COFFEE & MAGAZINES

Neimen? Da var mandagen her igjen, gitt!

Jeg liker ikke at fredagen er så altfor langt fra mandagen og at mandagen kommer så sinnsykt tett innpå fredagen, men sånn er det, og jeg har hørt at man skal prøve å gjøre det beste ut av hver eneste dag. Joda? Det kan jeg egentlig være enig i, men noen dager har man lov til å hate litt, sånn som i dag f.eks. Når det er MANDAG, og når regnet høljer ned utenfor.

Siden jeg er over gjenomsnittet opptatt av dette været, ble jeg selvfølgelig nødt til å sjekke værmeldingen for resten av uken, og morgendagen er faktisk markert med varseltrekant da det ventes uvanlig mye nedbør i forhold til hva som er vanlig for årstiden på dette stedet. HAH! Ikke akkurat noe gladnyhet det der, men møkkavær er innevær og innevær er kaffe-og magasinvær. Det er i hvert fall sånn min morgenstund ser ut, og inntil videre føles dette helt riktig!

Jeg har en hektisk uke foran meg, og en ekstremt spennende reise i vente allerede til helgen. Hvor jeg skal dra får dere vite når jeg ankommer reisemålet, men at det ikke er i Norge er i hvert fall sikkert. Wuuuhuuuuu, jeg er så ut av denne verden GIRET, og i helgen kommer jeg altså til å avsløre denne gigahemmeligheten jeg har gått og båret på irriterende lenge. Mohahahah!

Har dere en fin mandag, skjønninger? Og folkens? Er det noen som klarer å gjette hvor jeg skal i helgen? 

Klem i fleng ♥

26 kommentarer

Marita Malmgren

07.04.2014 kl.08:46

God mandag kjære Kristin! :) Trenger ikke se på værvarslene jeg vettu, har jo deg :D haha, været er jo akkurat det samme her som i Oslo uansett. Veldig spent på hvor du skal reise i helgen, jeg vil tippe du enten skal besøke Paris, Dublin eller Praha i og med at du sier i helgen. Kos deg uansett :) Er veldig spent på både hemmeligheten og hvor du skal dra! Ha en fantastisk flott mandag, glad i deg :) Stor klem fra Marita! :)

Helene Alvestad

07.04.2014 kl.09:04

god morgen kjære kristin <3

Håper du får en travel, men nydelig uke foran deg uansett vær! Ser ut til at her i stavanger får vi strålende sol idag iallefall 😄😄💕

Åå spennende med reise! Ikke til Norge, hmm.. Kanskje du skal til Jamaica, Colombia eln? Du har iallefall snakket om at de er reisemål for dette året, ikke vet jeg! Men gleder meg til å høre!:-)

Ønsker deg en super mandag fine!

Stor klem!!

siljepia

07.04.2014 kl.09:47

God morgen :) ja enig i at mandagerr dukker opp igjen før du egentlig rekk å tenke mye over det.

Håper du får en fin start på en ny uke :)

Å blir spennende å høre om dette prosjektet, endelig :P hehe. Trur ikke at jeg klarer å gjette hvor du skal :P hehe

Celina

07.04.2014 kl.09:48

Neeeei, jeg vil ha soool! Liker ikke dette tragiske regnværet og jeg vil ut og nyte solskinnet steke på kinnene! :) men jaja, får vel bare overleve.. Gleder meg masse til og få vite hvor du skal, å denne hemmeligheten har jeg vært spent på leenge.. Meeeget nysgjerrig :) Håper du får en knall fin dag i regnet og koser deg masse med kaffen din og bladene dine! :D

Hannah

07.04.2014 kl.10:15

God morgen! :)

Gleder meg til å høre om hvor du skal reise!:)

Charlotte M

07.04.2014 kl.10:50

Agh, jeg ble skikkelig deprimert da jeg våknet opp i dag..hater når det er så dårlig vær ute..!!

Men Gud som jeg gleder meg til å høre den store hemmeligheten din, og finne ut hvor du skal. Fordi jeg har ikke peiling. Hehe :-)

Ha en fin mandag! Klem <3

Ida mb

07.04.2014 kl.12:09

ÅÅ jeg savner sol så mye:( sjekker også været ofte, vi får bare krysse fingrene <3

Du er en fantastisk blogger Kristin, elsker deg!:)

Miche

07.04.2014 kl.12:20

HEI! :D

Tips til alle solbrillene dine!

https://www.etsy.com/no-en/listing/107352927/sunglass-organizer-holder-display-case?ref=br_feed_12&br_feed_tlp=home-garden

Line sæverås

07.04.2014 kl.13:07

Good morgen kjære vakre Kristin ❤️ Håper mandagen din blir bra veldig spent på å høre hvor du skal til helgen ❤️ Men uansett hvor du skal blir de sikkert bra , ha en super dag snuppa ❤️ Love You

Hannah Taylor

07.04.2014 kl.13:12

Ahh! Jeg gleder meg sånn til å se hvor den neste destinasjonen din er! Ahh, det blir helt sikkert fantastiske og fargerike bilder!❤️❤️

På torsdag skal jeg ENDELIG dra til Tenerife! GUD, som jeg gleder meg!

Du får ha en fantastisk mandag videre, Kristin! ❤️❤️

Sara Funderud

07.04.2014 kl.13:36

Er det regn i Oslo nå? Her er det soool mohahaha 😎 Haha uansett gleder meg noe helt ufattelig mye til å få vite denne store hemmeligheten din!

Kristin W

07.04.2014 kl.13:55

Kjenner at jeg er nysgjerrig! Å, som jeg gleder meg til helgen også! Da er det endelig påskeferie og mandag om en uke reiser jeg til PARIS <3

Frida Pedersen

07.04.2014 kl.14:37

Mandager har som regel alltid noe negativt ved seg, det bare lyser ondskap av den dagen noen ganger og er helt enig at været ikke hjelper noe særlig! Gleder meg så mye til du avslører hemmeligheten din og jeg har faktisk ikke noen anelse om hva det er så tørr ikke gjette, venter heller spent <3 "god" mandag til deg Kristin :-*

Sandra Lærum

07.04.2014 kl.14:40

Wow ja, været er ikke på topp her for tiden heller, og det passer meg egentlig ikke så veldig bra, for denne uken her er allerede altfor grå med skolearbeid og prøver på agendaen til en hver tid! Jaja, heldigvis er det PÅSKEFERIE på fredag, så det bli deilig :)

Gleder meg sinnsykt mye til å høre om overraskelsen din! Elsker at du har sånne hemmeligheter av og til, det gjør det bare enda mer spennende å lese bloggen din, om det i det hele tatt er mulig. Håper du får en strålende dag i dag, selv om været ikke er fullt så strålende! Men det er DU, så da går det vel bra likevel! Kos og klem <3

Julie Storlien

07.04.2014 kl.15:20

Hei hei skjønneste Kristin! God mandag!!

Været har heldigvis lettet litt her. Og nå er det endelig litt finere vær en det var tidligere idag. yoho! Håper det er slik i Oslo også. Da blir dagen ihvertfall litt bedre.

Så spennende med enda en utenlandstur da, jeg gleder meg til å høre hvor den færden skal gå.. :D

Ha en super Mandag videre, Kristin. Selv om jeg vet at du ikke liker det så godt. Det gjør forsåvidt ikke jeg heller. Jeg får alltid så himla hodepinne, hver mandag!

Klem i fleng <33

Cecilie Lien

07.04.2014 kl.15:28

Våknet opp i dag og bare "Wii, enda en kjedelig mandag med pissregn", meeeeen så plutselig kom solen, og til nå har mandagen faktisk vært helt topp! Senere i kveld skal vi også samle girlsa til en skikkelig russebukse-workshop. Wohoo, dette blir bra!

Åhh, gleder meg så sykt til å høre om denne hemmeligheten din nå at jeg klarer såvidt å vente :p har faktisk ingen peiling på hvor du skal, så håper tolmodigheten klarer å holde ut litt lengre, hehhe!

Ha en super dag, fineste du <3

Norin

07.04.2014 kl.15:40

Kanskje du også skal til Finland, til Indiedays og bloggutdelingen der? :) Håper du får en fin uke, og en super tur til helgen!

07.04.2014 kl.15:51

Mandager er kjedelige :( nå er det sol her, men ikkje lenge til regne kjeme igjen :( skal på komfirmantleir til helga og gledar meg so til det at eg klarar ikkje å venta :) men fyrst er det 4 prøvar som skal gjerast :( god mandag til deg <3 elsker blogge din! :)

krist.in

07.04.2014 kl.15:55

ååh gleder meg til å høre :D Spennende! ha en herrrlig mandag! Her i huset skal vi late som om det er fredag og ha biff og cola og kosekveld sammen, for det fikk vi ikke i helgen! fint å ommøblere litt på dagene !

AndreaB

07.04.2014 kl.16:22

Haha jeg må bare le hver gang du nevner været, jeg bor i Sandvika så været her og i Oslo pleier så og si alltid å være det samme - så det er ikke ofte jeg trenger å sjekke værmeldingene for å si det sånn, har jo deg!

Veldig nysgjerrig på hvor du har tenkt deg! Vet at det holdes Indie Blog Awards i Finland denne helgen, men siden hun har holdt på dette så lenge så vet jeg ikke om det heller er noe annet? Uansett så gleder jeg meg masse til å få vite dette, kos deg masse videre på denne mandagen kristin! jeg skal sitte med hodet dypt planta ned i matteboken da mattetentamen venter i mrg...

Love you<3

tenkerpadeg

07.04.2014 kl.17:01

Måtte du kose deg i destajon X :D

07.04.2014 kl.17:29

Elsker bloggen din kristin, blir sykt inspirert, jeg har ikke ord, det er bare så sykt mange posetive ting å si om deg:)

Ingrid Charlotte

07.04.2014 kl.21:16

Åh, slike regnfulle mandager er verst! Heldigvis er været fint her i Arendal med sol og varme, herlig! Håper du får en strålende uke foran deg!

Tattavkvinnene

07.04.2014 kl.23:44

Det var litt grått i Oslo på morgenen, men fy søren så fint det ble utover dagen :D Elsker mandager som denne :)

Gleder meg masse til å endelig få høre hva det er du har holdt på med!! Wihi!

Amalie

08.04.2014 kl.17:42

Det regnværet asså! Det er jo snart påske nå så da må vi jo ha litt fint vær! :D

Mandag og Onsdag er de verste dagene i uka fordi da har vi spansk på skolen! :D

Ha en fin Tirsdag videre! <3

Ida Marie Hansen

09.04.2014 kl.19:35

Houff, hater når det er skikkelig dritvær når jeg har lyst til å være ute! Skjønner veldig godt irritasjonen din..

Er uansett deilig med avslappende magasiner da :)

Jeg henger såppass etter på disse blogginnleggene nå at hemmeligheten sikkert allerede er ute, så jeg skal spare meg for gjettingen og bare lese meg videre gjennom bloggen din :D

Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits