SLOW MORNING

Når det er påskeferie, er det ikke for sent å si god morgen klokken ett, så da sier jeg bare GOOD MOOORNING, darlings ♥

Har dere sovet godt, skjønnaser? 

Jeg prøvde å komme meg opp tidlig for å få gang på dagen, men sengen og armkroken til Dennis fristet altfor mye, så vi ble liggende å slumre til langt utpå formiddagen. Deilig, SELVOM jeg alltid får stress når jeg ikke opprettholder et høyt tempo. Denne påskeferien egentlig ikke er så mye ferie for min del, for selvom jeg skal trappe ned bittelitt, er det sinnsykt mye som ikke kan vente i en hel uke. Men vet dere hva? Det er faktisk helt innafor, for når man driver for seg selv blir man aldri lei av å jobbe rassen av seg. Hehe!

Ellers hygger jeg med gresk yoghurt toppet med musli, honning og friske blåbær, og skal om litt hoppe i dusjen og vaske ut bølgene fra fredag. HE HE! Jeg og disse vaske-håret-rutinene er ikke akkurat på topp som dere vet, men hvem pokker bryr seg så lenge man har godt humør og en god tørrshampo.. Hahahah!

Nyt tirsdagen, skjønninger ♥

Dere er best i test!

23 kommentarer

Oda Helene Hjørnevik

15.04.2014 kl.13:16

Så fin blogg du har! Håper du koser deg masse i påskeferien! Jeg hadde satt stoor pris på om du hadde tatt turen innom min blogg også! :D

Tanja Höglund Pettersen

15.04.2014 kl.13:28

Åh kristin <3

Annelin Otterlei

15.04.2014 kl.13:30

Påskeferie er toppen, og nå skinner solen utenfor stueveggen også. Desverre sitter jeg ved kjøkkebordet, med nesa godt plantet i skolebøkene mine. Akkurat nå frister det litt å pakke sammen bøkene igjen, og så finne på noe litt mer insipirerende.

Kos deg masse videre i ferien Kristin! :) (selv om du ikke har ferie)

Kos og klem fra meg :) <3

15.04.2014 kl.13:40

Kos dere og ha en fin påske! I Oslo eller Stavanger?stor klem fra bestemor!!!

Elise Holand

15.04.2014 kl.13:41

Det hørtes ut som en deilig morgen ^^ og frokosten så ikke så ille ut den heller :p hils masse til Dennis og ha en STRÅLENDE dag i det fine påskeværet ^^

KLEM ;*

Celina

15.04.2014 kl.13:41

Hahah, jeg ler meg ihjel av deg noen ganger :p tørrshampoo er helt fantastisk :) Ha en kjeempefin påskeferie :D

Charlotte M

15.04.2014 kl.13:48

God morgen skjønne deg! <3 Dagen har heller ikke startet helt for meg heller enda, men det gjør den vel heller ikke nå som jeg har ferie! Haha:-) Det er så deilig å være alene hjemme og ikke gjøre noe som helst! Men litt senere i dag tror jeg at jeg skal ta meg en tur på golfbanen! :-) Golfsesongen er jo i full gang nå, og for meg som spiller er det vel på tide å starte! Hihi :-)

Nyt dagen med Dennis! Klem <3

15.04.2014 kl.14:12

Ha en superfin dag Kristin <3

Katrine Solbakken

15.04.2014 kl.14:21

Hei Kristin!

Jeg har lest bloggen din siden det året du deltok på paradise hotel, da leste jeg nok fordi du var "ph-kjendis", men det er jo ikke grunnen til at jeg fortsatte, bloggen din er hvertfall bare blitt bedre og bedre!

Men så lurte jeg på en liten ting. Jeg forstår det sånn at du er fra Bergen, bor i Oslo og er mye i Stavanger, noe som passet meg utmerket for dette spørsmålet! Jeg og bestevenninna mi skal gjøre noe litt større for årets bursdagsfeiring, nemlig den store (kanskje ikke så stor for deg lengre) 18-årsdagen, og hadde tenkt å reise til en av disse byene. Så jeg lurte på hvilken av byene som har de beste uteplassene for oss som ("bare") blir 18?

Jeg har sett litt rundt på nett, men synes det er litt vanskelig å finne ut av det, så derfor spør jeg deg! :) Håper du kan svare så godt som mulig, det hadde jeg satt stor pris på! Stor klem :)

Frida Pedersen

15.04.2014 kl.14:22

Synes det er helt innafor å starte dagen kl 13, hadde jeg ikke skulle jobbe kl 11 i dag hadde jeg nok gjort det selv i dag <3 nå er det lunsjpause og det er det beste med å jobbe på kafé. Solen skinner i dag og det gjør kundene våre også!:-) etterpå blir det jentesnakk og sushi med en venninne, loveit! Klem og kos til verdens beste Kristin😊

Julie Storlien

15.04.2014 kl.14:45

Hei skjønneste Kristin! God tirsdag!!

Det er alltid greit å sove litt ekstra når man har litt fri. Det trenger jo enhver kropp og sjel, heh. Her skinner solen idag, og jeg har fått vært ute på en lang tur, noe som er en veldig fin måte å starte dagen på!

Ønsker deg en super fin dag videre!

Klem i fleng <3

AndreaB

15.04.2014 kl.15:14

Haha litt artig å lese at det å stå opp rundt ett ikke er normalt for flere, for det er det nemlig for meg! Utenom i går, da jeg og bror tok oss en 2 timers treninsøkt tidlig på dagen, så har jeg stått opp rundt ett hver dag siden lørdag! Uff det er vel ikke egentlig noe å skryte av? Men et godt sovehjerte er noe jeg alltid har hatt, og det å føle seg super opplagt etter en 12 timers soveøkt er HELT INNAFOR ;)

Høres ivertfall ut som du har det flott i Stavanger! Det gikk bra med Dennis og playstation altså? ;) Jeg må le av de dusje-vanene dine Kristin, jeg skulle virkelig ønske at jeg klarte å frastå dusjen noe mer, men jeg bare elsker å føle meg ren, ellers føler jeg meg "syk".. haha rart det der!

Nå skal jeg legge meg ut i sola igjen, er jo nesten sommer her!! Leser litt i en bok vi har fått av norsk lærern, samtidig som jeg leser litt blogger osv. God kombinasjon! :D

Gleder meg til neste oppdatering fra deg, kos deg med jobb og Dennis da! Ikke bruk hele påsken på jobb heller da Kristin ;)

Love<3

Martine S

15.04.2014 kl.15:38

Det høres ut som en perfekt påskemorgen! Ligge og dra seg litt utpå formiddagen enkelte dager er bare helt innafor det! Diiigg! ;-)

Her skinner solen, og det er heelt nydelig! Med en gang sola kommer frem blir man i ett helt awesome humør, jeg elsker det!! Alt er så fryd og gammen :-D spesielt og lese din blogg i tillegg, vakre du!

Ha en fabelaktig tirsdag videre, både du og Dennis!

Koskos <3

Kristin

15.04.2014 kl.15:39

Herlig med daffemorgener som jeg kaller det.. Jeg var desverre oppe tidlig for å jobbe.. Men så har jeg verdens herligste jobb på Make Up Store i Stavanger så det var jo ganske greit likevel ;)

Hannah

15.04.2014 kl.16:20

Ha en super dag Kristin ! :)

Helene Alvestad

15.04.2014 kl.16:20

Goood tirsdag herlige deg! :-)

Åå gleder meg til å sove leenge imorgen og resten av ferien. Ferien begynte idag kl 15.30 for min del. Jeg har vært på jobb siden kl. 08 i morges - men deilig med fri nå da :-)

Hahah du er så skjønn! Og jeg trenger også en real hårvask idag kjenner jeg - skal bli GYDD :-D (som vi sier her i Stavanger, hahah)

Kos dere masse med hverandre og ha en nydelig og solfult tirsdag videre! Stor klem fra meg <3 Glad i deg.

Ingrid Charlotte

15.04.2014 kl.16:26

Åh elsker sånne dager man bare ligger i senga og koser med hverandre til langt utpå dagen <3 Kjenner meg liiitt for godt igjen med hele den hårvask-saken, haha! Langt hår tar jo sååå lang til å vaske, og ikke minst tørke! :o

Tina Bolstad

15.04.2014 kl.18:05

HAhhahha! Du er ikke den eneste som står opp sent for å si det sånn. Nå som vi har ferie har jeg lagt meg kl. 4am, stått opp kl. 11am, lagt meg igjen kl. 6pm, stått opp kl. 9pm. Sånn er min rutine (veldig interessant)! Hehe.

Det høres jo ut som du har hatt en koselig morgen :) jeg håper du fremdeles har det like koselig. Jeg skal ta meg en tur ut, det er jo så fint vær i dag :D SMASK

Rebecca Fjeld

15.04.2014 kl.19:08

Kjenner til den der med at armkroken frister mer enn å stå opp altså, ihvertfall nå i ferien :)

Hahha, fantastisk! Flott at det ikke bare er jeg som er litt sløv med detta håret ;)

Håper dagen har vært knall! :D

Tattavkvinnene

15.04.2014 kl.23:15

Nam nam, det så skikkelig friskt og godt ut <3

Amalie

17.04.2014 kl.12:52

Påskeferien er helt herlig! Selv står jeg opp langt ut på ettermiddagen etter noen lange netter! :)

Den yoghurten så veldig god ut! <3

Håper du får en fin dag i dag! <3

Ida Marie Hansen

19.04.2014 kl.11:42

ååh deilig med slike morgener! Det er det bestei verden å våkne opp med sin kjære, og kose i timesvise med latter, pjusking osv.. åååh savner!

Du er utrolig flink med jobben du gjør, det må du altså bare vite! Du får jo igjen for det, men jeg kan tenke meg at det er slitsomt i blant.. Du er utrolig flink da, det skal du ha! Blir kjempeinspirert av deg, og du er svaret på at man får igjen for det man jobber med!

Stå på videre, du er et forbilde for utrolig mange mennesker <3

Sandra Lærum

21.04.2014 kl.22:10

Jeg vet akkurat hva du snakker om! Jeg har hatt det samme luksusproblemet hele påsken. Armkroken og kosen med kjæresten frister for mye for å stå opp.. menmen, det er vel bare påske en gang i året? ;-)

Jeg ser så opp til pågangsmotet ditt, Kristin. Og du er jammen tøff som står sånn på dag og natt! You go girl!

Skriv en ny kommentar

hits