FAMILIESØNDAG

Hei igjen, skjønninger ♥

Nå har jeg kommet meg til Sola etter en superhyggelig familiesøndag hos svigers. Jeg er stappmett etter god middag og deilige fastelavensboller, og sitter her i en krok for meg selv med bukseknappen og smekken på vidt gap under den oversizede t-shirten. Jeg er altså så sinnsykt mett... Så mett at jeg nesten ikke klarer å stå oppreist, men sånn blir det når svigermor er altfor flink til å bake. Hehe!

Søndagen har altså vært helt fantastisk, såpass bra at jeg ikke klarer å irritere meg over at flyet foreløpig er én time forsinket, og aller helst skulle jeg jo ønske at jeg ikke måtte dra hjem i det hele tatt. Jeg kjenner et større og større behov for hver dag som går, for å faktisk våkne opp med kjærligheten hver eneste morgen, og forhåpentligvis er det ikke lenge til vi tar forholdet til neste nivå, og slår garderobene våre sammen. Spørs om han får plass i det hele tatt.. Mohahaahha!

Jeg har selvfølgelig hatt kameraet med meg i dag som alltid, og her har dere resultatet. En real stemningsrapport fra en stemningsfylt søndag ♥Åh! 

Fastelaaaven, ass! Eller fastelavn som det tydeligvis heter. Takk til bloggleseren som lærte meg dette, men herreguuud så trist. Jeg som alltid i hele mitt livet har trodd at vi feirer fastelavEN.. Fastelavn for pokker? Hva er det for et tåpelig navn da? Vi bergensere er jo glad i EN-endinger, så jeg trosser rettskrivningen og holder meg til fastelaavEEEEN i stedet. Høres mye mer riktig ut i mine ører, på lik linje som at jeg synes Henning Olsen høres bedre ut enn Hennig Olsen. For en løgn... Gjennom hele mitt liv har jeg trodd at jeg har spist HennING Olsen is, ikke HennIG Oslen is.

Makan! Det er faktisk ikke greit, men nå stopper jeg før jeg begir meg ut på en idiotisk diskusjon med meg selv, og går heller over til å spørre dere hvordan dere har hatt det i dag. Hvordan har dere altså hatt det? Og viktigst av alt... Har dere spist mange fastelavENsboller? 

Kjærleik ♥

74 kommentarer

Martine Kristine

02.03.2014 kl.20:55

Hahah, hørtes ut som en overmett Kristin. Ble nesten litt skuffa hvis det stemmer at det ikke har EN ending. :-( kjempe fine bilder! Herregud, du er så flink! Er du selvlært? Blir vel det når man er blogger tipper jeg:-)

Madelen

02.03.2014 kl.20:57

omg! Jeg har også sagt feil på de ordene hele livet :O

Barbro

02.03.2014 kl.21:00

Seriøst? Heter det fastelavn?? Haha, du er ikke den eneste! Jeg har også alltid sagt Henning Olsen.. Vi lærer noe nytt hver dag.... Ha en fortsatt god Søndag!

Anette

02.03.2014 kl.21:01

Haha, der lærte du meg akkurat to nye ord:P Du er tydeligvis ikke den eneste som trodde det het fastelaven og Henning Olsen...

Cathrine Nilsen

02.03.2014 kl.21:04

HAhaha, jeg stusset litt ifjor når du skrev fastelaven for jeg hadde alltid trodd det het fastelavn, men tenkte at det helt sikkert var jeg som tok feil. Men i sted måtte jeg faktisk google hele greia, fordi jeg aldri helt har forstått hva fastelavn er, og du kan si fastelavEN med god samvittighet for det viste seg at det kan hete begger deler: "Fastelavn eller fastelaven betyr egentlig kvelden før fasten og er dagen som tradisjonelt åpnet den romersk-katolske fasten." Hahahha, føler meg som den nerden nå da. Men når det gjelder Henning Olsen, så er jeg heelt enig. Hennig Olsen? Hva er greia med det liksom? HAhahha.

Ha en fin kveld og god tur hjem ♥

Hannah

02.03.2014 kl.21:12

Du er ikke den eneste som har sagt FASTELAVEN! Haha :)

Så fint du har hatt en bra dag!

siljepia

02.03.2014 kl.21:12

Høres ut som du har hatt en kjempefin søndag :) Ser ut som at dere har det veldig bra sammen du og din kjære,så blir sikkert kjempekoselig for dere og flytte sammen ;)

ja haha er vist en bloggleser som må påpeke noe av det minste viktige ting.

jeg har alltid sagt fastelaven så det blir nok det jeg kommer til å bruke resten av mitt liv :) Huff alltid kjedelig når det blir forsinkelser på fly. Ingen fastelavensboller i dag ,men blir sikkert noen neste helg :) hehe.

Håper du får en fin tur hjem til Oslo :) klem :)

Juliane

02.03.2014 kl.21:12

Hahahaha!!!!

Elsker måten du får sagt det på..! Ord og ting som irriterer mange, men som i "rett" situasjon virkelig kan irritere i en heelt ny grad! Her sier man tingene som man føler for, så får folk bare rette... Man vet i hvertfall at man lever bedre med seg selv når man holder på ting slik det alltid har vært, haha!!

Nancy, 14

02.03.2014 kl.21:12

Haha, rart hvor myr feil det går an å ta :) Du er i hvertfall ikke alene, og takk for at du lærte meg noe nytt! :D Jeg har kost meg med fastelavENSboller i dag jeg også, noe som var VELDIG godt! :) Ønsker deg en fin kveld og en god start på den nye uken i morgen! <3

Hannah Taylor

02.03.2014 kl.21:16

Det ser virkelig ut som dere har kost dere i dag! Bollene på denne dagen er alltid like gode og jeg gleder meg allerede til i morgen tidlig for å snike meg en før skolen. hihi.

Sov godt og drøm søte drømmer. xoxo

02.03.2014 kl.21:18

hvor er buksa fra? :D

Estefania

02.03.2014 kl.21:20

+09+0909wj+0+@!!34.... Du tror vel ikke at HELE kommentaren min forsvant.. Så da blir det ikke like spennede å lese alikevell - altså kommentaren min.. Meen.. Glad for å høre at du hadde en fin søndag hos Svigers, at du fikk spist masse fastelavensboller!

God tur hjem, fineste! <3

Ønsker at morgendagen blir en fin dag, og den nye uken blir like fin som du!

Sov godt og drøm søtt, Gjelsvik. Gleder meg til å lese mer /høre mer fra deg imorgen! Kyss og klem. <3

Elise Holand

02.03.2014 kl.21:24

Seriøøøøøst...!!!????? Fastelavn!!!??? Har sagt fastelavEN og elsker HenniNG Olsen is... Siden når kom disse endingene...??

Uansett har jeg gjort som deg (bortsett fra hele det svigers besøket da) har kost meg med ferske, hjembakte boller og krem :D har hatt nedtellingen til denne dagen i FLERE uker! Sa til meg selv i januar at "nå er det snart tid for fastelavENSboller, men Neida der tok jeg feil :( hele 2 måneder, men ENDELIG var dagen her :D

Kos deg masse med forsinket fly, og jeg under deg å våkne opp med kjærleiken om morgenen :D

Mia Tønder Pettersen

02.03.2014 kl.21:31

Så utrolig koselig søndag! Jeg har også hatt en familiesøndag! Først bursdag, så hjem å spise middag sammen med tante gudmorbarnet mitt, søster og kjæresten hennes, så har jeg bare koset meg med hvitløksbrød faktisk. Ble desverre ingen fastelavENsboller på meg i dag.. Men jeg får ta det igjen senere :)

Men i morgen begynner uheldigvis skolen igjen, jeg er virkelig ikke klar for at vinterferien skal ta slutt.. Men et sted må den vell slutte. Får prøve å tenke positivt :)

Kos deg masse hvis du er kommet hjem nydeige deg! Kjempe stor klem! <3

Frida Pedersen

02.03.2014 kl.21:35

Hvis det heter fastelavn har jeg også lært noe nytt i dag og jeg mener også at fastelavEN klinger bedre i mine ører. Jeg jobber på en kafé og fikk faktisk spørsmål om hvorfor vi feirer fastelaven og det gjorde meg veldig usikker?! Vet det har noe med faste og gjøre men aner ikke hvorfor, Svarte bare at det er en god unnskyldning for å få i seg litt ekstra kalorier og spise boller ;-) jeg har smugspist en halv en på jobb og pirket litt i mamma sin, men mor og far har i aller høyeste grad spist rikelig :) ellers har søndagen min bestått av jobb og avslapping<3 God tur hjem Kristin, gleder meg til en ny uke med deg som inspirasjonskilde! PS må bare slenge med at jeg virkelig ELSKER den rosa marc Jacobs vesken din <3 vurderer å kjøpe lommebok i samme farge til sommeren :-*

Cecilie lien

02.03.2014 kl.21:38

Åh så utrolig koselig!! Faktisk helt fantastisk at det er en egen dag som heter fatelavEN (hehe), slik at hele landet kan spise verdens beste boller med god samvittighet. Wii :D

I dag har jeg faktisk vært i Sauda å stått på slalåm (!!!) for første gang siden jeg var 6 år gammel.. Hahah! Må helt ærlig innrømme at jeg imponerte alle, og følte meg som selveste kjetil jansrud når jeg freste ned bakkene.. Heh!

Ha en fin tur hjem igjen til Oslo <3 klem

Charlotte

02.03.2014 kl.21:44

Er helt enig om at det burde hete fastelaven, samme med henning olsen. Men er selv en bergenser og så sta at jeg beholder det som høres riktig ut i mine hører når det kommer til dette.

Gode boller er spist og buksen gnager nå, skal bli godt å få på seg noen litt mer avslappenende klær :D

Ida Evjen

02.03.2014 kl.21:45

Haha, der lærte du meg to nye ord! Jeg har også alltid sagt ''fastelavEn'' og ''henniNg olsen''.. Høres jo så mye mer riktig ut :D Men ser ut som dere har hatt en veldig koselig dag! Jeg har ikke spist så mange boller selv, selv om det frister veldig nå som jeg ser på bildene dine.

God tur hjem <3

Amalie

02.03.2014 kl.21:52

Kunne ikke vært mer enig!!

Det har vært en veldig koselig fastelavEn!

Håper du og Dennis har kost dere masse <3

Charlotte M

02.03.2014 kl.21:53

Åhh, så koselig ut! Jeg har ihvertfall kost meg med fastelavensboller toppet med masse krem og marsipan! :-) Og jeg som alltid har trodd det het fastelaven? Men for meg høres det mye mer riktig ut, så jeg fortsetter å kalle det det! :-)

Ha en flott kveld videre! Klem<3

Marita Malmgren

02.03.2014 kl.21:58

God stemning av å se disse bildene hvertfall! Jeg visste heller ikke at det var fastelavn før du sa det nå.. Hahahaha. Jeg holder meg til fastelavEN jeg også tenker jeg, det andre er jo helt... FEIL! :p Noe vittig jeg alltid har trodd er at den diplomis figuren var en gutt, men det er en JENTE! Rettere sagt Monica.. Jeg som trodde hele livet mitt at det var en gutt og var egentlig fornøyd med det. Men jeg liker å tro litt hva jeg vil ;) det får vel være lov. Men ja, jeg har vel ikke bare spist en fastelavensbolle idag, opp imot 4 stk, og en til kveldsmat :p love it! Ønsker deg en god tur hjem til Oslo. Klem i fleng søta. Håper morgendagen behandler deg like bra som det du er <3 SMASK fra Marita! :)

Marion

02.03.2014 kl.22:02

DEN VESKA!!! Hvor?! Hva?! Hvordan?!

Fyyy F... den var helt råååå!

Jeg VIL HA!

Kleeeem Marion :-*

AMALIEMARIEE <3 <3

02.03.2014 kl.22:08

Høres ut som om du har hatt en kjempefin dag, det er braa <3 jeg har ikke feiret fastelavEEN noe spesielt, tjuvstartet litt på torsdag da de solgte det på bakern,så har ikke spist noe i dag.

Er en evighet siden jeg har kommentert nå, men jeg skal bli bedre. Hååper du ikke har glemt meg heelt!

Glad i deg!

Stoooor klem :)

02.03.2014 kl.22:11

HÆHÆHÆHÆ? JEG ER SNART 16 ÅR, OG HAR OG TROO DET HETER FASTELAVEN!!!! ER FRA BERGEN OG DA, EHHEH

Tattavkvinnene

02.03.2014 kl.22:12

Haha, dette hørtes ut som en perfekt søndag i mine ører! ^^

Elsker veska di fra Marc Jacobs! Skikkelig kul farge :D

Har hatt en fin søndag med fastelavENsboller selv :D

Siri Hage

02.03.2014 kl.22:15

fytti, for en sykt fresh og dritrå veske!! Og ellers flott bilder som alltid! :)

Emilie

02.03.2014 kl.22:29

Jeg må bare si at jeg elsker blogen din, klesstilen din og tatoveringene. Du er en skikkelig inspirasjon. Og ikke minst, du er helt utrolig vakker! :-)

Liva

02.03.2014 kl.22:30

Hadde fått med meg at det var fastelavn, men jeg kaller det fortsatt fastelavEN!! Og Hennig Olsen er og forblir HennING Olsen i mine øyne:) haha... Ser ut som du har hatt en super søndag og utrolig fine bilder!

02.03.2014 kl.22:31

Hvor er buksen fra? :)

Therese

02.03.2014 kl.22:34

Åh, hvor er den veska fra?? :)

02.03.2014 kl.22:38

Jeg sier også fastelaven og HenniNg Olsen. Men jeg er også fra Bergen da :)

Malene

02.03.2014 kl.22:43

Du kler å være forelsket, Kristin! Bloggen din oser av lykke og inspirasjon :) Det har den selvfølgelig alltid gjort da, men i det siste har du liksom tatt det til et nytt nivå ;) Jeg digger deg!

Therese

02.03.2014 kl.22:44

Høres ut som om du har hatt en superherlig søndag! :) selv ligger jeg strakt ut på sofaen uten matlyst og langt unna familie. Heldigvis har jeg en kjempe søt kjæreste som har tatt vare på meg den siste uka :)

ineskau

02.03.2014 kl.22:49

Herlige bilder, fin outfit og nydelig innlegg.Her i fattigstudent huset ble det INGEN fastelavENs boller :( nitrist, ettersom alle har lagt ut nyyydelige bilder av gode boller med krem.. NAM NAM NAM!! ser at jeg har gått glipp av noe. Nå har jeg entret sofaen med dyne og te slik at jeg klar til Oscarutdelingen i natt! :D

Dagen har alt i alt vært veldig fin :):)

Hanne R

02.03.2014 kl.22:50

Boller er spist. BollER! Uff, at jeg aldri lærer ass!!

Annelin Otterlei

02.03.2014 kl.23:06

Så koselig! Ser ut som du har hatt en fantastisk fin søndag :) Håper det ikke er lenge til du får se Dennis igjen :)

Jeg har endelig komt frem etter en lang biltur tilbake til Bergen, og har nå krøllet meg sammen under dyna. Akkurat nå har jeg en mental diskusjon med meg selv angående om jeg skal sitte oppe å se Oscar utdelingen i natt eller ikke. Om jeg skal være noenlunde oppegående til forelesningene jeg har i morgen burde jeg kanskje sove istedet.

Håper flyet ditt ikke er så mye forsinket og at du snart er ankommet leiligheten din.

Kos og klem fra meg :) <3

Guro

02.03.2014 kl.23:09

Jeg har bakt fastelavEnsboller i dag, liker det også best med den E'en :p Men siden pappa er glutenallergiker, måtte jeg bake de glutenfrie, og for en fiasko! Jeg ble så skuffet, de smakte ikke godt, og jeg som hadde gledet meg hele helgen til de bollene... Jaja, pappa likte de heldigvis! :)

Marielle

02.03.2014 kl.23:22

Holder oss til EN endingene! FastelavEN og HennING olsen er det som høres riktig ut for meg!:)

Marte

02.03.2014 kl.23:25

Nei, guri så morsomt! E bergenser selv, og har tydeligvis alltid tatt feil på de to ordene der :) Det kommer nok ikke til å endre seg Hahha!

Suzanne

03.03.2014 kl.00:44

Hahaha ler meg ihjel her! God tur hjem skjønne :-)

M

03.03.2014 kl.01:36

WHAT? HÆ? Jeg har alltid sagt fastelaven. Fortsetter med det også, hehe ;)

03.03.2014 kl.04:41

Lurer så ille på hvordan leiligheten til dennid ser ut håpe det kommer noe bilder av den etterhvert. Hurra

Veronika

03.03.2014 kl.07:05

En-endingene holder jeg fast ved iallefall. Isen vil alltid hete Henning Olsen, hehe. Fastelavn? Hva slags tull er det? Føler meg lurt.

Kaia

03.03.2014 kl.08:41

aå koselig, haha jeg har også alltid trodd det var henning olsen og fastelaven :)

03.03.2014 kl.10:59

<3

Marthe L.

03.03.2014 kl.12:14

Hvor er vesken fra??? Must have!!!!

maria skjørestad

03.03.2014 kl.12:18

Ja gjett om jeg har spist mange fastelavenboller! Jeg sier også fastelavEN, ikke fastelavN. Det var super gøy i går med masse boller og god mat<3 Høres ut som dere også har hat det koselig og gøy!!Så søte og fine bilder som du alltid tar:) Og foresten IKKE DRA! Jeg synes det er så gøy når du er her i siddis byen og hører at du har det så kjekt her!! Men jaja du må vel hjem til leiligheten din og vennene dine.

Ha en fin dag:*

Marie

03.03.2014 kl.12:21

Hvoor har du kjøpt de fine ringene dine?:D

Jeanette

03.03.2014 kl.13:50

Så koselig :)

Her ble det lite fastelavENs (har alltid skrevet det sånn selv) boller gitt. Var på fest på lørdagen, så orket ikke noe særlig mat. Første måltid ble spist klokken 16.00 på Mc Donalds, haha. Det var så vidt jeg orket å spise ferdig mc wrapen og det sier litt om hvor dårlig jeg var. Haha, men vi hadde det gøy kvelden før da. Det var det viktigste!

Silje M S

03.03.2014 kl.14:36

åh NAM! Nei, ingen lagde fastelavnsboller til jeg kom hjem fra en reise i helga, gitt :(

StyleConnection

03.03.2014 kl.14:39

Marthe L.: Kjøpt på Marc By Marc Jacobs på Hawaii :)

Christine og May Therese

03.03.2014 kl.14:50

Hei Kristin!

bare lurte på om du blir sånn "grønn" av ringene? Eller har du ett triks for at det ikke skal bli slik? :-)

Tuva

03.03.2014 kl.15:38

Hæææææ, heter det ikke HennING Olsen? Hva i alle dager, nå følte jeg at verden ikke hang sammen her..

StyleConnection

03.03.2014 kl.16:07

Tuva: Ja ikke sant??? Hva skjer med verden, liksom?? hahahahaha

StyleConnection

03.03.2014 kl.16:08

Christine og May Therese: Jeg blir nok "grønn"dessverre, men kun hvis jeg bruker ringene en hel dag. Sånn blir det når man bruker deilig juggel ;) Heheheh. Har hørt at blank neglelakk kan være tingen for å unngå at ringene farger av. Kanskje vi skulle testet det ut? Klem

Silje

03.03.2014 kl.16:58

Haha, har jeg spist HennIG Olsen is i alle disse årene? Jaja, man lærer så lenge man lever! Men det vil nok alltid hete HenniNG Olsen i min verden, hehe!

Amalie

03.03.2014 kl.19:20

FastelaVN? hos svigers hørtes koselig ut! :)

Elsker den rosa veska de altså! :)

Ha en fin kveld videre! <3

Marlene Nilsen

03.03.2014 kl.19:39

elsker vesken :D

Ida Marie Hansen

03.03.2014 kl.20:33

Hahahha nå lærte jeg jaggu noe nytt! Har også alltid sagt HennING olsen, og ikke hennig.. Kjempekoselige og fine bilder, ser ut som dere har hatt det fantastisk bra :)

ove

03.03.2014 kl.22:09

Hva skjer med camilla og andreas?

Har du kontakt med noen fra paradise?

Silje Johansen

03.03.2014 kl.22:29

Blir så fasinert over at du er så ekstremt glad i væremåten <3 at det er mulig å være en så sprudlende, positiv, fantastisk livsnyter som deg er sååå kult!! digger deg altfor mye, forbildet mitt

Even Hennig

03.03.2014 kl.23:54

Jeg heter Hennig til etternavn og alle blir alltid veldig overrasket når jeg sier at det heter "Hennig Olsen is" og ikke "Henning". Så den der kjenner jeg til veldig godt ¯\_(ツ)_/¯

Ingvild L

04.03.2014 kl.12:06

Hæ jeg trodde det het fastelaven :(

gunnrandi

04.03.2014 kl.12:28

blir i så godt humør av å lese bloggen din. Masse fine bilder. Ha en fin dag Kristin :)

Irmelin

04.03.2014 kl.12:39

ÅÅÅÅÅ, heeeeldiggris! Jeg spiste ikke fastelavensboller den dagen :( Men shiiiit, de bollene så bare helt nydelig ut :))

Selv om fastelaven bare er fastelaven, så klarer du å skrive et kjempegodt innlegg med masse flotte farger! Digger det! :D Håper du hadde en kjempebra dag sammen med Dennis og familien! :*

Btw, rååå genser og lue! <3

LisbethS.

04.03.2014 kl.15:59

Ah, den veska di ass! Give it to me! <3

Mia

04.03.2014 kl.17:36

WOW! du er helt nydelig, skulle ønske jeg så ut som deg! du virker som et herlig menneske som ser positivt i det meste:)))) klem din største fan<3<3<3<3

Marthe

04.03.2014 kl.18:05

Er det ikke litt kleint når du blir 30+, også kler du deg som en 16 åring med klesstilen "swag"?

Anette Thorvildsen

04.03.2014 kl.22:30

Høres ut som en superduper dag!! jeg har vært inne på rommet mitt å lest anatomi, men andre ord en kjedelig dag. Når det gjelder fastelaven/fastelavn og Henning Olsen/Hennig Olsen så er det TEAMGJELSVIK all the way! her i heimen har det alltid vært fastelavens boller og henning olsen is på menyen hvertfall! :)

Martine Skogstrand <3

05.03.2014 kl.15:59

Det høres ut som du har hatt en fin dag og kost deg med familien din :) Og jeg digger stilen din utrolig godt :)
Du har så utrulig inspirerende blogg, leter overalt for å sette meg inn i dette, kan jo bare drømme om å få vinklet bildene så flott som du gjør. Noe ligger bare naturlig for noen. Men ihverfall en hærlig blogg

hei :)

05.03.2014 kl.21:01

SAMME HEEER!! Har alltid trodd det het Henning Olsen!!! Før jeg leste ordentlig, og bare wut... :)

Emilie

11.03.2014 kl.21:51

Hvor er cardiganen fra? elsker den!!!

StyleConnection

11.03.2014 kl.21:51

Emilie: Den er fra Monki :)

Skriv en ny kommentar

hits