DU DUGER!

Hei Darlings ♥

Alle som er like fan av Belinda som meg, har fått med seg det dype og flotte innlegget hun skrev i går, og dette er virkelig et innlegg som fortjener masse oppmerksomhet. Som nær venninne, ønsker jeg å belyse hennes tanker fra en venninnes perspektiv, for det er jaggu ikke lett å se at de kjære rundt seg er på vei ned i en dyp dal.

I dette innlegget vil jeg oppfordre alle til å være en venn. Være den personen som fillerister henne i venneflokken som plutselig forandrer seg. Som plutselig mister seg selv i kampen mot vekten og kiloene. 

Jeg har alltid sett opp til Belinda. Hun har vært en gledesspreder av de sjeldne, hun har vært jenten som har tatt rommet med storm på en måte som bare hun kan gjøre, hun har hatt det flotteste smilet, den herligste latteren, en figur hun har vist frem med stolthet, og så har hun liksom vært den personen jeg alltid har manglet i livet mitt. En livsnyter. Jada, så har hun hatt et ønske om å forbedre seg på noen punkter, men det har vi alle. Harmløse tanker om at man skal bli bittelitt strammere, bittelitt sunnere, og et par hakk freshere. Det er lov!

Belinda har alltid vært bevisst, hun har vært en inspirasjon, og lært meg mye i matveien. Hun fikk meg til å forstå at det ville skje noen positive endringer med kroppen min, dersom jeg kanskje ikke slukte en pølsegrateng bergenet til 8 personer i ett jafs, og hun fikk meg til å forstå hvilke betydninger små endringer i kostholdet kunne ha for å føle seg bittelitt bedre. Jeg var oppslukt i kunnskapen hennes. Jeg ble inspirert, jeg tok noen grep, og ble kvitt det lille ekstra jeg hadde av pølsegrateng som befant seg på plasser som kanskje ikke var så altfor flatterende. 

SÅ... Så skjedde det noe. En app på telefonen hennes skulle begynne å kalkulere hvor mye hun skulle få i seg da vi var ute og spiste, og i stedet for å følge med på hva jeg satt og sa til henne da vi var ferdige med måltidet, var hun mer opptatt av å plotte inn hva hun hadde spist, i denne kalkulatoren. Strekkoder ble scannet, informasjonen ble notert, og den ene søylen etter den andre viste klart og tydelig hvor mange karbohydrater hun hadde fått i seg i forhold til proteiner. I starten tenkte jeg bare at dette var festlig. En genial app som kunne fortelle hvor mye det var i det forskjellige, og jeg lastet den selv ned. Først for å bare finne ut hvor mange kalorier det faktisk var i en hel liter med sangria, eller i ett kilo smågodt, og tallene fikk jo selvfølgelig kalkulatoren til å blinke rødt!

Jeg måtte le av det hele, for det var jo morsomt å vite at man på én liter sangria hadde fått i seg 1500 kalorier, og at dette var like i nærheten av det totale dagsinntaket. Appen hengte jeg meg etterhvert mer opp i, og jeg husker at den begynte å stresse meg litt på ferie i fjor sommer. Jeg merket at jeg begynte å tenke mer over hva jeg fikk i meg, og plutselig gjorde det meg stresset. Jeg likte ikke den ildrøde fargen da jeg hadde gått over det "normale" inntaket, og foretrakk den grønne fargen så til de grader. Gjerne hvis det var litt ekstra å gå på, for da hadde jeg jo vært litt flink. På et blunk hadde appen forandret ferien fra kos til stress, og jeg merket at den dårlige samvittigheten spiste meg opp da jeg tastet inn den ene sangriaen etter den andre. Så sa jeg STOPP! Føkk den appen her... Hva i alle dager er det jeg driver med? DELETE! Yes... Den er ute av verden, og jeg er tilbake til der jeg skal være. Der hvor jeg skal kose meg! Flott!

Når man kan bli såpass stresset etter noen dagers kjennskap til denne appen, kan jeg bare forestille meg hvor mye stress som egentlig har fartet gjennom tankene til Belinda. Kaloriinntaket har jo hele tiden måtte samkjøres med kaloriforbrenningen. Et cheat meal her har blitt en time ekstra på mølla. Et spontant glass vin der, har ført til en kraftig rasjonering i dagens matinntak, og et hyggelig glass vin har gått fra å være hyggelig til et mareritt. Ikke ETT glass vin.. Det ødelegger jo tross alt tabellene! 

I starten var det harmøst. Hun trente som en normal sporty ungdom, hun spiste sunt, hun var sunn og frisk, og hadde tatt noen grep for å gjøre livet bittelitt bedre. Helt flott, tenkte jeg, og herreguuud så stolt jeg var. Selv har jeg jo alltid hatet tanken på å entre et treningsstudio, men jeg har alltid latt meg imponere over dem som har orket. Dem som har hatt lysten, og som har funnet gleden i å trene. Belinda var en av dem, og uke etter uke tuslet hun ned på treningsstudioet med et smil på leppene. Lite visste jeg om at dette sakte men sikkert ble en sykelig besettelse om å oppnå den "perfekte" kroppen. Perfekte kroppen for pokker? Hun var jo svaret på perfekt. Det var her hun mistet seg selv, og det var jeg jeg skjønte at noe var riv ruskende galt. Fest og moro ble til trening. God mat ble til veiing av porsjoner og nøye planlegging. Belinda var ikke Belinda lenger, men hun som var på vei i full fart mot en fjellvegg. Og for hva? For å være skinny bitch i USA? Jeg kunne ikke fatte og begripe hvor denne besettelsen kom fra, og jeg mistet faktisk litt respekten for henne. Hvem har du blitt? Hvorfor??Svaret på dette finner dere på bloggen hennes, og svaret sjokkerte meg. Hæ? Hadde det virkelig gått fra å være sjarmerende opptatt av trening og kosthold, til å ikke kunne bli elsket hvis kroppen ikke var slank? Hørte jeg riktig? Kom dette virkelig ut av munnen på en av mine største inspirasjoner gjennom tidene? Hva pokker hadde skjedd? Hvor i alle dager gikk det så innmari galt?

I går på daten vår, fortalte hun meg om dette speilet som dere har lest i blogginnlegget Belinda postet i går. Speilet som hun har satt foran sengen, slik at hun han se på seg selv hver morgen og hver kveld, og påpeke alle feilene og manglene. Hvis det første du sier til deg selv når du våkner, og det siste du sier til deg selv før du legger deg, er at du er stygg... Nei da skjer det noe med selvbildet. Da skjer det virkelig noe med psyken, og sakte men sikkert går du fra å elske, til å hate deg selv. 

Jeg har lenge hatt en fornemmelse om at hun har vært på vei inn i en særdeles ond sirkel, jeg har advart henne mot at jeg om ikke lenge kommer til å gripe inn, men det var først i går vi virkelig fikk snakket skikkelig sammen. Det var da jeg virkelig fikk henne til å i hvert fall prøve å forstå hvor ille det har blitt, og det gjorde så inderlig godt å se at hun sakte men sikkert kunne innrømme at situasjonen kanskje var på vei ut av kontroll. For en lettelse! Skal min kjære venninne endelig begynne å fortelle til seg selv at hun er god nok? Skal hun erstatte "du er stygg" med "du er flott"? Jeg håper virkelig det, samtidig som jeg forstår at den omvendingen der kan være vanskelig. 

Den viktigste oppgaven man har som venninne er å være tilstede. Å lytte, å støtte, å klemme, å være ærlig, og ikke minst... Ta grep dersom noe ikke er riktig. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fortalt til både Belinda og andre venninner hvor flotte de er. Hvor herlige de er, hvor fantastiske de er, hvor inderlig høyt jeg elsker dem, og hvor stolt jeg er av dem. Hos noen går komplimentene rett hjem, hos andre går de inn, for så å forsvinne ut i et lynraskt tempo. Det sistnevnte kan sies om Belinda. Hun hører hva du sier, men gir så jævlig faen. Hvis ikke hun elsker seg selv, hvorfor skal noen andre gjøre det? Er det virkelig sånn hun har hatt det? Det river meg opp innvendig!

Jeg er så imponert over at hun blogget såpass ærlig om dette i går. Jeg er rett og slett stolt, for det der kan ikke ha vært så innmari enkelt, men temaet er så altfor viktig. For viktig til å ikke snakke om! Jeg vet at hennes "Pillow Talk" kan være til hjelp for en haug av flotte kvinner der ute, og ut i fra kommentarene som allerede har tikket inn, er det visst mange som er i samme bås. 

Hva skjer med verden? Har den virkelig blitt et så innmari fucked up sted som gjør at de flotteste kvinner får knekk i selvtillitten? Hvem er det som står fremme i bauen og bestemmer at det er "sånn" man skal se ut? Det er ikke størrelsen som definerer deg. Om du er syltynn eller småchubby, så er du DEG, og akkurat den personen der finnes det ingen flere av. Ikke fornøyd? Gjør noe med det, men for guds skyld... Ikke la dette ødelegge livet ditt. Ikke la det gå fullstendig til hodet på deg, og si til deg selv at du duger. At DU er god nok! Vil man virkelig at livet KUN skal handle om trening og kosthold? Vil man virkelig at bildene man har lagret i topplokket fra ungdomsårene, viser spinningsykler, salatblader og null kos? 

Livet er NÅ, du får det ikke i reprise, og for å sitere en av Belindas blogglesere: "5 kg fra eller til blir ubetydelig i den store sammenhengen. Du må ta vare på deg selv!! Kunnskapene om mat er gode nok til å vite hva som er bra for deg og ikke, men nyt livet til det fulle med en dose sunn fornuft, og lev livet til det fulle. Det flotte smilet ditt er en million ganger mer verdt enn en spretten rumpe". 

Kjære Belinda. Jeg er så stolt av deg, jeg er din aller største fan, og jeg ser virkelig opp til deg. Du er god nok, du duger, og du er så ubeskrivelig flott, uansett hva du veier! 

Kjære kvinner. Elsk deg selv, si til deg selv hver eneste dag i speilet at du er fantastisk, og la oss sammen i hvert fall prøve å viske ut det forskrudde bildet på hva som liksom skal være den "perfekte" kroppen. Det er utstrålingen det kommer an på!

Kjærleik i bøttevis fra meg ♥

49 kommentarer

Amalie

13.03.2014 kl.16:23

WOW! Har jo nesten ikke ord! :)

Jeg er ikke den som veier minst i klassen, men bryr meg jo ikke egentlig! :) Alle er jo perfekte! Sier de! :)

Nå skal jeg lese innlegget på bloggen til Belinda <3

Hva heter appen? <3

Ha en fin dag kjære deg! <3

Carro

13.03.2014 kl.16:31

Du skriver så fantastisk bra.

Jeg er en av de som skulle ønske jeg kunne legge på meg mange flere kilo. Jeg vil ha fett. Jeg vil ha rumpe. Lår. Men det er ikke noe jeg kan gjøre for å gå opp i vekt, har prøvd alt. Og det ligger i familien å være tynn. Jeg blir oppriktig lei meg hvis noen påpeker hvor tynn jeg er. Jeg føler det blir litt av det samme som å si til en person at han eller hun er stor. Selvtilliten er virkelig ikke på det beste. Jeg ser ikke noe kvinnelig ved bein som stikker ut og tynne armer og små pupper. Puppene kan jeg fikse, men ikke det andre.

Jeg håper en dag at jeg skal kunne slutte å bry meg om det. Og at jeg skal slutte å bry meg om hva andre mener om meg. Jeg har en super personlighet. Er ikke det nok?

Jeg vil at det skal være nok.

Ihvertfall, utrolig bra skrevet. Skal innom bloggen til Belinda nå. Håper dagen din er bra :)

Charlotte M

13.03.2014 kl.16:44

Uff, stakkars Belinda! Jeg synes at kroppspress har blitt et alt for stort tema i verden vi lever i nå! Det er jo nesten sånn at det eneste folk klarer å tenke på er å trene, og å ha den "perfekte" kroppen! Jeg synes at man skal være stolt av den man er, men selvfølgelig skal det jo være lov å trene! Spesielt for de som synes det er gøy! Men jeg synes ikke at det må gå over et visst nivå der du pusher kroppen til den ikke klarer det lenger!

Nancy

13.03.2014 kl.16:50

Wow! Jeg er ikke fornøyd med meg selv jeg heller, men jeg håper å klare å vende om de negative tankene til positive! Hvis du bare hadde visst hvor mye jeg og sikkert mange andre setter pris på det du akkurat skrev! TUSEN TAKK FOR OPPMUNTRINGEN,KRISTIN! Ha en fin dag vidre nyddluge du! <3

Martine Kristine

13.03.2014 kl.16:56

Ojj, du tok fra meg alle ordene.. Så sterkt, fint, trist og rørende innlegg. Dette må være en av de bedre jeg har lest. Livet er ikke vert å sløse bort på å bli tynnest, for selv prøver jeg å bli frisk fra en spiseforstyrrelse og den vegen er ikke lett.. Veldig bra og fint skrevet, Kristin! Du virker som ei jente full av omsorg og kjærlighet<3 bøttevis med klemmer tilbake:-)

Hannah Taylor

13.03.2014 kl.16:58

Det innlegget her var ikke forventet. Det får meg og sikkert mange andre jenter til å tenke på hva man gjør for å se "perfekt" ut. Jeg vet hvertfall at jeg ikke er 100% fornøyd med kroppen min og det er mange ganger jeg det meg selv i speilet og tenker.. "Herregud, jeg er SÅ feit, jeg MÅ begynne å trene".

Det er så utrolig kjipt å våkne opp om morgenen og tenke "jeg er stygg og feit". Heldigvis for min del, så har det ikke blitt så ille, men for de som ikke har det bra med seg selv i det hele tatt MÅ virkelig skjønne at dere er pene.

Dette innlegget var virkelig inspirerende og jeg hører jente HVER DAG som er driiit fine si at de er feite og stygge. Hvordan tror du jeg har det når jeg vet at jeg er større enn deg?!?'

Jeg blir virkelig helt gærn av dette temaet of jeg er så utrolig glad for at du har tatt opp dette på den inspirerende bloggen din! I min mening så er både du og Belinda kjempe pene! Og GUD jeg skulle ønske jeg hadde utseende til en av dere!

Xoxo, pene deg❤️

13.03.2014 kl.16:59

Du er så inspirerende! Jeg har i det siste blitt fornøyd med kroppen min, uten å endre kosthold :D

Therese

13.03.2014 kl.17:20

Flott innlegg! Fikk meg til å tenke. For en utrolig venn du er!

Kamilla Amundsen

13.03.2014 kl.17:26

Elsker bloggen din, du inspirerer meg veldig:)

Frida Pedersen

13.03.2014 kl.17:34

Fy flate Kristin, du er iallfall ingen tvil min største fan!! Dette innlegget traff meg rett i hjertet og jeg sitter å griner på toget mens de andre passasjerene stirrer rart på meg. Jeg kjenner meg sånn igjen her jeg akkurat har kommer fra treningssenteret og egentlig burde ha en god følelse men er bare mer nervøs for om jeg har trent nok denne uken med tanke på at planen er ut på lørdag, da vet jeg at appen som jeg såklart har lastet ned og plotter inn i hver dag skal vise de røde søylene og kalorinntaket vil bli mye høyere!!:-( tenk at jeg faktisk vurderer å ikke være sosial og kose med meg venner og vin fordi at appen min skal straffe meg. Sommerkroppen 20fuckingsettellerannet står i hodet på meg hele tiden og det stresser meg at mnd snart er juni i stedet for at gleden er stor over å kunne haste klærne og kaste meg i sjøen.. Jeg er så utrolig enig med deg men samtidig er det så utrolig vanskelig å endre på ting og ikke få tankene, presset og fokuset bort fra det! Du er en stor inspirator for meg personlig i hverdagen og alle skulle hatt en venn som deg i en sånn situasjon, det hadde jeg trengt i dette øyeblikk! Takk kjære Kristin<3

projecthealthy

13.03.2014 kl.17:47

Takk for at du og Belinda begge setter ord på dette tema. Dette var sterkt. Jeg gråter faktisk, for jeg kjenner meg så utrolig godt igjen. Jeg tror jeg må lese innlegget igjen, og tenke at komplimentene er til meg. Savner den livsglad jenta jeg var før tallene på vekta fikk overtaket.

FOR en god venn du er!

Annelin Otterlei

13.03.2014 kl.17:54

De fleste av oss har negative tanker om oss selv, og det er alltid en kamp å snu dem til noe positivt. Jeg prøver alltid å si positive fremfor negative ting når jeg stor fremfor speilet. Går jeg ut av døren om morgenen med negative tanker om meg selv vil selvtillitten min gjenspeile det.

Du er en fantastisk venninne Kristin, som tar vare på Belinda når hun har det vanskelig. Det kommer til å hjelpe Belinda å ha en så fin venninne som deg å støtte seg til når hun nå skal prøve å snu om på det hele.

Det er så fint at to venninner kan snakke sånn ut om ting som dere to, og jeg ser virkelig opp til dere begge. Pass på og støtt Belinda gjennom dette, så skal du se at alt blir mye bedre.

Kos og klem fra meg :) <3

Karoline

13.03.2014 kl.18:02

Kjære Kristin!

Først og fremst - tusen takk! Du er en inspirasjon av de få, og dette innlegget viser nøyaktig hvorfor! Du har sunne holdninger som resten av bloggverden (og verden generelt) har mye å lære av!

Jeg har selv hatt noen ekstra kilo på kroppen helt siden tidlig tenårene, mer enn bare et par ekstra kilo faktisk.. I dag trener jeg regelmessig flere ganger i uken og jeg spiser over gjennomsnittet sunt. Jeg har funnet en livsstil som passer meg, og som gjør meg fornøyd og glad. Likevel, mandag denne uken hadde jeg lagt opp en treningsplan som involverte et par spinningstimer + et par gode styrkeøkter. Kroppen ville det imidlertid motsatt; mandag ble jeg syk, og har ligget på sofaen hele uka. All treningen måtte avlyses. Jeg har vært smådeppa hele uken, sett meg selv i speilet og nærmest sagt til meg selv "så stygg og ekkel du er". Det er vondt å ha det slik, samtidig som jeg nærmest er vant med det - det er slik jeg har hatt det de siste 10-15 årene. Innlegget ditt fikk meg til å åpne øynene litt. Jeg kommer til å fortsette å jobbe med å få bort noen kilo, men du fikk meg nettopp til å innse at den største jobben ligger på selvtilliten - det er den jeg må jobbe med.

Takk!

siljepia

13.03.2014 kl.18:10

Utrolig bra og godt skrevet :) Utrolig tankevekkende også ,fordi det får oss til å tenke at egentlig så er vi alle gode nok akkurat som vi er og er viktig å godta den personen vi er også det å kunne være akkurat den personen vi er i alle sitasjoner :)

Jeg tenker og ser for meg at du er en god venn og skulle gjerne hatt en som deg til en venn :) Mange klemmer :)

Amanda Iren

13.03.2014 kl.18:11

Du er så veldig inspirerende, Kristin... Jeg bare digger deg!! You rock girl!! <3

13.03.2014 kl.18:14

takk:)

camillasliife

13.03.2014 kl.18:15

Fy søren så utrolig fint og bra skrevet av deg! Var veldig rørende og lese dette :-( jeg er ikke fornøyd med meg selv, men jeg har lært av og lese dette her, virkelig. Og jeg synst alle der ute er så fine som de er! Du må vere en venninde alle kunne ønsket seg, og ikke minst så virker du som en utrolig hærlig og omtenksom person.

Du er hvertfall ett stort forbilde, hvertfall for meg! <3 du inspirerer meg til de grader.

Hanne R

13.03.2014 kl.18:40

Kjære kristin. Fy søren for et innlegg! Jeg blir helt rørt til tårer av å lese. Det er så sykt sykt viktig å ha en venn som TØRR å bry seg. Som TØRR å si hva de ser. Jeg har noen venninner som skull vært forgylt og remmet inn i gullramme! Og uten de, vet du hva det tørr jeg ikke tenke på! Mennesker kommer i alle former og fassonger , men det som farger de aller mest er hva de har inni seg! Det er et trist samfunn vi lever i med kroppspress og gud vet hva press fra alle kanter. Det er ikke lett. Men derfor er det så jævlig viktig og huske på hva er rett for meg? Hva kan jeg stå inne for? Og hva er MIN sannhet. På min sleeve har jeg buddha.for han hadde så mye utrlig mye visdom å komme med-

?Do not believe in anything simply because you have heard it. Do not believe in anything simply because it is spoken and rumored by many. Do not believe in anything simply because it is found written in your religious books. Do not believe in anything merely on the authority of your teachers and elders. Do not believe in traditions because they have been handed down for many generations. But after observation and analysis, when you find that anything agrees with reason and is conducive to the good and benefit of one and all, then accept it and live up to it.?

Dette var et nydelig innlegg og Belinda er en utrolih vakker og nydelig jente. Og HUN DUGER <3

Annette

13.03.2014 kl.19:34

Åh herregud jeg digget dette innlegget ditt! Jeg misnunner deg så mye, personligheten din, stilen, det super fine håret ditt!

Jeg har slitt helt siden barneskolen, jeg ble mobbet og kastet stein på, jeg ble brukt av venninner til og bære sekkene dere opp en lang bakke til skolen, de klistret lapp bak på ryggen min og der sto det spark meg bak. De tok meg med til en hel haug med de største ungene på skolen og lot meg stå der, jeg ble sparka. På veien hjem fra skolen ble jeg kasta snø på, jeg ble dynka i snø, jeg ble dytta, de ropte stygge ord til meg. Jeg var knust. En gang ble ene "venninna" mi med meg hjem, hun skrev masse tull til folk på msn, og da hadde jeg fått nokk, jeg løp inn på kjøkkenet og fant en stor brød kniv, jeg hadde den mot halsen mens hun så på. Hun ba meg slutte og var helt hysterisk. Men slutte hun og de andre? nei.. mobbingen fortsette og da ungdomsskolen begynte mistet jeg min aller beste venninne, vi ble uvenner, det knuste meg totalt. Jeg så på fine bilder av modeller, jeg tenkte, åh jeg vil så gjerne ha en sånn kropp. Jeg var knust og jeg ville bli pen, jeg sluttet å spise, jeg var tynn fra før, men skulle bare bli litt tynnere, jeg klarte ikke å stoppe. Synet mitt på kroppen var ødelagt, jeg så virkelig ikke hvordan jeg så ut. Jeg hadde fått anoreksi, men det sluttet ikke der, jeg begynte og selvskade meg, og fikk selvmordstanker, jeg kom meg gjennom alt til slutt takket være min venninne som har vært bestevennen min siden barnehagen og den venninna jeg ble uvenn med, vi fikk ordnet opp, uten de 2 hadde jeg ikke vært her i dag tror jeg. Den dag i dag sliter jeg litt enda, men jeg er på bedringens vei, når jeg ser meg selv i speilet så sier jeg til meg selv, jeg er ikke stygg, men jeg er heller ikke den peneste, jeg vet jeg ikke er stygg. Men en ting som plager meg er alle modellene, og de som sier at man skal være fit, jeg begynner og bli ganske lei..

Karoline

13.03.2014 kl.19:40

Kristin!!

Digger deg rett og slett! du er helt fantastisk! Helt fanstisk innlegg du hadde nå! <3 Det er så sant det du skriver i innlegget!! Og det var eg godt tema og ta opp. Det er så mye her som mange har godt av å vite, jeg også! Du innspirrer så utrolig mange med dette du fortalte nå! Jeg selv prøver å tenke på de andre først og så kommer jeg ettepå! så lenge alle de andre har det godt rundt meg, så har jeg også det!! <3

Digger deg! og det kan jeg ikke få sakt nok!

STOOOR KLEM KAAAROLINE! <3

Anna G.

13.03.2014 kl.20:22

Fy søre så bra du skriver Kristin!! og ikke mins Belinda. Tårene rente nedover kinne mitt menst jeg leste begge innlegga. Dere er noen helt fantastiske mennesker begge to!

Til tider så savner jeg en bestevenn som deg! som er der uensett hva, som snakker med deg om alt, ''som er på din høyre skulder!''

Jeg misunner Belinda som har en så fantastisk venn som deg! Jeg får aldri i livet sakt hvor mye jeg digger deg og hvor sjalu jeg er på deg som er den personen du er!!

Jeg synes selv jeg er den jenta med litt ''fett'' på kroppen og jeg synest selv jeg ikker er så tynn! Men hver dag når jeg våkner sier jeg til meg selv:'' Anna, du er så fin! jeg har kanskje ikke den fineste kroppen, fineste fjeste men jeg vet jeg har den FANTASTISKE innsiden! jeg vet jeg er omtengsom, jeg vet jeg er en gledesprer, jeg vet jeg er den jenta som altid smiler til de jeg ser rundt meg! jeg tar altid andre mennesker før meg selv, jeg kan ta den dritten så lenge de andre rundt meg får det beste!! Anna Grindvold du er PERFEKT!!. '' Og etter jeg har starte å si det til meg selv så bryr jeg meg egentlig ikke om hvordan kroppen min er jeg er fornøyd sånn jeg ser ut! jeg gri rettere sakt F i hva de andre synest om meg!

DEN SISTE TINGEN: Du er mitt alle største forbilde!! Love you <3 jeg er utrolig stolt over at du følger meg på instagram, og akuratt den dagen jeg hadde det utrolig tungt kom det opp at jeg hadde fått en ny følger på instagram, det var ikke en tilfeldig person som begynte å følge med deg var Faen med KRISTIN GJELSVIK! du reddet faktisk dagen min på alle måter, jeg ble så stolt og glad at tårene tok overhand. men viss du vill ha en ny venn på snapchat kan du legge meg til Annagrind1 :* haha

Hilsen mørejentaaaa! <3

Oda S :)

13.03.2014 kl.20:43

<3

Katti

13.03.2014 kl.20:56

Alle skulle hatt ein venn som deg!!

Anne

13.03.2014 kl.20:59

For noen flotte ord nesten som en bibel!! Å digger sonne lange lærerike,inspirerende og flotte innleg som lærer meg så utrolig mye!!

Har noen jenter i klassen som bare tenker på fasong og fett. Jeg er ikke den tynneste eller tykkeste, men fornøyd med meg selv og det irreterer meg egentlig når de går rundt og sier at de er såå tykke. Jeg sier neii du er fin som du er, men det er ikke altid det går helt inn. TAKK FÅR DETTE FINE INNLEGGET!!! GIRLPOWER

-anne:) tusen takk

Ida Marie Hansen

13.03.2014 kl.21:00

FANTASISK INNLEGG! ååh degge likte jeg godt, ble virkelig dratt inn i temaet.. Leste først innlegget til Belinda og ble utrolig overrasket av det jeg så. Hadde ikke forventet at den flotte personen som hun er hadde en slik tankegang, og det beviser virkelig hvor mye samfunnet fucker til alt. Jeg selv er veldig lite opptatt av hvor mye jeg trener, hvor mye jeg spiser osv, fordi jeg har fått en fantastisk kjæreste som har dratt meg ut av denne vonde sirkelen, og jeg kan stå opp hver dag med et smil og vite at jeg ser faktisk ikke så ille ut like vel. Han bygger meg opp og etter vi ble sammen har jeg lært en ny måte å se meg selv på, og det føles helt fantastisk og kunne gå ut døren med litt bedre selvtillit og ikke tenke til en hver tid at alle rundt meg tenker noe stygt! For i de aller fleste tilfellene er det ikke slik, det ligger som oftest i sitt eget hode.

Jeg synes du virker som en fantastisk venninne, og det er utrolig bra at du stiller opp og hjelper henne å innse når det går for langt! Det er virkelig noe som alle burde bidra med, og reflektere rundt. Det å åpne øynene og se etter hva som ligger bak fasaden til gode venner kan virkelig gjøre underverker! OG det er viktig at det skjer før det er for sent.

Håper alt går i en positiv retning fra nå av for Belinda! Hun er så vanvittig vakker og virker som en fantastisk sprudlende og snill person!

Tusen takk for et flott innlegg <3

Anne Kari

13.03.2014 kl.21:04

Dere to er noen av de flotteste forbildene for unge jenter. Elsker ærligheten i innlegget hennes, og håper hun innser at hun er mer enn bra nok, og at hun så absolutt ikke bør tenke noe annet! Hun er jo så fin og flott! Og du Kristin, er favorittbloggeren min. Det er sjeldent man kommer over blogger skrevet av jenter som har den innsikten og gode holdningene du har! Man blir alltid glad av å lese tankene og meningene dine - en skikkelig feel-good opplevelse.

<3

krist.in

13.03.2014 kl.21:06

åh, det er så bra at både du og belinda skriver om dette! Det er så alfor mange jenter som ikke klarer å elske seg slik man er. Skulle ønske alle klarte å se hvor utrolig vakre de er akkurat som de er. Selvfølgelig er det viktig å passe på hva man putter i seg, også for innsiden av kroppen, men hvis man skal være helt nazi så blir det vanskelig å leve og nyte livet slik som man burde :) !

Silje Johansen

13.03.2014 kl.21:20

Helt fantastisk skrevet av dere begge! <3 Og dere har så rett, slanking og trening har tatt over verden, og lykkelige mennesker, som koser seg med god mat og drikke, er ikke lenger like mye verdt, presset har blitt så vanvittig stort... jeg synes det er skummelt jeg rett og slett, folk tar livene sine, og blir psykisk syke på grunn av det store presset, og den rollen man skal leve opp til..

Så en video på youtube en gang, og kom over noe jeg synes var helt fantastisk genialt. Hun hadde selv dårlig selvbilde, og hadde snakket med læreren sin. Læreren ba henne finne frem et bilde av seg selv fra hun var liten og søt, og si alle de tingene hun mente om seg selv til det bildet. Synes det var så genialt, for det er jo tross alt akkurat den samme personen.

Og du virker som en helt fantastisk veninne! <3 Hadde alle hatt en Kristin hadde ting vært mye bedre.. Skriver det ofte, men herregud for et bra og inspirerende menneske du er, blir helt fasinert av hvordan du er! <3

Ha en fortsatt fin kveld verdens herligste !!! <3

Marlene Nilsen

13.03.2014 kl.21:58

fantastisk bra skrevet !

Tattavkvinnene

13.03.2014 kl.21:59

Utrolig fine og viktige innlegg fra både deg og Belinda. Det er så fint at dere vil dele slike ting med oss lesere. Er sikker på at veeldig mange har god nytte av slik ærlighet av og til!

Dere ER herlige, takk for at dere blogger <3

Jeanette

13.03.2014 kl.22:06

Utrolig bra skrevet, du får det frem så utrolig bra!

Dette er en av grunnene til at jeg titter innom bloggen din hver dag :)

Irmelin

13.03.2014 kl.22:43

Shit! For et bra innlegg! Det traff meg rett i hjertet. Du skriver så vanvittig bra Kristin, og alt du sier stemmer så sinnsykt bra med hvordan samfunnet vårt er blitt idag. Det er ekte og sanne ord, og det er noe vi alle bør tenke på! Venner er noe av det viktigste man har, og det å ha venner rundt seg, er en kjempestøtte. Dette både i gode og vonde stunder. Jeg har selv 3 bestevenninner som betyr ALT for meg. De er 3 venner som jeg kommer til å ha livet ut, og de er så gode! De støtter meg, de er der for meg når jeg vil snakke, og de er mine BESTE venner! <3 Jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten de. Det at du skriver et slik innlegg om hva som har skjedd med venninna di,viser at du bryr deg og ser hva som skjer med menneskene rundt i deg i samfunnet. Vi blir påvirket av hva vennene våre gjør, og det er dessverre ikke alltid positivt. Men her stiller du opp, og viser at du er god venn, og det sier så mye om deg som person. Akkurat dette (pluss bloggen din da <3) gjør at du er flott, snill, herlig, god, omtenksom person, og jeg DIGGER deg for det! <3 Du er så oppgående, og du skriver rørende og viktig innlegg! Fortsett med det! :-)

Ønsker deg en fin kveld/natt videre! <3 Stoooor nattaklem fra Sogndal :-*

Mia Tønder Pettersen

13.03.2014 kl.23:08

Jeg har ikke ord! Rett og slett! Dette innlegget var fantastisk! Mer har jeg ikke å si, annet enn at jeg er helt enig med deg! Alle skulle virkelig hatt en venn som deg. Og mange skulle virkelig ha lest dette innlegget! :)

Du er bar fantastisk! Og hus du duger i massevis selv! <3 Uendelig med kjærleik til deg også <3 og en gigantisk klem!

Siri

13.03.2014 kl.23:17

Kristin, utrolig bra skrevet! Du må være en så utrolig god venn for Belinda å ha nå, og hun er heldig som har deg i livet sitt. Jeg beundrer synet du har på livet! Fortsett med det, og ikke gjem bort kloke ord som disse, verken for offentligheten på bloggen eller for vennene dine. FLOTT innlegg!!

Jim-Rune Antonsen

14.03.2014 kl.08:35

Flott blogg,er veldig interessant d siste innlegget!

Stå på.stikk gjerne innom min blogg,å gi gjerne ris,ros eller komme med tips.www.levemedhypofysesvikt.priv.no

Tine

14.03.2014 kl.09:48

Kjære Kristin!

Tusen takk for ett fantastisk innlegg!! Du er virkelig ett flott forbilde og jeg elsker bloggen din. Den må leses hver dag!:) JEG DIGGER DEG!

Marit

14.03.2014 kl.10:03

Fantastisk bra skrevet :) viktig å få frem!

Sigrid Elise

14.03.2014 kl.10:04

Godt skrevet, virkelig! Mange som trenger denne oppvåkningen. Merker selv at jeg får dårlig samvittighet når jeg spiser en sjokolade en gang i blant. Uff, tull!

<3

Sanne

14.03.2014 kl.11:02

Dette er grunnen til at du er min favorittblogger. Du skriver så uutrolig bra! Herregud, er egentlig litt tom for ord. Det er i allefall ingen tvil om at alle skulle hatt en venn som deg, for du virker bare helt fantastisk god!

Håper du får en herlig fredag - det fortjener du! :-)

Hannah

14.03.2014 kl.11:22

Så utrolig bra skrevet Kristin! Elsker å lese sånne innlegg fra deg, de er så inspirerende! :) Belinda er heldig som har deg som venn!

Hanna

14.03.2014 kl.11:33

vanligvis kommenterer jeg aldri på blogger, men her må jeg gjøre et unntak. halvveis gjennom innlegget, lukket jeg safari og slettet denne pokkers appen med en gang. jeg har selv fått fokus på trening og kosthold det siste halvåret. det er på et sunt nivå og bare bra, men jeg er veldig obs på at det ikke skal bli ekstremt, så dette var en fantastisk påminnelse og et enda bedre innlegg!

14.03.2014 kl.14:10

^dette er grunnen til at du er min favoritt. tusen takk <3

Celine<3

14.03.2014 kl.15:34

Fy faen!! sorry uttrykket men det her var helt fantastisk skrevet av både deg og Belinda! Tårene trillet. Det er ikke så viktig det med vekt, bare man har et variert kosthold så kan man jo spise akkurat hva man vil. Jeg synes jeg har fin kropp å et helt greit utseende men om jeg sier det så blir jeg bare kalt selvdigger.. i denne verden er det ikke lov å like seg selv, men det er det så absolutt. Jeg er så utrolig glad at du som er en av Norges største blogger tar opp et så viktig tema.. Jeg blir så glad for at dere gjør dette.. Jeg elsker også snikksnakk videoene deres de er helt fantastiske, blir like glad vær gang det kommer en ny. LoveU<3

Synne Nes

14.03.2014 kl.18:24

Leste innlegget til Belinda... Trist å høre at hun har det sånn, men veldig bra at hun har innsett at det ikke er bra for henne! Det er jo veldig bra å passe på å spise sunt og trene, men bare til et visst punkt :) Fint å høre alt fra din side, tror det kanskje kan få jenter til å være ekstra oppmerksomme når det kommer til deres venninners forhold til et sunt kosthold og trening :D

Annonym

14.03.2014 kl.19:10

Så utrolig godt skrevet! Jeg sitter her med tårer i øynene, for jeg har en veninne som er litt i samme situasjon. Hun trener flere ganger for dagen, selv om hun er helt perfekt som hun er! Jeg er utrolig glad for at du skrev som du gjorde, det fikk meg litt på andre ideèr! Tusen takk for at også DU er en inspirasjon!

Jeanett

14.03.2014 kl.20:03

Fine Kristin! For et fantastisk godt skrevet innlegg! Forbilde og inspirasjon :) Dette skal jeg lagre, og dra fram igjen når selvbildet igjen synker, og trening og dårlige tanker atter er hovedfokuset.. Alle burde hatt en venn som deg! :) Jeg digger dere, Kristin og Belinda :) Klem

Digger deg Kristin

14.03.2014 kl.23:19

Wow Kristin. Jeg har bare en ting å si til deg, du er en fantastisk god venn. Belinda er heldig som har deg, du er en stor inspirasjon. <3

Eli

16.03.2014 kl.22:13

Beste innlegget jeg har lest på lenge!

Kine

18.03.2014 kl.11:34

Jeg har sagt det tidligere og jeg sier det igjen, du er fantastisk! Alle burde hatt en venn som deg! En som faktisk tør å si i fra. En som virkelig bryr seg. Belinda er heldig der altså! Og jeg vet at du kommer til å fortsette å passe på henne til hun klarer å se hvor nydelig hun faktisk er!

Skriv en ny kommentar

hits