WILL YOU BE MY VALENTINE?

Jaddaaa...

Så var det valentine igjen, gitt, og jeg tror de aller fleste som har fulgt bloggen over en lengre periode, er fullstendig klar over hva jeg synes om denne dagen. Selvom forskjellen i år ikke er singel (noe som forøvrig er helt vidunderlig), synes jeg denne dagen er like tåpelig, og enda en gang betyr markeringen av Valentine's day, gode nyheter for handelsnærigen. Overalt hvor man går blir man minnet på at man bør dra opp lommeboken for å svi av noen kronasjer på dem du er glad i... Aller helst en kjæreste, hvis du har en, og hvis ikke får du i hvert fall føle singellivet på kroppen.

Visst pokker er det hyggelig å overraske dine kjære med blomster og et hyggelig kort, men når man har lyst... Ikke fordi at samfunnet har "bestemt" at du må. 
Jeg våknet nettopp med tidenes mensensmerter, for joda... Min valentine for dagen er nemlig mensen, tamponger og smertestillende, men det var ikke bare denne hyggelige ovrraskelsen her jeg våknet til... Jeg våknet også til en instagram som aldri har sett mer klissete ut enn noen gang. "Will you be my Valentine", "Blomster fra mannen, *hjerte-hjerte-hjerte*, "I love you", "Happy Valentine"... Et lite øyeblikk der fikk jeg så vondt i øynene at jeg glemte menssmertene, så det forklarer jo hvor ille det faktisk var. Hahah! 

For all del... Det er koselig å sette litt ekstra stor pris på hverandre, og det finnes ikke noe negativt med lykkelige par som gir hverandre blomster, men det blir bare så innmari hysterisk og krampeaktig. Personlig, setter jeg mer pris på om Dennis gir meg blomster på en hvilken som helst mandag, fremfor på dagen som liksom skal være den mest romantiske dagen i hele året. Da vet jeg at han gir disse blomstene fordi han har lyst, og fordi han selv kom inn på tanken av at noen blomster ville gjøre meg i ekstra godt humør. Det er dét som er ektre romantikk, mener nå jeg... På lik linje som når han midt i en samtale avbryter meg ved å kysse meg, og si at han elsker meg! 

I kveld skal vi ikke ut på en klissete og romantisk date... Den tar vi heller i morgen, så i kveld er planen å ta med oss Morten og Caspar, bane en vei gjennom ballonger, et hav av blomser og helium, for så å spise en god middag i kombinasjon med altfor mange drinker. Her skal vi sitte og la oss underholde av alle som tar denne dagen så inn i granskauen høytidelig (vi er jo tross alt i Junaiten), og konstantere én gang for alle at Valetines day ikke er dagen for oss. 

Happy Valentine's, skjønninger. Måtte dere få en fantastisk kveld, om den så er romantisk eller ikke ♥

Klask, Smask & Dask

24 kommentarer

Helene Alvestad

14.02.2014 kl.21:43

Vet du hva Kristin!! Du er så helt vidunderlig, forbanna herlig og jeg er så SINNSYKT enig, kunne ikke vært mer enig faktisk!!!!

Hahaha :D

Setter myyyyye mye mer pris på når mennesker du er glad i gjør ting fordi de ønsker det SELV og ikke fordi de MÅÅ!..

Hahahah, Halloween og Valentines er like harry begge deler for min del :D omg sier jeg bare.

Og en til ting jeg må si atter en gang: DU er fuckings herlig og jeg elsket dette innlegg :D HAHAHAH

Fikk meg i bedre humør <3

hahahahah <3 kos dere masse!!!!

Silje

14.02.2014 kl.21:44

Dette er noe av det klokeste du har lirt av deg:)

Ikke alltid enig med deg, men makan til klissete dag. Blir nesten kvalm!

Estefania

14.02.2014 kl.21:46

Hehe, mye sant i det du sier egentlig! Men synes allikevel Valentinsdagen er koselig jeg da, selv uten blomster fra typen osv. Middag på restaurant var også veldig koselig ;)

Håper mensensmertene gir seg, og at dere får en festlig kveld på byen! Og at du og Dennis imorgen får en romantisk kveld sammen!

Enn så lengen nyt fredagen vakre du!!

Glad i deg fine! <3

Ida Evjen

14.02.2014 kl.21:47

Såå enig med deg! Det er en koselig dag, men det blir litt krampeaktig.. Synes det er mye hyggeligere å få blomster eller en annen liten oppmerksomhet på en hvilken som helst mandag, som du sier. Men Happy Valentine's likevel<3 Min kveld blir tilbrunget alene hjemme i sofaen, altså ikke så romantisk.. Men jeg håper dere koser dere masse på middagen :D

Martine Kristine

14.02.2014 kl.22:00

Jeg er så enig med deg, Kristin! Takk for at vi er flere som har samme tanken ;-) Dennis kommer sikkert til å overraske deg en dag du venter det minst! Hihi

siljepia

14.02.2014 kl.22:05

Er helt enig i det du skriver , synes selv også at det egentlig er bare tull og er bare noe som gjør at folk skal føle seg presset til å kjøpe noe i butikkene. Håper du blir bedre fort løpet av dagen /kvelden ;) Håper dere får en fin dag og en fin kveld :) Kos dere masse :) klem :) <3

Trine Cook Espedal

14.02.2014 kl.22:28

Som om jeg har skrevet det selv! Ifjor på valentinsdag skrev jeg noe lignende, men i litt kortere trekk. Iår bestemte jeg meg for ikke nevne dagen en gang. Samtidig har jeg bevisst ikke gått inn på et eneste blogginnlegg som antyder at det handler om denne dagen. Men på bildet ditt her forsto jeg at du har samme mening som meg. Og det fortjente en kommentar, tenkte jeg ;-) Slikt som valentinsdag, morsdag og farsdag... alt det der er jo like viktig hele fuckings året, og hvis man ikke kan huske på det resten av året kan de vel like godt drite i den ene dagen i året som handlestanden vil at vi skal handle til... Ha et fortsatt nydelig opphold på Hawaii :-)

mathilde sele

14.02.2014 kl.22:51

åh, er såå irriterende med alle på instagram og facebook som skal vise atde er single!! er så frustrerende haha❤

Hannah

14.02.2014 kl.23:23

Er SÅ enig med deg! Synes ikke noe om alt klisset i butikker & på internett.. Og det verste er folk som poster statuser om at "buhu jeg har ikke en valentine".. So what?

Kos deg videre på Hawaii! <3 Elsker at du poster så mange bilder fra stedene du er, er så gøy å se ! :D

Guro

14.02.2014 kl.23:39

TAKK for at du setter ord på akkurat det jeg tenker og føler om denne dagen! Det verste med denne dagen er de forferdelige folka som legger ut facebookstatus på facebookstatus om hvor trist det er å ikke ha en valentine! Hold kjeft tenker jeg da, det er synd på de som ikke har en mor på morsdagen, ikke på de som må tilbringe 14. februar alene.. Fysj! Haha, litt frustrasjon må ut! Ha en fortsatt strålende ferie :D Klemmer <3

Rebekka Heggelund

14.02.2014 kl.23:45

Mener nå nesten det samme jeg også om valentinsdagen. Så istedet for å dra på en klissete date av noe slag, samlet vi en del venner både jenter og gutter, også hadde vi en koselig kveld sammen på UKM sånn talentshow og hos ei venninne etter det! Veldig koselig. Kos dere masse idag, klem

15.02.2014 kl.00:51

Endelig noen som er enige med meg!! Haha

Kos dere masse :)

Katrine

15.02.2014 kl.01:51

Haha, veldig enig med deg!

Lene

15.02.2014 kl.09:52

Du er den råeste dama jeg vet om!! Kos dere videre:))

Hanne R

15.02.2014 kl.10:50

Jeg er så hhjertens enig med deg, Kristin! Jeg gidder ikke å bry meg om denne dagen idet hele tatt. Men dagen ble nytet alikevel ;)

Ida Marie Hansen

15.02.2014 kl.11:24

Hahaha digger deg! Håper dagen ble litt fin til tross for mensensmerter og kvalme av klissete par..

Er mye koseligere med oppmerksomhet fra sin kjære når man vet de mener det.. Etter min mening er de små tingene de store tingene, trenger ikke få blomster, konfekt osv, jeg ville blitt utrolig glad for massasje når jeg var sliten en dag feks!

Der du er nå gjør de sikkert mye mer ut av valentine også, ser for meg at det er helt kaos overalt i USA..

Hahah, du er rå, ha en fin lørdag! <3

Anna Lillejordet Rønningen

15.02.2014 kl.11:26

Amen, jeg er så enig hahah

Rebecca Fjeld

15.02.2014 kl.11:56

Så enig så enig! Du får liksom sagt det du, hihi!

Cathrina

15.02.2014 kl.16:37

Kunne ikke vært mer enig! Handelstandensdag!

http://cathrinamathisen.com

Amalie

15.02.2014 kl.18:15

Egentlig så er jeg veldig enig med deg! :)

Mensensmerter er det verste som fins!

Kos dere masse videre og bli brun mens jeg blir bare hvitere og hvitere! :|

Hannah Taylor

15.02.2014 kl.21:12

Happy valentines day! Enjoy your self!

Frida Pedersen

15.02.2014 kl.22:49

Faktisk helt enig med deg Kristin. Dette er ikke bare fordi jeg er singel og har vært det alt for lenge, men rett og slett fordi at de man er glad i skal få den oppmerksomheten de fortjener hele tiden, ikke bare på en spesiell dato i februar. Som du også nevner er dette kun for at vi skal bruke enda mer penger på hjerteformede figurer, bamser som slenger kyss og ikke minst røde roser som er på halvpris dagen etter.. Jeg personlig kjøpte en valentinesgave til meg selv denne gangen, en herlig og alt for dyr lite for meg som er student, faktisk med et gull hjerte som print. Hadde det ikke vært for at den var på 40% hadde jeg boikottet "alle hjerters dag" og kjøpt den dagen etter ;-)

15.02.2014 kl.23:01

Egentlig helt enig! Selv så vil jeg jo ha en kjæreste og tilbringe denne dagen med, men som du sier er det bedre om den kommer en helt random dag! :)

Hilde skogland

16.02.2014 kl.23:41

Du får sagt det du! Liker at du har så sterke meninger om alt, å tørr å si det sånn som det er!! Men alt det du sier er sant, er helt enig med deg!

Og når folk klager på at di ikke har en valentin, tenk på oss som ikke har en mor på morsdagen eller far på farsdagen!

Skriv en ny kommentar

hits