VINN DIN DRØMMEREISE

Aloha jet setters ♥

Jeg blir nødt til å dele TIDENES konkurranse med dere, som jeg nettopp deltok i selv. Det er jaggu ikke ofte jeg deltar i sånne konkurranser jeg finner på Facebook, men denne her kunne jeg ikke unngå å joine. 

Noen som er keen på å vinne en drømmereise til tre forskjellige og magiske destinasjoner? Det er i hvert fall jeg, så nå krysser jeg fingrene for at jeg vinner drømmereisen. TENK hvor himmelsk det ville vært da!? Da hadde vi snakket mye blogginnhold.. HEHE. 

Det er selvfølgelig Kilroy som frister med denne herlige konken, og det er ikke vanskeligere enn å velge 3 destinasjoner du vil reise til, for så å velge en person du vil reise med. Vinner du, får altså du + ditt reisefølge en sponset tur til valgte destinasjoner. WUUUHUUUUU! Valget mitt falt på Madagaskar, Colombia og Mexico, og reisefølget blir selvfølgelig Dennis ♥

Ønsker du å delta og komme ett skritt nærmere reisedrømmen, kan dette gjøres HER

ÅÅåååå! Take me away ♥

Hvilke tre destinasjoner vil dere reise til?Folkens? Jeg må forresten si at jeg blir veldig lei meg av kritikken i forrige innlegg. Jeg blir SÅ glad for de hyggelige kommentarene, men når noen av dere mener at jeg prøver å loppe dere for penger, blir jeg rett og slett skikkelig såret. Hvis dere faktisk leser bloggen min, vet dere at jeg gjør alt jeg kan for å tilfredstille dere, og gjøre dere happy. Jeg legger ned livet og sjelen min i denne bloggen, og denne gruppen var rett og slett ment som et tiltak for å gi enda mer til de som ønsker det. Jeg har sagt at dette ikke kommer til å påvirke bloggen min. Den skal fortsatt inspirere og oppdateres hyppig, så det er ingen som sier at dere skal betale noe som helst hvis dere ikke ønsker det. Jeg ønsker bare en tettere nærhet til dere, jeg ønsker å gi enda mer, å møte dere, men de turene jeg kommer til å legge ut på rundt om kring i Norges land er ikke gratis. Jobben jeg kommer til å legge ned i dette er heller ikke gratis, det er ikke middagene jeg kommer til å invitere dere på, og heller ikke goodie bagsene. Jada, så er jeg en blogger, men hvis dere tror at jeg får hele verden rett i hendene uten å måtte betale for noe som helst, tar dere grundig feil. 

Beklager virkelig hvis dette virket helt på bærtur for enkelte av dere, jeg hadde ikke sett den negative floden av kommentarer komme i det hele tatt, og hadde håpet at dere ville se på dette som et positivt tilskudd og tiltak. 

Jeg ser at noen av dere lurer på hvordan man får tilgang til gruppen, og når du melder deg inn vil du få en mail med link til en lukket facebook gruppe som du ber om å bli medlem i. Tanken var liksom at dette skulle bli et lite samfunn for dem som har lyst, men hva sier dere? Er dere giret? 

Husk at jeg er glad i dere alle sammen ♥

KLEM

45 kommentarer

stine

17.03.2014 kl.21:20

fine bilder :) men jeg skal slutte og blogge men jeg kommer tilbake igjen :) jeg komme og savner deg :)

hannahrt

17.03.2014 kl.21:21

FOR en konkurranse!

Det er sånn at jeg bare må melde meg og kjæresten min på. Hvis jeg skulle velge 3 destinasjoner så hadde det være Hawaii, Thailand og Mexico. Det hadde vært helt konge å vunnet denne konkurransen!

17.03.2014 kl.21:29

KAn du skrive litt om disse destinasjonene, og hvorfor du valgte de? :D

Cathrine Nilsen

17.03.2014 kl.21:30

"Det er 18-års aldergrenser for å delta i konkurransen" Jajaa.. Hahah.

Kristin, du er verdens mest fantastiske person, og du fortjener ingenting av hatet du får. Dette var en fantastisk ide, og jeg ble og litt skuffet sånn i det sekundet jeg leste at det kostet penger, men etter å ha tenkt litt igjennom det så gir det jo faktisk mening, og jeg støtter deg fullt ut :) Og etter å ha sjekket saldoen på kortet mitt imorgen melder jeg meg nok inn. Men jeg lurer på en ting - når vi betaler nå, gjelder det i en måned fra nå, eller gjelder det ut denne måneden? :)

SMASK

Sara Josefine

17.03.2014 kl.21:33

ååå Kristin jeg blir så lei meg når jeg ser for meg at du sitter hjemme og leser de neagtive kommentarene...du som bare prøver å gjøre noe hyggelig. Jeg forstår godt prinsippet og at gruppen må ha en liten betalingssum om det skal bli en side med masse goder. Dessuten syns jeg de fleste glemmer hvor mye tid du legger ned i bloggen. Det er greit at du har en fin lønn med sponsorpenger og lønn fra blogg.no, men det er absolutt ikke slik at du ikke jobber for det. Du legger ned MASSE tid og energi i bloggen. Dette vet jeg fordi jeg er daglig innom, og fordi jeg selv holder smått på med en blogg. Jeg vet det tar mye energi og krefter. Syns de som kommenterer skal tenke litt på hvor mye du gir av deg selv hver dag.

Så jeg ville bare si: Tusen takk Kristin for at du deler livet ditt med oss og gir meg noe å se frem til når jeg logger på nettet.

Stor klem fra meg <3

Thea Marie

17.03.2014 kl.21:40

Jeg har ikke fått link til noe facebook side:( skal jeg sende mail til han kontaktpersonen som står eller?

StyleConnection

17.03.2014 kl.21:46

Thea Marie: I fix :)

Frida Pedersen

17.03.2014 kl.21:51

Sannsynligheten er jo minimal, men likevel så er den jo enda mindre hvis man ikke prøver så jeg skal absolutt gi det et forsøk :D Jeg synes også det er veldig trist at du har fått negative tilbakemeldinger på forrige innlegg for jeg synes det var en super ide som ingen andre bloggere jeg har hørt om har gjort før og jeg vet at du ikke gjør dette for å loppe ut penger av oss, du gjør det av ren kjærlighet og godhet og såklart skal vi betale litt det koster jo det du skal gjennomføre samtidig som det blir litt mer "seriøst" når man må betale litt, det hadde liksom ikke vært like eksklusivt hvis alle og enhver kunne være en del av denne gruppen. Ha troen på dette prosjektet, jeg er giret <3 har allerede meldt meg på, men jeg får ikke åpnet facebook siden, er den ikke tilgjengelig helt enda eller er det noe galt med min facebook? Klem i fleng :*

StyleConnection

17.03.2014 kl.21:55

Frida Pedersen: Åh! Så deilig å høre, fine Frida! Nå fikk du meg til å smile... Du vil bli lagt til i gruppen ila kort tid :) Stor klem til deg, og lykke til i konkurransen :)

17.03.2014 kl.21:56

Når kåres vinnerne av marc jacobs konken?

StyleConnection

17.03.2014 kl.21:58

Anonym: 31.mars :)

Celina

17.03.2014 kl.22:01

Syns det er ett supert tilbud du kommer meg jeg:) Syns disse som syns det er så mye negativt med det bare skal lokke siden i stedet for og kritisere alt.. Må jo kunne gå ann og finne på noe mer nyttig og gjøre her i livet :p syns du skal stå på med det du gjør og kose deg med det :) Koselig for oss blogglesere og kunne bli enda bedre kjent med deg :D

Line

17.03.2014 kl.22:13

Ååååå Kristin du er ikke en person som vil lokke penger du er en person som vil gjøre godt for andre mennesker det arbeide du legger ned er bare helt fantastisk eg er så glad for at du gjør det . Eg digger det. Prosjekte du gjør med den siden 😊 du aner ikke kor takknemlig eg er hver dag for at du legger ut blogg innlegg du hjelper totalt hverdagen min 😊😊utrolig stolt å glad for at eg kan gå rundt å si gå inn å les KRISTIN sin blogg for det er verdt det ❤️ Alt du legger ut har en betydning 😊😊 håper eg kan hjelpe deg å muntre deg opp igjen for dei negative kommentaren du fekk 😢 kan sjøl si at eg trille noen tårer når eg leste at du blei lei deg for det er ikke sån at folk skal kommentere negative ting 😢 men eg har så mangen 1000 positive ting eg kunne sakt om deg men deg blir for langt ❤️❤️😄😄 men til slutt vil eg si takk for at di gjør dagene mine bedre med å legge ut blogg innleg ❤️❤️ STOR BAMSE KLEM FRA MEG😘😘😘😘😘😘😘😘

17.03.2014 kl.22:15

Jeg syns også det virker helt supert, nå er jeg mindreårig og foreldrene mine mener ikke akuratt det samme som meg.. Syns de negative kommentarene var unødvendige virkelig !

theresekristina

17.03.2014 kl.22:17

Ååå den konkurransen skaaal eg vere med i :D

Tattavkvinnene

17.03.2014 kl.22:26

Har allerede rukket å melde meg på ^^ Hihi, krysser fingre, tær og alt som er nå ^^

Huff, det var trist å høre at kommentarene gikk sånn inn på deg. Hvis man ikke vil være med i gruppen er det jo bare å la være. Har man ikke noe hyggelig å si kan man like gjerne la vær. Håper du får en nydelig kveld videre og at du klarer å glemme all negativiteten <3

Anne

17.03.2014 kl.22:31

Ååå kan du ikke ta med meg heller?? Neida, håper inderlig at du vinner denne konkuransen!!!!! Såå mange fargerike og inspirerende bilde jør at jeg bare vill vekk fra dette kalde landet noen uker😍😍

Fredrikke Lous

17.03.2014 kl.22:48

Ååå, det frister så utrolig å skulle dra til de destinasjonene! :) Krysser fingerne for at du vinner Kristin!

Det du har gjort er utrolig bra gjort. En fantastisk ide synes nå jeg. De som skal kritisere trenger ikke å dele det med andre. Det at du faktisk legger ned ekstra tid til dette prosjektet er utrolig imponerende at du klarer, så mye som du jobber med bloggen i tillegg. Jeg er så enormt glad for at det er sånne som deg som faktisk lager en blogg med mening og som hjelper. Jeg kommer alltid til å være en utrolig stor fan av deg og du er mitt forbilde. Deg som person er det ikke mange av! Vær så snill og ikke la deg knekke av kommentarene, men vit heller at alt du gjør for bloggen er utrolig bra. Du er en stor inspirasjon, men husk at du alltid er best!! Ikke la noen ta fra deg det. Takk for at du er deg Kristin og fortsett med det!! Og prosjektet ditt høres ut som en fantastisk ide:) De som ikke liker det trenger vel ikke være med? Sant?

Nå tar jeg kvelden!

Natta du herlige Kristin :)

Klemz fra meg ;)

Karoline

17.03.2014 kl.22:55

Ååå den konkurranen vil jeg vinne, men det er alledersgrense på den! Søren og!😕

Men forstår meg ikke på de folka som kommenterer nedlatende kommentarer, liksom har de ikke noe bedre å gjøre! Tenker, at de ødelegger veldig for deg/eller den personen som det har noge å gjøre med! :(

Jeg dynes iafall du er en utolig person! Digger deg til tuuusen, stilen din gir meg innsperasjon! Bare gleden av å lese bloggen din gjør meg i så godt humør, så om jeg har en dårlig dag, så blir den bedre på grunn av deg!! ❤️❤️ Gla i deg Kristin!

Klem Karrroooo❤️❤️❤️

Hanne Gaarder

17.03.2014 kl.23:10

Syntes dette prosjektet høres så spennende ut, og en super ide. Du er en super person Kristin, og du inspirerer så mange!

Du er et forbilde, hvertfall for meg :-)

krist.in

17.03.2014 kl.23:12

Åh , verden er såå fin <3 akkurat nå er det Santorini, Miami og Sydney som står på toppen av ønskelisten !

Charlotte M

18.03.2014 kl.07:29

Herrelighet for en kul konkurranse! Den der må jeg bare være med på! Hadde jeg vunnet hadde jeg helt seriøst blitt helt i 100!! Jeg vet ikke helt hvor jeg vil enda da, men det finner jeg nok ut! :-D

Og jeg synes det er så dumt at folk reagerer på den måten! Fordi jeg skjønner virkelig hva du vil med den gruppa! Så det var synd at noen reagerte slik!

Anniken

18.03.2014 kl.07:34

Du er helt fantastisk og virkelig en utrolig inspirerende person! Tydeligvis ikke alle som forstår hvor mye du faktisk bryr deg om de som leser bloggen din. Stå på videre:)

Charlotte

18.03.2014 kl.08:20

Åååh, jeg har sikkelig lyst til å bli med, men pengene strekker ikke helt til *fattig student* ... Det hørres jo kjempe kjekt ut, og det første jeg tenkte var at jeg måtte bli med! Er det muligt å bli med ved en senere anledning kanskje?

Du er helt super, Kristin, så drit i kritikken og be dem heller om å spise driten din, hehe:)

Marita Malmgren

18.03.2014 kl.08:26

Hvis jeg skulle valgt 3 destinasjoner ville det vært USA, Maldivene og Italia! Har så sinsykt lyst til å oppleve de 3 destinasjonene! Drømmeland <3

Du er den snilleste og beste personen jeg vet, Kristin! Ikke glem det, hversåsnill! Jeg setter så utrolig stor pris på deg og super glad i deg! <3 Stor, varm og god klem fra Marita! :)

Hanne R

18.03.2014 kl.10:39

Jeg kan stolt meddele at jeg er medlem av gruppen Exclusive og dette er vannvittig kult!! meldt meg på konken også! :)

Thea

18.03.2014 kl.11:40

Hei Kristin! Legger sjelden igjen en kommentar - men følger bloggen din veldig tett. Jeg leste først alle innleggene om betaling omtrent samtidig .. Jeg skjønner begge sider av denne saken Kristin - men du driver bloggen som en jobb, når ikke du tjener nok eller ønsker å finne på noe så burde du gjerne ha luftet det litt mer - slik som du gjorde og da det bøttet i mot deg, så burde du ikke skrive at du ble skuffet over kritikken - folk leser blogger og blir inspirert, du har en del reklame og er mye sponset, men om ikke dette er nok - så får du kanskje finne på noe nytt, få en annen jobb et eller annet .. men jeg syns at HELE ditt konsept med bloggen faller når du ønsker at vi skal betale for den.. VI forstår at det ikke er gratis, men det handler jo også om hva du ønsker å prioritere å bruke penger for å vise fram bloggen..

Tomine

18.03.2014 kl.13:18

Åh, det er så mange steder jeg vil dra.. Vil gjerne tilbake til USA, oppleve mer! Ser verden! Så lenge jeg drar et sted så tror jeg ikke det er så nøye hvor det er, for jeg tror man får en bra opplevelse uansett og at man har veldig godt av å se forskjellige steder av verden både på godt og vondt:-)

Er positiv til styleconnection exclusive, så absolutt:-) Ting tar tid, sammenkomster og opplevelser koster penger å slik er det bare. Og det er ikke påkrevd at alle skal betale, det er for dem som vil, så man har alltid et valg:-) Å jeg synes det er supert! Stå på!

18.03.2014 kl.15:32

så fantastiske bilder du hadde finni der❤️ blir litt lei når jeg leser igjennom alle de kommentarene du får som er negative..synes synd på deg at du må lese gjennom alle de, du fortjener de virkelig ikke! du er suuper! Stå på videre! elsker bloggen din❤️

Martine Kristine

18.03.2014 kl.16:05

Omg! For en fet konk! :-)Wii

Skjønner ikke hvordan folk kan tolke den gode og fine gjerningen du gjør negativt! Det er jo bare positivt hele vegen gjennom og jeg er så lykkelig for at du i det hele tatt legger energi og krefter ned i det! Du er herlig og det skal du vite:-) stå på Kristin og fortsett med det herlige arbeidet du gjør! Du gjør så utrolig mange lykkelige og lyser opp dager som kan være grå! I alle fall i mitt tilfelle ;-) loveu

Anette L

18.03.2014 kl.16:14

Jeg vil bare få si at jeg tolket ikke gruppen slik i det hele tatt. Skjønner ikke hvorfor folk ALLTID må finne noe negativt å skrive, uansett hva det er eller gjelder. Du er alltid en solstråle på bloggen og har aldri gjort noe for å fortjene de negative kommentarene. Folk må ha et stort problem hvis de føler de må rakke ned på noen. Håper virkelig du ikke får mindre lyst til å gjennomføre det du har tenkt på grunn av dette, vi er mange som støtter deg Kristin. Og som du sier, dette er jo for de som ønsker det, det er jo ikke et krav. Keep it up girl!

Ved å lese bloggen din blir jeg glad, inspirert og takknemmelig. Det er aldri et innlegg som ikke er gjennomtenkt og du gjør alltid det beste for å gi oss så mye av deg selv og gjør så mye for at vi skal få utbytte av å følge deg. Jeg kommenterer veldig sjeldent, men jeg leser hvert et ord du skriver. Akkurat nå følte jeg at jeg måtte gi deg noen gode ord. Gruppen er en kjempe god ide, for min del så er jeg en student på 23 år som desverre må bruke de få kronene mine på mat, drivstoff ol. men jeg skal fortsette å følge deg her på bloggen, og er jeg i byen en gang så skal jeg innom løkka så jeg forhåpentligvis får et glimt av deg og kanskje kan slå av en prat :)

Klemmer i fleng <3

ineskau

18.03.2014 kl.16:37

OM jeg er reiselysten!! Har allerede sendt inn ønsketuren min og jeg håper jeg vinner! :D haha NEW YORK, AUSTRALIA OG KINA hadde vært stort. :D

Jeg blir forresten innmari glad av å lese bloggen din. Du skriver godt, bildene er store, fine og innmari fargeglade. Jeg er så takknmelig for at jeg får være med å ta del i dette fargeglade eventyret ditt. Du har gjennomtenkte innlegg, du gir mye av deg selv og jeg blir helt imponert over hva du får til. Jeg liker den lille private gruppen du har fått ordnet i stand. Det er en super god idè og jeg kommer sterkere tilbake til den da økonomien min tillater det. SELVFØLGELIG!! :O))

Jeg heier på deg og håper gruppen blir slik du ønsker at den skal være! :-DD

ønsker deg en fortsatt fin kveld og en herlig uke fremover! :o))

Nå tenkte jeg at jeg skulle ut å gå en tur i snøværet og kanskje stikke innom actic/nordlysbadet for å svømme og nyte litt tid i boblebad og badstuen før jeg tar tidlig kvelden! :o)) Man blir daff av late dager også så da er det fint og kunne gjøre noe annet iblant. STOR KLEM og stå på videre. DU er flink. STOR KLEM fra meg til deg <3

Amalie

18.03.2014 kl.16:37

Kjempe spennende med sånne konkurranser! :) Jeg hadde valgt det samme som deg, Madagaskar, Columbia og Mexico! <3

Så utrolige teite folk er som tror du bare vil ha pengene! Det er jo sykt stress for deg! Med familie, venner, blogg, osv... Du er sykt flink! Første gang jeg begynte lese bloggen din ble jeg helt stum.. :)

Stå på videre! LoveYou! <3

Ha en fin dag videre! <3

Victoria! :D

18.03.2014 kl.17:10

Jeg har utrolig lyst å reise til Rio de Janeria eller hva det heter <3 det veriker så fint der. Jeg håper at du virkelig vinner den konkurransen for din del og oss lesere sånn at vi får se alle de fine bildene du kommer til å vise oss og gleden av å se deg happy for å reise rundt!! <3 <3

Julegleder.blogg.no

18.03.2014 kl.17:24

Hawaii, Florida og Bahamas :)

Elise Holand

18.03.2014 kl.19:08

Jeg kjenner jeg blir lei meg på dine vegne når du får kommentarer om at du "tar penger" fra folk!!! Det er så dårlig gjort og du fortjener ikke det!! :( håper du er sterk nok til å heve deg over det og fokuserer på leserne som vil deg ALT godt! <3

Hvis jeg skulle ha vært med i konkurransen hadde jeg tatt med bestevenninne min til LA, Hawaii og Maldivene ^^ <3

Anja

18.03.2014 kl.19:24

Madagaskar, Prison Island og Cape Town... Hadde vært helt fantaastisk :)

Irmelin

18.03.2014 kl.19:59

Ble trist av å lese alle de tragiske og ikke minst sårende kommentarene folk kom med i går. Herregud, folk tar jo helt av. Er så umodent å skrive slike teite kommentarer. Da kunne de like godt lat vær å kommentert!

Uansett, jeg syns det var en kjempegod tanke bak den hele ideen! Tenk at en blogger kommer med noe slik da! Det er ikke ofte man får slike muligheter! Så jeg vil bare si tusen takk for en så kul opplevelse Kristin! Jeg vurderer forsatt strekt å melde meg inn! :D U go girl! <3

Ååååå, den konkurransen hadde vært noe. Ja gjett om jeg skal melde meg på der! :D Da ville jeg reist til LA, Sydeny og en plass i Afrika!

Så på videre Kristin, du er helt fantastisk rå jente, og jeg digger! <3

Stor klem! <3

Karoline

18.03.2014 kl.21:16

etter at jeg har trykket på "lest og forstått vilkår og regler" så får jeg kun opp den lista øverst med det flyet på. Prøver å trykke overalt på siden og sånn, men får liksom ikke opp det jeg skal svare på. Har bare "steg 1-4" der og ikke noe mer enn det... ? :/

Kamilla :))

18.03.2014 kl.22:24

Konkurransen varer i perioden 10. mars 2014 ? 12. mai 2014.

Dette står på regler og vilkårene, er ikke dette litt for sent og melde seg på da? :(

StyleConnection

19.03.2014 kl.09:17

Kamilla ): For sent, nei :) Den varer jo helt til mai :)

Lilly

19.03.2014 kl.12:39

Hei, jeg har et spm. Er det du som tar/lager alle bildene du legger ut på bloggen din ? Elsker bloggen din og selve deg. Har sett paradishotel sesong 4 på ny bare for å huske deg som person!

Anne-Marthe

19.03.2014 kl.15:47

Hei Kristin. Håper du får svart raskt på dette.

Hvor lenge skal man reise? Er det opp til en selv eller er det en tidsramme der? Skjønte ikke helt det jeg :P

Karoline

19.03.2014 kl.16:09

Hei Kristin!

Lurer på hvordan man får svart på hvilke steder i verden du vil reise til og videre få svart på avreisedato osv...?

Jeg får nemlig ikke opp noe annet enn selve bakgrunnen og den øverste greia med det flyet på. Den hvor det står steg 1-4. Altså, jeg får ikke svart på noe av det, ser kun den kolonna(?)...

Vet du hvordan jeg får deltatt i konken da?

Takk for svar på forhånd :)

Ida Marie Hansen

20.03.2014 kl.10:58

Jeg vil reise til New York, Thailand og Hawaii :D

Stor klem til deg, stå på <3

Skriv en ny kommentar

hits