WE LOVE THE 90'S

Hei igjen, deilige dere ♥

Jeg er oppe i luften ett eller annet sted, og har selvølgelig forhåndspostet et aldri så lite innlegg til dere. Viktig at bloggen oppdateres selvom man er på tur og offline, og nå tenkte jeg rett og slett å mimre litt, og samtidig ta dere tilbake til det glade nittitallet. 

Jeg kom over en artikkel på en eller annen svensk nettside, hvor overskriften indikerte at dette handlet om ting vi jenter synes var mega coolt på 90-tallet. Jeg måtte jo bare scrolle meg nedover siden, og punktene kunne ikke truffet meg mer og rett i hjertet. Jeg satt og smilte for meg selv mens jeg ble tatt med på denne magiske 90-tallsreisen, og bare, "oh yess!", "jaaaaa", "ååå, det husker jeg", "ååh, sånne hadde jeg jo".

Dere skjønner tegningen, og jeg vedder hele aksjekapitalet mitt på at dere som er født før eller på 90-tallet, kjenner seg igjen i denne kollasjen. Jeg glemmer aldri min begeistring for klesmerket Fruit of The Loom. Det var det kuleste merket EVER, og genserne herfra kombinerte jeg gjerne til jazzbukser i tricot og selvfølgelig Buffalos. De fantastiske Buffalo skoene glemmer vi aldri, og nå er de jo like kule som på 90-tallet. I hvert fall nesten? Tamagotchien var fast inventar i den bittelille ryggsekken som aller helst var rutemønstret, og lykketrollene stod på rad og rekke til pynt i settekassen. Åh! "settekasse", husker dere denne? Mulig det vare var på vestlandet vi gav trehyllen med små rom, akkurat dette navnet, men fresh var den, og inni stod det mye rart på utstilling. 

Favorittfilmen var selvfølgelig Fucking Åmål, den så jeg om og om igjen, og TV-serier som Full House var det viktig å følge med på. Jeg elsket Full House, og det gjør jeg fortsatt. Hahahah, en mer sjarmerende dårlig serie finnes ikke, for ikke å snakke om "Er du mørkredd". Hahhaha, husker dere "Er du mørkredd"? Denne serien hvor en gjeng ungdommer fortalte spøkelseshistorier ved bålet ute i skogen, ble sendt på NRK hver lørdag. Etter barneTV, selvfølgelig, og jeg glemmer aldri hvor redd bestisen min i nabohuset og jeg var, da denne serien snurret på skjermen. 

Hadde du "sticky hands" med deg på skolen, var du garantert klassens tøffeste, selvom den klissete hånden ikke lenger var klissete etter noen timer i aktivitet. Jeg husker at jeg prøvde å vaske disse sticky handsene med zalo for å få tilbake "klisset" eller hva jeg nå skal kalle det, men dessverre var disse skikkelig gøy med det samme du tok de ut av pakken. 

En annen ting som var kulere enn noe annet, var selvfølgelig "chokers" smykkene, som ofte lå ved som gave i bladet "Girls". Scrunchies holdt hestehalen på plass og gjorde den samtidig superfresh, og skulle hestehalen være litt ekstra kul, tok du i bruk en Topsy Tail, som resulterte i en fin "schvong" aka løkke (eller hva jeg nå skal kalle det). Minismokkene i plastic fantastic var dødskult å henge på skolesekken eller rett og slett rundt halsen, og hadde du en sånn smokk var du liksom kul uansett. På leppene påførte vi roll-on lipgloss som smakte jordbær, og disse var faktisk helt FAB. Jeg glemmer aldri sommeren da alle jentene på haugen syklet til Lagunen kjøpesenter, for å få fatt i nettopp disse lip glossene. Jeg tror de kostet 10 kroner, vi kjøpte dem på Nille, og vi elsket dem. Åh! Memories ♥  ♥  ♥

Den kuleste musikken var det Bomfunk MC eller Spice Girls som stod for, og Coca Cola jojo'en ble flittig brukt i den koreograferte dansen til nettopp Spice Girls? Asså? Er det rart jeg elsker 90-tallet og at jeg faktisk er født på 80-tallet?? Jeg er så uendelig glad for at helt sjuke ting som det her var det som interesserte meg på den tiden, og det eneste jeg er litt lei meg for, er at jeg ikke har tatt vare på all den galskapen her. Heldigvis husker jeg gjenstandene og gleden rundt det å ha dem som om det skulle vært 90-tallet i går, og disse bildene var rett og slett vanvittig fine å se tilbake på. Happy 90's sier jeg bare? 

Hva er det dere husker aller best fra det glade 90's? Noen som hadde noen av tingene over her, eller?? Heheh! 
Skrives når jeg lander, beauties ♥

SMASK

46 kommentarer

camilla berg

12.04.2014 kl.17:26

Stilig innlegg! :D Ha en strålende fin dag!

Hannah

12.04.2014 kl.17:29

Morsomt innlegg! :D

Åh, husker godt de roll-on lipglossene ja!

12.04.2014 kl.17:30

Gikk du på slåtthaug?

Helene Alvestad

12.04.2014 kl.17:31

Ååh Kristin sååå kjekt med slikt innlegg! Ble litt mimring ja når jeg leste gjennom dette her :-D

Jeg er født i 94 selv, så jeg husker jo endel som - fullhouse var favorittserien (eeelsket spesielt Olsentvillingene), for ikke å glemme de fantastiske og sjarmerende lykketrollene som du har bilde av her med supersøtt hår som en fikk av tannlegen dersom en hadde vært flink!! Husker det var høydepunktet og jeg satt bare å tenkte på det i stolen for sjekk (Skulle ønske vi fikk det enda, selv om jeg er blitt 20 år så hadde ikke tannlegebesøkene blitt like skumle) hahaha :D :D

Fantastiske minner, følte 90tallet var så fargerikt og nyskapende på mange måter - veldig morsomt!

Håper du har en fin flyreise - gleder meg til oppdatering fra deg senere skjønne :-)

Stor klem fra meg <3 <3

s

12.04.2014 kl.17:36

Bukse med splitt bak og singlett utenpå genseren;) Det var tidet det!

birgitte knutsen

12.04.2014 kl.17:42

Er det noe jeg savner så er det 90 tallet!

Venninne gjengen lekte Spice Girls foran speilet. Jeg var bestandig Baby spice siden jeg var den blonde^^,

Backstreet Boys var de store heltene og Tamagotchien vekte foreldrene mine om natten:P Pokemon var det mest populære på tvn og samlet man på pokemonkort var man kul. Ukelønnene gikk på å kjøpe Spice Girls bilder på den lokale Joker butikken. Gleden var stor den dagen jeg fikk mine første par med Buffalo sko. Aqua,Toy-Box,Britney Spears og Aron Carter var noe av de som ble spilt mest på cd spilleren. Det er virkelig mye som gjør at 90 tallet er det beste 10 året!

AndreaB

12.04.2014 kl.17:42

Åååh, selv om jeg ikke husker mye fra 90 tallet så husker jeg da noen små ting - til tross får at jeg var kun fire år da vi entret 2000! Tamagotchien ble jo tatt med videre inn i 00, samt lykketrollene, jojoene, minismokkene og chokers smykkene som jeg husker at jeg selv brukte helt til jeg fylt 12 år!!

Når du forteller om dine 90talls dager får jeg så lyst til å oppleve dette, men det blir nå litt vanskelig :P er nok å høre historier av storebror på 25 år ;)

Nå er jeg ferdig med å vaske huset, så nå skal påskegodtet og påskequizen frem, om bare påskeværet kom tilbake.. Men det går så bra, jeg skal uansett sitte inne og oppdatere bloggen din hele dagen helt fåtall du kommer frem til hvor enn du er på vei!!

God tur videre! :D

12.04.2014 kl.18:23

kjempegod ide til innlegg! Jeg er født i 93 men husker alle disse greiene veldig godt ;P

Marita Malmgren

12.04.2014 kl.18:24

Hahah, åå, dette vekker virkelig minner! Du snakker til og med om ting jeg faktisk helt hadde glemt, morsomme greier altså.. Miss the old days sometimes.. Håper du har det bra :) Marita! :)

Elise Holand

12.04.2014 kl.18:28

Å så utrolig kult innlegg! ^^ selv er jeg født akkurat på slutten av 90-tallet så kan ikke si at jeg husker disse tingene, men jeg har hørt om dem ;) og fucking åmål har jeg sett hvertfall 1 gang. Det virker som om å vokse opp på 90-tallet ikke var så ille? I forhold til det du sier i dette innlegget og viser med bilder virker det faktisk gøy ^^ så koselig og fritt liksom... :p og som du har sagt selv; noen av greiene som var populært da er faktisk på vei inn igjen nå ^^

Gleder meg til å høre hvor du har landet når du er nede på bakken igjen ^^ nå har jeg gått og vært nysgjerrig leeeeengeeeee ^^ så du får be piloten om å skynde seg :p

Klemz og kyss ;*

Annelin Otterlei

12.04.2014 kl.18:57

Åh minner! Selv om jeg ikke er født før 1994 så har jeg likevell mange gode minner med mange av disse tingene. Hadde selv massevis med "chokers". Husker jeg syntes jeg var helt awesome når jeg hadde de på. Tror jeg var en av de få av venninnene mine som hadde de. Så da var jeg jo enda kulere. haha

Gleder meg til å lese første oppdateringen fra den hemmelige destinasjonen din. Jeg er så utrolig spent!

Kos og klem fra meg :) <3

Gro

12.04.2014 kl.18:57

Om jeg husker! Så kult, for de megastrikkene og sticky hands hadde jeg helt glemt! Jeg husker at slengbukser ble populært igjen på midten av 90-tallet en gang, for jeg var sååå fornøyd med mine stramme svarte glitterbukser (!), med meeeegasleng nederst. Haha!

Åsså husker jeg vi hele tiden hoppet strikk, gjør unger det fortsatt eller? Åh, det var gøy! Nå fikk jeg nesten lyst til å prøve det igjen! Hahaa

Charlotte M

12.04.2014 kl.18:59

Haha, så mye gøy! Jeg lurer veldig på hva jeg kommer til å tenke om meg selv når jeg blir litt eldre! Hehe:-) Selv er jeg født på 90-tallet og husker ikke så veldig mye fra denne tiden, men noe jeg husker er de spillekontrollene som er på bilde øverst i høyre hjørne! Jeg husker jeg ønsket meg de SÅ mye, og ble helt i 100 da jeg fikk en! Hehe! Men jeg merker at teknologien har endret seg siden den tid! De som er like gamle nå, som da jeg fikk den spillekontrollene ønsker seg sikkert en iPad eller lignende! Hehe

Ha en super lørdag videre! Nå gleder jeg meg veldig til å få vite den store hemmeligheten!! Hehe! Klem<3

Gro

12.04.2014 kl.19:06

Og sprettball! Ogogog. Nå ble jeg i skikkelig mimrehumør. Hehe :)

Gleder meg også til å få vite den store hemmeligheten din ja :D

Sara Funderud

12.04.2014 kl.19:19

Føler meg liten nå ass (01'er her) hahah, men husker faktisk flere av disse tingene her fra bare til og med da jeg var mindre!

Veronika

12.04.2014 kl.19:37

97er her, så litt sent på 90-tallet, men litt husker jeg da! Sticky hands, blant annet. Finnes jo ingenting som er like artig som å se tilbake og mimre over hvordan ting var! Blir alltid litt sånn "uhm, hvordan kunne mamma virkelig tillate ungen sin gikk i det der?", spesielt over de store, lange støvlettskoa med pels på. Guuuriland, godt det er annerledes nå, selv om det er rart hvordan det var inn der og da. Er vel sånn om noen år fra nå også? Godt man forandrer seg også!

Jeanette

12.04.2014 kl.20:00

Ble født på midten av 90-tallet, så husker ikke så mye. Men husker at Full House ofte var på tvskjermen etter skolen også på starten av 2000 tallet. Elsket den serien :) Spice Girls er også noe jeg fortsatt hører på, man går jo egentlig ikke lei ''Wannebe'' og ''Spice up your life'' :)

Julie Storlien

12.04.2014 kl.20:04

Hei hei - igjen!

Jeg ble født på 90-tallet men jeg husker en del av disse tingene. For flere av dem var også i begynnelsen av 2000- tallet. Jeg husker spesielt den lille skjermen der du hadde et lite dyr man skulle mate, det lille trollet, sticky hands og de rulleapplikatorene med smak. Haha, kjempe gøy å se tilbake på sånne ting.

Håper alt står bra til med der du skal! Det blir SÅ spennende å høre hemmeligheten, hihi.

klem i fleng

Tonje

12.04.2014 kl.20:12

Hahah, hugse godt lykketrolla, hadde ein haug av dei, åsso dei smukkane :D

Sandra

12.04.2014 kl.20:17

Oh my gosh å jeg savner de lipgossene!

theresekristina

12.04.2014 kl.22:13

Åh herreguuud så kjekt å lese! Hadde vel det meste av ditta, ja :) Fekk eit akutt sakn etter lipglossane no kjente eg, dei var jo såå søte! Gudane veit kor mange eg hadde, men det var ein del for å sei det sånn.

Kine

12.04.2014 kl.22:31

Haha! For et fantastisk innlegg! Jeg ble født i 1990 så jeg fikk akkurat med meg hele 90-tallet :P hehe.. Jeg husker alle disse tingene kjempe godt! Noe mer jeg husker er at det var populært med bukser med skjørt på, hvis du skjønner hva jeg mener :P

siljepia

12.04.2014 kl.23:06

Mye av de bildene husker jeg,er jo født ved 89, så vokst opp ved 90 tallet. Full house fulgte jeg også godt med når jeg var liten , fin serie det da :) jeg husker spesielt godt spice girls bildene jeg og ei i klassen på barneskolen byttet på og satte så pent inne i albumene våre ;) hehe .

12.04.2014 kl.23:54

Haha, jeg er bare født i '95 men husker mye av det der! Var spesielt stor fan av Spice girls heheh

Maria

13.04.2014 kl.00:45

Haha, jeg husker masse av disse tinga. Den fucking åmål filmen har jeg hatt i mange år nå, også husker jeg hadde sånn lipgloss. Artige saker :)

Martine S

13.04.2014 kl.02:36

Ååååh Kristin! Nå begynte jeg og mimre også! GUD for en fin tid! Er født på 90 tallet, nærmere bestemt 92! Jeghusker mye av det du har ramset opp. Full house MÅTTE jeg også følge med på, det var ett must! Spice girls var jeg en gedigen stor fan av - for og ikke glemme backstreet boys, aahahaa!! Det som jeg husker var populært var slike bukser med kort skjørt over, haha! pluss slike millitærbukser.

Og alle disse pokemonkortene mine. guuud så populært det var! Husker spesielt en episode, hadde masse stjernesjeldne pokemonkort i lomma på vesten min - og mamma syns den så så møkkete ut og putta den i vaskemaskinen. Skuffelsen ble STOR da alle de stjernesjeldne kortene mine ble vasket ut, og den skuffelsen varte i mange daager etterpå husker jeg! haha. Datadyr var jeg veeeldig glad i! åh.

ooog en ting til, slike POG brikker var veeldig populært på midten av 90-tallet!

Så gøy det var og mimre og se tilbake litt :D

Kos deg videre skjønne deg! :)

Ingrid Charlotte

13.04.2014 kl.09:46

Åh, haha minner! Fikk selv aldri lov til å ha Buffalo-sko (var litt for ung da det var kult, født i 96), så jeg var jo dessverre knust. Meeen, når jeg ser tilbake er jeg glad jeg slipper å ha bilder av meg med de svære klossene på føttene haha! På barneskolen samlet vi på alt, det gikk periodevis i pokemonkort, bayblades, klinkekuler osv. Haha, så koselig å mimre om sånne ting. Og de ballene fylt med gugge man kan klemme på, åå! De hadde visst gift i seg, jeg ble jo selvsagt knust da jeg måtte kaste min :(

Ciina

13.04.2014 kl.10:01

Haaha! Det var tider det, buffalo skoene var bare helt topp.. Jeg har faktisk 1 sko hjemme hos pappa.. Men bare 1? kan ikke fatte det :p haha..

Frida Pedersen

13.04.2014 kl.10:54

God morgen og god søndag Kristin. Håper du har kommet trygt frem til destinasjonsmålet<3 hehe jeg tror jeg hadde akkurat samme reaksjoner og tanker i hodet mitt når jeg leste dette innlegget som du hadde da du fant inspoen til det. Selv om jeg kun har fått med meg litt over halve 90-tallet er det mye her jeg husker godt og som jeg har et minnerikt forhold til<3 spesielt, lipglossene, sticky hands og coca cola jojo'en er noe av det jeg husker best i tillegg til settekassen til søsteren min som jeg var så ekstremt missunnelig på:-) det er så gøy å mimre sånn <3 nå sitter jeg på verandaen i solen og nyter frokosten før det bærer avgårde på jobb, helt om natten helt om dagen er mottoet mitt i dag ettersom jeg hadde det veldig hyggelig med gode venninner og bobler l glasset går da en av mine nærmeste feiret 20 år. Heldigvis er formen mye bedre enn den var kl 05.. Ha det toppers, snakkes :-) klemmer

Rebecca Fjeld

13.04.2014 kl.10:57

Nå skulle jeg ihvertfall ønske jeg var født tidligere! Allikevel husker jeg søsteren min hadde diverse av disse tingene, spesielt Buffalosene. Jeg som 4-5 år syntes de var helt fantastisk kule, det samme med tamagotchi. Det må ha vært så artig å være ungdom på 90'tallet! :D

Marianne

13.04.2014 kl.11:16

Nå sitter jeg og smiler fra øre til øre. 90 tallet var tider!!!!

Amalie

13.04.2014 kl.11:59

Selvom jeg er født i 2000 husker jeg Tamagotchien! :D Og lykketrollet var med meg hele tida! :D

De Lip-Glossene var jo bare helt hærlige! Husker jeg tok det på rundt leppene, opp til nesen og ned til haka! :D

Og søsteren min hadde sånn smykke! :D

Jeg ler meg skakk..! :D

Jeg har faktisk Tamagotchien enda! :) Men hvor?! ;D Haha!

Ha en fin Sun Day! <3

Line

13.04.2014 kl.11:59

Skulle ønske. Eg var født tidligere no jaa:) så artig å lese hehe 😃 ha en fin dag viderer ❤️❤️

AndreaB

13.04.2014 kl.12:15

Kristin du dreper meg!! HVOR ER DET DU BEFINNER DEG NÅ?!?! :D

:)

13.04.2014 kl.13:29

Jeg ble født litt sent på 90 tallet, men hadde og husker likevel mange av tingene som du har nevnt over. Det kan kanskje også være fordi broren min ble født tidlig på 90-tallet, så jeg fikk litt fra han! hahah Og søsteren min viste meg vel en del ting også!! :) Jeg husker også godt disse klissehendene, kjedet som skulle sitte stramt på halsen og tamagoochien, selv om jeg ikke hadde en selv, så lånte jeg av kusina mi! haahh :) Elsker også 90-tallet, men er vel også mest fordi jeg ble født da! hahah :)

:)

13.04.2014 kl.13:30

Og også de roll-on lipglossene!!! Jordbær var min favoritt! :) xx

:)

13.04.2014 kl.13:31

Husker moren min også kom hjem en gang med "signerte" spice girls postkort som hun hadde kjøpt! (eller noe :P) har de fortsatt tror jeg! :)

Wenchis

13.04.2014 kl.13:32

Haha,jeg er jo 86-modell jeg og, og kjente meg igjen i ALT du skrev. Det gode 90-tall altså. Good times :D

LisbethS.

13.04.2014 kl.13:42

Du spilte ikke med pog da ? :-D

tatjana

13.04.2014 kl.14:48

Oh I remember tamagochy and I loved it!

Sandra Lærum

13.04.2014 kl.15:18

Jeg ble født på 90-tallet, men ganske sent (1996) så jeg husker ikke så mange av disse tingene.. men da jeg ble litt eldre tok jeg fram lekene til søsteren min som er ti år eldre, og DER var mange av disse tingene innkludert! Haha så gøy at du skriver om det i et innlegg, elsker sånne minner <3

Elisabeth

13.04.2014 kl.15:42

POG! de runde pappbrikkene man spillte om. husker vi samla de i laaange rør og hadde de med på skolen! og ja, fruit of the loom! her i ålesund var det aller kuleste å ha en grønn Fruit of the loom genser med hette og en burgunder uten hette utenpå. Loss sixty eller Lois bukse og buffalosko! DA var men kul! HAHA! Takk for dette innlegget!

Silje Magnussen

13.04.2014 kl.19:36

Haha, herregud, husker det som om det skulle vært i går, selv om jeg ble født ganske sent på 90 tallet så husker jeg mye av disse tingene.....

Reidun Beate

14.04.2014 kl.00:15

Dette innlegget tok meg tilbake til barndommen. Herreguuud så dilla jeg var på chokere og sticky hands.. hjelpe meg. :D

Karoline

14.04.2014 kl.02:23

Hahah så herlig! Er selv født i 1992 og husker derfor ikke alt dette, men en good del :D

Ida Marie Hansen

18.04.2014 kl.19:38

Åååh så utrolig gøy å se tilbake på! Nå ble ikke jeg født før slutten av 90-tallet, men mye av tingene over husker jeg veldig godt, og fulgte meg til begynnelsen av 2000 også. Lykketrollene, sticky hands, jojo, klesstilen ååh! Koselig å se tilbake på, er glad jeg fikk være en del av det :)

Jeg husker spesielt musikken fra 90 tallet! Hahah gode minner..

Veldig morsomt innlegg! Digger deg, stå på , du er fantastisk :)

Skriv en ny kommentar

hits