PRESSEDAG @ STORHEIL

Hei igjen, skjønninger ♥

Wææææ, jeg har fått meg kontor. Hahah, nå har jeg virkelig blitt en voksen frøken, så på mandag skal jeg gå i gang med å freshe opp de 15 sjarmerende kvadratmeterne som skal bli en arena for kreativitet og inspirerende påfunn. Jeg skal male veggene knall rosa, få inn planter, bilder på veggene, og selvfølgelig kolleksjonen når den lander i Norge. Pokker så GØY! Nå skjer det ting her, og det kan vi søren meg like.  

Jeg var jo som dere vet på pressevisning hos de skjønne jentene på Storheil Agenturer i går, og der har de søren meg mye fint å se på. Litt mer seriøse klær enn hva jeg vanligvis velger å gå for, men jeg fant selvfølgelig noen favoritter som forhåpentligvis kan bli en del av garderoben min. Hehe. Slike sammenkomster hos flinke mennesker som også har blitt gode venner, er bare så vanvittig hyggelig. Skravlingen går i ett over en kopp kaffe og annet godt, i tillegg til at man tar en titt på freshe produkter. Perfekt!

Her er noen snaps fra gårsdagen...
Nå har jeg kastet innpå lunsjen, og skal ut i enda et møte om en liten time. Hektisk fredag sa du? I aller høyeste grad, så denne kvelden skal nytes på sofaen med noe godt på tallerkenen. 

Hva skal dere i kveld da, snupper? 

LOVE YOU ALL ♥

25 kommentarer

Kristi Pedersen

25.04.2014 kl.14:43

åh, jeg er så ubeskrivelig glad på dine vegner!!!! :D det må være som en drøm som går i oppfyllelse! men du bør være stolt av deg selv, fordi dette er noe du HELT selv har gjort deg fortjent til ;) håper helgen din blir fantastisk <3

Julie Storlien

25.04.2014 kl.15:06

Hei hei skjønneste Kristin! God fredag!

Så bra at du fant et passende kontor. Gleder meg til 1000 for å se hvordan det blir, Joho! Fine bilder fra gårsdagen forresten. Lykke til i møte idag! Snakkes senere verdens beste Kristin <3

Klem i fleng <3

Ingrid Charlotte

25.04.2014 kl.15:24

ÆÆÆ, gratulerer med kontor! Gleder meg veldig til å se hva du gjør med det, vil gjerne ha før og etter-bilder hvis jeg får komme med en forespørsel, hihi. Ååh, elsker interiørsnakk. Gleder meg til å bli inspirert av kontoret ditt :D

Fine bilder fra igår, så koselig ut. Kos deg videre idag, snuppa!

Marita Malmgren

25.04.2014 kl.16:01

Gratulerer så mye med kontor :D Gøy å lese om alt som har skjedd i det siste med deg <3 Har hatt en utrolig stressende uke, derfor litt fravær fra meg, har savnet å lese bloggen din <3 Men nå er jeg jo her å leser og jeg blir så glad! Husk at jeg er utrolig glad i deg og elsker bloggen din! Stor varm klem fra Marita! :)

Malin

25.04.2014 kl.16:38

Gratulerer så mye med kontor! Gleder meg til det er ferdig og du viser oss det, det blir helt sikkert verdens fineste og mest inspirerende kontor, akkurat det du trenger når du har ditt eget klesmerke og jobbe med nye kolleksjoner! Gleder meg skikkelig til du får igang salget og nettbutikk, til og med! Klart du må ha kontor da :)

Tror også det blir godt for deg å få en arbeidsplass utenfor huset ditt, og kanskje det er andre kjekke folk som har kontor der også :)

Lykke til med videreføring av bedriften din, StyleConnection! Stas med eget klesmerke! Gleder meg sykt :) Dette er prikken over i´en for å kalle deg en ekte businesskvinne med stor suksess! Gratulerer så mye med klesmerke og nettbutikk :) Tipper kanskje det blir litt mindre blogging, men heller et bra innlegg for dag, enn tre "halvveis"- gjennomførte innlegg :) Eller, du har jo jobbet med dette veldig lenge nå, og du blogger som aldri før! :)

siljepia

25.04.2014 kl.16:46

Gratulere så mye med å funnet et kontor :) Håper du kommer til å trives og blir spennende å få se hvordan ditt lille kontor kommer til å se ut :)

Veldig fine bilder :) Håper dagen fram til nå har vært fin og du får en like fin ettermiddag og kveld :) Lykke til på det neste møte ;) klem :)

Kamilla Haaland

25.04.2014 kl.17:12

Gratulerer så mye :D

Veronika

25.04.2014 kl.17:20

Wææ!! Dette er jo helt knall! Gratulerer så mye med eget kontor, så morsomt det må være å se du har lyktes med all jobben du har gjort de siste årene. Styleconnection blir ikke annet enn fantastisk, det vedder jeg på. Masse lykke til med oppfriskning av kontoret, vekk litt liv i det med fantastiske farger!

Hannah

25.04.2014 kl.17:44

Gratulerer så mye! :D

Ha en fantastisk fredagskveld :D

Celina

25.04.2014 kl.18:16

Gratulerer så masse! Det tror jeg blir staas for deg :) Blir veldig gira på dine vegne :p Ha en flotters dag videre pena! :)

Helene Alvestad

25.04.2014 kl.18:19

Kristiiin <3

Herlige bilder - utrolig fine :-)

Og GRATULERER så mye med nytt kontor!! Det blir nok vanvittig gøy å få sin egen arbeidsplass - og det hørtes jo forbanna tøft ut slik du har tenkt å innrede det! GLEDEER meg til å se :-D Wihuu. Konge start på helga dette! :-)

ikveld skal jeg være med bestekompisen min - vi skal bare slappe av å innvie fredagen med masse godis og en god film - topp fredagskos det! :-)

Kos deg masse i kveld - nyyt at du er så goood skjønne deg <3 Stor klem fra meg til deg!! Kjærleik <3 <3 <3

camilla berg

25.04.2014 kl.18:32

Åå så utrolig herlig med ditt eget kontor da! Dette virker suuper gøyt :D du fortjener dette! Gratulerer sååå mye med det, og ha en super fin dag videre i fin været!

Charlotte M

25.04.2014 kl.19:00

Sååå bra at du har fått kontor!! Gleder meg skikkelig til å se sluttresultatet! Og jeg tenker det kommer til å se helt fantastisk ut, både med tanke på de rosa veggene, og fordi du er jo bare SÅ flink til å gjøre et ellers litt kjedelig kontor til et super fresht et!! :-)

Kvelden skal gå til fullstendig avslapning og masse godteri spising! Haha :-) Ha en superkveld Kristin og jeg gleder meg masse til Styleconnection åpner!! Klem <3

Mia

25.04.2014 kl.19:06

Hei får man bare kjøpt klærne dine på nett ? Hva blir prisen er det dyrere enn klær som man får kjøpt på BikBok,veromoda,ginaT, osv ? =)

Elise Holand

25.04.2014 kl.20:16

Åååååååå så spennende ^^ eget kontor og greier! <3 rosa vegger og masse kul inspirasjon ^^ det blir sååååå GØYALT!! ^^ gleder meg til å se det ferdige resultatet :D

Nyt fredagskvelden i sofaen, det gjør jeg oxo ^^

KLEM ;*

Stephen Grindhaug

25.04.2014 kl.21:12

Gratulerer med kontor, så gøy :) Du får rope ut hvis du trenger hjelp til å male osv ;)

Tonje

25.04.2014 kl.23:34

Gratulera med nytt kontor!:D håpa me kan få sjå det når du har innreda det! :D

Sandra Lærum

26.04.2014 kl.00:03

ÅÅÅÅH, jeg ble så begeistret nå!! For det fins ikke noe gøyere enn å følge deg når du skal dekorere noe Kristin, jeg GLEDER meg til å se hvordan kontoret ditt blir.. og jeg vedder mye på at det kommer til å bli KNALL! :-D

Forresten så elsket jeg det hvite skjørtet som du holder på ene bildet, WOW!

Fredagskvelden min har faktisk godt til å være hos legen, så har liksom ikkje fått tid til noe annet enn det og å sitte trykket inn i dataskjermen og scrollet nedover bloggen din! En ganske fin fredagskveld det, egentlig :-D

Frida Pedersen

26.04.2014 kl.00:48

Gratulerer med nytt kontor Kristin, da kan du jo allerede nå leke deg litt og forme ditt eget lille "workplace" fra inspirasjons innlegget ditt for noen uker siden :-D gleder meg til å se det endelige resultatet det blir sikkert kjempe fint :-) veldig fine bilder du har tatt også,så ut som skikkelig fine klær også! Håper fredagen har vært knall for deg, jeg har akkurat kommet meg i seng og i morgen er det tidlig opp på jobb. Når endelig eksamen er overstått må pengene tjenes. Tjohei<3

StyleConnection

26.04.2014 kl.09:02

Mia: Heisann Mia :) Jepp, klærene vil kun bli solgt på nett, og prisene er like fine som f.eks Bik Bok sine ;) <3

AndreaB

26.04.2014 kl.11:45

Herlige bilder! Gleder meg så utrolig mye til lanseringen din!! Og nå til å se ditt nye kontor om litt eller hva? Du får pusset opp den fort ikke sant? ;)

"Hva skal dere i kveld?" - jo i går så feiret vi min kjære mor sin 50 års dag! Hun fylte ikke år i går men feiringen med alle hennes venninner ble da:) utrolig koselig og pappa hadde jobbet med dette i flere måneder! Mamma satt nemlig i møte på jobben da tre av hennes gode venninner kom inn med champagne og alt, tok henne med seg og dro rett til Farris Spa! Der nøt de fire massasje og mye mer, før de stelte seg og dro hjem hit. Mamma trodde kun de skulle sette fra seg ting fra spaet hjemme og deretter dra ut for å spise, men når hun kom ned trappa sto hele jentegjengen der og bare "SURPRISE!!!!!!" Hahha hun ble då overrasket og noen gledestårer var så absolutt å se ;) tror de var 15 jenter + to kokker som serverte 5 rettens måltid (jeg og lillesøster fikk også) og i tillegg en vinkelner! Wow wow wow! Pappa dro den virkelig helt ut! Det var sang fra venninnene, film og masse latter!

Da klokka ble rundt tolv dro jeg og lillesøster opp til naboen og crashet her, så damene kunne bruke våre senger når festen gikk mot slutt:) nå ligger vi fortsatt i sofaen og venter egentlig på at hun som eier huset, som var med på festen i går og kom ikke hjem før i fire/fem draget, skal stå opp :P

Love<3

Amalie

27.04.2014 kl.21:43

Herlighet jeg gleder meg som pokkern! Når er det du starter salget?

Jeg gleder meg så til å gå i DINE klær! :D

Du er så kul! Digger deg! :) Kontoret kommer til å bli så fint og fresht! <3

Ha en fin søndag! <3 Og lykke til med første dag på kontoret i morra! :)

Christina hetland

29.04.2014 kl.11:59

Fysøren du er heldig!!! ønsker deg masse lykke til <3

Ida Marie Hansen

29.04.2014 kl.12:49

Så utrolig gøy at du har fått kontor! Gleder meg kjempemasse til å se hvordan du innreder det, er sikker på at det blir knallstilig! Motivasjonen blir nok også å gå i taket og kan se for meg at det er en veldig deilig følelse å komme hjem når du har et kontor, siden man setter mer pris på den "fritiden" og det avslapningsstedet på en måte :) Kjempespennende!

Veldig mye kult! Likte spesielt ringene, mange fine og kule fasonger! Min fredag gikk til max avslapning, noe som var veldig deilig etter en lang uke!

Loveyouback <3

Oda :)

29.04.2014 kl.22:20

Gleder meg skikkelig til å se kontoret ditt! Jeg vet at du kommer til å gjøre det super fresht :D

Skriv en ny kommentar

hits