PLEASE, LET THE WEEKEND BEGIN

Good day, Lovelies ♥

Har dere det fint i dag? 

Her i Oslo har vi det samme grå og nitriste været... Regnet vil ingen ende ta, og dette får meg til å glede meg litt ekstra mye til helgen. Som dere vet står Berlin for tur, og i morgen tidlig stikker en venninne og jeg av sted. FOR et lyspunkt, og jeg gleder meg så innmari. HURRA ♥

Dagen i dag består av en million arbeidsoppgaver, som jeg ikke kan få unna fort nok. Dette er faktisk en skikkelig møkkadag jobbmessig, da ting ikke går på skinner i det hele tatt. Forhåpentligvis forandrer dette seg i løpet av dagen, sånn at jeg entre helgen med et gigantisk glis om munnen. Hehehhe! Jaja, hver dag kan faktisk ikke være en fest... Så enkelt er det bare!

Hva er deres planer for resten av dagen og helgen da? Har dere noe spennende på gang? 

Håper dere vil bli med på tur i helgen... Blir jo så glad når dere følger reisene mine fra sofakroken. En vakker dag skal jeg søren meg ta dere med på tur, hele gjengen. DÈT hadde søren meg vært noe, eller hva? Hhihihhi!

Nyt dagen så lenge. Snart helg!

31 kommentarer

SYDETSELV

06.03.2014 kl.13:00

Fine bilder :))

Jill

06.03.2014 kl.13:00

Sap!

Digger deg, dritfine bilder!

I dag så er det Transistor på Kroa i Bø, så jeg skal avgårde og jobbe litt i baren der, blir dritkult! Ellers går livet hen og jeg skal hjem til min kjære mor i helgen, tjohei!

Kos deg masse!

krist.in

06.03.2014 kl.13:02

nå er vi jo akkurat kommet fra new york. Så denne helgen blir chillehelg og forhåpentligvis får vi brukt litt tid på å fikse leiligheten. Nytt kontor og et par malestrøk står på listen :) !

ineskau

06.03.2014 kl.13:04

Heii sweetie, her er alt bra! Jeg har fått ny ovn i dag så nå blir det ENDELIG god mat igjen :)))

Åhh tenk det, her er det også grått og trist - men jammen er du heldig som skal på tur igjen, jeg gleder meg til å følge deg på denne turen også og gleder meg til fargeglade oppdateringer! Men husk å nyte turen litt også, ikke stress med oss bloggere -- vi leser og titter innom uansett! :DDD

Håper dagen din utvikler seg til noe av det bedre. Liker bildene dine skikkeli godt.

Jeg har syslet med husarbeid, tatt en skikkelig runde med moppen og vaskeklutene så nå lukter det blomstereng i leiligheten min så det er nyydelig, i morgen er det ordentlig helg å det gleder jeg meg til. Her i Alta er det vinterfestival så jeg skal høyst sannsynlig ut å titte på det og se hva slags festligheter denne festivalen har å by på!! :D

Ønsker den god dag videre og ønsker deg en god tur til Berlin i morgen!! Håper helgen, konserten og reisen blir magisk herlig!! :D

Det er hyggelig å følge deg i sofakroken også, du er best! :))) GOD GOD GOD TUR. GLEDER MEG TIL Å LESE OM TUREN DIN!

Cathrine Nilsen

06.03.2014 kl.13:09

Jeg er syk, noe som forresten suger siden jeg har vinterferie, så jeg har ingen planer for helgen. Men jeg gleder vanvittig mye til Berlinturen da! Heheh :)

Du får gjøre det beste ut av dagen, også må du kose deg med alle disse arbeidsoppgavene dine, hhahah :) SMASK

Celina

06.03.2014 kl.13:18

Gleder meg masse til og bli med deg på tur :) man lever seg sånn inn :p skulle virkelig ønske jeg kunne tatt en tur bort snart selv :) Kos deg masse !

Fredrikke Lous

06.03.2014 kl.13:32

Ååå, jeg misunner deg skikkelig Kristin! For en fantastisk by du skal til, vil veldig gjerne tilbake :) Dagen i dag har gått med til avslapping, strikking faktisk (ja jeg er 15 år) og bare kose meg inne i koseklær. For det er søren meg fortjent i dette været :)

Gleeeder meg til å bli med på tur! Da blir dagene for min del lysere her hjemme med farger og fine bilder <3

Håper du har hatt en ok dag, for alle dager kan ikke være det samme humøret....

Ha en fortsatt fin dag <3

Klem fra meg <3

Martine Kristine

06.03.2014 kl.13:53

Så fine bilder. Som alltid:-) gleder meg til mage fine og glade oppdateringer fra Berlin! Så misunnelig på deg som skal bort fra møkkaværet! Hehe, ha en super fin dag videre verdens herligste blogger! Håper du poster et innlegg eller to før du stikker av gårde til en herlig by! :-) klem

Tattavkvinnene

06.03.2014 kl.14:13

Du er ikke alene om å bli oppgitt over været i Oslo om dagen :( Får lyst til å hoppe på det første flyet til "hvor som heslt". :) Men det skal bli gøy å være med på en virtuell-ferie med deg til helgen da :) Gleder meg til fine bilder ^^

Ha en fin dag videre :)

Nora Elise Rønnevik

06.03.2014 kl.15:16

Hei kristin! Håper alt order seg utover dagen, og at du koser deg utrolig masse i Berlin i helgen!

I dag skal jeg bare slappe av, og skrive sanger. Imorgen skal jeg til en veninne som nettopp har mistet bestefaren sin, så jeg tenkte det hadde vert fint å ta vare på henne og snakke litt med henne.

På Lørdag skal jeg kanskje være med en spesiell gutt :D <3 Å som jeg gleder meg! Og på Søndag skal jeg bare slappe av.

Ellers ås skal jeg lese om turen din til Berlin! Jeg gleder meg masse til å lese om hvor du har vært og om hva du har gjort!

Klem :D

Marita Malmgren

06.03.2014 kl.15:25

Hei snupp! Håper du får en fin fin torsdag! Selv har jeg hatt en veldig.. hva skal jeg si, nesten trist skoledag. Håper at dagen skal bli bedre nå som jeg har kommet hjem. Gleder meg masse masse til Berlin oppdateringer, bli så bra :D Du er best! Jeg digger deg og setter uendelig stor pris på deg! Stor klem fra Marita! :)

Frida Pedersen

06.03.2014 kl.15:25

For tiden en ingen hverdag en fest for min del, her er det eksamenspugging av nervesystemet, fordøyelsen og cellebiologi aka null fest!!! Du er heldig som skal på tur, i dag skal jeg på photoshoot og helgen skal tilbringes med venner og familiebursdag på lørdag med forhåpentligvis masse kake :-) da blir det jo litt fest<3<3 jeg er absolutt med på tur med deg, det hadde virkelig vært konge!! God tirsdag Kristin, snart HELG...!!❤️❤️

Amalie

06.03.2014 kl.15:33

Her er det bare grått vær! Men heldigvis regner det ikke! :)

Gleder meg veldig til Berlin oppdateringer! <3

Ha en fin fin dag! <3

Cecilie Lien

06.03.2014 kl.15:52

Kan faktisk ikke klage på været her på Vestlandet for tiden (til en forandring, haha), selv om vi ikke har så nydelig vær akkurat i dag. Men det gjør faktisk ingenting. Jeg har bursdag i dag (wiiii), de beste venninnene mine hadde laget kake og cookies til meg på skolen, vi har fått russeklærna ooog så skal vi snart feire med familiebesøk og god middag. Wiii livet smiler <3

Du får hvertfall ha en fin torsdag videre, så gleder jeg meg max til Berlin updates <3 klem

Emilie S

06.03.2014 kl.15:54

Idag blir det nok feiring siden jeg blir 16 idag ;D gleder meg til besøk og masse usunnheter! Selv om denne dagen har vært ganske så grå og regnfull, hjalp det å komme hjem til ny moped og koffert som jeg manglet siden søndag! itilegg dufter huset nydelig av favorittmaten min vi skal få servert ikveld <3

Gleder meg til å følge med til Berlin, håper dere får en fantastisk tur! Skulle ønske jeg var såpass mye ute å reiste som deg, selvom jeg nettopp kom hjem fra sydlige strøk. Ser frem til å bli voksen slik jeg kan oppleve verden selv :)

Ha en fin dag videre, klem<3

Celine<3

06.03.2014 kl.15:58

Alle har sine møkkadager.. haha.. Jeg er også lei været i Oslo vi må få sommer å sol!! Men håper du får en bra helg i Berlin, kos deg masse. Drit fine bilder. LoveU<3

Ingrid

06.03.2014 kl.16:09

Møkkadager har alle! Trodde nesten ikke du hadde det jeg! :P Haha. Håper du får unnagjort arbeidet! :) Jeg blir med på tur! ;) Heheh :)

Irmelin

06.03.2014 kl.16:13

Det har faktisk regnet i Sogndal idag også, men bare sånn pittelitt :) Bare for å trykke det inn liksom :)) Så jeg misunner ikke været dere har på østlandet! :-p

Kjenner følelsen ang arbeid, og det å få gjort ting. Har den følelsen med alle oppgavene vi skal levere fremover. Blir sliten bare av tanken på å åpne pc-en.. Masse lykke til forresten, det fikser seg alltid :-)

Jeg skal faktisk passe bestevenninna mi sin hest i helgen, noe som blir kos! Det som er mindre kos er at hun stikker til familien sin i Oslo, mens jeg er stuck i Sogndal! Det suger MAX! -.- utenom det har jeg ingen planer.... Bortsett fra å spise MAT <3 <3 HAHAH!

Håper du får en fantastisk helg i Berlin :-* Gleder meg til å se bildene! <3

Have fun søte deg, og gooood tur! :D

Charlotte M

06.03.2014 kl.16:26

Skjønner virkelig hva du mener med å ikke rekke alle arbeidsoppgavene! Den følelsen av at du ikke kommer til å rekke alt er helt forferdelig! Men det pleier jo somregel å ordne seg da :-)

Og jeg gleder meg veldig til å se bilder fra Berlin. Det er så gøy å følge bloggen din siden du reiser så mye, og da føler jeg at jeg opplever stedene du reiser sammen med deg. :)

Ha en super dag videre, så får vi håpe at du rekker alle arbeidsoppgavene dine! Klem <3

siljepia

06.03.2014 kl.16:32

God dag ;) Her startet jeg dagen med 1 liten sjapp matbit før 1 liten treningsøkt og det var veldig godt ;)

Har ingen store planer i dag eller i helgen,tar det som det kommer ;) Håper du får en kjempefin tur som du sent kommer til å glemme :)

Gleder meg til å se dine oppdateringer fra Berlin. Jeg blir gjerne med på tur :) hihi

Hadde jo vært seriøst veldig kult og hyggelig å tatt en tur ;) ? hihi..

Estefania

06.03.2014 kl.16:33

God ettermiddag min fine! <3

Jo takk, har en super fin dag idag egentlig, enn med deg da shnuppa? :)

Hehe, godt at du får kommet deg på tur igjen tror jeg, så slipper du det været som er i Oslo fortiden :)

Håper og tror du kommer deg igjennom alle tingene på dagens agenda :) Ser ikke så verst ut heller da, Gjelsvik.. Ser ut som du har klart å snike til deg tid for neglene også ;)

Har ingen spennende planer for dagen idag, skal fortsette å få fikset Mac'en min som er litt på bærtur...

Hehehe, det hadde virkelig vært noe. På tur med selveste Kristin Gjelsvik ;) :D

Håper du har en fin torsdag. Kjærlighet. <3

Karoline

06.03.2014 kl.16:41

Heei søte deg!

Har hatt en helt ok dag i dag, ikke veldig fint vær her heller, det er trist..

du er så heldig som skal få komme deg ut å slitte drittvært mest sannsynlig!

Til helga skal jeg øve på prøve å være med venner! <3

Håper du koser deg masse!! kos deg litt for meg også da der du er i Berlin! <3

tipp topp tommel opp ha en fin helg Kristin! <3 gla ideg!

Silje Johansen

06.03.2014 kl.16:49

Gleder meg MASSE til å følge deg fra kalde triste norge! Leter etter inspirasjon hele tiden, og det er aldri noen som slår deg :D digger deg

KINAM

06.03.2014 kl.17:00

https://www.facebook.com/pages/Virtuous/695373840515459?id=695373840515459&sk=app_149696141763776

håper du vil ta en titt på kles kolleksjonen min, har masse som vil passe deg.

klem

Ine Frøyland

06.03.2014 kl.17:42

jaa åå det hadde vært så koselig, hahah. Kos dere masse i Berlin<3 Digger deg!

Mia Tønder Pettersen

06.03.2014 kl.17:52

Åh du er så heldig som får stikke fra dette været. Vi har hatt sol og finvær i over 1 måned nå, og for å si det slik så var det ikke godt med regn og massssse vind? Hehe, jeg lider med dere!

Jeg gleder meg like mye som jeg gjør hver gang du skal på tur, er bestansig gøy å se hvadu opplever i denne fjerne verden :) Og gud det hadde vært noe om hele gjengen kunne dratt sammen <3

Kos deg masse på "møkkadagen", det ordner seg for snille piker skal du se <3 KLEM!

Mari

06.03.2014 kl.18:26

Seriøst eg og vil te Berlin!! Gled deg:) tror ikje du blir skoffa:) eg blakk så sga jobba i helgå å bare slappa av. Sannsynligvis trena litt å vaska:p ikje heilt d Stora men greit d åg når Oslo e så trist for tiå:) Sga på date med min kjære i kveld då:) glede meg<3 klem

Annelin Otterlei

06.03.2014 kl.19:25

Jeg gleder meg masse til å "bli med" deg på tur. Er ikke så værst nå som regnet har kommet tilbake til Bergen igjen.

I helgen har jeg ingen planer utenom at jeg skal chille max. Har nemlig hatt en fullstappet uke, og etter å ha vært i forelesningssal i hele dag er det godt å komme hjem og dummpe rumpa i sofaen. Og så i tillegg finne 2 nye innlegg på bloggen din! Åh kjære lykke!

Håper du får en fantastisk tur i helgen! :)

Kos og klem fra meg :) <3

Linn-Elisabeth Halvorsen

06.03.2014 kl.20:04

Nå syns jeg du fortjener en skikkelig kosetur til Berlin, no kidding! Du muntrer jo opp garantert alle leserne dine HVER bidige dag med utenomjordisk positivitet, og det er så herlig! For min del går resten av dagen til en koselig telefon, og helgen til Oslo og litt jobbmøter og slikt! Og selvsagt å følge bryggepils-hilsener fra deg, hihi! Kosemos :*

Elise Holand

06.03.2014 kl.21:33

Kos deg MAKSIMALT i Berlin <3

Vil anbefale at dere besøker Handlegaten i Kurfürstendamn hvis dere har tid! Sykt mange bra og kule butikker og det er UMULIG å velge en favorittbutikk (etter min mening)

Gleder meg til å lese hvordan Berlin er, og hvor RÅ konserten var (noe jeg er rimelig sikker på at den blir!)

Du er en stor inspirasjon som sprer MASSE glede rundt folk og ikke minst leserne dine! <3 Får alltid et smil om munnen når jeg leser innleggene dine! <3 Så du fortjener litt koooz ;*

Ida Marie Hansen

11.03.2014 kl.15:53

Ser ut som du har veldig hyggelige og omgjengelige arbeidsomgivelser i aller fulle fall!

Ser fram til å lese innleggene dine fra reisen din! Setter du sammen stemningsvideo? :D

Helga mi gikk til hytetur uten internett, derfor jeg henger litt etter med blogglesingen, heheh!

Skriv en ny kommentar

hits