SMOOTHIE MORNING

God morgen, fininger ♥

Håper dere har sovet like godt som Fokus og meg, og at dere klar for en ny dag. Det er torsdag, vi er enda nærmere helgen og påskeferie, så nå regner jeg med at de aller fleste av dere teller timer til ferie. Hehe! Hva er planene deres for påsken, egentlig? Noen som skal til fjells? 

I år er første gang vi jentene ikke drar på påsketur sammen, og det gir litt mixed feelings. På den ene siden er det helt innafor å ikke skulle drikke seg fra sans og samling 5 dager på rad, for så å stå å hoppe og danse på bordene på afterski? På den andre, er det selvfølgelig noe som ikke blir det samme når vi i år ikke skal spise påskefrokost og påskegodt sammen, MEN? I år tar jeg påskefeiringen i Stavanger med kjærleiken og Fokus, og det finnes ikke noe annet jeg har mer lyst til enn akkurat det. Guri land som vi skal kose oss, og jeg gleder meg max!

Jeg sitter her og våkner skikkelig til liv med radioen på full guffe, kaffe i koppen og en smoothie foran meg. Jeg skal på et kurs i noe ekstremt kompliserte greier om ikke lenge, så da gjelder det å være frisk og opplagt, slik at jeg klarer til å suge til meg all informasjon. Satser på at denne informasjonen suser rett opp i topplokket, og nå ser jeg at klokken er blitt såpass mye at jeg blir nødt til å komme meg ut av døren. 

Vi skrives senere, superstjerner! Måtte dere få en nydelig torsdag ♥

Klem i fleng 

25 kommentarer

Veronika

10.04.2014 kl.09:44

Gleder meg skikkelig til skoledagen er over i morgen, og jeg kan kaste på meg joggisen og nyte påskeferien. Har ingen fjellplaner, men jeg reiser til varmere strøk mot slutten av ferien og resten skal jeg egentlig bare nyte og samle krefter på. Unne meg litt påskegodt, mest sannsynelig.

Kos deg masse med Dennis og Fokus, selv om det blir en litt annerledes påske enn hva du er vant til! :)

Annelin Otterlei

10.04.2014 kl.09:54

Selv om det blir masse eksamenslesing i ferien så skal det bli supergodt å komme hjem til mamma og pappa. Og massevis med påskegodt skal det også bli!

Ha en fin dag Kristin! I morgen er det ferie! :D

Kos og klem fra meg :) <3

Ciina

10.04.2014 kl.09:54

Påsken blir det ikke noe særlig feriring av, men kan nokk hende det blir en fyllekule:p det bare skjer jo plutselig :) Så kjipt, skulle veldig gjerne kunne dratt på fjeller og drukket med skikkelig ned :p haha... Ha en finfin dag Kristin! Det skal jeg :)

Helene Alvestad

10.04.2014 kl.09:57

God morgen Kristin <3

Påsken blir nok helt supert med kjærestekos - er jo bra med litt forandringer også, så lenge en ikke glemmer vennene sine oppi det hele - så er det faktisk helt okei! Og det vet jeg du aldri ville gjort <3 gode du.

Så spennende - hørtes gøy ut med slikt et kurs, du må kose deg masse!:-)

Ønsker deg en nydelig dag til deg også skjønne! Klem i fleng :) LOVEU.

Rebecca Fjeld

10.04.2014 kl.10:13

Guud morning! :D

Påsken skal omtrent bare brukes til å lade opp batteriene til en tung eksamenstid som kommer så fort ferien er over.

Høres ut som du får en snasin påske til tross for litt tradisjonsbrudd, men det er litt slik det skal være iblant det :)

Enjoy dagen, og lykke til på kurs! :)

Ing

10.04.2014 kl.10:51

Så koselig med kjærestepåske da! Selv brukes påsken for min del til å pusse opp soverommet mitt! Bytter til et nytt rom (sikkert 3 ganger større enn det jeg har nå), så da er det masse nytt som skal handles inn, vegger som holder på å males osv. Kjempespennende!!

Charlotte M

10.04.2014 kl.10:53

Åhh, som jeg gleder meg til påskeferie nå!! Det skal bli så deilig!! :)

Har ikke så veldig mange planer i påskeferien, jeg skal egentlig bare slappe av og dra på noen småturer! Jeg gleder meg ihvertfall veldig!! :-)

Ha en fin dag!! Klem<3

Hannah

10.04.2014 kl.11:00

God morgen Kristin! :)

I ferien skal jeg bare slappe av ! Være med venner og bare nyte at det er ferie:)

Ha en fantastisk dag :D

Cecilie Lien

10.04.2014 kl.11:13

God morgen fine deg! :) høres ut som du skal få en fin påske da, selvom du ikke reiser til fjells. Mine planer er å muligens ta meg en tur til Stavanger i begynnelsen på neste uke for å blant annet besøke bestiss og ponnien, før jeg reiser en tur til hytta på onsdag hvor jeg skal låse meg inne hele dagene for å øve til matteprøve. Wuhuu.. Haha!

Du får hvertfall kose deg, og ha en super dag videre! Jeg må nok begynne å forberede meg mentalt til vrengecamp i natt. Ser frem til en hel natt utendørs, uten søvn og masse alkohol! Russ14 to go! Hahaha wiii :D klemmer <3

Hayley summer

10.04.2014 kl.11:47

Skal reise til Bergen i morgen å besøke familien, skal være der i hele påskeferien

:)

10.04.2014 kl.12:02

Jeg skal på hytta med mamma og pappa, også kommer søstra mi, nevøen min og samboeren hennes på besøk, heeeeleee veien fra Trondheim! :D Gleder meg KJEMPEMASSE!!! :D :D :D Får kanskje også besøk av flere kusiner og tanter og besteforeldre++ :P :) Kos deg masse med dine!! :) xx

Kine

10.04.2014 kl.12:15

My little pony <3 Det glasset var driiit skjønt!

Påsken min kommer for det meste til å gå med på å skrive bacheloren... Herlighet som jeg hater denne oppgaven, den tar såååå mye tid.. Men jeg skal presse inn en liten tur til Bergen i slutten av påsken da :)

Jeg lurte forresten på en ting. Du som bytter neglelakk så ofte, hvilke produkter bruker du for å holde neglene friske og fine. Mine negler blir skikkelig slitt av å bruke mye neglelakkfjerner...

AndreaB

10.04.2014 kl.12:30

Ingen planer for påsken her dessverre... Familien snakker om å ta seg en god harrytur til Sverige når ferien starter, da blir det masse påskegodt og antageligvis et par nye converse, for converse er livet! passer til alt<3 I tillegg får jeg øvelseskjøre hele veien til og fra, så det kan bli spennende!

Høres så gøy ut med slike jenteturer på fjellet i påsken, gleder meg til jeg kan gjøre det! :D Men å pleie kjærligheten med Dennis (og Fokus) håres også ganske så bra ut syns nå jeg! ;)

Lykke til på kurset da Kristin! :D

Silje Bye Rønningen

10.04.2014 kl.13:14

Gleder meg skikkelig til morgendagens fredag og tentamen dag er over.. men skal til fjellet å det er ikke akkurat noe jeg er fæn av så.. men heldigvis bare hælga da så skal jeg på hytta å slappe av å møte ei venninne jeg ikke har skjedd på 1/2år så det blir kos :)

lykke til på kurset Kristin! :)

Line

10.04.2014 kl.13:40

Når en når en viss alder så er det helt andre prioriteringer enn fest og fyll. Mange er etter hvert i etablerte parforhold og gjør helt andre valg enn før.

En riktig god påske ønskes deg.

Frida Pedersen

10.04.2014 kl.14:35

Faktisk kan jeg slippe påskeferien litt tettere innpå meg nå da jeg skal pakke sakene mine og reise fra lillestrøm og hjem. Eksamenslesingen pågår egentlig jo fortsatt men jentene i kollokviegruppen bestemte oss for å begynne påsken en dag før :) Planene mine er å slappe av, studere litt, spise masse god og usunn mat og godt og ha noen koselige kvelder med venner og familie, kanskje jeg til og med stikker en tur opp på fjellet i påsken en liten helg med mams og paps :D Glasset ditt var utrolig søøtt <3 Elsker sånne ting, har en selv med disneymotiv :D Håper kurset gikk bra og at du var frisk og opplagt, nå skal jeg vaske opp, rydde i leiligheten og pakke sammen resten før turen går til togstasjonen via sats! God torsdag til deg Kristin :D

10.04.2014 kl.16:12

haha søtt glass :D

Line

10.04.2014 kl.16:23

Hei igjen gode deg ❤️ litt synd at du ikke for vært med å reise på vennetur denne gang men du for jo treffe din kjære DENNIS🌹 håper så at påsken din blir bra med Dennis å Fokus å gler meg så uendelig mye til å vite hva den hemmeligheten/overraskelsen er 😆 i påsken så skal eg en tur til besteforeldrene mine å være med venner 👍 gler meg så masse til å bare kunne ta på seg joggebukser å ikke sminke seg å SOVE leeenge 😆 gler meg å til påske kosen å lese bloggen din hvert innlegg 😆❤️👍

Erle

10.04.2014 kl.17:04

så herlig, håper du får det helt fantastisk!

Tonje

10.04.2014 kl.17:27

Må kose deg masse i påsken med Dennis og Fokus! :D

Veldig spent på den hemmligheten du har!

siljepia

10.04.2014 kl.18:05

God ettermiddag ;) Jeg skal ikke noe spesielt i påsken som er planlagt,så med andre ord bare være hjemme :) Du får sikkert en like fin om ikke enda bedre påske i år nede i Stavanger :) <3

Håper det gikk bra på kurset du skulle på og du har hatt en fin dag så langt ellers :) klemmer :)

Kristin W

10.04.2014 kl.19:37

Ååå, jeg gleder meg til å høre hva du har på gang! I påskeferien skal jeg til Paris!! <3 Jeg har aldri vært der før og elsker å reise så jeg gleder meg maks! Jeg kjenner at det skal bli godt med en liten pause fra Norge.

Ida Marie Hansen

10.04.2014 kl.20:58

JEG TELLER NED TIL FERIE!!! Er så utrolig klar nå, herregud det skal bli så fantastisk. Mine planer er å dra på hytta med typen og familien hans, før vi drar på hytta til min familie og litt jobb da såklart.. Uansett blir det utrolig deilig, men jeg vet at det kommer til å gå så utrolig fort! Føler aldri at jeg får gjort alt jeg vil før det er tilbake på skolebenken igjen.. Jaja, godt med en pause blir det uansett!

Forandringer er rart, men ofte er det veldig positivt! Jeg er sikker på at du får en fantastisk påskefeiring uansett :)

Endelig er jeg ferdig med siste prøven før påske! Det føles som om jeg er ti kg lettere, og nå er jeg mer klar enn noen gang for litt avslapping fra skole!

Klem til deg også <3

Amalie

10.04.2014 kl.22:10

Jeg teller selvfølgelig ned! Det er alt som teller i hodet mitt nå! Jeg har så innmari lyst på ferie nå! :D

Jeg har egentlig ikke noen planer for påska i år! :) så det blir vel til å sitte litt i sola og være ute med venner! <3

God natt! <3

Sandra Lærum

12.04.2014 kl.15:50

GØY :-D

Mine planer for påsken er å reise på hytten med familien i dag, og på mandag flyr jeg til Trondheim for å tilbringe resten av uken med kjæresten min! <3 det er SÅ herlig, og påske er jo superromantisk med masse godteri og kakao og film på tv'en! Jeg håper du og Dennis får en strålende påske :)

Skriv en ny kommentar

hits