ANSWERS TO YOUR QUESTIONS

Heisann herligheter ♥

Nå er det endelig tid for noen svar på denne spørsmålsrunden, og i første omgang får dere svarene svart på hvitt og dessverre ikke på video. Video får dere riktig nok i runde to, for det er fortsatt en del ubesvarte spørsmål, og her skal jeg samtidig vise dere alt fra hviken sminke jeg bruker og hvordan jeg knyter bandanaene mine, til hvordan jeg styler håret, og finner inspirasjon til antrekk. Jeg ser jo at flere av dere lurer på dette, men ikke fortvil... Svar skal dere altså få. Jeg skal også fortelle dere mer om hvilke redigeringsprogrammer jeg bruker, og snakke litt om hvordan man bevarer gnisten i et avstandsforhold, så jeg har altså mye juice på lager. Hheeh!

Alright... Here we go!

1. Hva er det beste minnet du har fra Hawaii ( fra den gangen du var der)?

Dette er et skikkelig vanskelig spørsmål å svare på, rett og slett fordi hele oppholdet var helt ubeskrivelig magisk. Hvis jeg må trekke frem noe, må det bli turen vi hadde til North Shore. Fantastisk strand, corona i solsteiken, laid backe omgivelser, og sinnsykt god stemning. 2. Hvordan har du råd til å reise så mye? Hva jobber du som?

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å svare dere på hva jeg jobber som, men jeg skal gjøre mitt beste for å forklare enda en gang. Heheh. 

Bloggen er faktisk min fulltidsjobb, og selvom det kanskje kan høres veldig rart ut, så er det faktisk mulig å leve av det så sant man jobber rævva av seg, står på, og setter av mye tid. Inntektene mine får jeg fra bl.a annonser og reklame. Når man jobber som blogger finnes det ikke noe som heter ferie, og det er vel det eneste jeg savner? Å faktisk kunne ta helt fri, men det er faktisk ikke mulig. Ikke har jeg lyst til å ha bloggfri heller, for den saks skyld, og med det samme jeg er ferdig med ett innlegg, starter planleggingen av det neste. Det er sinnsykt utfordrende å alltid måtte levere et inspirerende produkt, og når kreativiteten ikke strekker til, kan jeg sitte i timesvis og rive meg i håret, banne og steike, og klikke over at jeg ikke har et godt nok innhold å by på. 

Som dere sikkert og forhåpentligvis har merket, legger jeg ned mye tid, energi og engasjement i blogginnleggene mine, og jeg jobber med bloggen i ca. 8-10 timer hver eneste dag. 

Jeg har blitt flinkere med økomomien de siste årene, jeg tjener mer penger, og derfor har jeg også muligheten til å reise og oppleve verden. I tillegg er det alfa omega at jeg drar ut på turer for å kunne inspirere dere enda mer, og det finnes ikke bedre blogginnhold enn reise. 

3. Hei kjære vakre du! Jeg sitter her og blar nedover på outfits på bloggen din, og kom over et innlegg fra da du var i Spania med Dennis, trooor jeg? Antrekket var ihvertfall et fargerikt skjørt fra lefties, og en svart magetopp uten armer fra Bershka og en vanvittig kul denimvest fra Pimpkie, jeg bare lurer på om det går an og få tak plaggene i Norge? Eller på nettet en plass? Jeg sitter her og surfer overalt på nettsidene, men finner ingen av plaggene noen av stedene.. Bare elsket det antrekket!! Du fortjente premien vakre.

Tusen takk for herlig feedback. Dessverre er det et altfor dårlig utvalg av denne type produkter på norske nettbutikker, og sist jeg sjekket shipper ikke Bershka til Norge. Kanskje det har endret seg? Jeg anbefaler deg å sjekke ut f.eks Urban da de tilbyr en del street og farger, og innimellom glimter jo Gina Tricot til med noen kule skjørt. Hvs de har New Yorker der du befinner deg, kan du også finne noen skikkelig freshe styles her til en billig penge.

4. Har du noen gang tenkt å ta noe form for utdannelse? 

Jeg har faktisk ikke tenkt å dra tilbake på skolebenken, men jeg skal ikke utelukke at det ikke blir aktuelt en eller annen gang i fremtiden. Heldigvis blir man faktisk aldri for gammel til å studere, men akkurat nå ser jeg ikke helt nødvendigheten. For all del? Utdannelse er makt og gull, men man kan faktisk klare seg rimelig greit uten. Nå kunne jeg ikke hatt det bedre, og de jobbene jeg har hatt tidligere har virkelig gitt meg et lass av erfaring som jeg aldri ville fått via forelesninger og bøker. 

5. Har du en favorittdrikkelek? Eller tips til en original drikkelek?

Hehehe. Drikkelek, ja! Det finnes jo masse å velge mellom der ute, men det er én lek som kan være litt ekstra gøy. I tillegg får du muligheten til å bli enda bedre kjent med vennene i rommet, og så blir man tipsy i en fei. Hheeh. 

Leken går ut på å skrive et ønsket antall spørsmål ned på et papir, som f.eks "hvor mange tatoveringer har jeg?" "Hvem har jeg hatt den beste sexopplevelsen med?" "Hvilket plagg er det dyreste jeg har i garderoben?" osv. Deretter skal alle rundt bordet både stille spørsmålene om seg selv, og svare når det er de andres tur. Man svarer etter tur, alle skal få muligheten til å være den første som svarer, og bommer du på svaret, går spørsmålet videre til nestemann. Svarer du feil må du drikke x antall slurker, og det må du også hvis du svarer riktig. Man kommer fort opp i fart for å si det sånn. Hehe. Håper detter var godt nok forklart. 

6. Hva er det STØRSTE du har opplevd i live ditt?

Hmmm? Veldig vanskelig å trekke frem ett bestemt øyeblikk gjennom hele livet mitt, så derfor velger jeg heller å velge det største jeg har opplevd hittil i år, og det må faktisk være da det gikk opp for meg at jeg hadde vunnet prisen for "Folkets Favoritt" på Vixen Blog Awards. Det var et magisk og helt uvirkelig øyeblikk, og noe jeg aldri hadde trodd at jeg noen gang skulle få oppleve. Takk igjen til alle som stemte på meg. Jeg setter så inderlig stor pris på dere!7. Er Dennis drømmeprinsen? hva er det beste dere har opplevd sammen? 

Ja! Dennis er uten tvil drømmeprinsen, og jeg elsker han så ubeskrivelig høyt. Vi har allerede rukket å fylle boken med fantastiske minner, såpass mange fine minner at det nesten er umulig å trekke frem ett, MEN? Jeg kommer aldri til å glemme date-nighten vi hadde i Spania, første gangen vi dro dit sammen. Da satt vi langs strandpromenaden og spiste en fantastisk middag, mens vi delte noen flasker vin, hadde dype lange samtaler, og konstant øyekontakt. Vi glemte at tiden eksisterte, og akkurat da føltes det som om at det kun var oss som igjen på planeten. Magisk og ekstremt klissete øyeblikk. 

8. Hvordan klarer du å alltid være sprudlede og glad? råd?

Åh, for et herlig spørsmål. Jeg har jo selvfølgelig som alle andre dødelige, noen sinnsykt kjipe dager og nedturer, MEN jeg har rett og slett fått inn med morsmelken at et smil om munnen gjør livet gladere. Jeg har aldri vært omringet av negative mennesker og dårlig stemning, og mamma sin evne til å sprudle og alltid smile, har rett og slett smittet over på meg. Hvorfor være sur og gretten hvis man kan være smilende og glad? Dagen blir ikke bedre enn det du selv gjør den til, og det er faktisk ikke verre enn å bare velge å være en happygirl. Heheh. 

9. Har du et råd til unge jenter som sliter med selvtilliten?

Jeg kunne så inderlig ønske at jeg hadde oppskriften, og kunne hjelpe alle som sliter med nettopp dette. Det er en forferdelig vond følelse, og forhåpentligvis kan DETTE innlegget være til hjelp. 

10. Hva er det beste med å være akkurat Kristin Gjelsvik?

Hmmm? Ja hva er egentlig det beste ved å være meg? Det må jo være det at jeg er omringet av fantastiske mennesker, og at jeg har muligheten til å gjøre akkurat det jeg har lyst til, til en hver tid. Nesten ihvertfall.. HEHE! Jeg er min egen sjef, jeg driver mitt eget selskap, jeg har verdens beste kjæreste, en nydelig familie og noen vidunderlige venner. I tillegg har jeg en flott leilighet, en sprudlende garderobe, en blogg som både er hobby og jobb, og ikke minst? Verdens beste blogglesere, som til daglig inspirerer meg med fine tilbakemeldinger, og summa summarum kunne jeg faktisk ikke hatt det bedre.

11. Er det mye sjalusi i forholdet til deg og kjæresten med tanke på at dere begge er offentlige personer? 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har blitt en sjalu fittekjerring etter at jeg møtte Dennis. Hahha.. Jeg har aldri før vært så sjalu som nå, men jeg liker å karakterisere sjalusien som sjarmerende ærlig. Hvis Dennis spør om jeg er sjalu, sier jeg JA med caps lock, og så begynner vi alltid å le oss skakk ihjel. Heldigvis er ikke sjalusien såpass ute av kontroll at det ødelegger for noen av oss, for ingenting er verre enn de som ikke unner kjærstene sine en good time, bare fordi at sjalusien tar overhånd. Dennis kan dra på så mange gutteturer han bare vil, og jeg kan dra på så mange jenteturer jeg vil, og vi har en klar avtale om å alltid si god natt over telefon. Ekstrem sjalusi ødelegger forhold, og ikke pokker om et skal være et faktum i vårt forhold.  

12. Som hobbybaker er mine spørsmål: Er du glad i kaker? Hva slags kaker liker du, og har du noen favoritt? 

Jeg er et kakemonster og EEELSKER kaker, selvom jeg ikke spiser dem så altfor ofte. Favoritten er sjokoladekake og oreokake, men jeg er vel egentlig glad i all slags bakst! Spesielt hveteboller og selvfølgelig skillingsboller. OG lussekatter, selvfølgelig... MMMM....Dessverre er jeg ikke en like flink hobbybaker som deg, så kanskje du kan arrangere et kurs? HEHEH! Shit, nå fikk jeg vann i munnen!13. Hvordan er det å må tilgi en person som er utro i lang tid? Hvordan er det å bli sammen med samme person igjen etter all løyn som er blitt fortalt sist? 

Som jeg har vært inne på før, så er jeg flink til å legge ting bak meg, og se fremover. Dennis og jeg har hatt to år med et evig virrvarr av on and off og frem og tilbake, og hva vi begge har holdt på med når vi har vært off, spiller ingen rolle. Derfor blir det helt feil å si "utro i lang tid", for utro blir man først når man faktisk er sammen, eller hva? Hva som har skjedd før vi fant tilbake til hverandre for siste gang, henger jeg meg ikke opp i, og gleder meg max til tiden fremover med den fine mannen min. 

14. Eier du leiligheten du bor i eller leier du? 

Jeg eier ikke denne leiligheten, nei, og stortrives faktisk med å leie, SELVOM det er å kaste penger ut av vinduet. Planen er selvfølgelig å kjøpe en leilighet på sikt, aller helst sammen med min kjære, så nå må vi bare finne ut av hvor vi vil bosette oss. Stavanger er absolutt ikke helt fjernt for meg, så hvem vet? Plutselig blir jeg Stavangerjente. Haahhaah!

15. Mener du det er lurt å fullføre å få studiekompetanse, eller hadde du klart deg uten? Har lyst å jobbe med klær og mote, men det sies at man kommer lengre med studiekompetanse, så hva er dine tanker og råd rundt dette?

Jeg mener at en studiekompetanse er superviktig, og det var alltid uaktuelt for meg å ikke fullføre videregående. Med en studiekompetanse er du godt på vei, selvom du ikke velger å studere med det første, og selv er jeg glad for å ha fullført videregående med et helt greit snitt på 4 komma ett eller annet. 

Når det kommer til lysten rundt det å jobbe med klær og mote, så har karakterene null betydning sånn som jeg ser det. Da jeg jobbet som butikksjef ansatte jeg jentene mine ut i fra personlighet, pågangsmot, engasjement og hvor utadvendte de var. Ikke utifra hvilken karakter de fikk i naturfag, MEN det som var viktig var at fraværet var lavt, for ordenskarakterene var faktisk det eneste jeg brydde meg om på vitnemålet, da jeg skulle ansette noen. 

16. Handler du noen gang på Fretex?

Jeg har noen venner som er skikkelig flinke til å finne freshe produkter på Fretex, men selv har jeg aldri hatt evnen til å leite frem skatter blant det enorme utvalget. Det jeg riktig nok handlet en del av til den første leiligheten min, var diverse møbler som f.eks hyller o.l som jeg pusset og malte. I tillegg var jeg rå på å kjøpe coctailglass og skåler i krystall. Hheeh.

17. Kan du please fortelle hvor lampen som henger over kjøkkenbordet ditt, er kjøpt?

Den er fra KARE Design. En butikk som holdt til på Frogner, men som nå dessverre har lagt ned eller flyttet til en location som jeg ikke har fått med meg. Jeg prøvde å leite litt på nett, og har funnet lampen hos Butikk-Service.no HER18. Du reiser jo endel, så hva er ditt absolutt drømmereisemål som du IKKE har vært enda? 

Åh, det MÅ være Jamaica, og planen er å komme seg dit innen året er omme. Herreguuud for en destinasjon, med en spennende historie! Tokyo er også en destinasjon jeg MÅ besøke.

19. Har aldersforskjellen på deg og Dennis noe å si for forholdet deres?

Det har ikke vært et problem så langt. Joda, så har vi hatt våre krangler og uenigheter, som kanskje er et resultat av at vi ser på ting på forskjellig måte, men alt i alt har alderen ingenting å si. Så får vi bare satse på at han ikke bytter meg ut med en yngre og mer snasen dame, når jeg bikker 30. Hahahahah!

20. Hva tenker du dersom jeg ( bloggleser på snart 25) møter på deg tilfeldig i oslos gate og sier at jeg er fan, ville du syntes det var kleint? Jeg må ærlig innrømme at jeg har sett deg titt og ofte og føler meg som en beliber at jeg ikke tør å si hei. Mest fordi jeg føler meg for "gammel" til å være fast leser ( med tanke på blogglesingskaren ellers på blogg.no). Vil du love å sette pris på at jeg tok meg til mot og sa hei til deg? :P =) (føler meg som den fjortissen her? 

Åh! Kom bort og si hei og la meg få gi deg en kjempestor og god klem. Det er jo akkurat det der som er så hyggelig? Å faktisk møte de som klikker seg innom bloggen hver eneste dag. Rop ut neste gang du ser meg, så slår vi av en prat. Gleder meg allerede!

21. Ser du på bloggerne? 

Nei det gjør jeg faktisk ikke, meget mulig fordi kanalpakken min suger, og siden jeg ikke har TV2 Bliss. Er det bra TV? 

22. Hvilken kaffemaskin har du og hva syns du om den? Eventuelt andre tips til god kaffemaskin. 

Jeg har en kaffemaskin fra Senseo, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Maskinen er billig med BRA, kaffeputene kan kjøpes så og si overalt, og variantene er mange og dødsgode. Jeg ville aldri byttet ut denne maskinen mot en fancy Nespresso til det seksdobbelte av prisen, for denne maskinen leverer virkelig varene. YEY! Dennis har forresten en Dolce Gusto maskin i Stavanger, og denne er også helt FAB.

23. Hvordan greide du å finne deg selv? Jeg mener iforhold til klesstilen din og interiørstilen din. Hvordan fant du ut at "dette er slik jeg er"? (Jeg prøver å "finne meg selv", men det er så vanskelig..)

Jeg skjønner at dette kan være vanskelig, og jeg har selv rotet meg innom flere forskjellige stiler både når det kommer til klesstil og interiør, før jeg "fant meg selv". Jeg tor dette kommer naturlig til deg når du er inne på en sti som føles naturlig å fortsette på, hvis du skjønner hva jeg mener. Plutselig finner du bare ut at DEN stilen er meg, DE tingene liker jeg, og SÅNN ønsker jeg å være. Jeg "fant ikke meg selv" før jeg var nærmere 24 år, og det er først i 27 års alderen, jeg én gang for alle har vært mer sikker enn noen gang tidligere, på "hvem jeg er" og hva jeg liker? Gi deg selv den tiden det tar, og ikke stress med å finne svaret. Reisen dit er magisk og lærerik? Omfavn den ♥24. Hvor ser du deg selv om fem år?

Om fem år er jeg gift, jeg har et ekstremt velfungerende firma, og fortsatt bloggen som hobby. Jeg bor i et hus eller en leilighet med min kjære mann, og kanskje det er en liten mini på vei. Wæææ, blir litt stresset av å tenke så langt frem i tid, og liker å fokusere på det som skjer her og nå. Hhehe. 

25. Har du satt opp et budsjett ovet økonomien din? Det virker som du har stålkontroll over økonomien din! 

Heheh. Dette er skikkelig stort for meg å lese. Takk! Vet du? Det er først de to siste årene jeg har fått god økonomisk forståelse, og du hadde ledd av meg hadde du sett meg for en god del år siden. Null kontroll på noe som helst, ingen oversikt over hva som kom inn, og I HVERTFALL ingen oversikt over hva som gikk ut. Kredittkort ble brukt i hytt og pine, og jeg kan faktisk huske at jeg på et tidspunkt hadde såpass dårlig styr på økonomien at lønnen aldri holdt til neste lønning. Jeg brukte opp alt med det samme det kom inn, mens jeg satset på at det skulle ordne seg. Det gikk som regel bra, men jeg har faktisk ved få anledninger pantet flasker for å få penger til nudler, like før pay day. Hahahah? Godt at jeg har lært siden den gang, og godt at det faktisk nærmer seg ti år siden det var såpass illle! 

26. Noen butikker hvor de selger cule capser?

Urban har et godt utvalg, men ingenting slår utvalget hos Junkyard. De har side opp og side ned med deilige snapbacks og truckers, så sjekk gjerne ut utvalget HER.

27. Hvor er kameraet ditt fra? hvor får man kjøpt det? hvor mye kostet det?

Kameraet mitt er fra Canon, siden Cann er LIVET! Hehe. Det er et EOS 100D, som du kan lese litt mer om HER. På fredag skal jeg hente et nytt objektiv, og jeg gleder meg til å kunne få muligheten til å ta enda finere bilder. Hurra!

28. Når ble du så fargeglad? På Paradise gikk du jo med ganske normale klær.

Hmmm? Det må ha vært noen måneder etter at jeg kom hjem. Ikke vet jeg hva som skjedde, men plutselig innså jeg hvor mye farger har å si for dagsform og humør. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til den straighte stilen jeg hadde for noen år tilbake, og har virkelig funnet min stil som jeg stortrives med. 

29. Is there something you really want to do in your life? Like get a parachute jump or something.

Believe it or not, I have actually tried both skydiving and also bungee jumping. Therefore, these needs to break some kind of barrier, are already covered. I'm dreaming of being really good at surfing, but I think, unfortunately, that the ship has sailed. I will off course give it a try in Hwaii, so that could be an exciting experience. Hahah! 

30. How do you get your body so fit? You have an amazing body Kristin, really!

Ah, you're too cute. Thank you, darling, but I can't say that I agree with you. I wish I actually had the interest in working out, so I could get more defined muscles, but I hate it, so therefore I just have to be happy with the way I look. Hehe. If I don't work for it, I can't complain! I do try not to eat more than 1500 calories per day, and too many carbs from pasta, bread and candy, but I never feel guilty if I do not manage to eat healthy. 

31. What music do you listen to?

It depends on what I do?. If I wanna dance, I listen to Hip Hop, pop and 80's. When I'm cleaning the apartment, I love to listen to jazz, soul and R&B. I like many genres of music, I but if I have to choose only one, it must be hip hop! 

32. Når har du og Dennis tenkt å gifte dere? Har dere begynt å tenke på barn?

Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har vært mer klar for å gifte meg enn nå, så nå er det faktisk bare opp til Dennis å fri. Heheeh. Neida, joda.. Jepp, jeg har faktisk kommet til det stadiet i livet hvor jeg virkelig har lyst til å hive på meg den hvite kjolen og bli ført opp til alters, og dette er Dennis fullstendig klar over. Det blir nok bryllup før barn, og jeg er langt fra klar for å ta vare på en liten krabat. Ikke har jeg lyst heller, for å si det sånn, og jeg liker tanken på å oppleve mye og leve ut drømmene, sammen med ektemannen før en liten bebis krever all oppmerksomhet. Hheeh. 

Phuuu!

Ble jo noen spørsmål og svar, det her... Forhåpentligvis gode nok svar, og akkurat passe utfyllende. Hihih!

Nå blir det kvelds her i heimen, før jeg skal prøve å komme meg sånn passe tidlig i seng. Nyt kvelden, nydelige lesere ♥

SMASK

// Bildet fra Vixen Blog Awards er lånt fra Heidi Chic ♥

45 kommentarer

krist.in

27.01.2014 kl.20:28

så mange gode svar! Og jaa, kom til stavanger! hehe! Så blir det flere bloggere i denne byen enn bare meg :p

Andrea

27.01.2014 kl.20:39

Utrooolig gode svar! Men venter fortsatt på denne utelivsguiden ass, hvor blir den av?

Jeanette

27.01.2014 kl.20:41

Veldig gode svar :)

Carina H

27.01.2014 kl.20:41

Bra svar!!

Kom deg te stavanger, veldig lurt valg Kristin :-D

Cathrine Nilsen

27.01.2014 kl.20:44

Okei, 8-10 timer hver dag? Wooow.. Det er jo faktisk helt sykt. Men DU er fantastisk, Kristin! Jeg ble litt glad av å lese disse svarene, og jeg blir alltid glad av å trykke med inn på bloggen din. Også er jeg skikkelig glad for at jeg liksom får følge livet ditt. Og å se hvor mye du faktisk har forandret deg siden jeg begynte å lese bloggen din er utrolig, men så er du fortsatt den "Kristin" jeg startet å lese bloggen til. Også er jeg glad for at du er glad, og for at du har det bra og har det livet du ønsker. Også er jeg veldig, veldig glad i deg!

Hahhah, herregud. Slitsomt å lese eller? Og helt sikkert veldig meningsløst.

Ha en fin kveld videre ♥

27.01.2014 kl.20:56

Hei Kristin!

utrolig fine svar! Er alltid så spennende å lese svar på spørsmålsrunder!

Jeg er innom mange blogger hver dag, men bryr meg aldri noe særlig om å kommentere. Men når jeg leser bloggen din så tenker jeg "den dama her er bare så utrolig herlig, så jeg må bare legge igjen en kommentar for å vise hvor mye jeg digger bloggen hennes og for å gjøre hun glad!" Grunnen til at jeg digger nettopp deg så utrolig mye, er fordi du er så ærlig og jeg elsker måten du skriver på. I tillegg er du utrolig pen og håret ditt.. ah, det er så fint! Dennis er en utroolig heldig fyr, og jeg dere hadde vært et perfekt brudepar. Stå på! du er utrolig flink med det du driver med! klem <3

Vilde

27.01.2014 kl.21:02

Utrolig bra svart, leste alt nøye, hahah! Er ikke ofte jeg gjør det på slike innlegg, men du er fantastisk Kristin!! Du skriver bra og er veldig motiverende<3 Takk for at du gjør hvert og enkelt innlegg super inspirerende:)

Julie

27.01.2014 kl.21:10

Ha du noen gode tips til hvordan få god kontroll på økonomien?:) Hvordan jeg kan planlegge en måned feks.

Sofie Losnedal

27.01.2014 kl.21:28

haha, masse jeg ikke visste om deg, Kristin! Blir skikkelig godt humør av å lese dette innlegget. (Og alle andre innlegg av deg) Måten du skriver på er så morsom. Ikke bare skriver du på en morsom måte, men du skriver så utfyllende. Spør vi et spørsmål, trenger vi ikke bekymre oss for at vi ikke får svar i hvertfall! Elsker bloggen din Kristin. Digger deg mer enn noe annet!

Ha en fin kveld

Tina B

27.01.2014 kl.21:28

Du er UTROLIG inspirerende Kristin!!:)

Alt du skriver og alt du gjør er helt fantastisk.

Men en ting, din kropp er helt perfekt... Kunne virkelig ønske jeg hadde den fine kroppen! Drømmekropp!!<3

Bloggerne-seer

27.01.2014 kl.21:30

Så du spurte om Bloggerne er bra TV, og det synes hvertfall jeg det er! Du skjønner mer og mer at bloggerlivet aldri er så rosa som det ser ut som.

Innlegget ditt var herlig forresten, du er superinspirerende!!!!

Amalie

27.01.2014 kl.21:34

Kjempe bra svart! Gleder meg til neste runde! :)

Håper du har en fin kveld videre! <3

Line

27.01.2014 kl.21:48

Jeg synes du skriver så utrolig bra. Man blir alltid litt ekstra glad av å klikke seg inn på bloggen din og jeg forstår godt at du ble folkets favoritt! Når jeg leser bloggen din savner jeg det sprudlende livet på grunerløkka. Men utkant-oslo med en ny bebis er ikke så aller verst det heller :) Ha en super kveld, fine du!

Julie Storlien

27.01.2014 kl.21:51

Hei skjønneste! Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene mine :) Det setter jeg stor pris på! Det har vært så vanskelig å skulle "finne seg selv". Men du hjalp meg virkelig. Det kommer en tid der jeg finner ut hvordan jeg vil ha ting. Forresten veldig fint og ærlig svart på spørsmålene. Det er så gøy å bli enda bedre kjent med deg :D du er jo SÅ fantastisk! Tusen takk for at du er den du er <3 jeg setter så uendelig stor pris på deg!!!

Ha en strålende kveld! Klem i fleng <33

Anonym

27.01.2014 kl.21:52

Hei Kristin! Spiser du seriøst ikke mer enn 1500kcal om dagen??!!??! Da er det ikke rart du har blitt så RADMAGER som du er nå! Jeg må virkelig si at den kjolen du hadde på deg på Vixen Blog Awards var råkul, men at du var litt for tynn for og bruke den! Ta vare på deg selv<3

Ingvild Oline

27.01.2014 kl.21:57

Knalle svar, Kristin! Flott å lese at du liker at blogglesere kommer bort og sier hei; sist jeg var i Oslo kikket jeg meg ekstra godt rundt på Løkka for å se om jeg så deg! Hahaha.

Gro

27.01.2014 kl.22:00

Imponert over at du jobber 8-10 timer hver dag med bloggen. Men den er gjennomført og fin, så det blir jo gode resultater! :)

Jeg leser bloggen din hver dag, og har vært fast leser siden paradise. Og det virker veeldig lenge siden nå! Haha.

Her er noen tips til innlegg som jeg gjerne ville sett deg skrive (til de gangene du river deg i håret, høhø):

- De 10 rareste tingene du har

- De 10 eldste tingene du har

- Ukens liste (sanger, filmer, neglelakker, farger, serier)

- La oss gi deg små/store utfordringer en hel uke? :D hehe

Ha en fin kveld, og gratulerer så mye med Folkets Pris! Den fortjente du! :)

Hanne R

27.01.2014 kl.22:12

Hei Kristin =) Du er jammen flink til å ta deg tid til å svare altså. Noe av grunnen til st jeg liker bloggen din så godt, er at du er skikkelig pro og ingenting er overlatt til tilfedighetene. JEg irriterer meg grønn over toppbloggere som faen ikke tar seg tid til å sette stor forbokstav i overskriften engang. Og er gjennomsyret av skrivefeil!

Jeg prøver også å holde kaloriinntaket noen lunde på 1500, da jeg er halvhjertet på slankern og beveger meg litt mindre enn jeg burde! Men koser meg gjerne en gang i blandt. ER også en kakemons!

JEg har sett på bloggerne, men det er ingenting for meg. Eneste er at jeg har kikket inom bloggen til komikerfrue og det hadde jeg ikke gjort før. Men det var heller ikke en blogg jeg kan relatere meg til desverre. Ha en fin kveld, super-Kristin <3

Helene Alvestad

27.01.2014 kl.22:16

Kjære fineste og fantastiske Kristin! <3

HERLIGHET så gode og utfyllende svar - du er virkeliiig en utrolig flink blogger. Du fortjener alle de goder (som penger, reise, materalistiske ting osv) bloggen måtte følge med!! Unne deg det såå mye :) Du er en stor inspirasjonskilde til å være den beste versjonen av seg selv. Skjønner mer og mer hvorfor du vant prisen som Folkets Favoritt!! Du er helt herlig :) Hadde vært dødsgøy dersom du flyttet til Stavanger med Dennis (jeg bor 25 min med bil derfra) hihi :D

Gleder meg til resten av svarene kommer på video! Så ønsker jeg deg en deilig og avslappende mandagskveld videre. Du er helt super <3 Love

siljepia

27.01.2014 kl.22:24

utrolig mye godt besvarte svar på spørsmålene :) Blir spennende med neste runde :) Ha en fin kveld :)

Malin

27.01.2014 kl.22:26

Vet du om noen har en video fra da du stod på scenen og hadde vunnet prisen? Vil se!

Linnea

27.01.2014 kl.22:28

Det siste spørsmålet der synes jeg du hadde en interessant tanke, å gifte seg FØR barnet kommer - og det må jeg si var veldig uttenkt og smart. Selv har de i familien min som har giftet seg mens jeg har vært tilstede først fått barn, men min venninnes foreldre har feks ikke dratt på honeymoon ennå, og de giftet seg for i underkant av 18 år siden, da på grunn av barn som har tatt opp all tid. Jeg syntes det hørtes veldig smart ut og gifte seg først, men vil man at barna skal kunne oppleve det eller være brudepiker o.l. kan man jo faktisk gifte seg enda en gang. Sett bl.a. på tv at folk gifter seg uten noen andre enn seg selv, barna og en som vier de tilstede. ÆÆÆÆÆ gleder meg til å lese at dere er forlovet og har bebis på veg, å herregud.

Anita

27.01.2014 kl.23:17

Til 25 år gammel fast blogg-leser! Jeg er 38 år gammel og er også fast leser:))

Til Kristin;) Jeg møtte deg en gang i Kristiansund. Du var innom butikken jeg jobber for å se på antrekket. Fikk sagt hei til deg, og hadde planer om å gå bort til deg og gi deg en stor klem, men plutselig ble jeg flau!!! Så da ble det bare med et hei:)) Ha ha! Neste gang får vi ta en kaffe eller noe litt sterkere kanskje?? Mest sannsynlig er nok jeg din eldste faste leser ;)

Silje Møller Schiefloe

27.01.2014 kl.23:25

ååå du og Dennis er så søte!

Cecilie Lien

27.01.2014 kl.23:32

Hereguuuud, du svarer så utrolig bra!! Sitter alltid igjen med følelsen av at spørsmålet er skikkelig besvart, og at det er ingenting som er uklart. Imponert over all tiden som du bruker til bloggen, og det synes godt at du bruker lang tid på den. Alltid fine, gjennomførte bilder, og ikke minst god tekst og innhold. Kunne sittet her i timesvis og ramset opp alt jeg kom på, men du skal vite det at vi setter utrolig stor pris på deg og jobben du gjør for oss :D Dagens høydepunkt er alltid å titte innom bloggen din, og ingenting gjør meg gladere enn å høre at du har et så bra og lykkelig liv ♥

Ha en god natt når du kommer sålangt, så gleder jeg meg til neste del av spm. runden ♥ klem

Rebekka Heggelund

27.01.2014 kl.23:42

Herregud så bra svar! Du svarte utrolig bra denne gangen. Den synes virkelig på bloggen at du bruker veldig mye tid på den, innleggene dine er alltid veldig utfyllende og bra, du skriver om masse bra produkter og inspirerer så mange der ute :) elsker det du gjør for oss.

Nå må vi nesten bare håpe at Dennis tar med seg en ring ned til Hawaii og frir så blir det bryllup, du hadde sett helt fantastisk ut i en hvit lang brudekjole! Og ikke minst alle de fine bildene som sikkert hadde blitt tatt i det byllupet! Ha en fin tirsdag i morgen og håper du får en bedre start på tirsdagen en du fikk idag

Lena Pedersen

28.01.2014 kl.00:27

Fantastisk! Utrolig hvor gode svar du kan gi på alt du blir spurt om! Du virker så godt reflektert over alt. Elsker hvor positiv du alltid er og du får hvert innlegg til å ende positivt! Leste det innlegget om selvtillit, og tro det eller ikke - kjente meg mye bedre etter jeg leste det! :) var en god tankevekker! :D fikk også "sammenlignet" meg selv med deg på mange punkter i hele innlegget her, og det var godt å se at man ikke har det travelt med å finne seg selv! Du er en person jeg ser veldig opp til, og du har gitt meg nytt syn på mange viktige verdier i livet! :D er godt å se at du ikke var kommet lengre enn meg i å finne deg selv da du var rundt 19! Da er det faktisk en sjanse for meg også, hehe! :D

God natt vakre du <3

Charlotte M

28.01.2014 kl.07:34

WOW, jeg visste virkelig ikke at du satt med blogging 8-10 hver dag!! Men det at du legger mye arbeid i blogging vises jo, fordi bloggen din er jo super bra!! Og kjempe inspirerende!

Vel, du får ha en flott dag! Klem <3

Stine Elize

28.01.2014 kl.07:37

Fantastiske svar Kristin! :) Kare design er på vikatorvet nå foresten :) ha en glitrende dag :)

Ida Marie Hansen

28.01.2014 kl.09:50

Fantastisk gode svar! elsker at du tar deg så god tid, det er derfor du er min favorittblogger. Folkets favoritt og min favoritt!

Håper du får en fantastisk uke videre før du reiser, digger deg til tusen! <3

Tina

28.01.2014 kl.10:11

Så bra svart :) Har utrolig lyst til å dra til Jamaica jeg også, virker helt fantastisk! Og Hawaii er jo bare nydelig, kom hjem fra Hawaii for under en uke siden. Kos deg masse når du skal ned igjen :D

silje

28.01.2014 kl.10:25

hvordan vet du når du får i deg 1500 kal per dag? teller du de? :)

Digger deg og bloggen din, du er rå! :D

Marita Malmgren

28.01.2014 kl.10:30

Du svarer veldig bra og utfyllende! :)gleder meg allerede til del 2, hvertfall siden den er på video :D du er fantastisk og jeg unner deg alt godt! Super stor klem fra Marita! :)

Liza

28.01.2014 kl.10:52

It's really lovely to read all the questions and answers and I have so much respect for you that you take so much time to answer them! What did you think of the skydiving? Were you scared? Was it all worth it? And when you answered surfing, that was funny because I see you as a beach chick so I think you will definitely can surf! I also like many genres of music, sometimes I listen to rock, sometimes to One Direction (no I am not ashamed of it) I also loveeee to go to festivals. Well that is something that you really should do sometimes, visit a festival in Holland or Belgium! You will LOVE it! I will join you :)

Kristine Valberg

28.01.2014 kl.12:01

Hadde en skikkelig shitty day til å begynne med idag, men etter å ha lest svarene dine må jeg innrømme at jeg sitter å smiler fra øre til øre. Spesielt når jeg leste at du kanskje blir en Stavangerjente i fremtiden og at du føler deg gifteklar med Dennis. 3 x hurra for dette, og tusen takk for at du snudde totalt om på dagshumøret mitt! :D hehehe

Veronica S

28.01.2014 kl.12:30

Masse fine svar her Kristin;)

Christina

28.01.2014 kl.14:15

Utrolig gode svar :-D Håper du og Dennis gifter dere snart, du kommer til å se utrolig nydelig i en brudekjole :D

Maria

28.01.2014 kl.15:07

Jeg ser virkelig frem til å lese om hvordan holde gnisten i et avstandsforhold. Er i et selv nå, så kunne trenge noen tips! :)

Janne Elin

28.01.2014 kl.16:02

Du er en utrolig flink blogger, og fortjener virkelig all "lønnen" du får. Keep up the good work!

Kristine

28.01.2014 kl.17:09

Så gøy å lese svarene dine! Du er så åpen og ærlig, ikke rart du ble "folkets favoritt". Det fortjener du, du som har den beste bloggen i Norge ;) Stå på!

Eileen

28.01.2014 kl.18:59

Jeg må bare si at jeg digger at du er en såpass ærlig blogger, og jeg likte veldig godt denne spøsmålsrunden. Gratulerer med Vixen prisen forresten!

Jeg tenkte på en ting, siden du skriver at du har fått mer styring på økonomi de siste årene, kanskje du kunne delt noen tips med oss lesere?

Victoria

28.01.2014 kl.19:37

Jeg er faktisk sjalu på måten du takler ting og klarer å skrive ned tanker og følelser. Det er helt fantastisk :)

Oda :)

29.01.2014 kl.18:55

Utrolig bra og inspirerende! :)

Du er en inspirasjon til 1000x

Lise

29.01.2014 kl.21:50

Jeg må bare si at jeg likte spesielt godt svaret ditt på spørsmål nr.28. Farger og humør. Det er en av de tingene jeg liker spesielt godt med klesstilen din. Fargene! Selv studerer jeg kunst, og bruker alltid bevisst farger i mine arbeider. Jeg mener farger virkelig er undervurdert i moten, spesielt om vinteren. Jeg blir så gla av sterke, friske farger. Farger gjør virkelig noe med underbevisstheten/sinnet/humøret til mennesker :) Stå på Kristin :D

08.02.2014 kl.00:52

Tror butikken KARE har ligger i Vika nå. På hjørnet rett ved trikkestoppet

Skriv en ny kommentar

hits