HAPPY HOUR

God ettermiddag, mine fine ♥

Fy søren for en glad dag dette har vært, og selvom været er crap kunne ikke denne dagen vært bedre. Jeg nevnte jo for dere tidligere i dag at jeg skulle i et møte i dag, og dette møtet var så spennende, inspirerende, gøy og motiverende, at jeg på et tidspunkt uttalte at det holdt på å gå for meg? SÅ FAB var det faktisk, og selvom det kanskje ikke er innafor å komme med en slik uttalelse, fikk jeg i hvert fall frem min enorme begeistring. HHAHA! 

Nå MÅ det faktisk bare bli helg sånn at jeg omsider kan avsløre hva jeg har på gang, og dette møtet tidligere i dag fikk meg faktisk om mulig, ENDA mer giret. Halleluuuja! Etter inspirerende samtaler og en notatblokk stappfull av kreative skriblerier, var det tid for en nydelig lunsj på min favorittkafé, Liebling, sammen med min favoritt Pay, og her ble vi sittende og skravle over den fantastiske Liebling tallerkenen med deilig innhold. Bilder fra både maten og kaféen har dere sett mange ganger før, men denne plassen fortjener sååå mye oppmerksomhet, og er dere noen gang på jakt etter en matbit i sjarmerende omgivelser her på Løkka, MÅ dere faktisk ta turen innom.

Genser fra Nelly (her) // Ny jakke fra CLWR/Junkyard (her) // Skjerf fra Monki 

Nå skal jeg vaske klær, rydde leiligheten, svare på noen mails, og til slutt begynne å pakke kofferten. På fredag kjører Fokus og jeg til Stavanger, og på lørdag flyr jeg fra Sola til en foreløpig hemmelig og spennende destinasjon. Stay tuned, sier jeg bare! Dette blir helt forbanna RÅTT!

Hva er planen for deres i kveld? Snart helg og påååskefeeerieeee! Wuuuhuuuuu ♥

LØØV 

35 kommentarer

Cathrine Nilsen

09.04.2014 kl.18:27

Åååh, så spennende! Gleder meg til å høre mer :D

Ha en fin dag videre ♥ SMASK

irisedvarda

09.04.2014 kl.18:28

Gleder meg til å høre! ha en strålende dag videre! :)

Line

09.04.2014 kl.18:49

Å så kjekt at du har hat en bra dag for det fortjener du 😊 gleder meg så mye til helgen for å høre hva den store hemmeligheten er ❤️❤️ Men e det en ting e vet så er det noe bra du har funnet på 👍 alt du gjør for leserene dine du ordner rabattkort til oss å skriver gode å fornuftige ting til oss lesere ❤️❤️ I kveld så e min plan å slappe av på sjukehuset ❤️👍😍 ha en fin kveld kjære deg

Veronika

09.04.2014 kl.18:58

Gleder meg skikkelig til å høre om hva du har på gang, Kristin!! Vedder på at det er noe bra. Og supert at du har hatt en fin dag, tiltross været. Heheeh :) Så fin du var i dag, du stråler, spør du meg.

camillasliife

09.04.2014 kl.19:22

Blir såå glad av å bare lese bloggen din! :D

kjempefine bilder også, ha en fin dag videre :)

Hanna

09.04.2014 kl.19:44

Skal ta anbefalingen til hjerte og dra med meg venninner dit så fort sjansen byr seg - ser utrolig koselig ut :)) Speaking of anbefalinger, tenkte jeg skulle teste ut Hendrix Hair, og lurte derfor på om du hadde en spesiell frisør å anbefale? Tenkte meg til Pilestredet. Ha en fortsatt strålende dag <3

Hannah

09.04.2014 kl.20:19

Så flotte bilder! Skikkelig vårfølelse :D

Ha en flott kveld Kristin:)

Karina

09.04.2014 kl.20:23

Så herlig ut! Kanskje eg skal besøke denne kaféen når eg e der :D

Et spørsmål: kor hen har du kjøpt de FINE armbåndene som du har på headeren? :D no som våren e her, og sommeren nærmer seg, kan det jo være greit med noe fargerikt, hehe ;)

Ingrid Charlotte

09.04.2014 kl.20:27

Åh, den følelsen når du er 100% inspirert og pumped er såå herlig! Gleder meg ufattelig masse til å høre om dette spennende prosjektet nå, ÅH!!!

Må bare si at den maten så heeelt himmelsk ut. Så frisk og fin, og DEN appelsinjuicen! FOR en farge!!

Rebecca Fjeld

09.04.2014 kl.20:28

Blir spennende å høre hva du planlegger, virker som det må være noe ekstremt fett! :D

Kos deg videre i kveld!

krist.in

09.04.2014 kl.20:29

så digg ut! i morgen flyr jeg over til oslo og blir der til mandag. bryllup til fine venner, og reunion med mange andre. blir braa ! gleder meg til å høre hva du skal !!

Katrine heggen

09.04.2014 kl.20:55

Hei, jeg bare lurte på hva du skulle i påsken? :)

Charlotte M

09.04.2014 kl.20:56

Nå begynner jeg å bli veldig utålmodig altså! Haha:-) jeg klarer nesten ikke å vente til å høre denne hemmeligheten, så nå gleder jeg meg veldig til helg! Hihi :)

Neste gang jeg er på løkka må jeg bare teste ut denne her! Herregud så koselig det ser ut der! Og maten ser jo bare helt fantastisk ut!! :-)

Ha en super kveld videre skjønne deg! Klem fra meg<3

kristine

09.04.2014 kl.21:01

åå gleder meg til å høre hva det er du holder på med!!

ser ut som en koselig kafe det der!!!

Annelin Otterlei

09.04.2014 kl.21:07

Kos på kafè med gode venninner er det ingenting som kan slå! :) Jeg har selv kost meg hele helgen sammen med mine beste venninner i Trondheim. Nå er jeg derimot tilbake i Bergen, men snaaaart er det påskeferie og dags for å reise hjem til vakre vakre sunnmøre <3 Gledings!

Ikke bare er det påskeferie til helgen, men du skal også avsløre den store hemmeligheten. Jeg har vært nysgjerrig så lenge nå, så nå er det virkelig på tide! :) Gleder meg! :D

Håper du har hatt en fin onsdag, og at dagene flyr avgårde til helg og påske! :)

Kos og klem fra meg :) <3

tonje

09.04.2014 kl.21:14

Blir spennande å høyra kest du skal :D

i kveld blir det nok tidlig kveld på meg, med lesing av ei god bok :)

Elise Holand

09.04.2014 kl.21:17

Å det høres ut som om du har hatt en utrolig bra dag! ^^ ja, været har vært Elendig!!!! Hos meg har det snødd og det har vært kaldt og det har ikke vært noe dom ligner vår! Jeg blir så nysgjerrig når du frister oss med NESTEN å si det, men holder tilbake..!! Så dårlig gjort assa :p Neida, nå får vi snart vite hva det er, så nå gleder jeg meg!! <3<3<3

Dagen min har bestått av masse info! Har vært på informasjon om forskjellige retninger på videregående... Det har jo vært interessant, men sitter igjen med flere spørsmål når jeg er ferdig enn når jeg kom :p men det var jo lærerikt og ikke minst nyttig :p og det var DEILIG å komme seg vekk fra klasserommet for 1 dag ^^

Nå ligger jeg på sofaen med kvalme :( det er så forferdelig å reagere på tabletter som man MÅ ta :( men i morgen skal legen ringe mamma for å høre om noe, så jeg håper at de finner ut noe....

Håper du får en fortsatt fin kveld ^^ klem til deg ;*

Ciina

09.04.2014 kl.21:20

Du får meg så skikkelig giira! Dæven for en energi du sprer :) Gleder meeeg masse til helgen og få vite hva og hvor du skal.. Spennendeeee! Kos deg i kveld søta :)

Thea

09.04.2014 kl.21:24

Heeei! Elsker bloggen din å dine fargerike bloggposter!!

Skal du til Finnland på den blogg greia i helga?? Er det ditt du skal, bare tippet ☺️

Jeanette

09.04.2014 kl.21:36

Gleder meg til å høre :) Kos deg videre!

Frida Pedersen

09.04.2014 kl.22:03

Blir så glad av din sprudlende energi og engasjement :D To av mine gode venninner flytter til løkka til høsten så den kafeen skal jeg nok få tid til å besøke for det så jo utrolig koselig ut og ikke minst fristende <3 Jeg ønsker deg all lykke til Kristin og ha det helt topp på hvor nå enn du skal, hehe :D finfin onsdagskveld ønskes fra meg til deg :* klem i fleng

Marita Malmgren

09.04.2014 kl.22:15

Høres virkelig ut som om du har hatt en flott dag, og det er godt å høre <3 Er så utrolig spent på hemmeligheten og hvor du reiser på lørdag, åå :D kan nesten ikke vente!! Har faktisk aldri vært på løkka, men det er et sted jeg bare MÅ besøke, så masse fine bilder, du og Pay er SÅ utrolig vakre! Ønsker deg en fantastisk kveld videre. Stor klem fra Marita! :) ps. Noen har hacket mailen min, så jeg har byttet mail: marita.malmgren@hotmail.com :)

Tina b

09.04.2014 kl.22:37

KRISTIN! Du er så sykt pen at jeg ikke har ord....

09.04.2014 kl.22:40

Hvorfor blir Fokus med?

AndreaB

09.04.2014 kl.22:51

Du vet hvordan du skal sniklure folk du Kristin! Jeg er så utrolig spent på hva det er du har i gang nå og hvor du skal! Jeg tok meg selv, TO ganger i dag, i å tenke på hva slags mega kult prosjekt du skal fortelle oss om men jeg føler at alt jeg kommer opp med kun er småtteri i forhold til det du har planlagt! Må vel bare bite tenna sammen og holde ut de siste dagene nå, det samme gjelder skole!

Ellers, så ut som du har hatt en ganske så fin dag til tross for været! Men du altså, du har en eller annen kunst så man helt glemmer at været utenfor var crappy, for de bildene dine oste av vår og påske skal jeg si deg!

Håper leiligheten ser strøken ut, mail-boksen nærmer seg en slutt og at alle de fantastiske plaggene har fått seg en god vask! I tillegg til at kofferten er pakket og klar, for jeg er så deffinitivt klar for å høre om hvor du skal og hva du har planlagt! :D

Helene Alvestad

09.04.2014 kl.23:01

Goood kveld Kristin, har vært barnevakt til nå så har ikke hatt tid til å titte innom før nå (kriseee, hæhæ:O)

Men uansett!! Sååå koselig bilder - dere er så flotte jenter begge to :-) Nydelige smil på dere som smitter!!

Ååå ææææ - jeg er sååå spent!! Elsker hemmeligheter og overraskelser - men er kjekkest når jeg vet de selv, hahah :D Så GLEDER meg trygt kan du si til avsløringen!!

Kos deg så masse i kveld, så må du sove godt i natt når den tid kommer <3

Stoooor og god klem fra lille meg til kjære herlige deg! Så glad i deg snuppa :* Hadde vært såå gøy å fått truffe deg en dag ååh!!

siljepia

10.04.2014 kl.00:28

Å mange fine bilder :) ser ut som en kjempefin plass, og skal absolutt teste ut denne kafeen neste gang jeg er i Oslo ;) Håper du fikk ryddet leiligheten , og gjort alt det du tenkte du skulle gjøre i kveld :)

Du får ha en god tur til Stavanger på fredag og god tur videre på lørdag ;D stor klem :) <3

Tattavkvinnene

10.04.2014 kl.01:39

Åååå, jeg er så nysgjerrig at jeg nesten sprekker her! Kan det ikke bare bli helg nå? :D :D Gleder meg skikkelig til å høre hva du har på gang :D

Håper du får en fortryllende torsdag ^^

Liv Linnnea

10.04.2014 kl.07:52

Gleder meg til avsløringen!!!!! Klarer nesten ikke å vente lenger. Det hørtes ut som et spennende møte, men hvor kjøpte du de øreproppene?

klem<3

:)

10.04.2014 kl.12:05

Genseren din har jeg faktisk tenkt på å kjøpe selv!! Ligger i mine favoritter på nelly! :D Du passa den kjempegodt!! Addicted to black indeed = me! :P :) xx

Eirin Lindtner

10.04.2014 kl.12:26

Spennende! Forresten, hvor har du fått tak i de høretelefonene i gull? Tror kanskje du har skrevet det før, men har glemt det ut!

Julie Storlien

10.04.2014 kl.14:45

Hei hei skjønne Kristin!!

Så ut som om du hadde en super dag i går. Jeg har selv vært en snartur innom Lieblings for en stund siden for å plukke om en nydelig kaffe. Jeg husker at jeg elsket stedet og atmosfæren, ikke minst kaffen, mmm.

Jeg har hatt så mye på agendaen de siste dagene, så jeg har desverre ikke fått tittet innom kommentarfeltet de siste dagene, uff... Men nå er det snart helg, og jeg gleder meg skikkelig til å få høre nyheten og til en kjempe deilig påskeferie!! <3

Klem i fleng

Ida Marie Hansen

10.04.2014 kl.20:51

Åååh er så nysgjerrig på hva hemmeligheten er! Gleder meg så sykt masse til å finne ut hva det er! Høres ut som noe fantastisk, så stoler veldig på det altså :) Spennende!

Du ser fantastisk ut! Du stråler på alle måter! Maten ser også veldig godt ut, må innrømme at det begynte å romle litt i magen nå..

Amalie

10.04.2014 kl.22:07

Så spennende! Gleder meg kjempe masse på hva du har å si! :)

God tur til Stavanger! <3

Sandra Lærum

12.04.2014 kl.15:47

Så fine bilder! Pay var utrolig pen! Og DET er du også, nydelig <3

Skriv en ny kommentar

hits