MAKE IT HAPPEN

Heisann skjønnheter ♥

Jeg jobber alltid hardt for å oppnå mine mål, men den siste måneden har krevd mer av meg enn noen gang tidligere. Dere skal i helgen, endelig få vite hva jeg har på gang, men før den tid tenkte jeg at det var på sin plass å komme med et skikkelig motiverende blogginnlegg som jeg håper vil få de fleste til å ville få fingern ut og få satt drømmer og mål til liv. 

Er du en av dem som er bekymret for å ta noen sjanser her i livet? Når du blir gammel er det ikke de sjansene du tok du kommer til å angre på? Det er mest sannsynlig at du ikke tok enda flere av dem, spesielt når mulighetene er så uendelig mange? Vi har et ekstremt stort lerret foran oss, og det er faktisk bare til å begynne å ta fatt på de tusenvis av fargestiftene, og begynne å fargelegge.

Jeg har alltid vært en person som liker å hoppe i det. Ta noen sjanser, rett og slett fordi livet er for kort og ikke minst altfor spennende til å la være. Livet handler om å stole på seg selv, ta noen av disse sjansene, og finne lykken. Du lærer av erfaring på godt og vondt, trinn for trinn? Det gjelder å hoppe i det, og etter å ha tenkt litt over livet og i tillegg lest noen ekstremt inspirerende tekster, ønsker jeg i dag å dele noen punkter med dere som jeg vet vil være verdt å ta til seg.

Det handler om å ta noen sjanser her i livet, ta et dypdykk inn i tankene dine, og få magiske ting til å skje. ♥ Følg magefølelsen: Livet er for kort til å vente på at spennende ting skal skje, og hver dag er en ny sjanse til å forandre livet ditt. Enhver stor bragd starter med beslutningen om å prøve, så det gjelder å stole på den lille stemmen inni hodet ditt som sier, "men tenk hvis..." og deretter kjøre på. Gi deg selv en fair sjanse. Du ville bli overrasket over hvor ofte " tenk hvis " fungerer, og neida... Du er ikke forpliktet til å vinne hver gang. Du er forpliktet til å fortsette å prøve, og gjøre det beste du kan gjøre hver dag for å forbedre det du lærte i går .

♥ Tro på dine egne evner: Du har alt du trenger inni deg til å bli en best mulig versjon av deg selv. Tro at du kan. Tro at du er i stand til å skyve hardere og lenger enn du har gjort før. Tro at du er ung nok, gammel nok, smart nok og sterk nok til å oppnå dine mål. 

♥ Ta et steg videre i dag: Du vil være død en dag, og uansett hvor dramatisk dette høres ut, så er nok dette dessverre den nakne sannheten. Spørsmålet er: Vil du velge å leve akkurat nå? Tenk litt over at livet ikke starter når  "dette eller dette er ordnet opp i." Dette er din tid. Livet er nå. Gjør noe med det, og ikke vent det bort fra deg.

♥ Prioriter dine mål: Hvis du ønsker å leve et lykkelig og fullverdig liv, må du binde deg til meningsfylte mål og ikke bare til mennesker og ting. Aldri frata eller gi opp på noe som er viktig for deg... Ikke fordi du fortsatt har i morgen for å starte eller prøve igjen, men fordi du kanskje ikke har i morgen i det hele tatt. Livet er kortere enn det noen ganger virker. Gjør at i dag teller. Om det så er ett lite skritt hver dag, er et lite skritt et stort i den store sammenhengen. Ta fatt på et mål hver eneste dag, og avslutt dagen med ordet; "Check!"

♥ Arbeid hardt selv når det gjør vondt: Husk, personlig vekst i alle samfunnslag er en langsom, jevn prosess, og det er rikelig med tid for deg å være den du ønsker å være i livet. Ikke nøy deg med mindre enn hva du tror du fortjener eller mindre enn hva du vet at du kan være. Til tross for de utfordringer du vil møte underveis gjelder det å aldri gi opp på deg selv. Du er modigere enn du tror, sterkere enn du synes, smartere enn du tror, og dobbelt så dyktig som du noensinne har forestilt seg. Hold det gående!

♥ Oppretthold dine standarder: Ikke late som om du ikke trenger kjærlighet og respekt når du faktisk har behov for dette. Ikke hold deg selv for narr ved å si alt er OK, når det ikke er det, eller for å overbevise deg selv om at du liker jobben din når du vet så inderlig godt at du er i stand til mye bedre. Elsk deg selv nok til å aldri senke standarden for de gale grunnene.

♥ Slå tilbake: Når du blir avvist fra noe godt, betyr det ofte at du blir omdirigert til noe bedre. Vær tålmodig. Vær positiv, og husk at uansett hvor mange feil du gjør eller hvor sakte fremgangen er, er du fortsatt langt foran alle som ikke prøver.

♥ Smil: Ikke la et dårlig øyeblikk ødelegge dagen din. Tenk på det som nettopp et dårlig øyeblikk, ikke en dårlig dag. Stresset melder sin ankomst når din bekymringsliste er lengre enn din takknemlighetsliste, og lykken begynner når takknemlighetslisten er lengst. Finn noe å være takknemlig for i dag. Sørg for å sette pris på hva du har. Vær takknemlig for de små tingene i livet som betyr så mye.

♥ Vær oppriktig snill mot andre: Godhet i ord skaper tillit og motivasjon. Godhet i tenkning skaper positivitet og mulighet. Godhet i å gi, skaper styrke og kjærlighet, og gjennom godhet har du muligheten til å gjøre en enorm forskjell i hvert liv du berører, inkludert ditt eget. Når du leder noen som er lost og forvirret, når du holder noen som er trist og sørgende, når du klemmer noen som har mistet alt sitt håp, vil du også føle deg selv sterkere. Spre rundt deg av godhet akkurat der du er. Det er disse små bitene som er satt sammen av godhet som sammen endrer verden .

♥ Lev et liv med integritet og ære: Integritet er å velge dine handlinger basert på moralske verdier snarere enn personlig vinning. Det handler om å leve hederlig. Det handler om å gjøre det rette uansett hva, selv når ingen kommer til å vite om du gjorde det eller ikke. På slutten av dagen er ditt omdømme hva andre folk vet om deg. Din ære er hva du vet om deg selv.

♥ Vær rar på din egen måte: Vi er alle rare, spesielt jeg, og livet er merkelig. Når vi finner noe vi brenner for og som gjør at vi ønsker å jobbe hardt, kaller vi dette lidenskap. Når vi finner noen som er like rare og skrullete som oss selv og som vi finner gnisten og kemien med, kaller vi det kjærlighet. Hvis vi zoomer objektivet helt ut slik at vi kan se alle de rare folkene i verden gjør sine rare ting, innser vi at det å være merkelig ikke er så rart likevel. Det er menneskets natur, og jeg elsker det!

♥ Vær åpen for å elske: Din største oppgave er ikke å finne kjærligheten, men å oppdage og fjerne alle barrierer i deg selv som du har bygget opp mot den. Selvom man sitter på erfaringer som tilsier at alle menn er ubrukelige douche bags, og du har mistet alt håp på kjærlighet og menn generelt, vil det alltid finnes en eller annen der ute som vil få deg til å endre oppfatning. Plutselig står han der, og uansett hvor tåpelig det kan høres ut, så gjør han faktisk det. Ikke når du jakter som verst, men når du minst venter det. 

♥ La ting som har skjedd tilhøre fortiden: Det å holde igjen på det som ikke lenger er, holder mange av oss tilbake. Noen av oss bruker mye tid på å tenke over fortiden og la den styre nåtiden. Ikke kast bort tid på å prøve å leve i en annen tid og på et annet sted. La det gå! Du må godta slutten av noe for å begynne å bygge noe nytt, så i dag oppfordrer jeg deg til å lukke noen gamle dører som fortsatt står åpen. Fortiden kan ikke endres, men den kan ødelegge nuet. Det er ikke verdt det.  

♥ Ta deg tid til å bare være der du er: Du vil alltid gå glipp av noe, og du kan ikke få alt. Dermed vil det alltid virke som noe vidunderlig kan skje andre steder, og det er helt greit.  La det gå, og innse at du har det fint der du er NÅ. Det beste i livet er ikke et annet sted, det er akkurat der du er i dette øyeblikk. Du må akseptere at noen ting aldri vil bli ditt, og lære deg å sette pris på det som er ditt. Her snakker jeg av erfaring, og etter at jeg innså at det faktisk ikke var så himla ille å gå glipp av DEN festen, eller DÈT møbelsalget på Bohus, har jeg fått en ny og indre ro som gjør meg så uendelig godt.

Le ofte og elsk genuint. Respekter andre og døm mindre. Smil, vær en venn, sett pris på skjønnheten rundt deg uansett hvor du er, og se det gode i mennesker og situasjoner. Utforsk dine idéer, ta noen utfordringer, vær deg selv, vær rar, elsk deg selv. Vær snill, ærlig, tro på dine egne evner, jobb hard, nyt, følg magefølelsen og LEV.

Lerretet er ditt, og en verden venter på deg!

63 kommentarer

Helene Alvestad

07.04.2014 kl.17:24

For et helt fantastisk og motiverende innlegg Kristin!!

Det er nettopp derfor vi elsker deg så høyt. Du er en sabla inspirasjonsbombe!! Er såå glad i deg, du virker som en tvers igjennom HERLIG og GOD person <3

Takk <3

Anna Grindvold

07.04.2014 kl.17:26

FANTASTISK skrevet, Kristin!

Smil til verden og verden smiler til deg!

Stor bamseklem fra mørejentaaa! <3

Ingrid Charlotte

07.04.2014 kl.17:27

Dette var helt perfekt for meg nå, tusen tusen takk! Du klarer alltid å inspirere du! Gleder meg kjempemasse til å få vite hva du har holdt på med, iiiik

Anna Grindvold

07.04.2014 kl.17:28

og en ting til, har du kåret vinner på den konkurransen du hadde om Marc Jacobs?

Inga

07.04.2014 kl.17:31

Et inspirerende innlegg! Du er så sykt inspirerende kristin, digger stilen din! Vil ha alle klærne i klesskapet ditt:)!!!!

Elisabeth

07.04.2014 kl.17:31

Helt fantastisk fint skrevet!!

Du er best ❤️

Klem fra Elisabeth 💗

Martne BF

07.04.2014 kl.17:32

Fantastisk skrevet!! DU er fantastisk!! Et ekte forbilde og en INSPIRASJON!! TAKK <3

Ann Helen Ø

07.04.2014 kl.17:38

Så utrolig bra skrevet! Elsker teksten, elsker bloggen og elsker deg! Ha en fortsatt fin dag! ☀️ Klem!

miinemor

07.04.2014 kl.17:50

Gode tips! <3

Frida Pedersen

07.04.2014 kl.17:55

Først må jeg bare si at jeg er utrolig spent på hva den store hemmeligheten din er og jeg gleder meg til å få vite hva det er, når det er sagt så synes jeg dette innlegget var virkelig inspirerende og på sin plass for min del. Dette er noe jeg har vært og er alt for dårlig til, nemlig ta litt sjanser og hoppe i det som du beskriver, jeg liker meg best på trygge rammer og forandringer er litt skummelt selv om jeg sier til meg selv og kjenner virkelig at behovet for det er der!! Selv i en alder av 19 år er det allerede ting jeg angrer på at jeg ikke har gjort, som f.eks å studere et annet sted, flytte lengre bort osv. Samtidig er det ikke for sent og jeg har nesten allerede bestemt meg for å ta utvekslingssemester og i tillegg ta andre studier et annet sted senere. All creds til deg for dette inlegget Kristin <3 kjempe flott. Ha en fin mandagskveld :D

Celina

07.04.2014 kl.18:05

Spent til helgen kommer jeg nå! Du har så sykt motiverende innlegg. Jeg fikk bare lyst itl og gå ut og gjøre akkurat det jeg har lyst, og jaggu tror jeg att jeg skal gjøre det! må jo være lov og leve litt? ja, det syns jeg :) Syykt bra innlegg, du er suuper! :)

Elise Holand

07.04.2014 kl.18:12

TUSEN HJERTLIG TAKK for et sååååååååå inspirasjonfylt innlegg!!!! <3<3<3 det trengte jeg virkelig ^^ og det var så deilig å lese alle de FANTASTISK gode rådene!!! <3<3<3

Nå er jeg spent på hva du har å fortelle oss til helga ^^ du har gjort meg skikkelig nysgjerrig ^^ så nå klarer jeg nesten ikke å vente ^^

TAMT

07.04.2014 kl.18:23

Nei vet du Kristin, du slår meg over ende! For et fantastisk innlegg, dette skal jeg hente over i en word fil (og kreditere deg på slutten OFCOURSE!) og lagre på maskinen til tiden fremover. Takk for at du skrev dette, takk for at du er deg og inspirerer på så himla mange måter!

Stor klem

www.tamt.blogg.no

Charlotte M

07.04.2014 kl.18:23

Dette var helt supert skrevet Kristin! Mens jeg satt å leste dette tenkte jeg over noe jeg kanskje burde vurdere litt nærmere og også ting som jeg burde endre på! Jeg er helt enig i alt dette du har skrevet, og jeg synes også at det er kjempeviktig å være positiv, selv om det er noe jeg ikke er hele tiden... Hehe. Men nå har jeg faktisk tenkt til å prøve å være litt mer positiv, og ikke sutre over de tingene jeg ikke liker, men være positiv med tanke på det jeg har:)

Tusen takk for et flott innlegg! Det fikk meg til å tenkte over et par ting! Klem<3

krist.in

07.04.2014 kl.18:28

åh, dette fikk jeg lyst til å lagre, bare for å ta det frem og kikke på avogtil. såå inspirerende! og jeg er så veldig for å leve her og nå! Det er så mange rundt meg som sier "nei du kan jo ikke ditt og datt, det går jo ikke" osv, og på en måte føler jeg jo at man må høre litt på familie og venner, men hallo, jeg er bare ung en gang, vi lever bare en gang, det er jo nå vi skal gjøre alt det vi har lyst til !

Erle

07.04.2014 kl.18:32

dettte innlegget var faktisk akkurat det jeg trengte nå, tusen takk!

Nora

07.04.2014 kl.18:45

du skriver så väl älskade kristin. massor av inspiration<33

Marita Malmgren

07.04.2014 kl.18:47

Er det rart jeg elsker deg? Jeg ELSKER det du skriver her! Så utrolig mye bra og så utrolig viktige ting å huske på! Dette var nok forhåpentligvis en tankevekker for mange, blant annet for meg, selv om vi har litt forskjellig syn på noe så er jeg allikevel enig i det du skriver! Kjempe bra <3 Veldig inspirerende å lese dette, og dette var noe jeg virkelig satt pris på å lese i disse dager. Tusen millioner takk! Stor klem fra Marita!

Veronika

07.04.2014 kl.18:55

Inspirerende og godt innlegg fullt av gode poeng! :) Stjerne i boka til deg!

Julie Storlien

07.04.2014 kl.18:58

Fine Kristin <33

For noe fantastiske ord. Ikke minst hele innlegget. Jeg merker at jeg bare får mer å mer lyst til å leve livet som det var den siste dagen. Jeg skal virkelig lukke de gamle fæle dørene, og åpne de nye med de fine mulighetene. Jeg tror virkelig ikke du vet hvor inspirerende du er!! Dette var SUPER bra!! Digger deg til tusen fantastiske Kristin <33

Gleder meg skikkelig til å få vite hemmeligheten du har holdt så lenge, det kribler skikkelig i magen, hehe :p

Ha en super kveld videre!!

Klem i fleng <33

Kristin W

07.04.2014 kl.19:05

Så fint skrevet! Du er jo skikkelig god med ord, og med å dra frem viktige poeng! Dette er punkter som mange har godt av å lese, og det er så bra at du tar opp ordentlig viktige ting på bloggen i tillegg til gøye og inspirerende shopping- og fashionbilder og tips! Du kan virkelig snakke for deg <3

Sigrid Elise

07.04.2014 kl.19:06

Du er så flink med ord:) motiverende og fantastisk innlegg.

:)

07.04.2014 kl.19:48

WOOOOOOOW!!!! Var nesten så jeg felte en tåre der! :) Tusen takk for dine ord! Skal lagre de på pc'en med en gang! ;P Du er best! :) XXX

Martine S R

07.04.2014 kl.19:57

Utrolig bra innlegg, Kristin!

Jeg kan med hånden på hjertet si at DU er en bra inspirasjonskilde i deg selv! Hvert eneste blogginnlegg du skriver får meg i godt humør! Du sprer så vanvittig mye glede og godhet, alltid! Du er smart, klok, viljesterk ++ jeg kunne skrevet i evigheter!

Fortsett med det ekstremt gode og flotte arbeidet du legger ned i bloggen, og aldri gi deg! Jeg vil bare få takke deg for den gode personen du er, Kristin!

Stor klem fra Martine

Christina

07.04.2014 kl.20:04

Du är bäst <3 tack för fina ord som vi så många behöver ta till oss ibland. Stor kram

betina

07.04.2014 kl.20:07

Herlighet, så motiverende!!! Satt med frysninger gjennom hele innlegget. Tusen takk for flott ord, søte deg! Kanskje mentaltrener hadde vært noe du burde bevege deg borti.. ;-)

Thilla

07.04.2014 kl.20:19

Når skal du kåre marc Jacobs konkuransen ?

Sara Funderud

07.04.2014 kl.20:29

Åh, dette var virkelig akuratt det jeg trengte nå Kristin!

Jeg har nemlig en stor sjanse foran meg nå, en sjanse som jeg egentlig alltid har hatt lyst til og som jeg lenge har drømt om og en sjanse som antageligvis vil endre i hvertfall mine neste 5 år! Men nå som jeg faktisk har muligheten, nå som det faktisk ligger rett foran meg så vet jeg liksom ikke lengre. Jeg er nok en person som dessverre er litt redd for å ta noen store sjanser og jeg tenker veldig ofte at det da kanskje bare er best at det er som det er. Jeg er nok kanskje litt redd for å endre på store ting og i stedenfor å se det posetivt i ting leter jeg veldig ofte etter de negative tingene ..

Du er virkelig et stort forbilde for meg og mange andre også vet jeg, og det er slike innlegg som dette som gjør at du blir et godt forbilde! Du ser liksom alltid posetivt på alt og ja du virker rett og slett bare tvers igjennom herlig!

Som jeg skrev lengre opp så har jeg nå en stor sjanse foran meg og noe som antageligvis vil endre mine neste år. Det er da slike innlegg som dette virkelig er inspirerende! Du kan få meg til å endre mening bare ved å skrive et innlegg og innleggende dine for meg alltid til å smile!

Må foresten bare legge til på slutten at jeg gleder meg utroooolig mye til å få høre denne store hemmeligheten din til helga!!

Malin

07.04.2014 kl.21:02

Sykt spent på denne hemmeligheten! Kanskje en motebutikk?:) Jeg bor på et lite sted på Sunnmøre, og her er det en dame som virkelig satset alt! Helen Sævik har moteblogg, og i fjor etablerte hun en motebutikk med kvalitetsklær, helt alene, Style by Helen Sævik, og det er blitt en populær butikk for moteinteresserte! Sjekk ut bloggen/nettsiden hennes her: helensaevik.no

Martine

07.04.2014 kl.21:09

Fantastisk :)

siljepia

07.04.2014 kl.21:13

wow, utrolig flott skrevet :) Du får jo til å skrive det så utrolig bra, hvordan får du det til ? hehe :D

Håper du har hatt en fin mandag så langt, og ønsker deg en like fin dag videre ;) <3 Mange klemmer ;)

Fanni

07.04.2014 kl.21:17

Tusen takk for inspirerende innlegg! Masse nyttige tips som jeg kommer til å ta med videre! Du fortsetter å inspirere som alltid! Folkets favoritt? INGEN TVIL! Gleder meg til å finne ut hva du har jobbet med så lenge!

Sandra Lærum

07.04.2014 kl.21:20

Tusen takk.

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive sånne innlegg til oss. Jeg har lest mange blogger de siste årene, men bloggen din er den eneste jeg virkelig får noe ut av å lese. Du er helt fantastisk, Kristin! En utrolig inspirasjonskjelde og et lys i hverdagen selv om det er på den andre siden av en dataskjerm. Det er det ikke så mange som får til, men du klarer det. Du røre leserne dine, og du gir oss så utrolig mye av deg selv, tusen takk!

Silje S.

07.04.2014 kl.21:32

Tusen takk, Kristin! Akkurat dette jeg trengte nå. Er nemlig litt lost og ser lite håp akkurat nå, men dette innlegget fikk meg faktisk til å våkne opp litt. "Hva er det du driver med, Silje!?" sa jeg til meg selv jo lengre ned jeg kom i innlegget.

Helt utrolig bra skrevet, og det du skriver, stemmer så bra. Noen ganger har vi dessverre bare litt vanskelig for å se alt det fine vi har, hvor mange muligheter vi har her i livet - og hvor mange sjanser vi har til å oppnå drømmene våre.

Du er en helt fantastisk person, Kristin. Mitt store forbilde! Kommenterer kanskje ikke så ofte, men det gir meg så mye å gå inn på bloggen din å lese alt det kloke du skriver, og alt det andre fargerike du legger ut. Sagt det før, sier det igjen! Du motiverer og inspirer meg så sinnsykt mye.

Love <3

Madeleine

07.04.2014 kl.21:35

Hei Kristin !

Jeg digger bloggen din men reagerte nå litt på at du kalte noe for døvt.. Har du tenkt litt på oss hørselshemmede som syns det er litt dumt når ting blir kalt for døvt?

Kristine K. Bårdsen

07.04.2014 kl.22:18

Du får virkelig sagt det du Kristin! Og takk for at du minnet meg på det - dette er noe jeg absolutt trenger å tenke litt over for tiden. God klem til deg <3

camilla berg

07.04.2014 kl.22:33

Veldig bra innlegg! :D

Linda

07.04.2014 kl.22:38

Fantastisk!! Gleder meg allerede til en ny dag! Du er et flott menneske du, Kristin :D

Ingvild

07.04.2014 kl.22:55

Tusen millioner takk!! Akkurat det jeg trengte<3

Hilde

07.04.2014 kl.23:06

Du er snill som skriver sånn! Takk<3

Heidi

07.04.2014 kl.23:23

FØRR ett inspirerandes innlegg, kjenne mæ igjen i mange av de tingan og det gjorde godt å lese akkurat nu<3 Fantastisk bra skrevve, glede mæ til nyheten avdekkes :D

StyleConnection

07.04.2014 kl.23:31

Madeleine: Beklager Madeleine! Dette tenkte jeg ikke på i det hele tatt! Jeg endrer teksten ASAP!! <3

Tattavkvinnene

07.04.2014 kl.23:54

Ååå, dette her var en skikkelig motivasjons!innsprøytning, og det trengte jeg! Tusen takk flotte, snille, gode Kristin for at du er den du er. Og for at du sprer så mye inspirasjon og glede gjennom denne bloggen! Jeg digger deg <3

Heidi

08.04.2014 kl.00:29

Der fikk du meg til å trille en tåre. Kristin, du er ett fantastisk menneske. Hadde bare halvparten av verdens befolkning vært som deg, hadde verden vært et mye bedre sted. Takk for at du er unik, deg selv, fantastisk og rar!

Rebecca Fjeld

08.04.2014 kl.08:39

For en fantastisk liste! Tror nesten jeg må skrive den ut og henge den på veggen, som en påminnelse de dagene ting butter litt imot, hvis det er iorden? :)

Føler det kanskje blir litt klisjè å si det, men du virker som et utrolig snilt og godt menneske Kristin! Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din, måten du skriver på og ikke minst alle bildene er smææshing! :D

Cathrine

08.04.2014 kl.10:20

Takk for et inspirerende innlegg! Og så sant! Dette traff blink hos meg hvertfall :)

Keep up the good work! (:

Hayley summer

08.04.2014 kl.11:33

så bra skrevet

Christina

08.04.2014 kl.11:46

Fysøren så bra skrevet!! Det hjalp meg virkelig i dag <3 tusen takk for dette innlegget du er fantastisk!

Hannah

08.04.2014 kl.11:53

Så bra skrevet ! Veldig inspirerende ! <3

PinkLadyXoXo

08.04.2014 kl.13:24

Utrolig inspirerende inlegg!

trengte deg nå for å si det sånn!

Fantastisk! :-)!

Astrid

08.04.2014 kl.14:28

Utrolig bra innlag, og det er så sant! Liker det så godt når du skriver sånne inspirerende og fine innlegg. Stå på og fortsett sånn, bloggen din er unik <3

line

08.04.2014 kl.15:07

ååå så utrolig bra innlegg Kristin , det er sån du lyser opp dager for mangen . e så utrolig enig med det du skrver <3 stå på med den supre bloggen din <3 <3

smask smask gode , fantastiske , søte deg <3

GIna

08.04.2014 kl.15:10

dette trengte jeg <3

Hanna

08.04.2014 kl.16:33

Sååå UTROLIG inspirerende inlegg, nesten like inspirerende som deg! <3

Digger deg Kristin!

Amalie

08.04.2014 kl.17:52

Åhh! Takk! Dette trengte jeg i dag! :) Det regner ute, jeg er sliten og trøtt etter en lang dag og når jeg satt meg ned for å lese dette innlegget ble jeg så innmarri i humør! :D

Så når jeg føler meg litt daff og sliten skal jeg bla meg frem til dette innlegget! <3

Du er så sykt inspirerende kan ikke få si det nok! :)

Og igjen sorry for at jeg ikke har vært så oppdatert i det siste, men som sagt er det vedig mye med skole og alle prøver og sånn vi har! :) Men etter påske lover jeg det skal bli bedre! <3 Håper jeg! <3

Håper tirsdagen har behandlet deg bra så langt! <3

AndreaB

08.04.2014 kl.18:34

DER kom en stor endring i mitt liv med en gang! Jeg leste dette innlegget i går kveld og med en gang jeg hadde tenkt gjennom den fantastiske teksten jeg nettopp hadde lest gjorde jeg én ting. Jeg ringte opp min kjære barndomsvenn og spurte om vi ikke skulle ta et språkkurs i Los Angeles neste sommer? Ikke meg i det hele tatt, men du fikk det til Kristin!

Det er super lenge siden hun og jeg fant på noe så jeg var utrolig redd for å få et nei, for det er egentlig ingen andre jeg vil gjøre dette med ettersom vi snakket om å dra på språkreise før. Men jeg hoppet i det og hun sa ja!

Dette hadde jeg nok aldri gjort hvis det ikke hadde vært for deg og dette innlegget Kristin, tusen takk! Du er virkelig flink til å få en til å tenke over viktige saker, du har hjulpet meg flere ganger!

Nå har jeg noe å glede meg MASSE til, og jeg har mye å takke deg for det! Tuuusen tuuusen takk Kristin!!<3333

Silje Henninen

08.04.2014 kl.19:10

FANTASTISK skrevet! Inspirerende til tusen

Oda S :)

08.04.2014 kl.22:33

Utrolig bra skrevet, digger degbare mer og mer!

Gleder meg til å få vite hemmeligheten din, endelig!! :D

Karoline

09.04.2014 kl.01:45

For et braa og inspirerende innlegg! Thumbs up :D

09.04.2014 kl.11:22

Det e så godt å se at andre e reflektert på den her måten og ikke la livet gå sin gang mens du bare e i det uten å påvirk det med det du vil og ønsk.

Classy in Dubai

09.04.2014 kl.14:53

AMEN!! Kunne ikke sagt det bedre selv! :)

Ida Marie Hansen

09.04.2014 kl.20:11

Jeg må innrømme at jeg er veldig dårlig på å ta sjanser. Jeg holder meg til det som er trygt og til rutiner. Jeg undervurderer meg selv hele tiden, og blir gang på gang overrasket når jeg faktisk får til noe, selv om jeg jobber knallhardt og innerst inne vet at jeg kan. Jeg prøver så godt jeg kan å være positiv til meg selv, men det er vanskelig. Derfor snakker jeg meg selv ned hele tiden, noe jeg virkelig må slutte med! Jeg er nødt til å innse at jeg er god nok til akkurat det jeg vil være god for!

Dette innlegget har inspirert meg så utrolig mye. Jeg sitter igjen med et inderlig ønske om å endre på ting slik at JEG blir lykkelig i stedet for å prøve å tilfredstille alle andres forventninger. Har virkelig et ønske om å bedre meg på disse områdene, så tusen takk for et fantastisk inspirerende innlegg! Du er så flott, inside out, og jeg ser virkelig opp til deg. Det virker som du virkelig har funnet ut av livet ditt og hvilke verdier du står for. Du er så sjarmerende positiv og blid, og en ordentlig gledesspreder! Til tross for at du noen ganger har en dårlig dag, formulerer du det på en slik måte at det er gøy å lese det, uten at det blir syting og klaging.

Nei du er altså bare helt rå, jeg digger deg så sinnsykt mye!

Tusen millioner takk for innsatsen din ♥

Caroline

09.04.2014 kl.22:33

TUSEN takk for et flott innlegg Kristin ;)

Viktige og kloke ord, vi er bra nok!

Made my day!! <3

Skriv en ny kommentar

hits