygge og spennende eventer, og jeg fikk til og med tatt meg en liten tur til Danmark for å holde et foredrag hos ProdesignDenmark. GØY! På lørdagen var det duket for fest, som resulterte i en ubrukelig søndag, men siden Belinda tok så sjuuukt flotte bilder fra denne dagen, tar jeg rett og slett den friheten til å stjele et par av dem, og legge dem ut her i oppdateringen. Her ser dere også Bailey. Den nydeligste valpen EVER, som Pay nå har hentet og fått i hus. Er hun ikke nydelig? Knus bedårende og så ubeskrivelig skjønn. *SMELT*

Solen var tilstede hele forrige uke, det var varmt og fint i været, og det er det fortsatt. I går plantet jeg blomster i blomsterkassen på balkongen, og nå er det altså så mye deilig sommerstemning her at man ikke kan gjøre annet enn å gå rundt og smile. HURRAA for denne deilige tiden ♥

Nå skal jeg hoppe inn i dagens antrekk og sette kursen mot både Bestseller's pressedag, samt Urban. Hektisk og herlig tirsdag med andre ord, og senere skal jeg på HelvetesIKEA for å handle inn til det nye kontoret mitt. Wuuhuuu! Gleder meg til å vise dere hvordan det blir.

Hva er deres planer for dagen da? 

SMASK

26 kommentarer

Celina

29.04.2014 kl.10:08

SÅ utrolig mye fine bilder :) Blomster kan gjøre mye med humøret altså :p Uuuujh, Ikea... Stress og mas :p Men mye fint og se på, hvertfall da man skal handle noe :) Det er enda værre og være der om du ikke skal handle noe selv.. Ha en kjempee knall og fin dag med hektisktirsdag :)

Helene Alvestad

29.04.2014 kl.10:31

Heisann kjekke dame <3 :-)

Så fantastisk fine bilder- du er virkelig flink med det du driver med!! Og for en nyydelig valp *SMELTER* bokstavelig talt! Jeg er sååå hundesyyk ååh <3 <3

Kos deg med planene dine. Gleder meg stooort til å se hvordan kontoret ditt blir!! IIK :-D :-D

Planene for dagen er jobb i første omgang og så tror jeg jeg skal henge med bestekompisen min tenker jeg;-)

Ønsker deg en strålende tirsdag videre skjønne deg. Stor klem fra meg til DEG Kristin, du er herlig! :-) SMASK :*

Ingeborg

29.04.2014 kl.10:35

Hei, Kristin!

Jeg lurte på om du kunne lage en eller annen form for en lookbook med klær som kan brukes nå som det begynner og bli varmere tider i fra sånne "billig butikker" som hm, cubus, bikbok, gina og lignende. Det hadde jeg satt veldig pris på. Ellers ha en fin dag, og takk for all inspirasjon:)

Sandra Lærum

29.04.2014 kl.10:39

Så fine bilder <3

Morgenen min er helt rævva! Jeg er så trøtt at det burde ikkje vært lov til å stå opp en gang, haha! Men sånn er det når man har alt for mye å gjøre!

Jeg håper du får en nydelig tirsdag, gleder meg til å se kontoret ditt !

siljepia

29.04.2014 kl.10:42

Veldig flotte bilder :) veldig Søt Hunden til venninnen din Sonja da ;) Ha en flott dag ;) <3

Charlotte M

29.04.2014 kl.10:45

Ååå, jeg blir så glad av å se så sommerlige og fargerike bilder! Det får meg til å tenke på sommeren og bare drømme meg bort! :-)

I dag skal jeg egentlig bare jobbe med skole og så møte noen venner senere! Ha en super dag videre! Og jeg gleder meg masse til å se det nye kontoret ditt! Jeg tror det kommer til å se helt nydelig ut!! Klem <3

Tattavkvinnene

29.04.2014 kl.11:22

Morgenen min har vært helt fin, rolig start på dagen med en god frokost kan ikke bli feil ^^ Snart skal jeg en tur på skolen, men det er nest siste forelesning i år så det skal gå som en lek :)

Herlige bilder sommerbilder! Håper vinden avtar litt så jeg kan sette meg ut når jeg kommer hjem fra skolen :)

Suzanne

29.04.2014 kl.11:47

Hvilken hunderase er det og hvem er oppdretter? ❤😃😎

Ingrid Charlotte

29.04.2014 kl.11:51

Åh, for en nydelig valp! Hælledussan, søteste jeg har sett! Og som vánlig, herlige bilder Kristin. Du tar alltid freshe og fine, fargerike bilder og det gjør tydeligvis Belinda også :D Du inspirerer meg så til en mer fargerik hverdag!

Dagen min går til soling på terrassen og middag hos besteforeldrene mine som nettopp kom hjem fra vinterhuset i Spania. Kan jo ikke være likbleik når jeg ser de, selv om jeg ikke kan konkurrere med de som har vært i Spania i hele vinter, haha! Endelig føler jeg meg litt bedre, såå deilig å kunne nyte det fine været uten hodepine! Har til og med feiret med litt shopping, hihi.

Ha en strålende dag videre, Kristin! <3

Christina hetland

29.04.2014 kl.12:02

Veldig flotte bilder <3! Du er utrolig fin !:D

Hva slags tang er det du bruker til håret ditt?? håret ditt var så utrolig fint!

Marita Malmgren

29.04.2014 kl.12:30

Juhu for IKEA, hahah, vet du elsker det stedet vettu ;) Lykke til! Så mange fine snaps, du hadde visst en fin og innholdsrik helg! For noen fine snaps, såå søt hund! Smelt <3 Godt at været fortsatt er på topp. Ikke for å skuffe deg, men tror faktisk det er meldt snø til fredag! Vi får bare BE om at det IKKE skjer, skal søren meg ikke ha snø 2.mai på en fredag altså! Nei fysj og fysj :P Håper du har en super fin tirsdag! Smiiiil :) Stor klem fra Marita! :)

Frida Pedersen

29.04.2014 kl.14:02

Herlige stemningsbilder, liker veldig godt at du har sånne innlegg med en liten oppsummering fra din uke med dine bilder, sikkert hyggelig for deg også å få "mimre" litt og se tilbake på uken som har gått:-D Selv har jeg ingen store planer annet enn å bake grove scones, lage middag og trene litt<3 Dessverre forsvant solen bak en litt gråere sky her i lillestrøm og vinden gjorde at temperaturen ble adskillig lavere :( men men, får håpe det herlige været kommer tilbake snart. Ha en fin happy tirsdag :-* smask

Mia Tønder Pettersen

29.04.2014 kl.14:16

Wihu for hektisk tirsdag :D Og jeg vet du er kjempe glad i IKEA, så du får kose deg masse der! hehe.

Det føles fortsatt ut som om at hodet mitt skal sprenges, pangpang. Neida, men jeg er fortsatt syk så det har vært hjemme tirsdag i dag..

Kos deg masse resten av dagen <3 KLEM!

Stine

29.04.2014 kl.14:45

KRISTIN! Hvilke rase er den supersøte hunden ? gurimalla <3

theresekristina

29.04.2014 kl.15:15

Så flotte bilder :) Nyyyt dagen!

janne

29.04.2014 kl.16:00

Hvilken rase er hunden? :D

Julie Storlien

29.04.2014 kl.16:33

Hei hei skjønneste Kristin!!

Så fantastisk bilder! Var innom på bloggen til Belinda og så på noen av dem i går. Jeg for skikkelig god-følelse. Lykke til idag med masse på agendaen. Gleder meg supermasse til å både se hvordan kontoret ditt blir samt. det nye soverommet. Hehe.

Idag har dagen bare vært slitsom fra min siden. Hater dager som dette som er skikkelig dritt, men det hjalp å gå inn på den ekstreme fine energi-bloggen din! Du er den aller beste av de beste <3

Ha en strålende dag videre!!

Klem i fleng <3

Elise Holand

29.04.2014 kl.18:57

Hei fine du <3

Så utrolig fine og fargerike bilder ^^ og den valpen var jo bare verdens nydeligste! <3 oxo så utrolig søtt navn ^^ lille Bailey :D

Fra morgenen av regna det her så fikk ikke den sommerfølelsen, men det gjorde ikke så mye for vi hadde engelsk tentamen på skolen i dag så satt inne i hele dag uansett :( heldigvis kom solen utover dagen og da kom varmen oxo ^^

Mine planer for kvelden er å øve til matte tentamen som vi har i morra :( liker ikke dette :( men HELDIGVIS har vi kort uke så fra og med i morra har vi heeeeeelg!!! :D :D

Håper du har hatt en fin dag og at kvelden blir super ^^

Klem & kyss ;*

AndreaB

29.04.2014 kl.19:43

Inspirasjon til maks!! MMMM, du og det kameraet! Ser ut som du er ute på spesial oppdrag når du drar frem så freshe og fargerike bilder til oss!

Høres ut som uken din var suuuper! Det må den jo bli for alle som får oppleve et slikt vær som dette i april! MMM må bare nytes for nå er det jo meldt litt regn osv..... Jaja ikke tenk på det nå!

Jeg er så og si ferdig med skole for resten av uka! I morgen skal første klasse medie møtes i Oslo og gå på Astrup Fearnley musseet. Etter å ha gått rundt der i 1-2 timer er vi ferdig for dagen! Da tar jeg og jentene og slenger oss på en resturant i det som forhåpentligvis blir solsteik, før dagen bærer vider. Noen ganger kan man lære seg å sette pris på hverdagen<3

Nå er jeg nettopp ferdig med middag, så nå skal jeg regne litt matte! Endelig vært effektiv med lekser så nå er jeg ferdig med to innlevering, bare litt matte nå så tar jeg kvelden!

Kos deg videre i kveld Kristin! Love<3

Annika Peter

29.04.2014 kl.21:44

Elsker den vesken! Hvor har du fått tak i den? Den er så utrolig digg, og jeg kunne gjerne tenke meg å fått kloa i den! Men siden du reiser så mye til utlandet, kan jeg nok tenke meg at du har kjøpt den i et eller annet eksotisk land :) Uannsett.. det er klart at det er digg med sol, og det er det ingen som nekter på! Håper været blir litt bedre i løpet av uka. Klem!

29.04.2014 kl.23:47

Hei Kristin! Først må jeg bare starte med å si at jeg synes bloggen din er super og at jeg får skikkelig inspirasjon av deg på veldig mange måter! Synes det er utrolig spennende at du skal lansere din egen kolleksjon, og jeg tror mye av klærne dine vil falle i smak. Som du sikkert har sett, så går det mye rundt på nettet om utnytting av billig arbeidskraft i Istanbul og asiatiske land. Vet jo ikke hvem som syr kolleksjonen din, men kan du ikke skrive et innlegg om hvordan produksjonen av klærne foregår og litt om arbeidsforholdene. Noe som mangler i norsk media er moteblogger og oppunionsledere som deg, som også kan være med å engasjere ungdom og pushe på de store selskapene som dere skriver om hver dag.

Jeg digger bloggen din og deg, stilen og positiviteten er virkelig noe jeg ser opp til :D

Ida Marie Hansen

30.04.2014 kl.14:17

Heldig dere er som har hatt sol hele uken! Vi fikk ti cm med snø i går vi.. Men idag er faktisk sola framme, så nå håper jeg virkelig at det holder seg!

Superfine bilder! Elsker å se litt forskjellig bilder av smått og stort, det blir nesten som å oppleve stemningen som har vært rundt deg om du skjønner :D Elsker det! Og den hundevalpen er noe av det nydeligste jeg har sett noen gang, hvordan rase er det? FOR en hjerteknuser, jeg smelter rett og slett!

Digger bilde dine (og Belinda sine), og jeg er så utrolig stor fan av bloggen din! Ingen kan seriøst måle seg.. Du er rett og slett helt fantastisk, den aller beste! Håper du blogger i mange, mange år til, jeg skal følge deg til den siste slutt i så fall! <3

Love you!

Amalie

30.04.2014 kl.21:31

Så herlige bilder! Den valpen var sykt skjønn! Blir jo helt forelska! <3

Gleder meg til å se det nye kontoret ditt! :)

Hvis det er de isa jeg tror det er så har jeg lett veldig etter de! Hvor har du kjøpt de? :)

Ha en fin kveld videre! <3

Tonje

30.04.2014 kl.22:09

For ein nydlig kvelp! Korleis rase er det? :)

02.05.2014 kl.22:04

Hvilken rase er hunden?

PinkLadyXoXo

04.05.2014 kl.14:44

Flotte bilder og hunden var bare helt nydelig! :-D!

Elsker bloggen din, du er en solstråle som hver og en blir utrolig glad for å se på, du er så herlig! <3

Skriv en ny kommentar

hits