MORNING GLORY

Happy Good Morning, Lovelies ♥

Ojojo.. I dag tok det litt tid å komme i gang, men etter åtte timer i bil i går og i tillegg til at jeg ble sittende å betale regninger til klokken to i natt, er det helt innafor å sove litt lenge. Sant vel? 

Jeg har akkurat kommet inn døren etter en liten luftetur med Fokus, og jeg kødder ikke når jeg sier at gradene allerede har klatret oppover på tyvetallet. Finnes det noe deiligere? FOR en tirsdagsmorgen, og denne dagen skal nytes med kaffe og jobb på altanen, før jeg skal videre i et møte i tre-tiden, og deretter ut på Bygdøy med jentene for årets første grillings. Man skulle tro at vi bare hoppet over våren og gikk rett over på sommer, for dette her er jo helt magisk. 

Smågodtet fra forrige uke er nå byttet ut med noe litt sunnere, og denne uken er det deilig frukt og fantastiske salater som står på menyen. Jeg fikk sikkert i meg i underkant av 10kg godis i påsken, og nå skal det bli helt herlig å friske litt opp i systemet. Hahahah!Vannmelon, ass? Yummyyyyy! Beste frukten på jord ♥

Hvordan ser denne uken ut for dere, skjønninger? Regner med at ferien er over for de aller fleste? 

Klem i fleng 

24 kommentarer

Lisa-Marie

22.04.2014 kl.11:10

Nyt finværet. Her oppe i nord sner det nå...

Estefania

22.04.2014 kl.11:23

Hei, og god tirsdag morgen, verdens fineste! <3

Selvfølgelig er det lov å sove litt ekstra når man stått på til kl. 02. på natten! Håper du har sovet godt inatt! :)

Ååh, så herlig med godvær, og iallfall når man skal opp å gå tur med en firbeint venn! :) Høres ut som en fin dag, og grilling med jentene høres jo bare amazing ut!

Hahahaha, ja du sier ikke det.... Blir litt godt å komme hjem idag, for der finnes det ikke godies, forresten ikke mat heller.. Hahaha.. Så jeg kan iallfall begynne på "nytt", og i frukt avdelingen når jeg skal på butikken senere idag!

Melon, så utrolig digg ut, der fikk du meg inn på en god ide. Tusen takk :D Og JAAA, helt enig, vannmelon er kjempe digg.. Selv er pærer min største favoritt! ;)

Jeg skal hjem idag, vaske leiligheten (den støver, og det kommer hybelkaniner på null, niks og nå har jeg vært borte i over 14 dager...), også skal jeg besøke ei venninne hvis jeg rekker det :) Å være med venner er generelt min plan for uken, og nyte å være hjemme.. Det er som de sier "borte bra, men hjemme best" ;)

Kyss og klem. Glad i deg. <3

Frida Pedersen

22.04.2014 kl.11:27

God sprudlende morgen til deg også Kristin! I motsetning til deg så sov ikke jeg særlig lenge i dag kl 06 var det opp og hoppe for å rekke jobb, men heldigvis var været helt magisk og siden kafeen jeg jobber på har tidenes utsikt var det helt greit å stå å smøre baguette kl 07 i dag tidlig (skjekk gjerne ut instagram: fridapeders for et stemningsbilde) nå har jeg lunsj og en halvtime pause ute i solen såklart, viktig å passe på å fylle opp D-vit lagrene mens man kan :-D leser litt samtidig da for eksamen er jo allerede på fredag så min uke går nok kun til det <3 håper du får en strålende dag Kristin! Ps. Jeg elsker også vannmelon det og jordbær er bare så utrolig sommer og så utrolig digg <3 Stor klem

Helene Alvestad

22.04.2014 kl.11:33

Endelig kom morgeninnlegget fra deg - høydepunktet med dagen! Hihi <3 Har ventet på det :-)

Good morgen til deg skjønne fine Kristin :-)

Frukt er gullverdt - Kjenner det har blitt altfor mye drittmat på skrotten min også.. Blir somregel sånn når en ikke har rutiner på noe som helst..! Kjedelig at jeg fortsatt er litt syk enda da.. Håper for guds skyld det går vekk snart..! Baah :/

Håper du får en super dag - hørtes ut som du hadde masse gøy på agendaen! Alltid kjekt med planer :-) Kos deg i finværet! Stor klem fra meg <3 Glad i deg.

22.04.2014 kl.11:39

For noen herlige og inspirerende bilder! Selv nyter jeg min siste feriedag med eksamensstress og matte... Ikke min ideelle siste feriedag, men hva kan man gjøre? :) tar meg nok en tur ned på butikken senere og hamstrer litt frukt også, er så lei av godteri nå! Hahha, skulle jo bare mangle etter en godterifylt påske hihi. Ble litt inspirert nå som jeg leste Frida sin kommentar over her, baguetter høres jo helt perfekt ut! Åh, tror jeg må kjappe meg ned på butikken jeg :D nå som sykkelen er fremme og vasket, kan jeg jo gjøre det til en liten tur i finværet. Synes jeg KUN har oppoverbakkene hjem da, det setter en liten demper. MEN, hva gjør man ikke for baguetter og frukt? Takk for herlig inspirasjon!

Hannah

22.04.2014 kl.11:40

Så flotte bilder !:)

Ha en fin dag:D

Ingrid Charlotte

22.04.2014 kl.11:40

Det var forresten meg rett over her, haha, glemte å sette på navn! Eksamen, baguetter og sykkeltur, thats me :-)

Celina

22.04.2014 kl.13:29

Så utrolig hærlig :) Her var det 11 grader klokken 9 idag :) For ett fantastisk vær! Jeg ligger ute i solen mens to små springer rundt meg og leker imassevis :) Håper du får en suuuper dag og masse sol på kroppen :)

Linda

22.04.2014 kl.13:32

Ååh, du er så inspirende at du aner ikke! :D Smilegirl assåå :D

I dag har jeg hjemmekontor, og møte med arbeidsgiver, en stor kabal da jeg har 3 jobber på en gang, haha. Ellers ska jeg ut å nyte sola nå, før det blir en heftig treningsøkt i kveld! Liker denne tirsdagen svært godt, og ble enda bedre da jeg tittet innom bloggen din!

Herlige jente! Kos deg masse på denne solfylte tirsdagen! Gleder meg til kolleksjonen din, setter av noen kroner til å sikre meg noen godbiter!

Klem <3

Elise Holand

22.04.2014 kl.14:45

Heldige deg som fikk sove litt lengre i dag, ringerklokka ringte 06.30 og en halvtime etterpå var jeg oppe fra senga. Kan ikke si at jeg var spesielt våken når foundation, pudder og mascara skulle tas på, men jeg så da hvertfall litt hva jeg drev med :P

Skolen var SÅÅÅÅÅ drittkjedelig i dag, for vi hadde BARE teoretiske fag og det er så kjipt å måtte begynne skoleuka med den kedeligste dagen som finnes :( Menmen, nå er den over og jeg overlevde så jeg kan ikke klage ;p det var jo koselig å se igjen venner da ^^

Denne uka så skjer det faktisk ikke så mye spennende... JOOOO, jeg skal stripe håret mitt :D og jeg er spent for jeg trenger en forandring, en POSITIV forandring! Så jeg håper at resultatet blir bra og at vennene mine ikke syns det blir for rart :p

Sola har stått høyt på himlen i hele dag og det er så DEILIG å sitte på "taket" å sole seg med venninner ^^

Håper møtet gikk bra og at grillingen blir koselig ^^ nyt dagen videre! ^^

SMASK ;*

camilla berg

22.04.2014 kl.15:03

Åh for noen utrolig herlige bilder! Du tar alltid så fine bilder, som gjør at jeg elsker bloggen din! :) du er en stor inspirasjon!

elisa

22.04.2014 kl.15:21

du tar så fine bilder blir så innspirert,klem

krist.in

22.04.2014 kl.15:41

herlige bilder! og vannmelon er sååå godt, nam!

Her går det i lesing til eksamen, burde jo gjort det i påsken også, men det gadd jeg ikke, haha !

colorfashion

22.04.2014 kl.15:47

åå, herligeht så fine bilder, fikk skikkelig sommer følelse! Ha en fin dag videre :-)

Charlotte M

22.04.2014 kl.16:37

Dette er siste fridagen for meg, og det er så trist! Men det at været er så strålende hjelper veldig! Det føles ut som at det er sommer, og det at man kan gå i shorts nå i påskeferien er jo helt sykt! :-)

Jeg har litt smågodt igjen fra det store påskeegget jeg fikk på lørdag, så jeg tenker at det går bort i kveld! Hehe! Så får jeg prøve å være litt sunnere på onsdag og torsdag, før jeg sikkert hiver meg over enda en godteripose i helgen! Hihi:-)

Nyt finværet Kristin! Klem<3

Tattavkvinnene

22.04.2014 kl.18:18

Fy søren disse bildene var utrolig fine, Kristin! Du har virkelig øye for detaljer, og det digger jeg ved deg :) Fikk veldig lyst på melon nå og tror søren meg jeg skal dra ut å kjøpe noen saftige herligheter. Det ble som deg, aaltfor mye godis i påsken og nå er det godt å få litt rutiner tilbake! Håper dagen din har vært fin <3

Maria Synnøve

22.04.2014 kl.18:28

Ååå så herligt med sol ! Vi har hatt fri idag og det var super deilig ! Her er føles det som sommer ! I hvertfall så er planene mine for resten av uken er og vere sosial og nyte fin været , og til helgen skal eg til Bergen og det er jo verdens fineste by så det gleder eg meg max til ! Kos deg med jentene da ;)

Amalie

22.04.2014 kl.19:22

Når man legger seg så sent må man jo nesten sove så lenge! :D

I dag var det er overskyet vær hær! Så jeg har for det meste vært inne å sett på Gossip Girl :D og kosa meg med ananas :) Det er så sinnsykt godt, men det er jo vannmelon også da! :)

Ha en fin kveld! <3

Sandra Lærum

22.04.2014 kl.19:32

Å SÅ utrolig deilig!

Jeg synes personlig at frukt er mye bedre enn godteri faktisk, likevel tar jeg meg selv alltid i å kjøpe en liten sjokolade eller en pose fullt med usunne herligheter når jeg står i kassen. Menmen, jeg er HELT med på den! Jeg skal også friske opp i systemet denne uken, hehe :-)

Uken min ser egentlig veldig bra ut til tross for mye jobbing med skolearbeid. Men når værmeldingen viser knall sol uten en eneste sky kan man ikkje la være å være glad uansett hva som står på agendaen! Jeg gleder meg til å følge deg videre på bloggen forresten, du er så utrolig lekker og interessant å følge med på! Om jeg kan si det sånn.. hehe!

Jeg håper du hygger maks på grilling med jentene dine! Klem!

AndreaB

22.04.2014 kl.19:36

Mmmmm ser godt ut! I dag tidlig skulle jeg virkelig ønske at jeg bare kunne bli liggende under dyna hele dagen! Uff skolestart er ikke kult!! Men da jeg så ut av vinduet og på gradestokken slang jeg på meg en causual kjole, satte meg ut i sola og spiste frokost og droppa å haste noe, men bare nyte før jeg måtte dra videre ned på skolen. Ganske digg å kun ha 10 min skolevei, og nå skal far fikse sykkelen så da bruker jeg vel maks 4 min ned, ettersom det kun er nedover! Men uff, vil ikke en gang tenke på opppoverbakkene XD

Jaja, det var veldig fint å se igjen vennene i dag så skolen var ikke så ille, utenom fem timer matte .... Jaja, snart sommer!!!<33

Tonje

22.04.2014 kl.22:56

Åhh, elska denna tida på året! Spesielt når sola kjem, og gradene stiger! :D er meldt knall vær heile veka så det er berre heilt magisk :D

Kristin W

23.04.2014 kl.07:38

Så fine bilder <3 Bra du kom trygt hjem da! :D Heeelt enig i at vannmelon er den beste frukten! Håper det var gøy å grille!

Ida Marie Hansen

25.04.2014 kl.14:34

Ååh det så utrolig godt ut! Elsker bildene dine! Det er en stor grunn til at jeg begynte å lese bloggen din.. Man ser at du legger mye innsats i å ta gode bilder og redigere de, og det er alltid fargerikt og passe mengde av fine og inspirerende bilder når man klikker seg inn!

Høres ut som det er helt nydelig vær sørover! Her har solen tittet litt frem de siste dagene, men noe sommertemperatur får vi nok ikke før i juli-august :)

Jeg bare lurer på om du kan legge ut noen oppskrifter på mat? Det er noe jeg kunne tenkt meg å lese, selv om det bare er noe helt enkelt! Trenger tips :)

Elsker deg og bloggen din, du er en så utrolig stor inspirasjonskilde for meg! Verdens fineste og skjønneste, den tøffeste stilen og det virker som du ahr en gulle god personlighet også! <3

LOVEYOU

Båt-fruen

29.04.2014 kl.00:29

Herlige. :D

Skriv en ny kommentar

hits