COOL KIDS ON THE BLOCK

Hahaah, hallaisen!

Jeg ler meg ihjel av tanken på dagens aktivitet, for i dag tok vi nemlig turen tilbake til barndommen og hygget max på tivoli. Tivoli for pokker? Jeg kan ikke huske sist jeg var på tivoli, men jeg husker i hvert fall at begeistringen for å prøve å vinne en bamse var like stor for 15 år siden, som det den var i dag. Dennis og jeg klarte altså å svi av noen hundrelapper i disse bodene hvor man kan vinne slike bamser, og tror dere for pokker ikke at Dennis klarte å dra i land hele to myke herligheter? Jaddaaa? Det klarte han jaggu, og for første gang i mitt liv kunne jeg altså hoppe av glede over å ha fått fatt i en sånn stor bamse på tivoli. Not a moment to soon, for å si det sånn, for de nitriste minibamsene jeg fikk som trøstepremie på tivoli i barndommen, var ikke akkurat noe å skryte av. 

Vi spiste oss selvfølgelig kvalme på sukkerspinn og godtesmokk, og trippet glade og fornøyde hjem etter en nostalgisk og herlig tirsdagsettermiddag. 

Denimjakke fra Urban (her) // Topp fra Nelly (her) // Skjørt og armbånd fra H&M // Snapback fra Junkyard // Solbriller fra Choies (her) // Superkule platforms fra Noodles (her)

Nå har vinen kommet i glasset og vi skal gjøre oss klare til en real date night. Den turen ut på byen i går droppet vi faktisk til fordel for pizza, film og sengehygge, så i dag tar vi igjen den tapte feiringen fra gårsdagen, og kjører på med 5-retters og sprudlevann. Hurraaa!

Hva er deres planer for kvelden, skjønnaser? 

LOVE LOVE ♥

37 kommentarer

krist.in

15.04.2014 kl.19:55

ah, superherlig! er jo fint å leke litt barn innimellom !

Helene Alvestad

15.04.2014 kl.20:05

Deilig tirsdagskveld søta <3

Såå herlige bilder <3 hørtes ut som en super gøy og morsom dag! Er jo kjempe gøy å mimre tilbake til barndommen, spesielt med noen du er så glad i!:-)

Kos dere super mye på byen ikveld, blir nok veldig kjekt:-)

Jeg har selv innviet miniferien min med søstrene mine og verdens beste Selma(hunden til søstra mi) :-) hihi! Vi har bare en rolig tv-kveld foran oss!:-)

Lots of love fra meg 😘❤️😄

Julie Storlien

15.04.2014 kl.20:08

Hei hei!!

Så gøy at dere dro på tivoli idag da. Alltid gøy! Jeg har hatt så uflaks at jeg heller aldri har vunnet en stor bamse.. kjedelig. Gøy med litt morro på en tirsdag. Så ut som om dere har kost dere max idag, og mer blir det vel også i kveld med 5- retters og greier, hehe. Vi har vært ute på peppes å feira broren min sin bursdag, alltid hyggelig!!

Kos dere masse i kveld!!

Klem i fleng <3 love

Rebecca Fjeld

15.04.2014 kl.20:10

Haha, så gromt! :D Bamser er alltid stas på tivoli, og gud så fort pengene flyr! :p

Enjoy the night! :D

Annelin Otterlei

15.04.2014 kl.20:24

Jeg har ikke vært på tivoli på kjempelenge. Om vi da ikke regner med landstreffet i Lillehammer i russetiden, der det var et lite tivoli. Noen kompiser av meg var fast bestemt på å vinne den største bamsen der, og de små bamsene de vant alle gangene før gikk til meg og jentegjengen som ivrig sto å så på.

Tivoli er gøy. Spesielt i strålende sol, som jeg ser dere var så heldige å få! :)

Kos dere på date i kveld turtelduer! :)

Kos og klem fra meg :) <3

Charlotte M

15.04.2014 kl.20:44

Åhh, så gøy!! Synes tivoli er så koselig! Og det er ekstra gøy de gangene jeg er der, med tanke på at det ikke er noe jeg gjør så ofte! Hihi :-) Sukkerspinn og smokk-kjærlighet er et must når jeg er på tivoli, og jeg er alltid helt kvalm når jeg kommer hjem! Haha:-)

Nå sitter jeg er og spiser sjokolade og ser på tv! Det er så deilig å ikke måtte gjøre noenting på en tirsdag! Veldig unormalt for meg! Hehe! :-) Men dere får kose dere masse date med fem-retters! Klem <3

Christine Karlsen

15.04.2014 kl.21:10

Åå, så gøy :D Hørtes ut som en veldig bra dag :D

Christine Dattebayo c:

15.04.2014 kl.21:39

Så gøy! :D Og elsker skoene dine!

Elise Holand

15.04.2014 kl.21:40

Å det høres ut som en UTROOOOOLIG koselig tirsdagsformiddag ^^ tivoli som er så gøy :D skjønner godt at det ble svidd av noen hundrelapper, men man klarer ikke å la være å prøve seg på sånne boder ^^ og når han klarte å vinne 2 store teddybjørner til deg er det EKSTRA morsomt ^^ <3 håper ikke dere ble altfor kvalme av sukkerspinn, godterismokkene og karusellkjøringen ^^ og i dette fine været var det sikkert kjempekoselig ^^

Datekvelden er sikkert SÅÅÅÅÅ romantisk!!!! <3<3<3 tenk 5-retters + sprudlevann ^^ så utrolig koselig <3<3<3 det kaller jeg en ordentlig romantisk date!!! ^^ hils Dennis MASSE, og ha en fortsatt fin kveld ^^

Klem i fleng ;*

SYDETSELV

15.04.2014 kl.22:08

Så fine bilder :))

Ylva

15.04.2014 kl.22:30

Åååå Kristin, jeg var også i Istanbul nå fra torsdag til i dag, og når jeg fikk vite at du var der ble jeg jo helt sprø, jeg lette etter deg, men dessverre fant jeg deg ikke :(

Selvfølgelig en fin trøst med nye flotte innlegg på bloggen <3

Marita Malmgren

15.04.2014 kl.22:34

Det finnes virkelig ikke noe som er så koselig som tivoli, åh, det vekker såå mange barndomsminner <3 Tivoli var noe av det beste jeg visste og jeg var virkelig en reser på å vinne slik bamse konkurranser som dere vant i dag, fytti jeg var god :D Jeg er fortsatt tivoli jente og elsker å kjøre store karuseller :D For noen utrolig søte bamser dere vant da, åå <3 Kos dere MASSE ikveld, og take care honey :) Så deilig med påske, den nytes for fult med venner, familie, sol og enda mer venner <3 Stor klem fra Marita! :)

Wanda Luedy

15.04.2014 kl.22:37

Årh, så gøy!!! Du skriver bra :D

Tattavkvinnene

15.04.2014 kl.23:26

Aw, så koselig at han dro i land en skikkelig bamse til deg! Det er jo sånt man ser på film nesten bare ^^

Håper dere koser dere maks <3

siljepia

16.04.2014 kl.00:23

Det ser ut som at dere har hatt en fin dag :) Litt gøy å gjøre litt barnlige ting noen ganger :) Håper dere koser dere og får en fin date i kveld :) klem :)

Gaski

16.04.2014 kl.00:23

Så masse fine bilder! Elsker bloggen din. Alle innlegg er like inspirerende ;-)

Martine S

16.04.2014 kl.00:28

For ett sprudlende innlegg, Kristin! :-D og fiiine fargerike bilder som alltid!! Høres ut som dere har hatt en knall koselig dag, både med tivoli, vin og god mat. Og være på tivoli er faktisk ganske så koselig, og man går aaldri lei den følelsen av og prøve og få fatt i noen herlige bamser! Det er liksom noe med følelsen man får :D hahah! Finnes ett lite barn i oss selvom vi begynner og bli eldre ;-)

Kvelden min har gått bort til super hyggelig samvær med min kjære kusine jeg ikke har sett på lang tid, så det var utrolig koselig!

Puss på dej <3

Hannah

16.04.2014 kl.00:42

Ser ut som om dere koset dere på tivoli! :D

Jeg har brukt kvelden på å se pretty little liars:)

Frida Pedersen

16.04.2014 kl.00:57

Åh så herlig 😊 det hørtes faktisk skikkelig morro ut, man blir aldri for gammel for tivoli. I kveld har jeg hatt jentesnakk kg hygge på verandaen sammen mine to beste jenter! I morgen er det jobb og forberedelser til festligheter på torsdagen. Håper daten var perfekt❤️

camilla berg

16.04.2014 kl.01:03

Høres ut som dere koste dere veldig! :D nydelige bilder også!

Malin

16.04.2014 kl.01:40

Er du glad for at du slapp å bli stemplet som Paradise-Kristin eller Robinson-Kristin i etterkant av innspillingene, og heller bli kjent som StyleConnection? :)

Celina

16.04.2014 kl.07:55

åååh, så gøy :) Kan ikke huske sist jeg var på tivoli sist heller :) Men det kommer faktisk tivoli til byen i helgen, og jeg kommer hjem igjen på søndag så da skal vi ta med oss de to små trollene og kose oss der.. Men dem er vel bare en unnskyldning til att jeg skal få være ett lite barn igjen :) Tenk att det er noe man kan bli så glad for, og leke ett lite barn igjen :p haha... Håper dere hadde en suuper fin kveld i går og koset dere masse sammen! :)

Det er ikke noe problemer med komentarfeltet ditt ellerno sånnl, for jeg kommenterer her hver dag og klikker på "husk meg" hver gang men alikvel så har den glemt meg neste gang jeg er inne :/

Ingrid Charlotte

16.04.2014 kl.08:38

Å tivoli! DET gir gode minner det! Har ikke vært på et ordentlig tivoli siden jeg bare var en liten jente. Høres i hvertfall ut som dere turtelduer storkoste dere, så hyggelig å lese. Synes det er så bra at dere drar ut på sånne dater og gjør noe ut av tiden dere har sammen! Og gratulerer med store bamser, forresten haha! Husker jeg alltid siklet etter en så stor bamse, men fikk det aldri :/ Kanskje jeg må tilbake? :)

Malin

16.04.2014 kl.08:53

Hej Kristin!

Jag vill bara säga att du är bäst! Jag är så stressad så jag hinner inte kommentera så mycket längre, men jag läser dina inlägg och tittar på alla fantastiska bilder. Är så glad för att det går bra för dig för du är så jävla värd det och jag vet att du kämpar hårt. Det är verkligen underbart att få följa med i ditt liv och jag hoppas att du aldrig slutar blogga :)

Ibland önskar jag att jag bodde i Oslo och var bästis med dig och Belinda ;) <3

kram kram ha en fin onsdag!

tinamarijd

16.04.2014 kl.09:46

Hei:) Så utroolig gøy!!:D satte akkurat og snakket om sukkerspinn her selv. Hvor vi kom fra treningsøkt i hoppbakken, og på vei ned gikk på et lite tivoli, hvor vi endte med å kjøpe sukkerspinn:P ikke bra:P

Den dongerijakken du har der, hvor er den fra? Kjempekul!

Ha ei suuper påske :)

Veronika

16.04.2014 kl.11:04

Så herlige bilder, hahah, kjente jeg fikk lyst til å dra på tivoli selv! Tro meg, jeg kjenner meg ekstremt godt igjen når det kommer til bamsene, tror aldri jeg fikk kloa i en stor og fin drømmebamse som barn. Sånn er det vel. Superfet outfit!

Charlotte

16.04.2014 kl.13:05

Hei Kristin!

Jeg har et spørsmål angående denne roadtripen du hadde i USA..Holder på å planlegge en tur fra San Fransisco til LA med min kusine som vi planlegger å gjennomføre neste sommer.

Lurer på hvilket reisebyrå du booket alt gjennom?

Maren

16.04.2014 kl.13:17

Heii Kristin!!

ser ut som dere har det fantastisk, unner dere alt godt i verden <3

men jeg lurer på, hvordan redigerer du bildene dine? hvordan program bruker du? hadde vært sykt fett om du kunne ha laget en video eller noe der du viser :)

ELSKER bloggen din! <3

Sara Funderud

16.04.2014 kl.13:42

Åå, tivoli må jo bare være noe av det morsomste som finnes! Haha, neida, joda heheh.. Og for noen herlige bilder! Må nesten si at jeg fikk lyst til å dra på tivoli selv når jeg så på disse bildene!

Påskeferien min hittil har vært kjempe bra og i natt sov jeg over hos bestevenninna mi noe som var utrolig koselig og i dag drar jeg på hytta sammen med familien :)

16.04.2014 kl.14:39

Hææ, man må jo på tivoli i mai :o

Amalie

17.04.2014 kl.12:58

Tivoli ja! :) Det var så sinnsykt gøy! Her på Fevik er det et tivoli hvert år som kalles Fevik Messa! Men det er jo det samme hver gang så begynner egentlig å gå lei av det! :/

Jeg er så misunnelig på det håret ditt! <3

Ha en fin dag med Dennis! <3

AndreaB

17.04.2014 kl.13:28

Hvordan klarer du det Kristin!?! Haha jeg var generelt sikker på at du og Dennis hadde dratt av sted til USA eller noe liknende, for her var det sommerstemning på fullt nivå! Liknet ikke på Norge dette her, men wow jeg fikk lyst til å ta en tur på tivoli!

Nå er jeg litt gladere i fornøyelsesparker, så nå fikk du meg til å tenke på turen jeg tok til LOs Angeles i fjor sommer! Dro selvfølgelig innom Six Flags i Magic Mountain parken da. De har de syyyyyykeste berg og dalbanene i hele verden!!! Er så mye P gjøre der og vi hadde heldigvis fått "først i køen" pass av en vi kjente der, så digg var det å slippe alt av kø, for det var virkelig mange der! Ååååh savn altså! L.A. skal besøkes igjen, opptil flere ganger, og det blir forhåpentlig vis allerede neste sommer når jeg og venninnen min drar med EF!

Håper dagen på tivoli var fin, ser i hvert fall slik ut! :D

Kristin

18.04.2014 kl.17:10

åh! Tivoli på Paradise! <3 Fantastiske herlige bilder Kristin. Som alltid.. blir alltid så inspirert!

liza

19.04.2014 kl.15:50

Haha this is funny I have the exact same vest as Dennis! i know it's for boys haha but is's so comfy. i got it from junkyard too.

Ida Marie Hansen

20.04.2014 kl.00:14

Hahaha det så bare utroolig koselig ut! Tivoli er kjempestas, til tross for at jeg er ganske så pinglete når det kommer til karuseller.. Trives best med bodene jeg, hehe neida :)

Kjempekul outfit også! Ser forresten at dere nesten har sommer der, jeg kan meddele at snøen så vidt har begynt å smelte pga pissregn her.. Dere er heldige! :)

Dere er kjempesøte sammen, og det virker som dere hadde det utrolig koselig på tivoli <3

Sandra Lærum

21.04.2014 kl.22:14

Ååh, så fantastisk gøy og noe så SØTT! Dere er så utrolig søte sammen at det kan nesten ikke sies en gang. Jeg håper du hadde en super feiring, for det fortjener du! Du er den kuleste jenta jeg vet!

:)

22.04.2014 kl.10:40

Tivoli er ALLTID gøy, uansett hvor gammel man er, bare man har noen gode personer å være med! Om man kan si det på den måten? :P xx

Skriv en ny kommentar

hits