KOSEMOSEOVERDOSE

Happy Thursday, Darlings ♥

Har dere en fin start på dagen? 

Jeg kunne ikke hatt det bedre, og sitter nå ute hos mamma og Jon, med Fokus på fanget. Lille babyen min... Trenger ikke familieforøkelse når man har en sånn liten krabat som det her, som sprer SÅÅ mye glede! 

Flere av dere har lurt litt på hvorfor Fokus ikke bor med meg, og grunnen til dette er rett og slett fordi at han har det mye bedre hos mamsen og Jon. Mine dager kan fort bli ekstremt hektisk, hvor jeg er på farten i flere timer. Derfor er det mye hyggeligere for han å være her ute, hvor han alltid har mennesker rundt seg, og hvor han alltid får lange turer sammen med Jon, som elsker å komme seg ut i naturen. 

Jeg har alltid vært glad i hunder og mamma og jeg fikk en Chow Chow da jeg var 14 år, som ble vår aller beste venn. Da han døde var det derfor naturlig for meg å kjøpe min egen lille krabat da jeg kjøpte leilighet sammen med min tidligere samboer, men det er ingen tvil om at Fokus var et impulskjøp. Småhundene var i vinden på denne tiden, og jeg hadde et enormt behov for å erstatte tomrommet etter den forrige firbente hårballen. Jeg burde selvfølgelig tenkt meg nøyere om før jeg gikk til anskaffelse av et såpass stort ansvar. Du bindes fullstendig opp, og da jeg i tillegg fikk reisejobb med 250 reisedager i året, var det flott at vi var to om ansvaret. Da vårt forhold tok slutt, var det ikke snakk om å gi Fokus fra meg, men jeg ble selvfølgelig avhengig av mine foreldes hjelp. Heldigvis var de like glad i Fokus som meg og veldig interessert i å ta på seg deler av ansvaret. Hadde de ikke vært såpass behjelpelig, måtte jeg faktisk vurdert omplassering, og det ville jeg faktisk ikke hatt psyke til. Hallo?? Gi fra seg verdens skjønneste hund med endeløse mengder personlighet til noen andre? Ikke pokker!!!

Babyen min er altså babyen til mamsen og Jon også, og ved hver anledning de skal ut på reise eller ikke har tid, stiller jeg selvfølgelig opp på et øyeblikk. Vi har funnet en superfin ordning sånn sett, hvor vi deler ansvaret mellom oss, og dette innlegget er rett og slett ment som en oppfordring til at alle som på død og liv SKAL få seg en hund, MÅ tenke seg om to-tre ganger før man går til anskaffelse.

En hund krever all oppmerksomhet, noe den selvfølgelig skal få, den skal luftes uansett hvilket vær det er ute, og du kan ikke være så spontan som du gjerne ønsker. Samtidig finnes det ikke en bedre venn som gir så mye av seg selv, som man blir så uendelig glad i, som alltid er der for deg, og som alltid sprer så vanvittig mye glede. Jeg kunne aldri sett for meg et liv uten Fokus, og jeg elsker han herfra til månen og tilbake. Se på han da... Det er jo ikke så rart, er det vel? Hihihhi!

Hvordan er det med dere? Er det noen hundeelskere her? 

SMASK ♥

34 kommentarer

Monica

20.03.2014 kl.10:20

Vi har 2 hunder nå, hadde 3 men den ene døde dessverre av kreft mai ifjor :( <3 Vi har 1 blanding på 37-38kg og en på 2,7kg :) Jeg er hjemmeværende pga sykdom så her er hundene ute i 5-7timer om dagen, med lange turer med andre hunder og mennesker 2-4ganger i uka :) Vi har 2mål tomt de storkoser seg på her hjemme utenom turene med lek, søk, trening og kos! Jeg kunne ikke levd uten hund og hadde det ikke vært for de så hadde jeg vel vært enda sykere! Hundene er "barna" våre <3

charlotte89

20.03.2014 kl.10:21

Han er kjempe nydelig <3 Hadde samme rase i mange år selv. Og det er verdens skjønneste skapninger. Hunden min døde i 2006. Savner det å ha hund veldig da. Du er kjempe heldig som har han :)

Ine Skau

20.03.2014 kl.10:25

GOD MORGEN! Dagen er god, men jeg har skikkelig nerver for fremføring av arbeidskrav i dag.. Alltid skummelt - men så går det som regel ganske greit til slutt..

åhh så fin liten tass. Jeg savner pusen min hele tiden, men jeg også vet at hun stor trives med å være utepus hjemme på Hamar med familie som koser og duller med henne hele tiden. Det hadde selvfølgelig jeg klart å gjøre også, men faktum er at jeg bor i blokk og her er det til min store skuffelse ikke lov med husdyr.. ikke for det, jeg ville ikke gjort mia om til en innekatt når jeg ser hvor lykkelig hun blir av å løpe og hoppe rundt i nysnøen og lukte på blomstene på våren og nyte solen på varme sommerdager... hehe :) De fantastiske dyrene altså. GOT TO LOVE THEM <3 <3

Vi har også hund og jeg skjønner hva du mener med at det ikke er noe man skaffer seg bare fordi den er søt og nusselig, det krever faktisk mye arbeid, kjærlighet, penger og tid. Bare katten vår er krevende nok liksom og hun klarer seg ok på egenhånd, men oppfører seg som en hund så egentlig kan man se på det slik at vi har to hunder. en Rottweiler og en ordentlig fin jentepus. haha Men hyggelig er det og jeg er så glad for at mamma og stefaren min tar så godt vare på de.

Jeg kunne heller ALDRI gitt bort katten min.. herregud det er jo bebin!!! :* Gråter bare av tanken så det hadde vært uaktuelt. :)Jeg er med andre ord VELDIG katte,- og hundeelsker. :):)

KOS DEG OG NYT DAGEN I SOLEN MED HUNDEBEBIN DIN! Herlig bilde. Fine dere er :):)

Celina

20.03.2014 kl.10:37

Ååh, så søøt da! jeg vil så gjerne ha hund, men det har jeg ikke tid eller ork til for øyeblikket... Vi blir å skaffe oss hund da vi får oss eget hus med stor uteplass og mer tid til og ta vare på disse krabatene som vi vil ha ! rottweiler står høyest på ønskelisten :) håper du får en kjempe fin dag idag :) ikke det beste været men kos deg uansett :)

Hanne R

20.03.2014 kl.11:06

For en nydelig krabat. Det er så herlig med hunder. Jeg er så heldig å få lov til være bonusmor for mamma sin hund. Og det er så hyggelig selskap med hunder med herlig personlighet. I går gikkk turen til Ikea, og faktisk kom jeg unna det med en ikke altfor stor smell på lommeboka. LOVE IT!! Ha en fin dag :*

utveksling2014

20.03.2014 kl.11:12

God morgen skjønne deg ! Så nydelig, heldig liten hund :) Jeg har tre chinese crested.

Vil takke deg for din stemme, betyr utrolig mye. 11 dager nærmere drømmen min, jeg er utrolig takknemlig! :))

Ønsker deg en riktig fin dag videre :)

Hannah

20.03.2014 kl.11:47

Elsker hunder! Har selv 2 hjemme + en katt, elsker dem!<3

Ha en fantastisk dag Kristin:)

Martine Kristine

20.03.2014 kl.11:51

Hahah, dagen kunne vel ikke startet verre.. Forsov meg en time, men rakk skolen akkurat.. På skolen var det tentamen så da ble det dobbelt så ille på morgenparten. Satte meg i halvsøvne foran pcen på skolen og starta å skrive da jeg kom på at teksten skulle være på nynorsk.. Så da var det bare å gjøre om hele teksten fra bokmål til nynorsk.. Heldigvis var jeg ferdig etter en stund og det første jeg gjorde når jeg kom hjem var p klikke meg inn hit for å få opp humøret før jeg må sette meg med matte.. Har mattetentamen i morgen og jeg er ikke klar i det hele tatt! Hahhaha, samma det! ;p

Så utrolig søt! Smeltet helt av det bildet<3 har selv en hund og elsker hun mer enn noe annet, men jammen er det en del jobb med dyr også! Mest kos da:-) ha en strålende dag videre og kos deg masse! Gi fokus en ordentlig kos fra meg da, selvom du ikke vet hvem jeg er.. Hahah.. <3

Kine

20.03.2014 kl.12:00

Fokus er bare helt nydelig <3 Jeg er virkelig en hundeelsker og har vokst opp med hund. Når jeg flyttet fra Bergen til Stavanger for å studere synes jeg det var utrooolig ensomt og tomt i huset da jeg var vant med både hunder og katter.. Så jeg endte opp med å få meg katt siden det er litt mindre tidkrevende enn hund, da jeg ikke føler jeg hadde hatt nok tid til en hund nå. Men når jeg får kjøpt meg hus og får en fast jobb, da tenker jeg at det kommer hund i hus her også :)

Linn-Elisabeth Halvorsen

20.03.2014 kl.12:39

Dagen i dag er bare FAB! Dagen startet med frokost og en kick-ass treningsøkt med alle de eldre på gymmet! Nesten ikke timer på skolen i dag, før jeg skal lade opp til jobbhelg :)

Selv har vi en omplasseringhund, og hun har vært en velsignelse og stor irritasjon (sånn er det jo innimellom) i rundt 3 år nå. Bikkja krever mye tid, men det en får igjen er absolutt verdt det!

Fokus er bare mer enn nydelig, bare så det er sagt! <3

Anne-Marthe

20.03.2014 kl.13:16

Kan du svare på de spørsmålene angående *drømmereisen* :)

Tattavkvinnene

20.03.2014 kl.13:17

Åå, hunden din er så søt! Smelter helt av det lille ansiktet der ^^

Har ingen hund selv dessverre, bor i studentleilighet hvor det ikke er tillatt med dyr, så det får nok bli senere :)

camilla berg

20.03.2014 kl.13:45

åh for en skjønning! :D elsker hunder!

Carina

20.03.2014 kl.13:56

Så koselig bildet!! :) i Hybelen min er det ikke lov med noe dyr, noe som er utrolig dumt, siden det er så mye selskap med de :)

Kristine

20.03.2014 kl.14:39

naaww så søt!! jeg ha selv en liten pølse hund som de fleste kaller den <3 hahaha :) jeg er enig at det er mye ansvar :) men du får kose deg videre :)

Frida Pedersen

20.03.2014 kl.14:50

Jeg er uten tvil en hundeelsker, har en hund selv eller det vil si familien har en hund, en jakthund fordi pappa jakter med henne, hun er uten tvil min aller beste venn og jeg elsker henne så høyt. Nå som jeg har flyttet for meg selv savner jeg det så utrolig og jeg har alltid ønsket meg en liten valp selv <3 dessverre har jeg ikke lov til å ha hunder der jeg bor nå hvis ikke tror jeg at vurderingen hadde gått over til handling, samtidig er det som du sier utrolig mye arbeid og spesielt når de er små, men jeg er ikke i tvil om at jeg skal ha en liten krabat selv en gang, men det blir når jeg er ferdig med studier og har et fast sted å bo <3 nå skal jeg faktisk hjem til lille babyen min og jeg gleder meg, like kos å se henne hver gang :*

Elise Holand

20.03.2014 kl.15:05

SÅ UTROLIG NYDLEIG LITEN PELSDOTT!! <3 <3 <3 jeg ELSKER hunder, men har desverre ikke egen :( vi hadde en schæfer når jg var 7 år, men den måtte vi gi bort fordi det klikket mentalt for den :( desverre :( har veldig lyst på hund når jeg flytter ut, men det er MYE arbeid som du sier...

Så bra at du har funnet en ordning angående lille Fokus ^^ høres ut som han trives med deg og mammaen din ;) høres veldig smart ut ;)

Håper du får en fin "vårdag" videre, selv om det ser grått ut :(

SMASK;*

KRISTIN

20.03.2014 kl.15:55

hvor lenge har du hatt han?

Charlotte M

20.03.2014 kl.16:24

Aww, Fokus er bare SÅ søt! Jeg er virkelig en hundeelsker, og jeg skulle gjerne hatt en selv! Men det er så stort ansvar! Og ingen i familien min har egentlig noe særlig lysst på hund! Hvis jeg skulle hatt en hund ville jeg garantert valgt pomeranian! De er verdens søteste og mest kosete hunder! :)

Ha en super dag videre! Klem<3

Celine<3

20.03.2014 kl.16:33

Jeg er en hundeelsker.. uansett hundrede så er de søte, men den søteste hunderasen jeg vet om er pumerana de er så utrolig søte.. Det er et veldig stort ansvar og det er bra du får hjelp med å passe på han.. Isteden for å la han være med på hektiske dager.. Håper du har kost deg masse idag. LoveU<3

Elise

20.03.2014 kl.16:37

åh, jeg er så enig! har vokst opp med flere hunder siden jeg selv ble født, og er nå straks 24 år. jeg kjøpte meg i fjor en fransk bulldog. verdens skjønneste lille krabat med SÅ mye personlighet! hun er nå blitt min lille baby, og nå kan jeg ikke lengre være så spontan som jeg før var. heldigvis er vi to om ansvaret, siden meg og kjæresten bor sammen. kunne aldri i livet mitt gitt hun fra meg :)

Hanna Halvorsen

20.03.2014 kl.17:01

Hei! vi er også litt i samme situasjon bare omvendt. Noen venner av oss har hatt en hund nå i 6 år, men det siste året har ikke hunden deres fått nok oppmerksomhet pga at de fikk en unge som tok mye tid. Vi har nå hatt han i litt over 3 måneder og er kjempe koselig. Det har vært snakk om at vi skal ta over han, men skal nok ikke det, men en løsning om at vi skal passe på han litt for hverandre. Funker nok veldig bra, så lenge det ikke blir for kort opphold hos begge hver gang, for det blir bare slitsomt for hunden. Lykketil! En hund er mye ansvar, så fint å kunne hjelpe hverandre :)

Anne

20.03.2014 kl.17:29

Ååå elsker pomeranien hunder de er bare sååååå søte. Selv er jeg litt alergisk, men jeg elsker hunder og er med dem om jeg vil.

Ha en forsatt fin dag, Kristin:)

-anne

caroline

20.03.2014 kl.17:43

Ønsker selv å skaffe en pomme. Kan jeg spørre hbor du har kjøpt han?

Mvh Caroline

Annelin Otterlei

20.03.2014 kl.18:20

Jeg skjønner veldig godt det med ansvar. Vi har hatt vår hund i 3 år nå. Den bor selvsagt hjemme hos mamma og pappa mens jeg studerer, da det er hele familiens hund. Jeg har lenge hatt lyst på en egen liten vofs, men vet at det blir alt for mye ansvar. Vi får vente med det til jeg blir eldre og mer ansvarsfull. hehe.

Håper du har hatt en fantastisk dag, og at det ikke er like vindfullt i Oslo som det her. Her hjelper det desverre ikke med paraply mot det konstante regnet. Uff, jeg gleder meg til sommer og sol!

Ha en fin dag videre Kristin! :)

Kos og klem fra meg <3 :)

Silje

20.03.2014 kl.20:57

Åh jeg er så enig med deg! Alle som på død og liv skal ha hund.. Var der selv også, men etter å hatt ansvar for å passe familiehunden i en uke mens mor&far var borte, innså jeg for et sinnsykt stort ansvar det er! Man må tenke hund 24/7. Så ja, oppfordrer flere til å tenke seg om 10 ganger før de kjøper hund, eller eventuelt passer en før de vil skaffe seg sin egen, det er utrolig mye mer arbeid enn man tror. Og de skal tross alt leve i +/- 12 år. Selvsagt er det koselig med hund, men mange glemmer at det er en jobb som skal legges ned også. Mange hunder der ute som lider av at eieren ikke tenkte seg litt mer om, hunder som er hjemme alene hele tiden.. Det er trist at det blir sånn. Glad du fikk til en ordning med Fokus, slik at han har fått det best mulig samtidig som du ikke måtte gi slipp på han. For man blir jo så uendelig glad i disse dyrene da... :-)

Christina

20.03.2014 kl.21:10

Så skjønn Fokus er! Jeg gikk litt på samme smellen som deg, min forrige hund var et impulskjøp.. jeg skulle ha hund, og den skulle være liten. Jeg endte opp med en omplasseringsterrier uten å vite noe om hundegruppen i det hele tatt. Det viste seg at dette var litt av en stresset liten kjeftesmell, og han passet ikke inn i en liten studenthybel i det hele tatt. Nå bor han med et jorde som nærmeste nabo og kunne ikke hatt det bedre! Jeg derimot var ett år uten hund, og det året var fint altså, men jeg skjønte at jeg bare trenger hund, hehe. Så nå har jeg en nydelig liten Whippetvalp, en rase som passer meg såå mye bedre enn terrier, hehe.

Amalie

20.03.2014 kl.22:12

Fokus er så skjønn! <3

Jeg har alltid hatt lyst på hund men mamma vil ikke ha så da blir vel ikke det før jeg flytter ut ihvertfall! :)

Pomeranian er den jeg aller helst vil ha! <3

Hannah Taylor

20.03.2014 kl.22:29

FOR en fin hund!<3

Blir nok sånn når jeg flytter ut engang i tiden. haha!

Marianne

21.03.2014 kl.10:11

Bra du kommer med oppfordring om å tenke seg om! Er altfor mange som skaffer seg hund uten å tenke på hva de binder seg til! Det er MYE mer arbeid enn hva folk tror! Og en må rett og slett ofre mye sosialt hvor hunder ikke kan være med om en ikke har hundepass!

Irmelin

21.03.2014 kl.13:10

Ååååååå, jeg dååååner! Den pelsdotten er til å spise opp! For en herlig liten klump! Jepp, jeg er selv en hundeelsker! Har en tervuren hjemme som jeg virkelig elsker. Han er en godgutt som jeg aldri kunne erstattet eller gitt bort, han betyr alt! Vi har nå hatt han i syv år, og han sprer sånn glede. Når broren min kommer hjem fra skolen, er han helt tussete av glede og han vet ikke hvor han skal gjøre av seg :-p du skulle fått sett en film av han, for han tar helt av. Griner, hyler, hopper og "snakker" som bare det! <3 God gutten!

Jeg hadde også katt. Han het Max og ble dessverre avlivet på onsdag. Han ble 17 år gammel og har hatt en fantastisk liv. Men på mandag denne uken ble han veldig dårlig og pustet tungt. Jeg var ikke hjemme på dette tidspunktet, siden jeg studerer i Sogndal, men du kan tro jeg gråt når broren min ringte og sa han var blitt dårlig. Jeg visste jo veldig godt at denne dagen ville komme, men jeg var ikke litt forberedt! Så på onsdag tok pappa han til dyrlegen. Men han var ikke syk, det var alderdommen som hadde slått enda mer ut. Det var ikke en gøy dag, og jeg har ikke fellingen på hvor mange ganger jeg gråt. Det blir helt rart å komme hjem også er han ikke der

:-( Hvil i fred, Max <3

Så det er utrolig godt å se at du bryr deg så mye om Fokus, og at moren din tar så godt vare på han :-) Spesielt siden du reiser så mye! Det varmer et dyreelsker <3 Stå på videre Kristin, du er en helt fantastisk jente! Og det mener jeg! Elsker å lese den fantastiske bloggen din! Du er så utrolig flink!

Stor klem fra Sogndal <3

Anna Charlotte

22.03.2014 kl.09:15

Jeg er veldig glad dyr generelt jeg. Enig med det du skriver om anskaffelse, er nok et stort ansvar.

Ida Marie Hansen

22.03.2014 kl.13:53

Tnå, så utrolig koselig innlegg! Skjønner at det er vanskelig å ha et sånt ansvar til en hver tid, derfor er det supert at moren din og Jon hjelper til :) For en herlig liten krabat! Så skjønn og nusselig..

Jeg er dessverre allergisk når jeg er i nærheten av hunder i lang tid, så må holde meg til å kose så mye som mulig med hunder når jeg er på besøk hos folk..

Klem ♥

22.03.2014 kl.18:49

ELSER HUNDER, er livet :)

Skriv en ny kommentar

hits