SATURDAY COFFEE

En riktig god lørdagsmorgen, skjønninger ♥

Vi har akkurat stått opp, og nå sitter jeg og koser meg med morgenkaffen og blogging, mens Dennis spiller playstation. Slow morning, for å si det sånn, og det er det aller beste med lørdagen. Er dere ikke enig? Å bare ta livet med knusende ro, og nyte at det er helg? Deilig!

Etterpå skal vi innover til sentrum for å hygge på kafé med "svigermor", og i kveld holder jeg fortet mens Dennis skal ut med gutta boys. De skal nemlig planlegge turen deres til Barca, og i tillegg feire en kompis, så da skal gutta få feste i fred uten at jeg henger over dem. Hheeh. 

Alenelørdag blir helt riktig i kveld, kjenner jeg, og jeg gleder meg til en rolig kveld med blogging og dere ♥

Hva står på deres agenda i dag da? 

Klem i fleng 

22 kommentarer

maria skjørestad

01.03.2014 kl.10:36

Hei, god morgen!

I dag skal jeg være med noen av mine beste venner og vi komer til å ha det gøy:)

I dag er det 1 mars som betyr at du ikke må glemme månedens leser!!

Kos deg på kafé og med en alene lørdag, kan nok bli kos det!<3

Super glad i deg og for at du bruker sånn tid på oss lesere!<3

Marita Malmgren

01.03.2014 kl.10:51

God morgen <3 En slow morning slår aldri feil! Jeg hadde jo da bursdag igår, og hadde en helt fantastisk dag! Ble frokost på sengen fra min kjære familie, bursdagssang og klemmer på jobb i barnehagen, bursdagsdate i byen med min aller beste venninne, og litt kjærestekos før turen gikk til ungdomsklubben hvor de hadde gjort i stand et lite selskap for meg. Dagen var helt fantastisk og mer enn hva jeg kunne drømt om <3 dagen i dag består av bursdagsfeiring for meg med familien + kjæresten, gleder meg masse! Bursdag er jo LIVET, hehe. Ønsker deg og Dennis en fantastisk dag! Kos dere i sentrum og alt hva dere enn gjør <3 Jeg er kjempe glad i deg! Stor klem fra Marita! :)

ineskau

01.03.2014 kl.10:56

Så herliig! :):) Skal du ikke ha månedens leser denne gangen? :) Det syns jeg er så hyggelig.

Jeg har murret i halsen i et par dager og kjent at det har vært noe på gang, og i dag morges våknet tett i nesen, i halve ansiktet og med sår og vond hals.. Så jeg skal prøve å få syslet med husarbeid og sende mannen ut på shopping slik at han kan lage nydelig biff-middag til sjuklingen sin i kveld!! Ellers blir det te, lese blogger og i boken "bli best" mens jeg spiller rolig musikk og prøver å bli frisk på de vitaminene og pleiesakene jeg har i huset..

Merker at jeg godt kunne vært hjemme hos mamma nå som jeg er syk for det er liksom det beste, men det er noen mil for langt så jeg får ta til takke med det jeg får.. For jeg er heldig og blir godt tatt vare på nå også.

Håper du får en fin kveld med egentid. Det er godt det også syns jeg :-))

siljepia

01.03.2014 kl.11:01

God morgen :) Høres ut som en fin start på dagen ;) Absolutt en av beste tingene i helgene er å ta det helt med ro fra morgenen av ;) skjønner at det kan være godt å ha alene tid noen ganger ;) Kos dere masse på cafe :)

I dag blir det bursdag feiring hele dagen.Først hjelpe til i bursdagsfeiring til mitt tantebarn + skal selv på bursdag i kveld, blir sikkert koselig ; klem ;)

01.03.2014 kl.11:03

God morgen!

Humøret i dag er strålende og jeg ser faktisk på bingobanden denne lørdagsmorgenen. Haha, så mye rare påfunn de kommer med! En helt suveren og rolig start på lørdagen. Og rolig vil det fortsette og være, for det blir ingen tur ut med jentene i kveld, heller ingen bursdagsfeiring, men total avslapping med studier innimellom. Håper kvelden din blir fin, mens Dennis fester fra seg med gutta! Ha en flott lørdag! :)

Marthe H H

01.03.2014 kl.11:07

Haha, kommentaren fra 11:03 er fra meg! Marthe H H. Var så fokusert på å legge igjen en kommentar at jeg glemte hele navnet!

Uansett, kos deg i dag!

Kamilla Amundsen

01.03.2014 kl.11:13

Jeg skal være med venner og slappe av hjemme<3 Kos deg i dag:)

Marlene Nilsen

01.03.2014 kl.11:39

Ha en herlig lørdag :D jeg skal fikse klesrommet mitt !

01.03.2014 kl.11:51

Høres koselig ut, kos deg masse i dag❤️ Klem Sara EG

Martine Kristine

01.03.2014 kl.11:53

Hørtes ut som en perfekt start på en lørdag! Helgen er til for å både feste og ha det rolig og koselig. Hihi.

I dag har jeg null planer annet enn å rydde og støvsuge:/ jaja, blir koseligere å sette seg ned i kveld i et nyryddet rom med varm kakao og krem med sjokoladebiter i en skål. Og selvfølgelig en god film, serie eller bok! Håper du får en perfekt lørdag og koser deg glugg i hjel! You are the best:-)

Charlotte M

01.03.2014 kl.12:22

Ahh, ja det er virkelig deilig å bare starte lørdag rolig, og bare slappe av! Dagen i dag går til å bare slappe av, jeg så sliten etter en så lang og slitsom uke! :-)

Du får ha en koselig dag videre i Stavanger! Klem<3

Fanny Potter

01.03.2014 kl.12:42

Ha en herlig dag videre, Kristin! Pappa fyller faktisk 50 flotte år, så da blir det feiring og mye familiekos som står på agendaen i dag! :)

Caroline

01.03.2014 kl.13:09

Håper du får en fin lørdagskveld alene, da :-) I kveld skal jeg bare ta livet med ro og se noen filmer. Deilig!

Frida Pedersen

01.03.2014 kl.14:07

Er helt enig i at det er vidunderlig med en rolig lørdagsmorgen og den har jeg nytt til det fulle i dag som jeg har fri! En deilig helgefrokost er inntatt og nesten 30 kanelsnurrer er bakt så nå skal resten av fammen og jeg kose oss med det <3 senere i dag skal jeg catche opp med mine beste venninner med sen lunsj og kos før turen går videre til Oslo for å besøke tanter og onkeler i flertall ;-) ha en riktig fin lørdagsforrmiddag Kristin så snakkes vi i kveld :-) kanskje du rekker å lage en videoblogg til oss i kveld også? Klemmer :-*

Christine Dattebayo c:

01.03.2014 kl.14:14

Morgenkaffi er viktig!

Kos deg masse i kveld! Blir nok alenelørdag på meg også :)

Carina

01.03.2014 kl.15:05

Er slow morning her også, jobbet til 3 i natt. Så her blir "morgentimene" brukt til kaffe og internett. Deilig :)

Kos deg i kveld :)

Hannah

01.03.2014 kl.16:35

Ha en fin dag Kristin! :)

Jeg skal også ha en rolig dag, sitter i sofaen med episoder av favoritt-serien!

Ida Evjen

01.03.2014 kl.17:42

Deilig å slappe av noen kvelder også da :) Jeg skal i bursdag i dag! Håper du får en fin dag.

Estefania

01.03.2014 kl.19:05

Hei og god lørdag fineste! :)

Har vært en lang dag, å mye på farten for min del, så først nå kan jeg sette meg ned litt å nyte bloggeb din! :*

Kl. 10 på en lørdag er jo jammen ikke ille, selv sto jeg opp kl. 10.30 :) Og det er sant som du sier, ta livet med ro og nyte det at det er helg!

Håper kafè med svigermor var hyggelig. Du har en riktig så herlig svigermor (leser jo bloggen hennes også jeg, hehe)

Ååh, skal Dennis til Barca?? Tenker jeg har en storebror og en kjæreste som ville blitt litt veldig sjalu nå. Haha. Dem har så lenge jeg vet snakket om å dra til Barca, seff for fotballens sin skyld da, men generelt for ferie! :)

Håper lørdagen din er super bra, selv om det er alenelørdag.. Men du vet jo at du er jo ikke alene, du har jo oss.. Bloggleserene.. *hint hint* Haha :D

Jeg har som nevnt vært på farten i hele dag, litt hjemme hos meg selv for å vaske litt klær, så møtte jeg kjæresten å vi dro på kafè, å drakk øl. Haha. Å nå er jeg hjemme hos mor og far, å skal spise burgermiddag :) Ellers vet jeg ikke riktig med resten av kvelden, kanskje jeg skal være med kjæresten og kompisene hans en tur, men får se det ann :)

<3

Lena

01.03.2014 kl.19:14

Høres koselig ut med en roligkveld hjemme. :) Jeg har også det. Er fremdeles litt småsyk så skal kose meg med ferdigpizza og Mesternes Mester! Skal se 12 Years a Slave senere i dag - lader opp til Oscarutdelingen i morgen vettu. ;) Blir nok sent i natt ettersom showet ikke begynner før klokken ett i morgen, hehe.

Kos deg masse!

Amalie

02.03.2014 kl.11:46

Så koselig! <3 Deilig å bare slappe av hjemme en dag! :)

Kos deg i dag! <3

Ida Marie Hansen

03.03.2014 kl.19:58

Deilig med skikkelig kosemorgen! Min lørdagsmorgen gikk til å spise nystekte baguetter og drikke kakao, før vi gikk ut å isfisket i solen på hytten :)

Skriv en ny kommentar

hits