MY BEST FRIEND EVERY MORNING

Dear coffee...

I could never live without you! Punktum. 

Kaffe er virkelig en av de små gledene her i livet som betyr så inderlig mye, og jeg har null sjanse til å få gang på dagen uten en kopp med denne mørke, rykende ferske herligheten. Med en liten shot med melk, selvfølgelig. Åh! Hver eneste morgen sjangler jeg bort til kaffemaskinen med håret til alle kanter og halvåpne øyne, iført en joggis og to forskjellige sokker på føttene, for så å trykke på knappen, og ikke pokker om jeg klarer å få maskineriet i gang uten min beste venn. Godt det faktisk finnes noe som gjør det å stå opp fra sengen, bittelitt hyggeligere. Hehe. 

Som dere skjønner, sitter jeg altså her med kaffen, før jeg skal videre i møte. Jeg har masse spennende på agendaen i dag, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne deilige torsdagen!Hvordan har dere det på morgenkvisten, da? Er kaffekoppen kommet i hånden etter en god natts søvn?

Vi skrives underveis, og så vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk dag. Nummeret før helg nå, superstjerner!

LOVE YOU ALL ♥

21 kommentarer

Caroline Nymoen

30.01.2014 kl.07:23

Ha en fin dag, Kristin! :)

Sofie

30.01.2014 kl.07:34

Jepp, ingen morgen uten kaffe! ;-)

Marita Malmgren

30.01.2014 kl.08:01

Haha, syntes jeg kan se deg vangle mot den kjøkkenmaskinen, veldig morsomt bilde :p kaffe er ikke noe jeg er så veldig glad i (hvis du ser bort i fra slike cappechinoer og frappochinoer og sånne greier, det elsker jeg, men det smaker jo langt fra svart kaffe, og sort kaffe er jeg ikke glad i). Men jeg drikker alltid en kopp te før jeg går på skolen og gjerne når jeg kommer hjem. Jeg er skikkelig te jente og te får meg til å føle meg mer våken. Nå har jeg kommet på skolen. Venter på at første time skal starte. Jeg er alltid en halvtime ute før tiden :) ønsker deg en fantastisk torsdag! Soon weekend :D stor klem fra Marita! :)

Charlotte M

30.01.2014 kl.08:03

Ha en super dag Kristin! Jeg er virkelig ikke en kaffeelsker! Men jeg skjønner godt at det er deilig å få i seg litt koffein tidlig på morgenkvisten! Jeg ville antakeligvis også drukket en kopp om morgningen for å vokne, hvis jeg hadde likt det! :-)

Maiken Kolberg

30.01.2014 kl.08:52

En random dame på Narvesen bestemte seg for å spandere morgenens kaffe på meg ! og det ble en sweet dag allerede i halv åtte tiden :) Slenger med et litta dikt jeg skrev en gang, still true though "Hvis man søker lykke i kaffe, blir hver morgen med en 20 kroning til overs en bra dag"

Charlotte N

30.01.2014 kl.10:11

Heldig du som liker kaffe! Her går det kun ikaffe under press fra skole/eksamenstid osv! (Eeeeeller kaffe og baylies! Hehe).

Idag skal jeg i svømmehallen, må myke opp ryggen min etter em treningsskade! Litt kjipt er at jeg har sinnsykt garderobeskrekk! Føler meg sinnsykt utilpass! Har du opplevd det?

Til helga skal kjæresten og jeg ha innflyttfest, og da skal vi teste ut drikkeleken du svarte på spmrunden:)

Ha en fin dag!

Lena Pedersen

30.01.2014 kl.10:14

Her starter dagen med 4 timer naturfag... Ikke den beste for å si det sånn, men startet med smoothie for å forhåpentligvis få opp energien! Tror jeg må ty til kaffe snart hvis dette ikke går!

Ha en fin dag, og lykke til på møtet! <3

Julie Storlien

30.01.2014 kl.10:41

Hei og hopp!! Enig at man ikke kan klare en morgen uten kaffe, det er et soleklart must!! Du får kose deg videre med kaffekoppen og møte senere... Ha en strålende dag videre skjønningen Love you too <333 klem i fleng <3

Linda Mari

30.01.2014 kl.11:52

Ha en fin dag Kristin:) Kos deg på møtet.

Klem fra Bergen<3

siljepia

30.01.2014 kl.11:57

Ha en riktig så fin dag :) Gleder meg til neste oppdatering og også til del 2 av spørsmålsrunden kommer ut :) klem :)

Helene Alvestad

30.01.2014 kl.12:44

Good nydelig torsdag Kristin ❤️

Måtte du få en helt fantastisk dag med dine møter og andre gjøremål - snart en deilig helg i møte som du sier!! *gleder meg*

Kaffe er dessverre ingen hit hos meg - klarer bare ikke like de, selv om familiemedlemmer prøver daglig å tvinge det i meg, er bare smaken jeg ikke klarer, haha.. Liker heller ikke te, gløgg og de greiene der for den saks skyld.. Er nok konsistensen og smaken jeg ikke liker.. Jaja, dere får gi meg noen år til - er trossalt bare 19, 20 om en måned da!

Kos deg i dag så snakkes vi, love! ☺️💛

Tanja

30.01.2014 kl.13:21

Kaffe er tidenes redning på morgenkvisten. Eller generelt hele døgnet egentlig! haha

Allerede fått i meg et par kopper av dagens første kanne! :-)

Ha en helt fortryllende dag, vakre du! <3

krist.in

30.01.2014 kl.13:31

Jeg har ikke lært meg å like kaffe enda, selv om det ser såå koselig ut, hehe! Prøver å lære meg, og når mannen er barista og har vært med i NM i kaffelaging er det egentlig litt flaut at jeg ikke drikker kaffe !

The Moonchild

30.01.2014 kl.14:03

Kommer an på hva jeg skal den dagen faktisk! Skal jeg stresse meg avgårde til skolen, så lager jeg kaffe, men er det helg eller rett og slett bare fri, så lager jeg en stoooor kopp med te! :) Ha en superfin dag!

Amanda Hauso Sandven

30.01.2014 kl.14:30

Halloen! :P

Kaffe er et must om morgenen for meg, mest fordi jeg er så forbanna trøtt hver morgen og trenger å våkne skikkelig før jeg går til skolen... I helgene drikker jeg kaffe for kosen sin del, helst på kafé med gode venner :)

Ha en strålende dag videre Kristin :) Blir deilig med helg i morgen ja! <3

Rebekka Heggelund

30.01.2014 kl.14:34

Det som får meg opp hver morgen er da jeg tenker på at jeg snart skal se vennene mine. Hvis jeg ikke hadde hatt så gode og fantastiske venner hadde jeg nok ikke klart å stå opp. Hvis jeg skulle visst at jeg skulle gå på skolen for å stå alene i et hjørne.. Men synes selvfølgelig veldig syndt på de som må gjøre det også. Kos deg masse idag, jeg har akkurat kommet hjem fra skolen og skal bare slappe av og gjøre en del lekser hele dagen. Også har vi FRI fra skolen i morgen så helga er i gang for min del!! :D

Annelin Otterlei

30.01.2014 kl.16:54

Ingenting er bedre enn å komme hjem fra skolen til Det Nye i postkassen og nytt innlegg på bloggen din :)

Håper du har hatt en fin dag! Heldigvis er det helg i morgen :)

Kos og klem fra meg <3 :)

Anette Prestnes

30.01.2014 kl.17:09

Jeg er så sjalu på deg som kan drikke kaffe om morgenen. Er dovendyr #1 selv, men får så kraftig koffeinsjokk av kaffe at jeg rett og slett sjeldent tørr å drikke det før langt utpå dagen (etter en massiv frokost) hehe. Ha en super torsdag, Kristin, du er inspirerende som alltid!

Hanne R

30.01.2014 kl.20:10

Jeg er helt kaffelars om morran sjæl jeg! Det er det aller første jeg gjør. For å bli litt menneske, må jeg det. For min og andres sikkerhet rett og slett ;) På gamle joben hadde vi seminar og når vi snakket om lykke (hverdagslykke) nevnte jeg faktisk kaffe =)

Amalie

30.01.2014 kl.21:37

Jeg hater kaffe! Punktum. Jeg er litt sjalu på deg for da kan det være jeg kan holde meg oppe om kveldene! :D

Håper det gikk bra på møte! :)

Ha en fin kveld videre! <3

Sofie Losnedal

30.01.2014 kl.21:48

Kaffe er som en beste venn for meg! Hadde ikke klart meg uten den, og når jeg ikke får kaffen min, blir jeg sur og stressa! Som om det liksom kribler i hele kroppen. Det finnes faktisk ikke noe bedre enn å våkne en lørdags morgen, skru på kaffemaskinen og drikke en skikkelig god kaffe med en skvett melk eller fløte!

Skriv en ny kommentar

hits