SERIOUSLY

Hallaisen mandag,

ta deg en bolle, slutt å plage meg, og forsvinn! 

Det er mandag, og da jeg omsider klarte å åpne øynene for halvannen time siden, trodde jeg helt seriøst at jeg hadde våknet midt på natten... På tross av at klokken nærmet seg halv ni, var det altså så mørkt og stusselig, og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg så et glimt av sol. Det er ikke snakk om å våkne til solstråler som sniker seg inn gjennom gardinene, for å si det sånn..

Litt forvirret klarte jeg å tusle ut på badet, og omsider fjerne sminken som nå har ligget i lag på lag siden torsdag. Når du nærmest ikke får opp øyenen for vippene er så tunge av all mascaraen, er det liksom på tide å la både vipper og resten av trynet få en liten oppfriskning, så etter en runde med kjapp ansiktspleie var det tid for morgenkaffen. Melken jeg kjøpte i går lå fortsatt i bilen, og siden kaffe ikke blir perfekt uten en liten shot med melk, var det bare å komme seg ut i snøen og grave frem bilden.

Snøen som ingen ende vil ta, og i natt har det falt nye 15cm, om ikke 50. Det føles ihvertfall sånn, og jeg blir så inn i satans deprimert over de enorme snømengdene. Det skulle vise seg at denne turen ut i bilen virkelig ville få meg til å våkne, for tror dere faen ikke at jeg klarte å skli på glatten, miste balansen, og tryne inn i bilen dekket med et uendelig lag med snø? Joda... Når du er iført en t-shirt siden du bare skal springe rett ut og deretter inn igjen, er det ikke akkurat deilig å få en såpass heftig nærkontakt med det hvite kalde faenskapet, så da stod jeg der da, dekket i snø på hele forsiden, fra topp til tå, mens jeg hylte og skreik, bannet og steikte... Bra start på uken sa du? Ikke faen... Snø på fjellet er gull, men her nede i lavlandet? Ikke pokker... Og så på en mandag! Nei vettufaenmeghva... Denne starten på dagen har på ingen som helst måte vært i nærheten av innafor, SELVOM det må ha vært en fryd å være vitne til uflaksen. HAHaahahahaha, jeg må jo bare le når jeg tenker på det, mens jeg samtidig godter meg over at jeg på denne tiden om én uke gir fingern til Oslo, og setter kursen mot strender, plussgrader og sommer. Jeg er faktisk ikke skapt for denne heftige vinteren her, ass!

Måtte dere få en fantastisk dag, skjønne venner, men så må jeg jo spørre om noen har hatt en like føkka start på dagen som meg? Heheheh.

Svarene på spørsmålsrunden kommer litt senere, forresten. 

LOVE YOU ALL ♥

22 kommentarer

Carina H

27.01.2014 kl.09:49

Haha! Stakkars deg, skikkelig blåmandag!

Her har det gått i ett. Rakk bussen så vidt, klarte så vidt å rekke timen på skolen.

Har ikke hatt noen opplevelser du har, enn så lenge!

Krysser fingrene for att det ikkje skjer! :p

G

Håper dagen din blir bedre etterhvert!

God mandag, fine deg :-)

siljepia

27.01.2014 kl.10:06

Høres ikke ut som en bra start på en mandag nei. Håper du ikke slo deg så veldig da ?

Får håpe på at du får en bedre dag resten av denne mandagen da:)

Har ikke hatt en dårlig start av uken enda nei, men mye som kan skje enda ;P hehe, Ja du er heldig som stikker til varmere strøk om 1 uke :) klem :) Gleder meg til svarene på spørsmålsrunden kommer :)

Christina

27.01.2014 kl.10:13

Nu kan dagen bara bli bättre :) Tänk så mycket mer du kommer att uppskatta sol och värme på grund av all snö här i Oslo. Det är det som är det fina med årstider ju :) Ha en fin dag söta!!

Anna Lillejordet Rønningen

27.01.2014 kl.10:23

Kan vel si at å starte mandagsmorgen med matte og spansk å skolen er ganske føkka ja. Hahah, håper på en bedre dag i morgen for alle! <3

Helene Alvestad

27.01.2014 kl.10:40

Hahhahah unnskyld at jeg ler - men så det så sinnsykt for meg :D du er herlig da kristiin!! :D

Har heldigvis ikke hatt lignende utfall av denne støgge mandagen enda.. Håper det varer!

Ååå hadde såå trengt en deilig ferie til et varmt sted nå - 2 fuckings år siden sist liksom!!.. Du får kose deg for meg også <3

Håper mandagen din blir bedre - og husk, det er en ny dag i morgen og det kan bare bli bedre :-)

Loveyou herligste! Smask <3

27.01.2014 kl.11:05

Kunne ikke vært mer enig! De som ønsker snømengder får oppsøke den på fjellet! Her hjemme klarer jeg meg fint uten, og er grønn av misunnelse over Hawaii turen din til sol, varme og fantastiske opplevelser!! ;-)

Trine

27.01.2014 kl.12:11

God morgen :)

Mandagen min har og til nå vært en stor fiasko, vekkeklokken streiket og forsov meg til skolen med 4 timer.. Supert!

Har lurt på siden jeg sto opp hva i huleste som skal klare å snu dagen for meg, og idag var det deg! :D Det er kanskje litt slemt men det er godt å vite at noen er i samme båt som deg og har en sucky start på uka avogtil :P Det får meg liksom til å ikke gi opp...

Håper mandagen din snur også ;) Stor klem :D

Charlotte M

27.01.2014 kl.12:18

Haha, stakkars deg! For meg var det som vanlig å stå opp tidlig for å dra på skolen! Jeg hater også mandager så innigranskauen også!! Hvorfor kan de ikke bare forsvinne?? Ahh..

Vi får håpe dagen blir litt bedre videre da! Klem<3

Amalie

27.01.2014 kl.12:33

Stakkars deg! Men du fikk jo kaffen din vell? :)

I dag sto vekkeklokken min på halv sju, og da følte jeg meg ikke så bra, så nå ligger jeg her på sofaen med en jævlig hodepine for å si det rett ut! Hater mandager ass! Hvorfor kunne det ikke hvert to dager med hverdag og fem dager helg?! :D

Håper du får en finere dag utover da! <3

Marita Malmgren

27.01.2014 kl.13:15

Hahahah, uff, stakkars deg! Da vet du hvertfall at det er mandag si, haha :P Mandagen min startet heller ikke så bra, sov hos ei venninne i klassen, vi har alltid så mye å prate om så det ble ikke tidlig kvelden på oss for å si det sånn, klokken var nærmere halv 1 før vi la oss og opp igjen av senga skulle vi halv 6, trodde jeg skulle dø av trøtthet, men vi klarte omsider og kaste oss ut av senga og løpe etter bussen, hehe. Nå er jeg på plass på skolen og har vært det en stund, men ser frem til å komme hjem for å sove litt.

Gleder meg til svarene på spørsmålsrunden kommer, også håper jeg mandagen skal behandle deg litt bedre utover dagen <3 Du fortjener jo kun det beste! Stor klem fra Marita! :)

27.01.2014 kl.13:15

Haha, ser det for meg.. Ååh, er så enig med deg. Jeg hater snø, det er bare så kaldt og ekkelt..

Håper resten av dagen blir bedre :)

Nina hoel

27.01.2014 kl.13:30

Her i trondheim er det snøfritt, jævli mye vind å kaldt men ellers knall, elsker at det ikke er noe snø :D missunner deg ikke! Ta deg en tur hit du!

Ha en fortsatt fin dag! <3

Sofie

27.01.2014 kl.13:47

Høres ut som du har hatt en blå-mandag ja! Synes mandager er heeelt ok, men er langt i fra favorittdagen min :-D Når onsdag kommer derimot, da er jeg mer happy! Onsdag er lissom lillelørdag for meg ;-)

Charlotte Wannberg

27.01.2014 kl.14:34

Haha, off, det hørtes ut som en ræva start på dagen! Håper resten av dagen og uken blir bedre:)

Caroline

27.01.2014 kl.15:13

Dagen min startet med å få hjertet mitt totalt og helt fullstendig knust, så jaa, kunne vel startet en smule bedre uken min også...

Marthe Gulbrandsen

27.01.2014 kl.15:51

vel....

Det kan ikke vært en hyggelig morgen, maks uflaks da...

Mine mandager starter med noe av det samme, men kanskje ikke helt på samme nivå.............

ellers har dagen din vært bra?

Gleder meg til spørsmålsrunden, svarer du på video?

ha en fortsatt fin dag!

kos og klem

Jeanette

27.01.2014 kl.17:44

Haha, morsomt å lese forskjellen på din mandag og fotballfrues mandag. Skjønner ikke hvorfor jeg leser sistnevnte sin egentlig, men ja. Like Caroline på en måte, men det blir litt for ''perfekt''. Liker at du ikke skal få alt til å virke så perfekt :)

Line Lund

27.01.2014 kl.17:45

Hadde kun skole fra 10-14, så dagen var egentlig veldig fin helt til jeg ikke rakk den forbanna bussen hjem og jeg deretter skulle løpe til et annet sted for en ta en buss halve veien hjem, men det viste seg at jeg satt meg på feil buss og jeg måtte gå av etter et par stopp for så å vente på en annen buss, men den var selvfølgelig forsinket noe som gjorde at jeg ikke rakk den neste bussen jeg skulle ta.. Måtte vente 40 min på neste buss og det resulterte i at jeg var hjemme nesten 1,5 timer senere enn jeg hadde planlagt :(

Elsker måten du skriver på Kristin, stort forbilde <3 uansett om du har en helvettes dag eller om den er bra, blir innleggene dine superbra, elsker bloggen din!

Rebekka Heggelund

27.01.2014 kl.19:43

Oidaa, hørtes ut som en dårlig start på uka, men håper resten av uka blir bedre! Jeg våknet opp i Spania med tanken på at jeg er på vei hjem fra Spania og noen timer.. Det er kjedelig det.. nå sitter jeg i bilen og bare gruer meg masse til å komme hjem til det kalde drittværet som er hjemme.. Åhh, skulle ønske jeg ikke hadde hatt skole og bare kunne vært nede i Spania i flere måneder..

Sofie Losnedal

27.01.2014 kl.21:21

Uff, hørtes ikke ut som en bra start på uka! Skal ærlig innrømme at jeg ikke liker disse mandagene så altfor godt selv. I hvert fall ikke denne mandagen. Klarte selvfølgelig å tryne noe skikkelig i bakken i går når jeg sto på snowboard. Hånda verka som bare ****! Tenkte ikke noe mer over det, helt til jeg sto opp i dag og klarte ikke bevege på den. Tror noe inni hånda har fucka seg helt opp. Jaja, sånn kan det gå. Mandager er jo i seg selv den verste dagen i uka så da er det jo skikkelig fint å bare smøre på et lag til med dritt som gjør mandagen desto bedre! Jeg har i hvert fall en ting som lyser opp hver eneste dag, og det er deg og denne bloggen. Hva skulle jeg gjort uten denne bloggen på mandager?

Håper du i hvert fall har hatt en fin dag, sel om det er mandag! Ha en fortsatt fin kveld.

Ida Marie Hansen

27.01.2014 kl.21:46

Hahaha stakkars! ser det for meg.. Mandag er noe dritt! Har alltid vært det og kommer nok alltid til å være det..

Du er heldig som snart reiser bort til triveligere strøk :)

Mia Tønder Pettersen

27.01.2014 kl.22:09

Vet du hva kjære nydelige Kristin? Jeg kunne ikke vært mer enig! Mandag er bestandig noe dritt.. Once a dritt day, always a dritt day! Fyfaen, jeg var så trøtt i morges at jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.

Hahah, det fallet ditt hadde vell vært litt gøy og se, eller ikke? hahah, må jo le litt når jeg ser det for meg :D

Btw jeg elsker at du svarer på spørsmål! Er ganske greit å få noen svar :)

Sov godt og drøm søtt <3 KLEM!

Skriv en ny kommentar

hits