BACK TO REALITY

God morgen, vakre venner ♥

Er dere våken og klar for en ny uke? Det er vel flere av dere som har vinterferie denne uken, og det høres jo helt riktig ut. Hhehe. 

Jeg har allerede vært våken i en time, og det kan jo kanskje ha noe å gjøre med det at jeg faktisk sovnet klokken halv syv i går kveld. Jeg våknet kun da jeg ble nødt til å legge meg fra sofaen til sengen, og jeg sov søren meg helt til klokken syv i dag. Nå MÅ jeg faktisk komme inn i normale rutiner etter ferien, og det er først i dag jeg virkelig føler at jeg har kommet tilbake til virkeligheten. Det er mandag, Bettyen har dratt til DK, jeg har en million ting å få orden på, og jeg har allerede rukket å komme meg til tredje kaffekoppen. Jepp! Da var jeg visst i gang...

Jeg skal straks ta fatt på kaoset av regninger og diverse viktige papirer som ligger strødd foran meg, og jeg kan ikke si at jeg er overbegeistret over at mandagen kom som et slag i trynet på meg. Heldigvis skal jeg på date med Belinda i kveld, så da har jeg jo noe å glede meg til. Hun har jo hatt bursdag, og siden jeg ikke var her på dagen, skal vi i dag feire henne litt ekstra. GØØY med buursdaaaaag!

Hva står på agendaen deres i dag da? 

Måtte dere få en aldeles nydelig start på uken, skjønninger ♥

21 kommentarer

Silje Marie Danielsen

24.02.2014 kl.08:14

Hei Kristin!

Tror Vestlandet har vinterferie denne uka, vi på Østlandet hadde det forrige uke (i uke 8)

Så planen i dag er å holde seg våken på skolen! Vanskelig å komme seg igang etter en ferie, men det er litt godt å komme inn i rutiner igjen òg.

Kos deg masse videre i dag <3

- Silje Marie

24.02.2014 kl.08:28

Etter en hel uke fri blir det ikke gøy å starte denne uken foran skolebenken for å si det sånn! Så jeg får håpe jeg ikke sovner i timen! Hehe :-)

Ha en super mandag, og kos deg masse med Belinda i kveld! Klem<3

siljepia

24.02.2014 kl.08:52

God morgen :) Er klar for en ny uke ja ;) I dag står det på planen å fått sendt avgårde diverse søknader og diverse andre gjøremål.

Tannlege senere i dag,muligens kino i kveld,så er ikke så ille mandag ;)

Ha en fin dag du også og kos deg på date med Belinda i kveld :) <3

Martine Kristine

24.02.2014 kl.09:03

Håper du får en finfin mandag, pene deg! Er vanligvis ikke en mandagselsker, men denne mandagen skal nytes til shopping i Paris og første feriedag! Kos deg masse med Belinda og spis og drikk noe skikkelig godt;) hehe stor klem

Marita Malmgren

24.02.2014 kl.10:15

God morgen fining <3Håper mandagen behandler deg fint! Jeg er tilbake på skolebenken etter en fantastisk fin vinterferie med venner, kjæreste og familie! Føler meg veldig trøtt akkurat nå i og med at døgnrytmen min er helt på tur, haha. Kos deg masse med skjønne Belinda! Hils masse til den herlige å si gratulerer så mye med dagen fra meg! På fredag er det min tur til å ha bursdag, og jeg gleder meg så mye :D Veldig glad i deg, vakre! Stor klem fra Marita! :)

Hannah Taylor

24.02.2014 kl.10:58

Hvilke redigeringsprogrammer bruker du? ❤️

Ida Evjen

24.02.2014 kl.11:13

Ferien er dessverre over for min del.. Så i dag står skole på agendaen, + jobb og trening senere i dag.

Ha en fin dag med Belinda :D kos dere masse!

Marthe H H

24.02.2014 kl.11:20

I dag er første dag etter vinterferien og jeg er i topp humør og klar for nye utfordringer! Skolebenken er først ut på agendaen med tilhørende prosjekter slikt som den enormt lange markedsplanen jeg lager i valgfaget mitt "Markedsføring og ledelse". Og som om ikke det holder å ha det på skolen, følger det så klart med arbeid hjem. Så analyser, undersøkelser, statistikk og lekser er planen i dag! Kos deg med Belinda :)

Frida Pedersen

24.02.2014 kl.11:29

Mandagen kom som et slag i trynet på meg også etter en lang og rolig helg med egenstudier så var det plutselig forelesning og oppmøte på skolen igjen gitt. Heldigvis var dagen kort og jeg er allerede hjemme igjen, nå burde jeg egentlig lese litt men motivasjonen er på bunn og jeg kjenner at hvis jeg tar i den boken så sovner jeg. Tusen unnskyldninger (gode i mitt hodet) til å ikke gjøre noe har dukket opp så vi får se hvordan dette går.Senere i dag blir det trening og selvfølgelig sesongpremiere på Paradise Hotel :)God mandag til deg Kristin og velkommen tilbake til hverdagen. Men husk at den må komme for at vi skal kunne glede oss over mer fri og ferie senere <3

Ida K. H.

24.02.2014 kl.13:41

Hei! Jeg har aldri kommentert på en eneste blogg i mitt 22 årige liv. Men din blogg får meg alltid i godt humør. Du er alltid så positiv og blid, omtrent uansett situasjon, det er kvaliteter jeg selv streber etter. Bloggen din inspirerer meg (til forskjell fra de fleste andre blogger). Keep up the good work! :)

Oda S :)

24.02.2014 kl.14:03

Så koselig! :)

Men skulle dere ikke ha SnikkSnakk hver tredje uke? :)

sunniva

24.02.2014 kl.14:51

Hei, jeg synes du har fått en driit fin header, du er min inspirasjon! LOOOve it!

Sanne

24.02.2014 kl.15:26

Hei!

Var ikke så deilig å måtte stå opp klokka 7 på morgningen etter å ha sovet til 12 hele vinterferien, men skal nok bli bra å komme inn i rutiner igjen. Imorgen skal vi til kongsberg med klassen, det gleder jeg meg til!

Ha en kjempe fin uke videre!

Amalie

24.02.2014 kl.16:19

Er virkelig ikke klar for ny uke..

Men en uke til nå så er det vinterferie! <3

Du får feire Belinda med måte! <3

I dag må jeg jo gjøre noen lekser og få i meg noen episoder av Gossip Girl, er blitt helt hekta! :D <3

Ha en fin dag! <3

Thea

24.02.2014 kl.17:09

Såå fin ny header!!!😀😀

Hanne R

24.02.2014 kl.18:07

Hei! Så fint desgin du har fått. Ble så stilrent og kult =) Mandagen kom som et realt slag midt i trynet for min del også. Husker du jeg sa jeg gledet meg vilt til oslotur? dEn endte jo som en jævla skandale med krangling og altfor mye alkohol. Så jævlig kjipt! Var virkeli ikke klar for verden i dag tidlig!! MEN tirsdagen har all grunn til å bøi bedre så da skal vi vel ikke klage ? Ha-ha :P Klem til deg superjenta ;)

Hannah

24.02.2014 kl.18:28

Heldig de som starter ferien nå, jeg er nettopp ferdig!

Ha en fin dag Kristin :)

Rebekka Heggelund

24.02.2014 kl.21:53

Ferie er så godt nå!❤️

Jeanette

25.02.2014 kl.02:15

Jeg hadde seinvakt på jobben hele uka, så for min del var mandagen veldig fin. Deilig å kunne sove lenge :D

Velkommen tilbake til hverdagen :D

Estefania

25.02.2014 kl.13:37

Hei, og god tirsdag! Jeg har vært litt på farten den siste døgnet, så har ikke fått lest noe blogg! Men da har jeg jo noe å kose meg med idag :D :D

Håper mandagen var en bra dag for deg, og at du fikk gjort unna det som måtte gjøres?! :) Håper kvelden sammen med Belinda, også var suuper! Du må hilse hun, neste gang du ser henne! :)

Du var iallfall tidlig på den igår, også veldig effektiv! :D

Er veldig klar for en ny uke. Selv om det kun er en helt vanlig uke i Trondheim, vinterferien her var i forrige uke ;)

Hadde en fin mandag, kom meg endelig hjem til meg selv for noen dager, men på onsdag skal jeg hjem til mamma og pappa igjen, er fortsatt litt hjelpesløs etter oprasjonen :)

Håper denne uken blir en fiin uke for deg, Kristin - like fin som du er! :*

Klem i fleng!

Ida Marie Hansen

27.02.2014 kl.10:12

Så flott at du kommer deg tilbake til rutiner :D Er vel alltid litt sånn etter ferie!

Har ikke vinterferie før neste uke, en har studiedager denne uken så har så og si vinterferie allerede :) deilig!

Skriv en ny kommentar

hits