MONDAY, YOU BASTARD!

Hellooo cuties ♥

Da klarte vi jaggu å komme oss til ukens kjipeste dag, og denne mandagen suger like mye som de andre. I hvert fall når Oslo ikke har noen som helst planer om å vise seg fra sin gode side. Det regner faen meg mer her i hovedstaden enn i Bergen, og hvis det er én by som i grått vær ikke finnes sjarmerende, så er det denne byen her. JADA, nå snakker jeg om været igjen, men det er helt utrolig hvor dårlig en dag kan bli grunnet været. 

Det er så uendelig grått, såpass grått at man skulle tro kvelden nærmet seg. Regnet høljer ned, det blåser, vinden er kald og rå, i tillegg er det mandag, og det suger BIG TIME. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg egentlig ikke lov til å klage siden jeg nylig var i solfylte omgivelser, og ingen ord kan beskrive hvor synd jeg faktisk synes på de stakkars Osloboerne som har våknet til dette møkkaværet hver eneste dag siden starten av januar. Hva foregår egentlig? Kan vi få et bittelite glimt av sol for pokker? Om ikke sol, bare litt lys? Fader, ass... Værmeldingen viser 10 dager frem i tid med overskyet regnvær, og nå er det faktisk nummeret før jeg pakker kofferten på ny og stikker til SYDEN. Kan noen fortelle meg hvorfor vi bor i dette møkkalandet??? 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Phuu! Sånn... Nå fikk jeg en liten utblåsning her, og det var sjukt godt skal jeg fortelle dere. En god del av frustrasjonen er ute av systemet, jeg skal prøve å tenke at jeg er en bergenser som har opplevd verre vær tidligere, og at det for pokker er på tide å slutte å snakke om VÆRET. HHaHHAHAHA, tenk da? Jeg har klart å la været være essensen i dagens første blogginnlegg, og jeg lover å ikke nevne det flere ganger i dag. Oki? 

Strålende... Da er vi enig da, skjønnheter, så da vil jeg bare ønske dere en fin dag! Håper den blir fin, SELVOM det er mandag.

LOVE YOU ALL ♥

35 kommentarer

Marianne

03.03.2014 kl.10:50

Du må komme til Nordmøre, her har vi hatt fint vær siden begynnelsen av januar (litt vind) Det er ikke noe snø, og solen skinner :) Humøret mitt er virkelig på topp for tiden, takket være det fine vinterværet uten SNØ! DEILIG :) Håper du får en fin mandag, og at det blir bedre vær i Oslo også :)

Cathrine Nilsen

03.03.2014 kl.10:53

Her er det faktisk fint vær og vinterferie og her sitter jeg med tidenes forkjølelse itillegg til DE mensensmertene. Virkelig noe å rope hurra for!

Du får finne på noe gøy innendørs i dag da ;) Hahah... Ha en fin dag ♥

Charlotte M

03.03.2014 kl.10:54

Åhh, herregud som jeg hater mandager! Og spesielt når jeg våkner opp til nesten snøstorm utenfor vinduet mitt! Og så er det jo en hel skoleuke framfor meg i vente! Men jaja, uken bare suser forbi så det er sikkert snart helg! :-)

Maria

03.03.2014 kl.11:04

Det er den jævla østavinden vet du, den gjør jo at skyene stopper på denne siden av fjellet og ikke på andre siden. Jeg er også halvt fra vestlandet, så er nok like opptatt av været som deg hehe ;) Vi får satse på at det blir en sykt bra sommer istedet?! Ha en fin dag! :)

Frida Pedersen

03.03.2014 kl.11:10

Oh yes Kristin, få det ut! Jeg er så utrolig enig med deg, været er en stoooor del av hverdagen vår og vi nordmenn er ekstreme til å snakke om det. Jeg har vært deprimert i lang tid nå og kroppen har ikke bestemt seg for om den skal være syk eller ikke og den er like ubesluttsom i humør som jeg aldri har vært borti før og det tror jeg ene og alene skyldes været!!! Jeg er så ekstremt sugen på litt lys, godt vær og litt varmere temperaturet. Det ene øyeblikket har jeg håp om at våren kommer, men i det neste må jeg ut å måke:-( la oss håpe på at sommeren i Norge i år blir bra sånn at all denne dritten faktisk er verdt det. Litt sol settes så uendelig stor pris på når den endelig titter frem, som du har nevnt i tidligere innlegg <3 god (crappy) mandag Kristin. Jeg har fri fra forelesning og nyter mandagmorgen med frokost og god morgen Norge, men snart må hunden ut og da må jeg trosse regnværet! Klem til deg søta

Anna Grindvold

03.03.2014 kl.11:20

Her har det regnet 2-5 ganger i år, oh ja jeg bor i NORGE!! Du må komme flyttende til molde eller Batnfjordsøra, det er øde, med det er det som er plassen.

Kine g lunde

03.03.2014 kl.11:22

Haha helt enig når det gjelder været. Merkelig hvordan det daglig er vårt faste samtaleemne og påvirker humøret så sterkt. Fåååå sol sier jeg bare!

Hannah Taylor

03.03.2014 kl.11:28

Mandagen min har vært kjempe laaaang så langt, men forhåpentligvis så kommer jeg meg gjennom dagen. Bare tysk igjen og jeg gruer meg allerede. Haha! Ha en kjempe koselig dag og ikke glem måneds leser ;)<3

Caroline

03.03.2014 kl.11:29

Det er lyst og fint vær (ikke sol, men snøen lyser opp) ca. 1 time nord for Oslo, veldig deilig! Håper du får en bedre dag enn morgen, haha :)

Christine Dattebayo c:

03.03.2014 kl.11:31

Huff, veldig glad jeg ikke bor i Oslo i dag! Her i Sogndal er det lyst, opplett og ikke vind. Skal ikke klage på det!

Hannah

03.03.2014 kl.11:32

Ha en fin dag Kristin! :)

Ida

03.03.2014 kl.11:51

Du må flytte til Vestlandet igjenn her er det opphold (som i bergenske øyner er sol) og vestlendingane setter mer pris på de soldagene en får mens osloborgeren ikke er vandt til slik å blir mer påvirket ;) nei kom til Vestlandet om ikke Bergen så kanskje s..... Er så mye bedre med folk som smiler bare det er mulighet for opphold og ikke krever blåhimmel;) neida skal ikke putte alle osloborgerene i samme kategori men har bodd der selv og om folk rundt en er negativ er det fryktelig lett å bli påvirket nei gi meg en livsglad bergenser !

maria skjørestad

03.03.2014 kl.12:29

ÅÅÅÅÅ, dumt å høre det fra en som er så glad, trivlig og fin som deg, det er jo appsolutt ikke rett at en sol skal har rein;( Her i siddis er det skyer med en sol som stikker igjennom av og til, men det er ikke noe regn:) Mandager er en dritt dag selv om vi bare har 4 timer på skolen! Håper dagen din blir fin allikevel:* KOS<3

Marita Malmgren

03.03.2014 kl.12:35

Du vet det er mandag på dager som dette... uff, så lei av det norske været. TRAGISK. Denne mandagen kan jeg se for meg vil gå veldig sakte, slutter kl 15 på skolen, deretter må jeg hjem for å spise middag og dra på trafikalt grunnkurs som varer i hele 3 (!!) timer! Pray for me! Haha :P Håper mandagen blir litt finere for din del enn for min. Stor klem fra Marita! :)

Guri

03.03.2014 kl.13:48

Tenk på hvor godt det ellers er å bo i dette landet, og hvor heldig du er som får bo i en varm leilighet, og har venner og familie rundt deg! hehe, så jeg tror ikke du egentlig har så mye å klage over, været er kjipt, men ikke noe stort å klage over;) Er bare noen få måneder til sommeren og godvære kommer! Bare å være tålmodig, og ellers glede seg over alt annet!:)

Ha en god Mandag! :)

Estefania

03.03.2014 kl.14:08

Heia fineste!

Haha, ja du sier ikke det! ;) Det er noe spesielt med mandager. De er sjeldent noe å rope "hurra" for.. Men kan si at her i Trondheim skinner iallfall solen, så det gjør det jo hakke lettere! Synd å høre at det er dritt vær i hovedstaden... Kom til Trondheim, haha! ;)

Haha, moro å lese når du "klager". Er noe ved måten du skriver det på. at jeg kan se det for meg, at du sitter på kjøkknet ditt med kaffekoppen.. Haha.. Søt er du. Må nesten le litt for meg selv! En ting er sikkert, du gjør mandagen min 10.000 ganger bedre. :)

Hehe, helt greit det med værsnakking.,. Er jo "vanlig" at vi nordmenn snakker om været.. Tok meg selv i å snakke om det norske været da jeg snakket med familie av en kamerat som ikke bor i Norge lengre.. "wtf, hva snakket jeg kom", tok jeg meg selv i å tenke, da jeg leste gjennom fb samtalen litt senere på dagen.. Så Gjelsvik, det er nok ikke bare deg ;) Hahahaha

Ønsker deg en strålende fin mandag til tross for været. Du er herlig, Kristin! Smiler fortsatt her jeg sitter! :D

Kjærlighet <3

Hanne R

03.03.2014 kl.14:25

Det er ikke rart vi nordmenn er opptatt av vær, så mye møkka vær som vi har!!! Jeg er på mascara shopping i dag, og vurderer og kjøpe den fra Makestyle som du anbefalte. Men jeg har brukt Helena Rubinstein i lang lang tid og er usikker på å skifte beite. Eneste grunnen til at jeg evt gjør det er det for at du anbefaler. Og jeg vet at du ikke anbefaler noe barer fordi du er sponset. Bare litt usikker på om jeg tart sjansen! Haha, I-landsproblemer!!

Beate

03.03.2014 kl.14:32

Jeg skjønner godt at du er frustrert.. Bor i Oslo selv og det er ikke særlig oppløftende når det ikke er meldt bedre vær framover.. :( selv stikker jeg til Roma denne uken - 18 grader og strålende sol :D det skal bli digg!

Men at Norge er et møkkaland?! Synes du tar litt vel hardt i. Det er jo ikke Norge eller Oslo sin skyld at vi har dårlig vær.. Just sayin.. Norge er jo verdens BESTE land å bo i! :D

StyleConnection

03.03.2014 kl.14:36

Beate: Jeg setter ting litt på spissen her? Jeg ELSKER jo Norge og alt det vakre landet vårt har å by på, men på dager som det her, blir jeg bare sur. Hahahha. Klem til deg, og masse god tur til Roma <3 Nyt ferien i solen :D

StyleConnection

03.03.2014 kl.14:38

Hanne R: Hahahah. Skjønner så sjukt godt hva du snakker om :) Jeg var livredd for å forlate Helena, men vet du? Jeg er så glad for den nye mascaraen. Prøvde å gå tilbake til HR nå i helgen, men jeg ble ikke fornøyd i det hele tatt. Denne er virkelig verdt å sjekke ut, og det innlegget var faktisk ikke sponset :) Bare et innlegg med gode tips til dere fantastiske lesere :)

Silje M S

03.03.2014 kl.14:38

Her i Steinkjer er det tørr asfalt for andre uke på rad og stråålende sol! Scooteren er tatt frem og kjørt mye allerede, humøret er bedre, og ukas eneste prøve blir overstått i morgen :D Livet smiler - Flytt til fine Trønderlag!

Martine Kristine

03.03.2014 kl.14:40

Hahaha, alt for enig! Været er faen meg ikke slik noen ønsker det og det vil jo heller ikke vise seg fra sine bedre sider >:-( huff, syden er alltids en god løsning! Hehe, om du så stikker av gårde håper jeg på noen solfylte og fristende oppdateringer.. Selv om du i deg selv lyser opp dagene med alle de fargerike klærne dine pluss alt tilbehøret..! Bare fire lange, kjedelige dager til HELG nå! Wohooo, eneste som holder humøret mitt oppe.. Høhø! Ha en super dag til tross for dårlig vær og mandag! Stor klem

Tattavkvinnene

03.03.2014 kl.15:15

Er så enig med deg.. Er kjempelei grått vær, regn og bitter vind. Jeg vil ha sol nåå!

siljepia

03.03.2014 kl.15:54

Hei til deg fineste Kristin ;) Huff ja, jeg forstår at du blir frustrert og blir i dårlig humør av regnvær,det er jo det kjedeligste været,for forskjellen mellom reg og snø er jo hvis det snør så er jo det med på å lyse opp litt :) Håper du får en fin dag likevel og humøret blir bedre ;) Her i Trondheim er det sol og finvær :)

Annelin Otterlei

03.03.2014 kl.16:25

Da jeg så innlegget ditt tidligere i dag hadde jeg tenkt og kommentere om hvor fantastisk dagen min er, for den var faktisk utrolig bra for noen timer siden. Likevell tok det gode humøret mitt helomvending når jeg ble akutt dårlig under forelesningen og ikke hadde noe annet valg enn å gå hjem. Så nå ligger jeg krøllet sammen under dynen og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.

Jeg håper dagen din ender bittelitt bedre enn min Kristin! :)

Kos og klem fra meg <3 :)

Oda-Renate

03.03.2014 kl.18:29

Uff.. Været her er heller ikke så bra og håper sola titter fram snart, for det er virkelig på tide!! Haha, forstår din frustrasjon. Håper du likevel får en super dag og en super uke :D

Amalie

03.03.2014 kl.19:15

Dritt vær asså!

Mandager er den eneste dagen jeg gruer meg til! Men vi har vinterferie nå så denne mandagen var ikke så verst! :)

Håper dagen din har vært bra! <3

Veronika

03.03.2014 kl.19:39

Så enig. Været gjør meg rett og slett trist på dager jeg kunne vært glad som en solstråle! Håper på en glimrende sommer som et plaster på såret. Heldigvis har ikke mandagen min vært så aller verst, jeg er nemlig på fjelltur med klassen! Været kunne vært noe bedre, men jeg har hatt en fin dag i bakken, så skal ikke klage på noe tåke og smårusk. Dessuten har jeg jo ikke vanlig skole så, wii.

Kari K

03.03.2014 kl.20:15

Her i Trondheim har det faktisk ikke vært nedbør siden typ november-desember og stokken viser nok til å gå i skinn eller denimjakke så her er her vårstemningen på plass. Var riktignok i Oslo i helgen og fikk kjent litt på regnet, blæh

Ida Marie Hansen

03.03.2014 kl.20:26

Hahah mandag er ikke særlig til kos nei! Jeg har hatt en helt grei dag, første dagen av vinterferien :) Vi nordmenn blir aldri lei av å snakke om været! Det er aldri en dag med sol over hele landet.. det må liksom være dritt en eller annen plass, om ikke overalt. Sydentur frister veeldig nå!

LOVEYOU♥

Fredrikke lous

03.03.2014 kl.20:31

Ååå, så bra at endelig du som blogger får det ut! Er så enig med deg, og jeg trodde det var Bergen som er kjent for dårlig vær? Ikke Oslo? Men alle de fargene du legger ut på bloggen klarer i hvertfall å få min mandag til å bli bedre! Tusen takk for det! Du er den mest fantastiske blide personen jeg har sett! Trenger flere av de :) Nyt kvelden Kristin :)

Klem

gunnrandi

03.03.2014 kl.21:02

Sol har vi i Trøndelag, så sender litt over til deg også :) Elsker bloggen din. Ha en fin kveld :)

Lisa H

04.03.2014 kl.00:07

Alltid like gøy å lese bloggen din selv om det er slikt trist vær:) du lyser alltid opp dagen med de morsomme innleggene dine, selv om de er om det triste været HAHAH

Digger deg <3

Gina Sjøstrøm

04.03.2014 kl.06:40

God morgen, solstråle!

I Bergen har det faktisk vært ganske så bra vær disse siste dagene, om jeg ikke husker feil (?) :))

Håper du hadde en fin mandag, til tross for dårlig vær, og får en enda bedre tirsdag!

Irmelin

04.03.2014 kl.12:35

Haha, det er faktisk helt vilt hvor mye nordmenn klager over været. Det er liksom blitt like vanlig som å spørre "hvordan går det med deg?" Dødsmorsomt! Det er dessverre ikke så mye vi kan gjøre med det..

Men jeg har "erfart" --> Jeg har bodd en time nord for Bergen så og si hele livet, så jeg kjenner til dette med "litt" regn, så jeg flyttet til Sogndal for å studere, og jeg fikk sjokk! Det regner jo nesten ikke her inne! Er så deilig! Men ja, det hjelper med en utblåsning ;) Det er lov til å snakke om været når det tar så stor plass av dagen din! :) Håper likevel du hadde en fin dag! :D <3

Skriv en ny kommentar

hits