SPRING

Åh ♥

Nå er det vel sånn på skikkelig lov til å si at det er vår, er det ikke? For det været vi har hatt de siste dagene tyder i hvert fall ikke på noe annet. Blomstringen på trærene er i gang, fuglene kvitrer dagen lang, solen varmer, og det er på denne tiden man innser hvor vanvittig nydelig landet vårt er. Når det speiler seg i solens glans, og får oss til å smile fra øre til øre. 

Jeg blir så sinnsykt glad av vær som dette, og når man til og med kan nyte frokosten i solveggen er livet komplett. Hello, Spring! I love you ♥Jeg sitter i skrivende stund på kjøkkenet hjemme hos familien Thorsen, og har akkurat hatt en liten hyggestund med Mille før jeg måtte få henne i seng. Jeg er barnevakt, skjønner dere, og selvom det ikke er på det feltet jeg scorer de høyeste poengene, føler jeg at det så langt har gått rimelig greit. Hun har i hvert fall smilt og ledd masse, og det tar jeg som et kjempegodt tegn. Hahah! Nå sover hun søtt, og jeg sitter godt foran dataen mens Dennis er på jobb. Rolig og fin søndagskveld med kaffe i koppen og litt jobb på agendaen. 

Fint!

Hva gjør dere på i kveld da, darlings? Har dere det bra? ♥

33 kommentarer

Annelin Otterlei

30.03.2014 kl.21:14

Fy søren! Den frokosten der så bare heeelt syk ut! Nam! Jeg er misunnelig! Tror jeg må fikse en bra kveldsmat. Heldigvis var jeg fyllesyk i går. Så i dag har jeg krefter til masse mat. hehe.

Jeg tror du gjør det supert som barnevakt. Fint å få prøve seg, ikke sant? :)

Du får ha en fortsatt fin søndag :)

Kos og klem fra meg :) <3

Cathrine Nilsen

30.03.2014 kl.21:15

"og det er på denne tiden man innser hvor vanvittig nydelig 'den ene delen av' landet vårt er" mener du nok. Hahah, men seriøst... Det er jo helt sinnssykt at det mer eller mindre er sommer der, men her er alt dekket av snø..Man skulle nesten ikke tro at vi bodde i samme land. Jeg blir rett og slett lei meg. Jeg vil og ha sommer! :(

Men men, jeg får bare holde ut siste delen av vinterern, og "kose" meg med alle vår-bildene på facebook, instagram og blogger. Heheh..

Ha en fin kveld videre ♥♥

Sara Funderud

30.03.2014 kl.21:20

Nå kan man trygt si at det er vår ja, noe som føles utrolig deilig å kunne si! I går var første dagen i år at det var varmt og godt ute og att jeg har fått den okelige vår følelsen, men jeg har allikevel allerede fått litt skille! Guuud så deilig!

Spør du meg hørtes det ut som du hadde vært en flink barnevakt Kristin og jeg skulle gjerne hatt deg som barnevakt selv da jeg var mindre, hahaha uansett håper du får en fin kveld videre daa :)

Hannah Taylor

30.03.2014 kl.21:23

For noen fine bilder! Det ser virkelig ut som våren er her og GUD for en ordentlig god følelse!👌❤️

Du må kose deg resten av kvelden!❤️

Marita Malmgren

30.03.2014 kl.21:29

Hei kjære Kristin. Ikke tro jeg har glemt deg :) Jeg beklager så mye for fraværet mitt, har hatt en super buzzy helg både med venner, kjæreste og familie. Håper du forstår <3 jeg har tenkt masse på deg og har lest gjennom alle tapte innlegg, elsker bloggen din og deg så utrolig mye!

Det er så utrolig deilig at våren har funnet sted i Norge nå! I går var jeg ute hele dagen og gikk i skikkelig sommerlige klær. Så deilig! Jeg har hatt en så fantastisk fin helg, alt på grunn av været :)

Du må vel være den beste barnapasseren i hele denne verden! Du er jo helt fantastisk! Håper du vet hvor utrolig stor pris jeg setter på deg! Og selvom du kanskje ikke alltid legger merke til mine kommentarer vil jeg at du skal vite at jeg bryr meg kjempe masse om deg og ønsker deg virkelig alt godt i hele verden :) DU fortjener et fantastisk liv! Det skal du vite! Du er elsket av så mange,, og jeg kunne aldri hatt et bedre forbilde enn deg! DU er fantastisk og DU er den største inspirasjonen jeg har i livet mitt! Jeg er kjempe glad i deg! stor klem fra din aller trofaste leser Marita! :)

Linn-Elisabeth Halvorsen

30.03.2014 kl.21:38

Ååhh, bildene er bare magiske, Kristin! NÅ skal det være vår, basta! Hahaha!

Kvelden i dag har gått til matlaging til familien (sånn går det når mor stikker til Spania, og den eneste som har næringsvett utenom henne her i hus er meg, hihi), forberedelse til egentrening på skolen i morgen, og diskutering med mannfolket om utdanningsplanene mine. Stakkars kar, jeg som er så sta; for det er jo mitt liv? Hahaha, kos deg videre i kveld, skjønne!

Karoline ♥

30.03.2014 kl.21:41

Åh så fine bilder! SÅ glad for at det begynner å bli vår nå! :D

Anne

30.03.2014 kl.21:41

Sååå koselig!!! Masse nydelige bilder!! Du er skikkelig flik må jeg bare si❤️😍

-anne

krist.in

30.03.2014 kl.21:49

åh, ser helt herlig ut !

Sara Josefine

30.03.2014 kl.22:24

Så koselig det ser ut, og veldig fine bilder!

Kos deg masse med mannen din^^,

Elise Holand

30.03.2014 kl.22:30

JAAAA!!! :D det er ENDELIG lov å si at det er vår! <3 og nedtellingen til sommeren kan begynne ^^ elsker de nydelige vårbildene dine ^^ får meg i den rette stemningen :D

Det høres ut som barnevakt jobben kler deg, selv om du kanskje ikke liker den :P høres hvertfall ut som Mille har kost seg ^^ og du fortjener en liten pause nå :P kos deg med mannen din når han kommer hjem fra jobb ^^

Kveldsklem til deg ;*

miinemor

30.03.2014 kl.22:43

Kjempefine bilder ♥

Hilde

30.03.2014 kl.23:00

Høres gøy ut, har spilt håndballkamp og nå har jeg verket i lillefingeren... Vet ikke om den er brekt eller studd, håper på studd :-)

Martine Kristine

30.03.2014 kl.23:39

Så utrolig fine bilder! Ble skikkelig glad av å se de. Masse vårfølelse og sommerfølelse i dem egentlig. Hahah, jeg elsker sol og varme! wii :) <3Hørtes ut som en koselig stund med Mille. Jeg er sikker på at du er en bedre barnevakt enn du tror! Ha en kjempe fin kvle dog sov godt <3

Frida Pedersen

31.03.2014 kl.00:09

Herlige og stemningsfulle bilder, er så enig at været gjør så mye med humøret, merker det veldig selv spesielt når jeg vanligvis har vinterdeprisjoner!! Selv har jeg jobbet inne i finværet i dag men har hatt gleden å servere bakevarer og kaffe til mange hyggelige turgåere som hadde tatt turen ut i det strålende vårværet. Kvelden ble komplett med grillmat og så en hyggelig jentekveld med film og god sladder fra gårsdagens festligheter<3 perfekt avslutning på en perfekt helg!

Tattavkvinnene

31.03.2014 kl.07:18

Koselig da ^^ Min søndag gikk med til å se på Hannibal og maks avslapping :D

Håper mandagen din blir fin!

Celine<3

31.03.2014 kl.07:46

Ah det er så fint ute når det er vår, elsker det! Man blir ordentlig i godt humør når våren og sol og varme er på vei, med blomster.. Det er digg! Koos deg videre som barnevakt haha.. LiveU<3

Charlotte M

31.03.2014 kl.08:05

Ja, nå kan man virkelig si at det er vår! Solen skinner jo som bare det på himmelen! Det så bare så koselig ut å spise frokosten ute! Og er det noe jeg ser frem til nå som sommeren begynner å nærme seg, er det det å spise frokost ute i det fine vært! Det er bare så koselig! :-)

Så gøy at du sitter barnevakt! Jeg tror ihvertfall hun du satt barenevakt for hadde det kjempe gøy! Klem <3

Celina

31.03.2014 kl.08:26

Åååh, endeliig kom våren! Har vært en så sinnsykt fin helg det her.. Gubben har tilogmed blit solbrent :p haha.. På det området med barn tror jeg att du er super flink, du har jo så mye energi og er sprudlene så barna må jo elske å ha deg til selskap! :) Ha en fin uke ! :)

ineskau

31.03.2014 kl.09:37

SÅ HERLIGE BILDER. Du gir meg skikkelig vårfølelse enda jeg sitter langt nord i kalde vinterlandskapet i Alta. HAHAH Du aner ikke hvor heldig du er altså. DIGG OG DIGG OG DIGGERE!! :D

Skulle ønske jeg kunne nyte solen og vårværet også.

Moro at du sitter barnevakt da, forstår godt at barnet sover godt og er fornøyd etter å ha fått tilbrakt tiden med deg :):)

Gleder meg til å spise frokost ute på verandaen når jeg kommer hjem til påske - da skal jeg nyte alt av sol og deilig vår-vær også! :D

Paul Pava vasen var også skikkelig kul - elsker den serien, har kakefat og glass i samme serie selv også :)

Ønsker deg en fortsatt fin dag skjønningen. :):):) KLEM I MASSEVIS

Emelie

31.03.2014 kl.09:39

så fine vårfarger!!

mendu? Kan du lage Berlin-Guiden snart? Vi skal nemlig på klassetur til Berlin etter påske, og med begrenset med tid hadde det vært supert å få en liten guide på hva vi bør gjøre :-D klem!

Hannah

31.03.2014 kl.10:13

Så koselige bilder ! :)

31.03.2014 kl.10:51

Hahah jeg dævver når jeg leser kommentarene her og småjentene som tror DU bryr deg hva de har gjort i helgen! "sorry at jeg ikke har skrevet, men jeg har vært Busy i helgen..." Jesus..

Martine

31.03.2014 kl.10:52

Nydelige bilder Kristin ! Du er så stor inspirasjon ❤❤

Amalie

31.03.2014 kl.12:57

Åhh.. <3 Det så deilig ut å sitte på verandaen å spise frokost! Vi har selfølgelig verandaen på den siden der det alltid er skygge! :/

Så snill du er som var barnevakt for Mille! <3

Ha en fin mandag! <3 Og god tur hjem! <3

Kristin W

31.03.2014 kl.13:49

Årh, herliiig <3 Du har helt rett i at fint vær skaper godt humør!

siljepia

31.03.2014 kl.14:21

ut i fra disse bildene så ser det ut som en perfekt sted å spise frokost :) Håper dagen var fin :) kvelden i går var rimelig avslappet her også,siden det ble lite søvn natta før :) hehe :)

Sikkert koselig å sitte barnevakt for Mille, fordi dere får jo muligheten til å bli enda bedre kjent med hverandre da :) klemmer :)

Irmelin

31.03.2014 kl.15:47

VÅR in our hearts! <3 Elsker at våren endelig viser seg. Er helt fantastisk. Og bildene dine gjør meg enda mer happy! I love them! <3 Skikkelig vårfølelse. Hehe, barnevakt jah, er ikke det kjekt da? Det finnes både negative og positive sider ved det å være barnevakt, men stort sett bare positive da! :D Syns du er flink jeg! Håper du hadde en flott kveld! Elsker å sette meg ned å lese den fantastiske bloggen din! <3

U GO GIRL! LOVE fra Sogndal <3

ND

31.03.2014 kl.16:24

Hei!

Hvor er den koppen/glasset du har kaffe i fra? :)Veldig fin!

Rikke Marie

31.03.2014 kl.20:30

Du er så fantastisk! Elsker bloggen😍 stå på videre!

theresekristina

01.04.2014 kl.11:53

ELSKA sånne daga :D Kor er buksa di fra?

Ida Marie Hansen

01.04.2014 kl.12:17

Hahah helt utrolig hvor stor kontrast det er.. Her i Troms er det mer snø enn noen gang, og vår kan vi ikke en gang snakke om enda.. Nesten deprimerende hvor lite varme og sol vi får her oppe!

Bildene dine virker som fra en annen verden! Det ser så utrolig fint ut, dere er heldige :)

Så gøy at du var barnevakt! Kristin fra en litt annen side, hehe!

Min kveld gikk til venninnekos hos min beste venninne som ikke hadde det helt bra.. :)

Stor klem <3

Thilla

04.04.2014 kl.16:48

Når skal du kåre vinner av marc Jacobs drømmedag?

Skriv en ny kommentar

hits